Judit:
A bébisintérkedéstől majd' betojta,, jó duma!
A Zuram is pont ezt mondta, h. majd Tomika segíteni fog.
Sajna a teszt miatt, nagy-nagy ölelés a lelkednek is...
A következő majd sikerülni fog és jönnek az ikrek, drukkolok a rövidhez!
Kispatak:
Nekem sem fűlik a fogam a melóhoz, de azért nagyon rendesen dolgozom, hogy ne vegyék észre.
Navi:
Tesód ügyesen "otthonfelejtette" a könyvét.
A NAVIgációs felajánlásom még él, ha nem találnál oda. Péntekre már most drukkolok!
Zsuzsó:
Szita az agyam, mi már be vagyunk jelölve? Ha nem, küldj privbe mindent és megteszem.
Macs:
A méretek alapján tényleg picit kisebb a "B" baba, de ha a dokik nem óbégatnak, akkor minden rendben, nemigaz? Majd behozza magát, max. idekinn. Gratula hozzájuk!
Mieza:
Majd igyexem "elkapni" a babásodást.
Felfáztál volna? Szorulásra tök jó tippeket írtak már a csajok (csipketea, lekvár, cékla, ananász), vmelyi csak beválik. Akkor a festés már lezsírozva, ügyes vagy!
Nincs B terv, mert az A a nyerő és kész!!!
Ohohohóóóó!!!! Most olvasom, látom a teszted!!! Tudtam! Tudtam! Én látom a csíkokat! Nagyon halk gratuládé!!!
Nekem bármelyik fórumtalis hely jó, sőt még a Jam Pub is! Enyém Zuram nem jön, megy a kutyákokhoz a telekre. Igazából szerintem nem óhajt feszengeni, pedig jó dumálókája van és nem is nyámnyila kukagyerek... Nembaj, ezért még nem válok el tőle.
Lukácsné:
Szuper ötlet a kertesház, Pesten lenne? Remélem hamar találsz jó albérlőt.
Woody:
Lili nem lesz óriásbébi, na bummm! Max. könnyebben megszületik, de nem is olyan pici a súlya, szerintem minden renben lesz, ahogy eddig is.
Kubu:
Migrénűzők mennek! Gratula, h. már csak 5 vizsgád maradt!
Melóhelyeden nem mondtad, h. még nincs is dinnyeszezon?
Köszi a picibabás tippeket!
Marci talán focilabdának nézte a pocakodat? Fene a kis popóját, még jó, hogy jól vagytok.
Eszter:
A KRESZ-esen jót nevettem, amikor megnéztem a sofőrök gondolatát
pl.: sör...
Szerintem érdemes megpróbálni a vizsgákat, max. sikerül!
Én nem félek a hólyagodtól, úgysem nyelvespuszizunk, felőlem mellém is ülhetsz.
Wikka:
De jó, h. pozitív élményeid vannak K és K2 ügynökkel kapcsolatban.
A párod szedjen probiotikumot is az antibiotikum mellé, mert az regenerálja a bélrendszert, ezáltal az immunrendszert is, elég hosszú ez a kúra, de gondolom hatásos lesz.
Stílusdicséretet köszönöm.
E hétvégére már jóidőt mondtak, hátha belendül a bringabolt forgalma.
Micsek, Csucsu:
Küldtem Tündérkeresztanyás infót - asszem titeket érdekelt...
Csucsu:
Jól megkínoz téged Torok Gyula! Mondjad mááá neki, hogy inkább húzzon el Fedél Nélkül-t árulni!!!
16-a nemsokára itt lesz, mi az a pár nap, a sok éves várakozásokhoz képest! Addigra legalább szépen meggyógyulsz.
A talin te is mellémülhetsz, nem félek - bár szombatra még meg is gyógyulhatsz. Nem lehet, hogy allegriás vagy és az tett be ennyire, h. sípoltál-hörögtél is?
A Jó Istenke Éltessen Sokáig!!!
Vicky:
Jobbulást, fejfájással nem is lehet tanulni. Hogy bírod? Pihenj, ha tudsz.
Pancsi:
Lesz pocakszúrás? Jááájjj! Szorítok nektek!
Andrea:
Milyen jó fej az üzemdokid. Tényleg, neked akkor most nincs endokrinológusod ugye?
Pecsételésről: Nem tudok jó infót adni, mert én már annyit pecsételtem, hogy tele lett az útlevelem is... No, meg a hócipőm!
Vizesre sírtam a párnám, hogy nem jössz...
És természetesen a többiekért is, akik nem érnek rá szombaton.
Esetleg átugorhatnánk hozzátok Kispestre a csajokkal, rokonyság tutti nagy szemeket meresztgetne!
Maja:
Szerintem a BMC nagyon rendben van. Nembiztos, hogy mindegyik doki magától tájékoztat maradéktalanul, de kérdezz bátran és akkor válaszolnak. Sajnos rengetegen vagyunk, szinte futószalagszerűen megy a dolog emiatt, kevés idő jut egy emberre, de nagyon rendesek.
Vikus:
Pedig jó lenne tudni, h. 20 mm-es az a ciszta, vagy 20 db - nem mindegy! Szerintem hívd fel S-t és kérdezz rá, hogy nem értetted akkor kristálytisztán, hogy is van ez. Biztos válaszol. Neked is azt tanácsolom, hogy kérdezz és kérdezz, ha vmi nem tiszta! Megkapod a választ rá, abban biztos vagyok és akkor te is nyugodtabb vagy, nincs benned az a hiányérzet, bizonytalanság. Csak ügyesen!
Vaya:
De kár, hogy Te sem érsz rá (ill. Ti
)...
A buborékolást mát biztos Noémi volt, Hugicám is ilyesmiről számolt be, amikor először megindult a mozgolódás. A diétával csak okosan, van dietetikus aki kiokítson, v. a házidokid ad tanácsot?