Ne haragudjatok, hogy idáig nem jelentkeztem, de tegnap már nem volt elég lelkierőm hozzá!
Sajnos rossz hírekkel jövök, nem sikerült, nem tapadt meg egy kicsike sem!
Tegnap délután 5 óra körül telefonált Vass doktor, de már sejtettem, hogy negatív lesz az eredmény, mert reggel a lányok azt mondták, hogy 3 óra után tudnak mondani valamit és csak 5 körül hívtak, ezért gondoltam, hogy nem sietnek a rossz hírrel.
Egész este sírtam, pontosabban bőgtem először a férjem mellett a kanapén, majd a telefonban a legjobb barátnőmmel.
Tudom, hogy ilyenkor nem igazán lehet mit mondani, de legalább „kibőgtem magamból” a fájdalmamat!
Este az én drága férjem elvitt moziba, hogy ’lekössük a figyelmünket’ egy vígjátékkal.
Ma reggel már jöttem dolgozni, mivel otthon szerintem rosszabb lenne a ’semmittevés’, igaz az időjárás is tükrözi a hangulatomat, hát majdnem visszafordultam félútról, utálom az esőt a széllel kombinálva!!! Szinte sz@rrá áztam, mire beértem a melóhelyemre!
Csütörtökön reggel megyek ’Elvirához’, remélem, még jobban ki tudom beszélni magamból a csalódásomat.
Nem tudom, hogy említettem-e már, hogy január óta, 2 hetente járok meddőségi pszichológushoz. Lehet, hogy már hallottatok róla, ő Dr. Lux Elvira. Elég idős már, de Ő volt az első Magyarországon, aki elkezdett a meddőséggel foglalkozni. Először elolvastam az egyik könyvét, amit ajánlottak ( címe: Anyának születtem? ), aztán „véletlenül” az egyik ismerősöm tudta a telefonszámát és „véletlenül” még éppen tudott fogadni, mert már csak kevés ’beteggel’ foglalkozik és eléggé ’televan’, de pont egy valaki lemondta a foglalkozásokat.
Szóval………. várom a ’mikulást’ , gondolom 2-3 nap, mivel leálltam a hormonokkal, és amint elmúlt a mensim megyünk a jövő héten UHUra és konzultációra.
Gondolom, ha mindent rendben talál Vass doki az UHU-n akkor a következő hónapban, amint ismét megjön kezdhetjük újra a stimut.
Nem tudom, hogy ilyenkor kell-e várni, de gondolom, hogy nem, csak a következő mensit, mivel nem történt megtapadás?!
Zafír, mi kb. ½ 9 körül jöttünk el a CIRISből tegnap, elég sokan voltak, lehet, hogy láttuk egymást???
Ne izgulj a vizsgálatok miatt! Erős csaj vagy, mert elég kemény és nehéz lelkileg túltenni magunkat a sikertelen beültin!!!
Lányok, az eredménytől függetlenül, nagyon köszönöm a DRUKKokat!!!
Bocsi, hogy hosszú voltam……..
Sokkal, de sokkal szebb és vidámabb napot kívánok Nektek!