Új privát üzeneted érkezett!

Évi! Savo nagyon jó, és nagyon büdös, elviselhetőbb nyitott ablaknál.
limo73

Tinához... bár ez gondolom evidens, de a gyógyszerek (fájdalomcsillapítók stb...) is tiltó listán vannak. Kizárólag orvosi engedéllyel...

Szia Mares. :-)

szilvás76

Hát,szellőztetnék én,de esőben???
Na megyek teregetek,valami kaját küldök le a főnöknek és nekilátok az ebédnek,Jól elment az idő megint :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Limo. Én is fizukor adom fel a csekkeket. Lesz.rom... Szerencsére 80-90 %-uk akkor aktuális, egy pár van, ami 1-2 hetet "vár"...

...hű, és még mi lesz itt GYED (és főleg GYES) alatt... :shock: :roll:

szilvás76

megnézem sok sok gmail-es képet :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Még nem mentem el gondolhatjátok,hogy érzem magam a barátnőm még nem jött csinálni hajam :x megőrülök 11-et beszéltünk meg,fuu ilyenkor mérges vagyok mert itthon is ezer a dolog valamit főzni kell amitől,ugye nem ugrik ki a gyomrom a helyéről,bár nem tudom mi lesz az mert ma még korpás zsömlét ettem csak magába és már megint fáj,annyira idegesít még enni sem tudok mert mindentől fáj,és a kórházban meg nem mondanak semmit ott tartanak 8 órát a semmiért,ha most megyek a hivatalba akkor felmegyek és nézek időpontot hasi uh-ra ami reggel van,hogy ne legyenek gázosak a belek és hátha látják már mi a helyzet van kő vagy nincs,őrület esküszöm,levegőn éljek nem tudom.

Évi vigyázz magadra,ez az idő nem normális itt is esett most megint kínlódik a napocska,őrület ez is kisüthetne már végre vagy essen döntse el mit akar.

Olyan feszült vagyok emiatt az állandó gyomor fájás miatt Lili egyfolytában pörög szerintem éhes lehet de most már a zsömlétől is fáj a gyomrom ez túlzás,senki nem mondta te hülye ezt egyél,kaptam epediétát amit a szomszédnak adtak a kórházba ez van ráírva KOPLALÁS ÉS BÖJT!!!!8 NAPIG!!!De könyörgöm terhes vagyok akkor is hiába kérdeztem én nem mondott senki semmit zsírszegény étrend,kérdeztem akkor ez most mit takar,válasz ez volt gondolom nem akar egy csülköt megenni egészbe :shock: :shock: Jó kiírtam magamból a dühöm bocsi,csak annyira idegesítő,hogy fáj és hiába megyek vele sehol nem mondanak semmit!!!Ha meg nem eszek azzal csak rosszat teszek a babának szerintem!!!!Tegnap is egy kis zöldség levest ettem meg zsömle meg virsli ennyi semmi több ezt is 8-szorra!!!

Kép
bévi

Bévi, adnék tippet, ha tudnék, de nem tudok...

gy biztos, Babácska elveszi Tőled ami Neki kell, legfeljebb csak Neked nem marad...

Tényleg nem tudom, mit tehetsz... :-(

szilvás76

Nem próbálsz meg vmi netes doktornak írni, úgy mint anno Évi is? Bár úgyis azt fogják mondani, orvosi felügyelet kell ehhez, de ha egyszer nem kapsz... :-(

szilvás76

nah megjött a fodrász ideje 11 óra van végül is nem :shock: nah majd jövök puszi

Kép
bévi

Ja,próbáld meg az orvostudakozót.Valamit csak ír!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvi,blog: ha kijön,akkor még jobban lerugdossa a poháralátéteket :wink: :wink:

Dia merre jár? :roll:

evilany

Ajaj, lesz majd haddelhadd... :-)

Nekünk a CD-k és a könyvek vándoroltak polcról-polcra egyre feljebb, ahogy elkezdett mászni, majd járni... :-) Most már lehetne szépen visszapakolni, de kedvenc kutyókánk lopkodja a játékokat (plüssöket, széjjelhagyott kisautót, építőkockát) aztán meg jön ugye Hugi is... :-)

szilvás76

Dia dolgozik ezerrel, felügyeli a főnöke. ;-) Majd csak bekukkant, ha tud... :-)

szilvás76

Bévi!
Mindenképp vizsgáltasd ki a gyomrodat, de semmi gyorsra ne számíts. Nekem volt (van) krónikus vastagbélgyulám, amikor nagyon vacakul voltam , és már hónap szám hasmenésem volt, akkor is hullára ráértek, egy vizsgálat oda, egy időpont ide, és ez még ok, de kérdeztem mit csináljak addig a tünetekkel, na, erre semmit nem mondtak. Végül egy homeopata nekem összeállított bogyó, meg az általa javasolt patikában kapható probiotikum (progastro) segített a tüneteken, és így ki bírtam várni a vizsgálatokat. Esetleg az aloét ajánlanám, de ha még sose szedtél, nem biztos, hogy jó.
Fontos lenne, hogy ne idegeskedj, mert nincs az a gyomor nyvalya, aminek az használna, és jó lenne találni vmi könnyen emészthető, mégis tápdús kaját, amit meg tudsz enni.
A baba miatt ne aggódj, én az ikrekkel a végén már alig tudtam enni, mert nem volt hely, de ők megették a magukét, én meg mínusz kilókkal távoztam a kórházból. Rengeteg tartalék van bennünk! Persze ha meg tudod vmi vitaminnal , ásványi anyaggal támogatni a dolgot, az azért nem árt! Nem vagyok orvos, ezek csak a tapasztalatok.
Amúgy mióta fáj?
Üdv, és jobbulást: Claire
claire

Nálunk nem tudnak feljebb vándorolni a cuccok, mert tetőtérben lakunk :lol: :lol: C
claire

Sziasztok!

Csak az utolsó oldalt olvastam, de gyorsan írok, hogy megvagyunk. Élünk. A virulás túlzás lenne, de látom, Bévinek pl. sokkal nagyobb a problémája... Sajnálom! Baba szerintem is mindent megold magának, legfeljebb Te szenvedsz... Drukkolok, hogy jobb legyen neked is, mert ez így nagyon nem az igazi...

Nálunk nagy hír van: sikerült eladni a lakásunkat (pont egy éve árultuk). Persze, hogy hogyan tovább, az még nem teljesen világos előttünk. A legideálisabb megoldást sajnos egy családtagunk nem engedi meg, amit most már úgy érzem, sikerült elfogadnunk és tiszteletben tartjuk a döntését. Azonban a napokban újabb "pofont" kaptunk tőle, amivel sikerült mindkettőnket kicsit padlóra küldenie. Már kicsit jobban vagyok lelkileg, de még mindig nagyon elkámpicsorodom, ha ez az egész történet eszembe jut. Sőt, igazándiból én szégyenlem magam helyette, hogy ilyet meg mert lépni velünk szemben... Nem is szeretném ide leírni, majd talán gmailre.

Mindenkinek szebb és vidámabb napokat, sok puszit:

bekri

Bekri már kerestünk,nagyon sajnálom a rossz híreket :(((
Megint a család alakít... :( :(

Bepácoltam a husit,mosogattam,csináltam eperkrémet az almatorta krémje nyomán: epret felfőztem vízben,hozzá 2 csomag puncsos pudingpor,jó sűrűre főzni,kis édesítővel ízesíteni...érdekes zselészerű lett,sütibe tökéletes.(meg simán is :P ) most nekilátok vasalni,közben megnézem a tegnapi híradót(:)) és Áll az alkut,Miki felvette nekem :)
Ja a Híradó a PTE-s balhé miatt érdekel főleg.Vasalni meg ülve fogok,bevezettem a bárszékes módszert már.

evilany

A Domestost kipróbáljuk ma az ablaknál,mert a Savo szaga miatt csak nyitott ablaknál javasolják....És hát a festést nem fogjuk megúszni ismét.De voltam bent ma a boltban ahol a színezőpasztát kevertettük,ott hálistennek el lett minden adat rakva,név,szín,szám szerint,kevernek ki újra ,és akármilyen kis mennyiségben is,így talán megússzuk olcsón és csak az ablak körül.
Én úgy szégyenlem magam mostanában hogy annyi minden marad Mikire...ahogy lassulok meg fáradok,meg a gondok miatt. Szegény,tök rossz lehet neki!!! :((

evilany

ÁÁÁÁÁ

Most hívtam a dokit..... 2-3 hét mire megjavítják a gépet, mert Amerikából kell hozzá vmi alkatrész.... :cry: :cry: :cry:

Megpróbálom a Medisont vagy a klinikát....

Nem hiszem el!!!...... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi, hát, ez van, edződünk... A kórházban is Kristóffal azt gondoltam, hogy ami nem öl meg, az megerősít...

Olvastam a császáros kérdést meg a tök jó kórházi listát is: én véreztem rendesen, kellett a nagy betét. Meg nekem a két hálóing kevésnek bizonyult, minden nap küldtem haza mosásra az egyiket és utána drukkoltam, hogy a következő látogatásig kibírja a másik.

Mellbimbóvédővel engem hülyének néztek, sterilizálták nekem, de nagyon csúnyán néztek rám, hogy én ezt használni akarom... :?: Meg a krémet is titokban használtam...

Aztán leordították a fejemet, hogy miért nem viselek szoptatósmelltartót (amikor tökre bedurrantak a cicik és sehogy sem volt kényelmes), illetve a nővér közölte, hogy meg ne lássa, hogy az újszülöttet még egyszer arra a babzsákra fektetjük (amit most alváshoz használok, ez nem a szopispárna, de ahhoz hasonló párnaszerűség), mert a babának egyenesen legyen a háta. Én hülye és érzékeny meg ahelyett szembeszálltam volna vele... :x
Pedig Kristóf nagyon jól érezte magát benne...
Szóval, ne hagyja magát senki!!! Az, hogy valaki kórházban dolgozik, sajnos nem jelenti azt, hogy ért is a munkájához. Bocsánat és tisztelet a kivételnek!!!!

(((Csak egy dolog: 9 hónapon keresztül szerinte karótnyelt testtartásban volt bennem a gyerek??? Én hordozókendőt is tervezek venni, csak nincs túl nagy gyakorlatom benne, de okosítom magam szép lassan :lol: )))

Konfliktushoz nem szólnék hozzá, nem is részletezem, miért... Csak annyit, hogy nehogy bárkinek is lelkiismeretfurdalása legyen vagy rosszul érezze magát a történtek miatt - és azt hiszem, nem túlzok, ha ki merem jelenteni, hogy ezzel mindannyian tisztában vagyunk, csak az nem, aki direkt nem akar ezzel tisztában lenni. Remélem, nem beszéltem nagyon rébuszokban :lol:

Ja, és köszi a hiányolást! Majd töltök fel képet, voltunk gyereknapozni szombaton :D És Kristóf nagyon anyás lett, érzi a változás szelét talán? Most is csak a kanapén volt hajlandó elaludni, én meg úgy döntöttem nem cipelem át a kiságyba. Ja, és állandóan ciepletetni akarja magát VELEM, étkezni az én ölemben szeretne... stb. És már megint idő előtt felébredt... Megpróbálok pihenni vele még egy kicsit... Biztos az időjárás miatt is ilyen fura :shock:

bekri

:D
Kedd 15:30 Medisonba 4D! :D :D:D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika :? :? :? talán szerencséd lesz a Medisonnal,nekem is az volt!

evilany

Na tessék mire leírtam már írod is :) Szuper.

Bekri,várom a képeket és ha gondolod,a történetet g-re...Kristóf aranyos lehet...
Hordozókendőt én kapok,elvileg már tudom is hogy kell kötni :) de azért még gyakorolni kell játékbabán.

evilany

Na sziasztok!

Évi aranyos vagy, hogy hiányoltál - bezzeg a többiek nem, irgum-burgum (na jó ez csak vicc volt, remélem értitek) :lol: - de látom Szilvi jelentett.
A mai napon enyhén sűrű, alig bírtam visszaolvasni és most nem nyitottam meg 2x, így a nagy reagálás is el fog maradni, de majd megpróbálom pótolni.
Bencét is viszem a dokihoz, nézzen rá, köszönöm, tegnap nem fájt a hasa.
Meg is jött az apjával.....később vagy holnap folytatom....
Addig is puszi.

királylány

Megjöttem a dokitól. Megnézte Bencét, a Lactiv-ot javasolta egy hétig és addig kerülni a tejes dolgokat, diétás étrend és kért székletmintát is.

Évi a Savo-t nem tudom, szerintem nedves falra nem érdemes fújni. Én úgy gondolnám, hogy ki kellene szárítani, nincs ráírva? Irtó büdös csak nyitott ablak mellett és még így is több nap mire kiszellőzik, főleg most ebben az időben.

Melisch megoldódott a sógornő dolog.

Bévi sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy. És jó lenne ha visszavennél a tempóból kicsit!

Clárika na végre van időpont, bár olvastam, hogy a másik helyre. Remélhetőleg még tud róla szép képet készíteni.

Ilus basszus ezek a barátok......én laza vagyok ilyen szempontból, de ez már nekem is sok lenne. Azért ne viselkedjen már úgy, mintha otthon lenne....
Anyukád remélem hamar talpra áll, lehet nem ártana vele szakemberhez fordulni, de lehet ezt is támadásnak venné tőletek.

Na mit is akartam még.....:roll:

királylány

Dia: remélem nem vírus a kis Bencénél!!!

Clárika: én egy hete még kaptam időt a Klinikán--- remélem nem bánom meg hogy oda megyek és nem Medison-ba

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia: és már meg is van eredmény a dokitól mire én írtam :)
(nálunk meg ugye esküvő szombaton, bátyám olyan mint a hisztis gyerek, amíg nem kapja meg amit akar addig dilis utána meg imád mindenkit!! most tiszta normális.. pedig konkrétan amit kért nem teljesítettük--- nem kértünk bocsánatot--- csak felmentünk hozzájuk.... ő meg másnap felhív és megköszöni hogy felmentünk és szeretettel vár az esküvőre mindenkit!! --- ki érti ezt??? bát tesóm jegye IKREK talán ez a kettős dolog oka)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Görcsök és vérnyomásemelkedés miatt befektetett a doktor a klinikára.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clárika, ahol én voltam anno ott a 33-34 hétig mondták, hogy jó képeket lehet készíteni. :-)
Drukkolok, hogy sikerüljön, nagyon nagy élmény ez a mozizás! :-)

szilvás76

Ircsi.... :shock:
Kétszer kellett elolvasnom, mire felfogtam...
Gondolatban fogom a kezedet, szorítok!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.06.02 14:57-kor.

szilvás76

Toxémia gyanú?

szilvás76

Évi: a mi menü nálatok olyan finom, hogy mindjárt megyek is hozzátok!!! :) én tegnap akkora adagot cisnáltam, persze hozzá sem nyúltam szinte.. api is alig... hogy 2 napra is elég....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi: téged fektettek be??????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi basszus! Remélem nem lesz semmi gond! Szorítok nagyon!

Mares: köszi aranyos vagy. Bátyád: pasi! :)

királylány

Én ma zsíroskenyeret ebédeltem almával :lol:

királylány

Én kukoricapelyhet joghurttal, meg otthoni szendvicset paradicsommal. Nem kívánom a főtt kaját.

szilvás76

Én nem is tudom, hogy mit ennék mostanában.... :roll:

királylány

Ircsi,derült égből...nagyon szorítok!!!! :( :( :( :( Kicsi Katus,ne csináld ezt.... :?

evilany

Katus már most makrancos...

királylány

Dia,esküvői fotók? :roll:

evilany

Reméljük, ez csak valami átmeneti bibi, és rendeződik minden... Katus, az az albi ott nagyon jó ám, koszt-kvártély és légkondi van... Meg kell becsülni!

drukkkkkkkkkkkkkkk! ++++++++++++++++++++++++++

szilvás76

Jaj, én is másodjára fogtam fel, amit Ircsi írt...
Remélem, Katus még jó darabig odabentről ismerkedik a dolgokkal!

bekri

IRCSI, csuriban kezem-lábam!!!!!!!! Jó kezekben vagy, vigyáznak rád!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
xtina75

Sziasztok, megyek...

Remélem, jó hírekbe futok, amikor újra jövök... :-(

szilvás76

Sziasztok!

Ircsi,megy a drukk!!!
Katus jó kislány-szótfogad...nem lesz semmi baj! :wink:
Ha tudsz jelentkezz a fejleményekkel!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mennem kell nekem is, még vár rám egy lakógyűlés, bár már most majdnem elalszok.

Évi milyen esküvői fotókra gondolsz? Most nagyon nem vagyok képben. Jaaaaaaaaaaaa a hétvégi. Lesz majd, bár nem sok készült, az is inkább Bencéről ahogy táncol, de megmutizom. Holnap. Csak szólj rám, hogy írjam a blogom. Ma kicsit zizi napom volt.

Pá!

királylány

Ircsi!!!!
Kétszer olvastam én is, nem akartam elhinni!
Szorítok nagyon és jelentkezz minél hamarabb, mert nagyon aggódom / -dunk.

:( :( :(
szilvi35

Ircsi!!
Szorítunk, hogy minden rendben legyen, és reméljük ez "csak" elővigyázatosság!
limo73

Ircsi...remélem semmi komoly...nagyon drukkolok, hogy ne legyen baj, és a baba ne akarjon még kijönni...

Én továbbra is nyűglődök...a gyomrom kivan (bár a hagymalevessel nem sokat segítettem rajta szerintem)...

Gyerkőc ma sem alszik, és a drágám most az egyik lábát a gyomromba nyomkodja, a másikat otthagyta a bordám alatt, lent meg a fejével ide-oda motoszkál, meg feszít, közben meg boxol...de annyira lent van a hasam, hogy a bugyi is nyomja...enneél lejjebb már nem tolhatom, mert akkor felesleges felvennem...remélem a végére nem a lábaim között lesz...de tegnap a wc-n ültem, és a lábam nyomja a pocit...eddig nem volt ez :shock:
Na mindegy...sajna nálam normális... :?

Gábor barátai...hát ez van, de örülök, hogy Gábor is látja meg rájuk szól (bár néha falnak a pofon is többet ér), de majd jól nem engedem be tényleg, és akkor majd kukucskálhatnak, hogy mivan...

Anyu...hát érdekes eset...most nekünk is az a legnagyobb félelmünk, nehogy megint depressziós legyen, sajna volt már neki elég durván egyszer, akkor két évig járt dokihoz, és volt, hogy nem ismert meg engem, meg az ablakból rángattam vissza és nem is emlékezett rá, sajna elég közel van megint a visszaeséshez, és nem engedi, hogy segítsünk neki, mindent támadásnak vesz, vagy megsértődik...valahogy csak lesz...ha nagyon eldurvulna, majd lekötözzük, hogy ne tegyen kárt magában, de most ez tényleg nm az ő éve, szegény nagyon kivan már...
Állandóan azt skandálja magának, hogy ő beteg, és az anyja kitagadta, meg az anyagiak...na ezt pár napja kiegészítette azzal is, hogy ő teher nekünk, és miért él még, jobb lenne, ha felkötné magát...úgyhogy apuék igyekeznek nem egyedül hagyni...végső esetben áthozzák hozzám...ha sír is, legalább nincs egyedül...de majd csak lesz valahogy...az a baj, hogy tényleg nem tudok neki segíteni, és ez annyira rossz érzés...

Ilus

KépKép
badzsulka

Ircsi nem jó hírekre jöttem sajnos :cry: :cry: :cry: ,remélem nem lesz veletek semmi baj,Katus meg szépen még marad és te meg pihenj most már ne is dolgozz mindig miránk vigyázzol magadat meg túl hajtod,nem szabad remélem hamar megoldódik a gond és semmi komoly baj nem lesz,a klinikán nagyon jó szakemberek vannak biztosan vigyázznak rád nagyon,szorítunk nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dia én is hiányoltalak ma gondolatban csak bocsi,de miután olvastam Szilvás hozzá szólását dolgozol akkor már megnyugodtam :wink:

Ilus remélhetőleg anyukád is jobban lesz és nem lesz komoly baja.

Mares tesód férfi és ikrek az én párom is gondolhatod nem könnyü eset,de ő ezt nem ismeri el.

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?