Sziasztok!
Judit, igen, én is néztem, ezt a szupi ajánlatot, de sajnos csak szombaton láttam meg... az egy nap meg péntek volt. Szidtam is apát miatta, mert elfelejtette a kocsiból behozni az újságot, így lemaradtunk. Azóta felíratkoztam a hírlevélre, legközelebb nem maradunk le.
Tavaly mi is voltunk ott 1 hetet. Szupi hely, nekem a folyosókon a korlátok magasságával volt egy kis problémám. Mondjuk mi a hatodikon laktunk, apartmanban, a szálloda bejárata fölött volt az erkélyünk. A másik ami furi volt számomra, hogy a garázsból csak lifttel lehet feljönni az épületbe.
A kaja nagyon pazar, esti sorbanállás mindig borítékolva volt a palacsintáért. Italt külön kellett kérni, fizetni, de ha csak sima vizet kértél ingyen, azt is szívesen kihozták. A szálloda alatti garázsban foglaljátok le előre a parkolóhelyet, nehogy véletlenül ne legyen. Mondjuk 2000/nap, de az utcán állva is ennyi.
A tófürdőbe lehet kiíratni itthon kezeléseket, és akkor ott a rendelőben (fürdő mellet) kapsz 300,- Ft-ért belépési lehetőséget 3 órára.
Kehidára is érdemes átjárni, vagy Zalakarosra fürdeni.
Hirtelen ennyi, dehát ismeritek a környéket
Ma voltunk kint a Turisztikai központban ne mondjam Almán,... is.
Mártika megdumálta Gáborral, hogy ő legyen a szülinapos
Hát, összejött neki ő mutatta be a zenekar tagjait is a végén
igaz, hirtelen csak Alex neve jutott eszébe.
Nekem nagyon tetszik az új lemezük, több dalt is játszottak róla.
Azután elmentünk a Zagyvába enni egy fagyit, és ott egy kisfiú felismerte Mártikát, hogy ő volt a színpadon a szülinapos kislány.
Tanulnom meg nem sikerült....