Új privát üzeneted érkezett!

[quote="bévi"]C írta:bévisajok ajtó bezártam már de a múltkor is addig verte míg ki nem nyitottam hívott nem vettem fel a telefont és át jött akkor is,és utána mikor következőbe jött már fel sem hívott csak át sétált,oops:

MÉGIS MIT KÉPZEL?

szilvás76

:)
Az nem baj szerintem, legalább nem hisztizel feleslegesen. De vigyázni kell magadra. Ha fáj, szúr, hasogat, nyom... azonnal le kell feküdni. Pontosabban én ezt csinálom, mondjuk nekem nem kell csak a Kedvesem után kotorni szerencsére.
A védőnéninek meg meg lehet mondani, hogy legyen kedves bejelentkezni, mert így kellemetlen neked. Pontosabban meg lehet kérni... Szerintem. Engem már az is zavart, hogy 2-szer jött és rá is kérdeztem, hogy minek? miért? Jó. Hát lehet bunkó vagyok, de mindenkinek megvan a magánélete és a kis ritmusa, amiben a védőnéni spontán látogatásai nem szerepelnek.
szilvi35

AMI A KÓRHÁZBA KELL

- IRATOK
- 2 db hálóing
- 2 db szoptatós melltartó
- eldobható bugyi
- 2 db bugyi
- tányér
- bögre
- evőeszköz
- szalvéta
- törölköző
- tisztálkodási szerek
- köntös
- papucs
- könyv, magazinok
- fényképezőgép, kamera
- intim törlőkendő
- intim betét
- mellbimbókrém
- melltartóbetét
- mellszívó
- mellbimbóvédő

TÁVOZÁS A KÓRHÁZBÓL

- body
- rugdalózó
- sapka
- télen overall /harisnya
- textilpelenka
- hordozó vagy mózeskosár
- pléd
- pólya/kókuszpólya

Jó egészséget és sok türelmet kívánunk!

Én innen írogattam össze!!!

Kép
bévi

Én vittem papír WC "ülőkét" és Domestosos törlőkendőket is.
Magazin olvasatlan maradt, mert vagy aludtam, vagy babáztam.
A "nem eldobhatós" bugyi... Hát, azért lesz ott vérzés rendesen, én vagy egy hétig rendes bugyit nem használtam. A TENA-nak van olyan hálós, eldobhatós, az nagyon jó volt.

szilvás76

Clárika beillesztett egy bejegyzést az előző oldalon, abban felsorolja, hogy mik kellenek. Egyébként meg a szokásos szerintem:
-fehérnemű
-hálóing(volt kényelmes nadrágom meg pólóm és napközben abban voltam)
-szoptatós melltartó (én a simát jobban szerettem)
-piperecucc
-papucs fürdéshez is
-iratok
-törülköző
-betét
-fürdőköpeny(rajtam nem volt 1xsem)
-babának esetleg ruha(nem tudom miben vannak bent, intenzíven pelus, Bencére ráadtak egy rugit)
-pelenka, popsitörlő,krém (nem tudom adnak e)
nagy hirtelen ezek jutottak eszembe, de a várandósok kiskönyvében is le van írva szerintem...

Ezt a neten találtam:
Mamának
Iratok
Személy igazolvány
TB kártya,
Házassági anyakönyvi kivonat (300 napnál nem régebbi!),
Amennyiben a szülők nem házasok apasági elismerő nyilatkozat
Terhes kiskönyv (vércsoportot igazoló papír, Hep. B. szűrővizsgálat papírja)
Korábbi leletek (Az utolsó vérkép, az utolsó uh-s lelet)
Borítékok
Ruhaneműk
2 db hálóing vagy pizsama - elől kigombolható, a szoptatás miatt
Köntös
Zokni
Papucs - egy amiben zuhanyzol, és egy amiben jársz-kelsz
Melltartó (lehetőleg nem szivacsos és nem merevítős)
szoptatós melltartó
Melltartobetét: textil, mosható (Avent, Medela) vagy eldobható (Mimi, NUK, Fixies)
Bugyik (nagy, sötét színű), Tena bugyi (gyógyszertár)
Esetleg hasleszorító bugyi (Gyógyászati segédeszköz boltban kapható, vagy van az Anitának is ilyen bugyija. Segít megtartani a szöveteket, amíg a helyére vissza nem rendeződnek a szervek. Nem szabad császárosoknak használni, és a hüvelyen szülteknek sem egész nap!)

Tisztálkodó szerek
Tusfürdő
Intim mosakodó gél
Fésű
Fogkrém, fogkefe
Egyéb kozmetikai szerek (sampon, krémek, testápoló, körömvágó, csipesz, …)
Hajszárító
Hajcsat, hajgumi
Egy csomag (18 db) Tena Lady Extra
Törölköző - külön az alsó, a felső testrészeknek ill. külön a mellnek)
Több (!) csomag nagyon-nagyon puha WC papír (pl rózsazsín tollpelyhecskés ZEWA soft vagy nedvesített Kamill)
Papírtörlő - Alsó fertály törlésére törölköző helyett. Nem lesz a törölköződ véres, illetve a fertőzések is így kerülhetők el legjobban, megy egyszerűen a kukába!
WC ülőkére helyezhető papírülőke
(Domestos) törlőkendők
Papírzsebkendő
Mellszívó
Esetleg bimbóvédő, bimbókiemelő

Gyógyszertárból beszerzendő dolgok gyermekágyas mamáknak
Hypermangán: ez egy fertőtlenítő szer, amit halványrózsaszínre kell higítani, és a gáttájék lemosására alkalmas
Dermoforin: tiszta intimbetétre kell rászórni
„Szoptatós” tea: Laktoherb (filteres), Milla (instant tea)
Orbáncfűolaj - a gátsebre, gyulladáscsökkentő, aranyér ellen
Garmastan, vagy Bepanten kenőcs mellre
Arnica Montana C30 (A sebgyógyulás segítésére szolgáló homeopátiás szer. A szülés megindulásakor érdemes bevenni 5 golyócskát, a szülés után 1-2 napig (amíg nagyon fáj a seb) 2*5-öt, majd a teljes gyógyulásig 1*5-öt.)

Kényelmi eszközök
2 dl-s dobozos üdítő, mert szülés után két órával már lehet inni
Ásványvíz a vajúdáshoz
Csoki, szőlőcukor
Ülőpárna / szoptatós párna
Kispárna
Olvasnivaló
Walkman, kazetták, elemek, elemtöltő
Fényképezőgép
Óra
Mobil + töltő / telefonkártya
Evőeszközök, kistányér, pohár, bögre, szalvéta, konyharuha, konzervnyitó
Íróeszköz, papír

Papának
Harapnivaló, innivaló
Fényképezőgép
Papucs

Babának
kórházfüggő, van, ahol mindent adnak)
Pelenka
Pospsitörlő,
5 db textil pelus,
Kis zokni a kezére, hogy ne kaparja össze magát, és majd ha hazaviszed ruha.
Takaró és vékony sapi a fürdetés utánra, mert nagyok a hőm. különbségek!
Esetleg cumi
Cumisüveg (Biztonságosabb, ha odaadod a kisterilizált nagyon kislyukú cumit, hogy ha nagyon muszáj, csak ebből adják a vizet a kicsinek. Pl. Nuk újszülöttes. Így csökken a cumizavar esélye, és a szájpenész beszerzésének esélye is...)

királylány

Persze volt amit lehúztam és volt amit kiegészítettem,mert viszek olyan törölközőt amivel ugye alulról fogok törölközni és azt majd külön tasakban haza küldöm,veszek pár nagy bugyit ami egész és azokat majd ki is dobom lehet venni 100ft-ért,mert lehet elfog koszolódni nagyon bár ebben nincs tapasztalatom csak sejtem,betétből jó sokat viszek majd nehogy elfogyjon,nekünk vinni kell a picurnka pelenkát is a kórházba mert itt nem adnak luxus lenne,nem tudom ez máshol,hogy működik,nevetem is mert tegnap három gyereket vittek etetésre annyi picur volt bent,mondjuk szőlésznő azt mondta többen voltak de ma mentek haza,de 3 gyereknek nem tud egy kórház pelenkát biztosítani nevetséges,jah és pólyába voltak és olyan kocsin vitték őket mint az ebédet nevetem nagyon,olyan édesek voltak istenem 2 fiu volt meg egy csaj :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Clarikáét nem láttam,köszi.
Pécsiek,itt mit adnak és mit kell vinni?(Klinika)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

No most átolvastam a listát....hát nekem szerintem a fele nem volt velem, de nem is hiányzott. Én nem véreztem extrán, elég volt a sima betét.
Majd én is kiírom mi kell és mi nem, vannak benne nagyon jó ötletek...

királylány

Császár után is van ez a nagy vérzés? :?
Haskötőre tegnap rákérdeztem,azt mondta ha engem megnyugtat használhatok :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Utáltam a szoptatós melltartót.....simát hordtam

királylány

Évi nekem nem volt. Hogy ez a császár miatt vagy sem, azt nem tudom. de ha császáros leszel a haskötőt nem javasolják

királylány

Én véreztem elég rendesen. (mondjuk nagyon nagy volt a placenta) TENA betét kellett vagy 2 napig, amit a koriban adtak, az nagyon rossz volt, ázott minden. :-(

Utána a libress betétből az éjszakai extra egy pár napig, aztán már nem kellett...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.06.01 13:37-kor.

szilvás76

Dia,ezt is orvosa válogatja szerintem mert már 2.mondja h.lehet.
Szoptatós melltartó:hát enyhén mérethiányosak amiket eddig néztem... :evil:

evilany

Dia igen van ami érdekes és eszébe nem jutna az embernek,van ami meg felesleges szerintem is.

Szilvás jó ötlet domestos kendő nekem mindig van itthon is pl ez eszembe sem jutott de jó,hogy írtad
Magazin szerintem se sokat olvas bele az ember, :wink: van mivel foglalkozni,bugyi én úgy gondolom,nem szeretném az eldobhatót mindenből csak pamutot tudok hordani és még lehet bajban leszek az olcsó bugyival is mert az tuti műszálas,de hátha kibírom benne.
Nekünk mindent vinni kell babának kivéve ruhát bár még lehet azt is majd dokit megkérdezem,pontosan,emlékszem tesóm kisfia rózsaszín kis kesztyűbe volt kine marja magát,és mikor kihozták mondom nem azt mondtátok fiú lett :shock: és mindenki nevetett,de csak nincs más ruha és ilyet adnak rá,mókás volt!!!!

Kép
bévi

Én szerettem volna haskötőt, de aztán valahogy lemaradt....
Nekem nem lesz szoptatós melltartómszerintem), inkább leveszem majd. Ahogy látom be kell szereznem egy-két dolgot.

Házassági anyakönyvi kivonat: akkor most kérjem ki? Mert lassan 8 éves lesz :lol: Már nem emlékszem, de szerintem anno nem kellett, hanem mikor gíábor intézte a papírokat akkor vitte magával.

királylány

Az eldobható bugyi olyan, mint a neccharisnya, szóval mintha semmi sem lenne rajtad, de a betétéet a helyén tartja.
És ha kiöblíted, kicsavarod a törölközőben, már száraz is...

Tök praktikus, szülés előtt nem is találkoztam ilyennel...

szilvás76

Szoptatós melltartó én se viszem túlzásba biztos ne fogom szeretni,csak nagyon szégyellős vagyok,és mivel nem olyan szobában leszek lehet ahol csak egyedül én leszek,mondjuk nem bánom ha ketten leszünk mert legalább van kihez szólni,én szégyellős vagyok és ezért kell a szoptatós melltartó!Ugy is vennem kellene simát mert nekem csak szivacsos van azokat szeretem,szerintem abba nem egyszerű a szoptatás bár nem tudom,mert nincs tapasztalat :lol: és így veszek vagy 2 szoptatósat,meglátjuk fogom.e használni!!!

Kép
bévi

Hát nem tudom,azt hiszem csak ha más városban házasodtatok mint ahol szülsz,akkor kell. Nekünk be kell szerezni már felírtam hogy intézzem.Elküldik postán,és ingyen,ha babához kell(legalábbis itt Pellérden)

Bekri merre járhat? Babaimit láttam ma itt,mi van velük?Hát Bols?...

evilany

Dia, 3 éve kellett (30 napnál nem régebbi) másolatban.
Jöttek az anyakönyvi hivataltól, akkor kellett még a kórházban odaadni.

szilvás76

Én meg nem nagyon bírok már melltartó nélkül meglenni :?

evilany

Bekrit már én is hiáynolom, az előbb írni is akartam.

Babaimádó meg Bols másik helyre írogat. Utánuk kukkoltam, mert régen jelentkeztek már, de gondolom minden rendben van velük....

HAK: én Pesten szültem Bencét, de tuti nem volt nálam, mert hirtelen fogtak bent. A papírokat is ott kellett intézni, Gábornak ráment egy napja...

királylány

Ingyenes, csak mondani kell, hogy újszülött anyakönyvezéséhez kell...

Ja, a nemrég szült kolleganőm mesélte, hogy Pesten az OEP-nél megszünt a babák TAJ kártyájának azonnali és soron kívüli kiadása... Kavarodás van, nagyon. SZóval kérjétek, ha a koriban felajánlják, hogy küldik...

szilvás76

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]B

Babaimádó meg Bols másik helyre írogat. Utánuk kukkoltam, mert régen jelentkeztek már, de gondolom minden rendben van velük....
.[/color]

és jól vannak?
Sophie...?

evilany

Bévi póló volt rajtam meg melltartó is csak félig kibújtam belőle. Az már más kérdés, hogy szopizni nem szopizott Bence....

királylány

Bekrinek épp ma küldtem sms-t, válaszolt, jól van, majd jön, csak összecsaptak (más ügyben) a hullámok a feje felett...

szilvás76

Évi gondolom igen, sok mindent nem tudtam kideríteni, annyit nem olvastam utánuk.

királylány

Kerek 60 napom van hátra. Hát nem bánnám ha a baba is betartaná ezt a 60 napot és nem jönne előbb....

királylány

Bévi. Vannak olyan pizsamák/pólók, amiken trükkös hasítékok vannak, fel sem kell húzni, csak elő a tejcsárdát és nosza... :-) Akkor inkább olyat vegyél...

szilvás76

No,vissza az ágyba,hideg is van itt :?

evilany

Alig bírok menni, úgy fáj lent a medencém, mittoménmim... Azt hittem, most is megúszom, de úgy látszik, nem.

szilvás76

Nekünk még kell apasági papír is mivel mi nem vagyunk össze házasodva,idén terveztük se mivel megtudtuk babát és olyan július augusztusra volt tervben,így elmaradt a lagzi,majd ha Lilike már olyan 3 éves lesz ő lesz a kis koszorús lány :lol: ebe maradtunk,párom ugye elvált csak polgári esküvőnk lesz szerintem köztünk van amúgy 14 év :lol: :lol: :lol: ,ismerőseink barátainknak soha nem tűnt ez fel ők így szoktak meg bennünket,és nekem sem mindenben egyet értünk van amiben ő nevelt engem és van amiben én őt :lol: ,mondjuk neki volt pár kellemetlen helyzete a kor külömbségünk miatt de nem zavar bennünket egyáltalán!!!!!
Én 26 vagyok ő meg most lesz 40 ugye :lol: de annyi ilyen ismerős van a közelünkbe nekem fel sem tűnik,és a dokim akinél szülni fogok ő 63 éves a felesége 42 mikor láttam őket együtt egyáltalán nem lepődtem meg nekem olyan össze illők és sokat fiatalít a nő a férfin,és 15 éves lányuk van nem semmi!!!!

Kép
bévi

DIA remélhetőleg baba bent marad mindenkinél időre és nem akar kijönni.
Szilvi nekem is fáj mi van most valami front vagy csak kezdünk fáradni.

Amúgy nálunk párom mindig szokott viccelődni azzal,hogy ő már középiskolába ment mikor én még bepisiltem,szóval ne akarjak neki megmagyarázni dolgokat: )persze nem hagyom magam vissza vágok.értem-értem akkor azért felejtesz ilyen hamar mert már öregszel,nah ilyenkor aztán van nevetés szeretünk egymással viccelődni és csípkelődni és néha csikolással végződik de persze most nem!!!!BABA MIATT CSAK!

Kép
bévi

Sziasztok, megyek...
:-)
Jók legyetek, és pihi!

szilvás76

Szia Szilvi! Lassan követlek én is...kár, hogy nem egyirányba megyünk :lol:

Reggelről lehet viszem Bencét orvoshoz. Napok óta fájlalja a hasát, nem eszik, már az oviban is megjegyezték. Remélem semmi komoly, de ez már nem a kajától van....

királylány

Nah töltöttem fel pár képek g-mailra igaz ne tudtam aláírni ki kicsoda és mi de rá lehet jönni,kis segítség a kisfiú a keresztfiam,a kocsi azén kis járgányom,a lakás a házunk,párommal van kép én magamról és a mi drága LILINK!!!!Remélem nem haragszotok amiért töltöttem fel én is kérdés nélkül :oops:

Kép
bévi

Most nézem van még fél órám.....

királylány

Minden sikerült alá írtam ki kicsoda:)és mi micsoda: )

Kép
bévi

Lili csuklik és a húgyhólyagomon van a feje nagyon jó érzés :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Mindenki elment :cry: megyek én is eszem levest és majd leszek este felé szerintem mindenkinek sok puszi és jó pihenést!!!!!!

Kép
bévi

Na elhúzok a gyermekemért......
A júliusiak zártat csináltak és közölték, hogy több tagoit nem szeretnének, pedig lett volna még jelentkező hozzájuk..... :roll: Mindegy, csak böngésztem és így akadtam rá.....

királylány

Évi! A Klinikára kell vinni a babának pelenkát, sima szülésnél vihetsz magadnak mentes vizet és szőlőcukrot, Apukának lehet pakolni túlélő csomagot. Ha kocsival visznek be, a portán beengednek, de szólnak, hogy vagy hozd ki a kocsit, vagy be kell állni abba a most kialakított parkolóba (ahogy mész felfelé jobbra, lent van egy konténer féle van a sarkon), ez munkaidőben fizetős, aztán ingyenes.
A baba hazahozós holmija csak akkor kell amikor jöttök ki, nincs kikötés mibe kell öltöztetni.
Legyen külön szülőszobás csomag, amibe éppen annyi van, ami oda kell, és külön a többi.
Állítólag a császárosok gyermekágyasként külön vannak, és van egy nővér aki ekkor is segít, hogy a babát el tud látni. (Ez élesben nem biztos, hogy mindig így van, mert az ismerősöm aki most szült császáros volt és a sima újszülött osztályon voltak.) Haskötőt nem adnak, se "zsákot" a hasat lenyomni.
Hirtelen ennyi itteni "sajátosság" jutott eszembe.
limo73

Sziasztok...megint...
Gábor most ment el edzeni...eddig elfoglalta a gépet...na meg átjött az egyik barátja... :evil:
Én nem tudom mi van ezekkel, de néha kiidegelnek...biztos a mostani állapotom miatt is nehezebben tűröm, de van 2 barátja, akik csak egy szó nélkül ideállítanak hozzánk (ebből az egyik a hugom jelenlegi barátja, Gáborral egyetemről lettek barátok), a másik meg gyerekkori barátja...
Idejönnek, önkényesen kiszolgálják magukat a hűtőből...múltkor is olyan pipa lettem...nem sajnálom én tőlük, de akkoris...meg csak úgy kitalálják, hogy akkor most ittalszik nálunk...már Gábor is többször rájuk szólt, hogy ezt hagyják abba, főleg, miután meglesz a baba, mert nem fogjuk beengedni őket, ha ilyen normálatlanok...ráadásul nem bírnak halkan beszélni alapjáraton se...múltkor az egyik megint csak így beállított, én meg éppen bevásárlás előtt voltam, és nem volt itthon túl sok kaja (konkrétan kongott a hűtő), erre idejött, bezabált, és gyakorlatilag a vacsinkat megette, úgyhogy mehettünk le a boltba...erre reggelre meg megitta az összes tejet, ami azért is rossz, mert Gábor zabpelyhet én meg kukoricapelyhet eszünk mindig reggelire...ja, naná, hogy ő az enyémet zabálja fel mindig... :evil:
Erre most hívta az egyik Gábort, de ugye lefeküdt aludni, és le volt némítva a telefonja...erre felhív engem, hogy itt járt a környéken, és már nem akar hazamenni edzés előtt, úgyhogy engedjem már be, és keltsem fel Gábort is...na kicsit eldurrant az agyam...de Gábor is megint leb...ta, erre azt mondja, jó lenne, ha edzés után Gábor hazavinné...na meg még mit nem?! Hú...bocsi, de ez most kiakasztott egy csöppet...

Kelengyelistát én a barátnőmtől kaptam egyet, lehet, hogy van akai ismeri, Évi, neked elküldtem mailban, de majd felteszem a közösbe, ha kell valakinek...most kicsit nyomi lettem megint, na meg ideges ettől a szerencsétlentől...még a végén kitalálja, hogy akkor ittalszik, na akkor rakom ki a szűrét...

Ilus

KépKép
badzsulka

Limo köszi. Akkor törlőkendő,meg popsikenőcs nem kell? Vagy a baba velem lesz másnaptól,majd akkortól saját?

Bévi nézem a képeket.

Dia,remélem semmi komoly(Bence)

Ilus ne mérgelődj...pasik...

Sophie írt,jól vannak,majd jön!

evilany

Sziasztok,

voltam Uh-n, minden rendben :) .
- magzat fejvégű fekvésben
- BPD:75 mm
- HC: 268 mm
- AC: 236 mm
- FL: 54 mm
- jó életjelenségek
- jó gyomor és hólyagtelítődés
- ép gerinc és végtagok
- zárt hasfal
- jó szívműködés (4 kamra látható)
- a magzatvíz mennyisége átlagos
- placenta az uterus mellső falán tapad.
- grav:28
- becsült súly: 1259 gr-1372 gr
És kérem még mindig fiú, láttuk is a zacsiját, kukiját, na ezt már én is fölismertem :)
A lényeg, hogy minden rendben van vele. Úgy ugrált közben, hogy majd leestem az ágyról :lol: :lol: .

Bévi,
jó étvágyat!

Dia,
akkor jó sokáig ogsz dolgozni, ha onnan mész szinte szülni :) . Én nem bírnám, asszem megzakannék augusztusig... mondjuk többen előttem 2-3 héttel jártok a babavárásban.

Évi,
amiket a lányok írtak listák jók. Anno 1 szopis melltartót vettem, vhogy én se komáltam. Eldobható bugyi viszont szuper volt én is véreztem 2-3 napig nagyon, utána elég volt az éjszakai normál betét. Domesztosz kendő, wc papír ülőke, wc papír legyen nálad, ezek a kórházban nem jellemzők :evil: . legyen nálad több törölköző, én abból elhasználtam a vérzés miatt jó sokat :oops: . Nem tudtam visszaolvasni, most is rohanok Ilangomért, mi volt a mai UH-n?

Csillag,
jobban vagy?

Tünde,
jó, hogy írtál, pont hiányolni akartalak tegnap :)

Bocsánat, hogy csak ennyi, de mennem kell a gyerkőcért! A következő napokban nem tudom, hogy leszek gépközelben, mert az új ember az én gépemen tanul be, így napközben ohne netezés, max. itthonról tudok :(.
Na de nem kesergek, már nem tart soká ez az átmeneti állapot!

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer szuper eredmények,gratula,és még mindig fiú az is jó! :lol:
Mi jól vagyunk,1 cm-t megint nőtt a vízünk a végén árvíz lesz odabent. :roll:

Pécsiek eldobhatós rucit tudok hozni majd nektek is a szüléshez.-apukáknak
(a klinikán ezresért osztogatják :evil: )

Szerintem én bimbóvédőt meg ápoló krémet meg ilyesmit nem veszek előre...az nem biztos h.kell,nem?

evilany

Na megjött apa,megyünk tescozni :)

evilany

Évi,
de jó, hogy ilyen gyorsan írtál!! Nagyon örülök a jó hírekeknek! Ügyes vagy, mégis használ a sok-sok víz amit iszol! :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer! Szupi, hogy jók az eredmények, persze nem is lehetne máshogy.

Évi! Köszi az apukaruhát :) A popsitörlőt nem mondták, de azt esetleg még csomagolhatsz. Popsikenőcsöt biztos a kórházit kell használni.
Nekem a védőnő azt mondta, hogy semmi kozmetikumot ne vegyünk, (általánosan sem ajánlják újszülötteknél, csak a doki által felírtakat) mert, ahogy hazajövünk másnap délelőtt jön ki ő meg a gyerekorvos, és akkor felírnak mindent ami kell.
Ilyen "bimbós" dolgokat én sem veszek előre, csak majd szükség szerint. Jó vásárlást!
limo73

Már megint mennyit írtatok... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Apának ez a ruci mindenképpen kell szerintetek, vagy ezt is kórháza válogatja?
mert asszem hogy az Istvánban császárra apu nem jöhet be (bár nem kérdeztem), sima szülésnél meg nem rémlik, hogy bárki is mondta volna eddig...

Na, tiszta idegbajos lettem, valaki csöngetett...de ez Gáboron, a szüleimen meg a kajafutáron kívül más nem szokott lenni, valami piackutató volt, hogy sörökről kérdezzen, de egyedül nem is engedhetek be idegent a lakásba (Gábor utasítása :) ), meg amúgy se menne velem sokra...

Meg apukámmal beszéltem...anyu már megint készvan, pedig tegnap azt hittem, hogy egy kicsit hatott rá a beszélgetésünk, de úgy tűnik, hogy pont a fordítottját sikerült elérnem...pszichológus véletlenül nincs köztetek?! mert már elképzelésem nincs, mit tegyek vele... :cry:

Ilus

KépKép
badzsulka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?