Új privát üzeneted érkezett!

Eclipse,

részvétem.

nálunk minden oké, a hasfájás gyógyszerrel nem vészes. szegény lánykát ma este nagyon megsirattam, alig tudtam megnyugtatni. kezdek benáthásodni, és egy hatalmasat tüsszentettem. szegénykém annyira megijedt, hogy még a kis kezét is beverte a pelenkázó szélébe. annyira sírt, hogy én is majdnem elkezdtem. kellett majdnem 10perc mire megnyugodott.

Kép
gota79

Dr, szerintem nem volt még péd...
(Görbéd teljesen megegyezik a 976 és a 977. oldalt található Horiboléval...... :roll: )
mókica

Sziasztok!
Itt mindenki zugolvasó??? Ejnye – bejnye!

Crissy!
Velünk lesz tele az oldal! OK?

Mara!
Drukkolok! Majd gyere és mesélj! Kíváncsi vagyok milyen volt!

Juli!
Már most cukros lötyi, fúúúúj!
Megnéztem a babódat, nagyon édes!
Szerinted fiú vagy lány?

Lucuzs!
Sajnálom Bogit! Remélem hamar meggyógyul.

Dr!
Szerintem se volt péd. Pedig én nem értek hozzá!

Mókica!
Mikor mész a védőnőhöz?

Gota!
Hasfájásra nem ajánlotta a gyerekorvos az édeskömény teát. Lehet a levegő miatt fáj a pocija.
Szegény Rebeka! Jól megijedhetett. Ilyen sajnos még lesz párszor. De legalább tudod hogy ijedős a kiscsaj.
franci

jó reggelt!

franci!
igen, a pcos és a családi anamnézis miatt gondolta a doki a terhesgondozóban, hogy már most csináljunk terhelést.
nem ugráltam örömömben, de végülis ráérek :)

egyébként meg a babóca kisfiú... én látom rajta (na, azért ha puncis lesz is hazahozzuk ;))

dr!
valamit nem jól csinálsz a méréssel... ekkorákat nem ingadozhat az bébredési hő.
hol mérsz? mivel?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

mókica: valóban horibol vagyok csak nem figyeltem a név váltásra bocsánat
-j- nyelv alatt és két tized pontosságú digitálissal két fajta is van mindegyik ugyan ezt mutatja napközben se lesz sokkal több a vérnyomásom is elég alacsony szokott lenni most mozgás után mértem 106/66/84 et. Reggel 36,29 volt most meg 36,44. Egyébként ha minden igaz holnap kell megjönnie:)
dr

akit érdekel 800 ft-os pampers kupon a pampers honlapján
dr

j

hát lehet igazad van de még kicsit korai,össze lehet téveszteni :D ti inkáb fiút szeretnétek amúgy?

KépKép
bettike83

Dr, semmi gond. Csak mikor a görbédre néztem volt egy olyan érzésem, hogy láttam már valahol......Drukk vérnénihez!!!! Mennyi metet szedsz?

Julcsi, hajrá kisfiú!:)

Franci, délután megyek.

Gota, szegény csajszi. Hasfájásra védőnéni mit ajánlott?
mókica

mókica: tavaly szeptembertől áprilisig 2x500 azóta folyamatosan emelem holnap utánitól 3x850 lesz ennyit mondott Tűű. És áprilistól szedek gyógyszert pajzsmirigy alul működésre is. A férjem szerint olyan a görbém mint egy rossz ekg:) Egyébkét az idén még mindig megjött 35 napra kopp kopp, bár az előző görbémen se látszott szerintem:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=1/userid=80280
horibol

mókicza

2 nappal vagyok elmaradva tőled :)

te mikor mész legközelebb dokihoz?
én jővőhéten.aztán majd ugyis mondja mi a további teendő.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Olvaslak Benneteket, nem nagyon van ma időm hosszabban írni, ne haragudjatok :oops: , de megjött az inzulin eredményem, kíváncsi vagyok a véleményetekre:

éhgyomri inzulin <2
60' inzulin 61,2
120' inzulin 49,7

Annyira nem borzasztó szerintem.

chrissy81

sziasztok.

Eclipse,reszvetem.

Jucus meselj Lacikarol,hogy vagytok?

Julcsi,Nocit kisfiunak ereztem nagyon,aztan meg mi lett belole:)
Kép
:lol: :lol:

cryssy,magas a terhelted,es oriasi a kulombseg az ehomi es a terhelt kozott,majd eclipse megmondja ez miert nem jo,o a profi ebben.
en 21es inzulinra mar metet kaptam.

Gota Noemi is ilyen kis remuldozos,ha fujom az orrom akkor olyan remult kepet vag.
Hasfajas,sajnalom,mi megjartuk vele a poklot,8hetes kora korul ennyhult neki,de o mar 7naposan hasfajos volt kemenyen.
kiprobaltunk par keszitmenyt de igazan csak az ido segitett.

Kép
monyo83

Monyo,
szedem a metet február óta, ez kontroll volt. A múltkorihoz képest ezek jobb eredmények, én most ennek is örülök. Melyik inzulinos volt 21?

Eclipse ha olvasol, szólj hozzá kérlek.

chrissy81

Sziasztok!

Jöttem a beszámolóval :)
Meglepő módon egész gyorsan végeztünk, és az első benyomás is kellemes volt.
Egyenlőre adatrögzítés történt... kikérdeztek minket. A vitt leleteket se nagyon nézték meg... gondolom majd a következő konzultáción, amikor már a saját leleteiket is látják. Most nőgyógyászati és spermavizsgálat következik, meg vérvétel. Aztán a HSG.
Röviden ennyi. :)

Köszönöm, hogy gondoltatok rám :)

Chrissy: Az én inzulin értékeim ennél rosszabbak szoktak lenni, és az MM így is áldását adta már a BMC-re. ;)

Üdv!

hofeherke

Mara,
örülök a pozitív élménynek! Ezek fontos dolgok. A biztatást köszönöm.

Monyo, Nócika gyönyörű.

chrissy81

mara

mostmár legalább akkor te is haladsz és nemsokára babázol :) nagyon nagyon drukkolok nektek :)

monyó

micsoda kis gyönyörűség :)

KépKép
bettike83

sziasztok,
helyzetjelentés: megvannak a terheléses eredmények, sajnos számokat nem tudok, a dokim csak annyit mondott hogy "cukorbeteg tetszik lenni" :(
teljesen kiborultam, senkinek nem tudtam elmondani még a férjemnek sem, nem akarom elhinni...
szerdara van időpontom a dokihoz h megbeszéljük hogyan tovább...

egyenlőre ennyi
majd hétvégén visszaolvasok
napvirág24

sziasztok!

bettike!
semmivel nem szeretnénk jobban kisfiút, mint kislányt... de mégis valahogy meg sem fordult a fejemben, hogy akár puncis is lehet a babócánk :)
meg hát hogy nézne ki, ha Áronnak hívnánk? mert lánynévről még csak elképzelés sincs.

chrissy!
ez nem jó insulin, de messze nem is gyászos! én bizakodó lennék a helyedben ;)

ma összefutottam a dokimmal... aranyos volt, megsimizte a pocim, és megkérdezte, hogy növünk rendesen? hát nem látszik? majd 2 kilót híztam :? azt mondta, nem látszik... úgyhogy megnyugodtam... végülis már 5 hete nem voltam nála, és csak jövő hétre kértem időpontot...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

hát azért biztos kitalálnátok a lány nevet is :)

KépKép
bettike83

Ezt ma kaptam,gondoltam megosztom veletek!Én majdnem elbőgtem magam rajta!

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Napvirág!

Nehogy elkeseredj!!!!!!!!!!!!!!!
Egy terheléstől még nem kell a falnak menni!!!!!!!!!!!!!
Nekem is rossz lett most az utolsó eredményem, sőt, katasztrófális!De biztos megvan az oka!
Nem emlékszem, Te szedsz metet?Túlsúlyod van?
Mert ha igen, akkor tessék lefogyni!És most ezt nem csak úgy mondom, itt mi nagyon sokan, igen nagy súlytól szabadultunk meg, én személy szerint 2év alatt 20tól!
A 3as kezelés hidd el, hogy segít!
És ami még nagyon fontos, hogy ne alakuljon ki betegségtudatod!
Hiszen ez nem egy halálos betegség, ha életmódot váltasz!
Sikerülni fog, csak el kell kezdeni!!!!!!!!
És gyere nyugodtan, ha kérdésed van! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

nanicke!
én egy hete ezen bőgök... csak kicsit más szöveggel :)

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:
- Te hiszel a születés utáni életben?
- A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni,és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk . De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

melinda, TE egy angyalka vagy :) köszönöm
3x1000 mg metet szedek, túlsúlyom nincs, csak hasam van egy pici, 174 cm vagyok és 57kg. Met mellé akar még vmit adni a dokim, olyat amit babásodás esetén nem lehet szedni...baba témát meg egyenlőre amúgyis napoltuk a párommal, a többit személyesen beszéljük majd meg.... csak az csengett egyfolytában a fülemben h cukorbetegség... nagyon köszönöm.... szép estét :D
napvirág24

Napvirág,
szerintem nekem is változtatni fog a dokim a gyogyin, lehet avandamet lesz a vége, de nem is bánnám, csak hozzon helyre!
Az jó, ha nincs túlsúlyod, bár lehet, hogy így még nehezebb a diéta!
Viszont azt ne felejtsd el, hogy a 3as kezelés akkor is fontos, ha nincs túlsúly!Met+diéta+mozgás!
Tehát nincs más út, csak előre! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

sziasztok.

Napvirag,sajnalom a rossz eredmenyt,de melinek igaza van.

Cryssy,21es inzulinom terhelt volt.
nem volt mostanaban stimud(bocs nem emlekszem)?mert az megdobja az inzulint.

J,hat ezt en is majdnem megsirattam :roll: nagyon szep.
valahogy meg mindig nem fogtam fel hogy Noci valaha bennem volt :roll:

Mara hajra babasodas,szurkolok ezerrel.

koszi Noci dicsereteket,napprol napra jobban imadjuk egymast.tunderi kis csemete.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Napvirág, nem elkeseredni, ez nem a világ... Fontos, hogy ne így fogd fel, nem lesz nagy gond, hidd el! Met+diéta+mozgás- és minden rendben lesz!
Nekem sincs túlsúlyom, 160 cm vagyok és 50 kg, 2,5 kg-t fogytam mióta tartom a diétát és szedem a metet. Fel a fejjel!
A lányok itt nagyon kedvesek, én sem régóta vagyok itt és nagyon sokat segítenek. :)

Monyó,
nem volt stimum. Szerdán megyek dokihoz.

chrissy81

Crissy!
Nekem met mellett rosszabb lett az inzulinom, mint nélküle. Pedig csak 1-2 kg fogyás volt megengedve, de nekem akkor kb 5 kg ment le.

Monyo!
Nagyon édes ez a kishercegnő. Tüneményes!

Mara!
Örülök hogy beindult a gépezet.

Napvirág!
Mikor a dokik közlik, fapofával, hogy valami baj, az teljesen kikészített engem is. De utána rájöttem, hogy inkább most tudjam meg, mint mikor már szövődményei is lesznek.

Niki!
Az én könnyem potyogtak a babók beszélgetésén.

Julcsi!
Én megmertem volna rá esküdni, hogy a Gergő lány lesz. :oops:
Áron rózsaszín ruhában, csurival?! Az vicces. :lol:
franci

j

ez nagyon édes volt :)

KépKép
bettike83

J, Niki

tényleg könnyfakasztó írás.

Monyó,

tündéri nagylány már Noémi.

a hasfájásra kaptunk gyógyszertári keveréket, azt adom neki naponta háromszor.

én is rakok egy képet. valamelyik nap nem akart enni, és bosszúból csináltam neki ezt a hajat:

Kép

és még egy:

Kép

Kép
gota79

Sziasztok Lányok!
Nem közönyből nem vagyok, hanem mert a munkahely és a vizsgaidőszak ki fog nyírni :cry: :cry:
Gota,
Rebeka meseszép! A drága mosolygós pofija! Imádom! Elcsöppentem... :D :D :D :D :D :D

Jún. 30-ig nem sokat leszek. Addogra meg már 24 hetes leszek. A várandósság akkor kezdődik. Addig egy rohadt lóverseny... :twisted: :twisted:

Eclipse
eclipse
Budapest

gota

de édes kis csupamosoly csajszi :)

eclipse

kitartás de vigyázz magadra nagyon.

KépKép
bettike83

gota,

Ez a kislány nagyon cuki, és ez a frizura....
Sok örömet hozzá!
etike

gota: nagyon cuki a kislányod
eclipse: kitartás
hajni: rég jártál erre

rólam: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=80280/nummer=2

A fertyset nem tudom megosztani de ugyan azt mutatja:) Amikor megkellene jönnie előtte 1 nappal pé-m van nem könnyiti meg a számolásom. Várolistás lesz a labor és csak egy honapon belül adnak időpontot.
horibol

Sziasztok!

Csak jöttem gratulálni a kismamiknak és a csodaszép gyermekeknek...

én is zúgolvasó vagyok egyesek szerint, de pl nekem nincs időm napi x hozzáslást írni...vannak fontosabb dolgok az éltemben mint írogatni....

a babások remélem járnak rendesen vizsgálatokra és mindenkinek van megerősített szívhang :) mert ugye a pcos szervezete tud érdekeseket produkálni és bármikor baj lehet sajnos...a görcsök, és állandó émelygés nem a legjobb jel...nekem émelygésre adott volna a doki pl gyogyit ha akarom ha annyira szar.

Üdv.
Aisha
aisha

Én vállalom a zugolvasást :) De sajna arra is csak kevés időm van, írni és aktívan részt venni a csevejben meg pláne nem tudok :( Pedig jó lenne!

Cserébe nektek is megmutatok néhány képek a ház környékéről:

Kép Kép
Kép

hofeherke

Princzike????

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

mara

szép :) szépen alakultok az a lányeg és hiddel h a babaproject is szépen fog haladni,nagyon drukkolok neked :)

KépKép
bettike83

Sziasztok,

Reggel megyek a terheléses cukorra, és a hormonos vérvételre.
Hát nem vagyok annyira lelkes tőle...

Amúgy én is zugolvasó vagyok,általában kicsit sokat melózok, de vagyok folyamatosan.

Szép hetet mindenkinek, az eredményekkel majd jelentkezem.
etike

Jé, erre felé senki se PCO-s!
franci

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, én is zugolvastam.

Tegnap voltam megint uh-n, a PCOS mellett még hipopláziás méhem is van (kicsi, fejletlen) :cry:
Jövő héten megyek endokrinológushoz, mert ez a doki megint a fog. gátlóval jött :evil: Már kezdem unni...

Etike
eredményekkel gyere!
Vendég

Kitty!
Belgyógyász – endokrinológushoz mész? Mert a nőgyógyász-endokrinológus se nagyon foglalkozik az emelkedett inzulin szinttel.
A méhedre mint mondott a doki?
franci

kitty!
pcos mellett gyakran előfordul a kicsi méh... igazából ez hormonális fejletlenség.
a dokim azt mondta az enyémre, hogy olyan, mint egy kislányé :oops: az egyetlen megoldás rá a minél hamarabbi babásodás... az megoldja a dolgot.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Franci
a doki az égvilágon semmit sem mondott, csak latinul írták ezt a papírra, itthon kerestem ki, mit jelent a hipolasya.
Nme tudom, milyen endos doki, ő Szegeden a főorvos, és csak ennyit tudok róla.

Julcsi
köszi, kicsit megnyugtató, remélem, az endos doki ért majd hozzá.
Vendég

Melinda, igazad van nincs más út 
Köszönöm a biztató szavakat

Monyo, neked is köszönöm , s gyönyörű a Noci

Chrissy, tényleg köszönöm, hogy tartjátok bennem a lelket. Hát valóban nehezebb így nem enni súlyfelesleg nélkül, főleg h mindenki kérdezősködik h miért nem eszel, azt hiszik „megjátszod magad”, hogy diétázol… néha nem győzök magyarázkodni olyanok előtt akiknek nem akarom az orrukra kötni h valójában mi az ok…
Amúgy nekem is 3 kg ment le.

Franci, egyenlőre csak telefonon közölte a dokim, majd holnap megyek hozzá este
De igazad van inkább még időben…

Gota, Rebeka annyira édes h már nem tudom hányszorra nézem újra a frizurás képet :D

Eclipse, minden elismerésem a tiéd, engem a puszta vizsgaidőszak is kikészített mindig, nemhogy így ahogy te csinálod, nem vagy semmi, de azért nagyon vigyázz magatokra

Etike, várunk

Hkitty, nem tudom kihez fogsz Szegedre menni, de én az endokrin szakrendelésen a kórházban a főorvossal nem mentem semmire mert csak dianet adott 
Jol emlékszem Kecskeméti vagy vagy nem? Mért nem ott keresel vkit, ajánlani tudok….ha gondolod
Csak segíteni szeretnék, én is évekig (8) jártam a különböző dokikat mire jutottam valamire
napvirág24

bocsánat az elírásokért, a napszemcsis nem tudom h került oda 8 év akart lenni
napvirág24

hova lett mindenki, mikor az idő is ilyen rossz?
napvirág24

Nagyon kezd kihalni ez a topic! :( :(
Na nem mindha én sűrűn jönnék! :oops: :oops:

De velem most semmi nem történik. Várom, hogy alakul a ciklus!
Remélem a pé pedig már megvolt!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Én vagyok, csak zugolvasok :))

Eredmények kb 2 hét, és még egy vérvétel 18-án, utána megyek vissza a dokihoz, hogy beszéljük át.

Cukornak lehet megvan már az eredménye, csak nem vártam meg, annyian voltak mint az oroszok, és jönnöm kellett dolgozni, meg ki meetingre...

ááááá őrültek háza van.
etike

sziasztok.

Gota gyonyoru lanykad van:)

regiek nem tudom emlekeztek-e Hazitucsokre?megszuletett a kislanya Luca.

Kép
monyo83

Monyó, köszi a hírt!
Házitücsöknek gratula Lucához, és jó egészséget nekik.

Nanicke, szerintem még nem volt péd, hőd nagyon alacsony....

Gyerkőcök nagyon szépek.

Velem, nincs semmi. Néha egy kis hányingerem van...(ki tudja kislányom....)
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?