Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok ,h nem jöttem,nem voltam vmi jó hangulatban.Meg igazán mnidig ugyanazt tudtam volna írni ,nem akartam ezzel fárasztani az egész társaságot.NÉha gyorsban olvastam ,de majd minden ki is esett afejemből.
köszönöm a köszöntéseket, igazából tényelg msot tartom, csak a múltkor olyan kedvesen köszöntöttetek ,h nem volt szívem szólni.Én nem is tudtam ,h máskor is van Tünde nap!
Szóval a muci napjai nagyon válotoóak.Vannak igazán jó napok, mikor látom is ,h elégedett, jókedvű.Aztán vannak olyanok(erősen többségben ,amikor az evést kivéve megállás nélkül sír.Ezek a napo nagyon bedarálnak,órákon át tehetetlenül hallgatni a sírást..
Bukás ugyanaz, nagyon-nagyon ritka, h evés után CSAK egy-két alkalommal bukik.Így a gyógyszer és az AR táp segítségével is.A fejéssel tejem egyre kevesebb,az ő igénye meg egyre több, emiatt is kivagyok, nagyon akarom fenntartani, abban bízom, h 2-3 hónapon belül javu la bukás és legalább napi 1-2 szopi lehetne...
Dehát van ,h hulla fáradtan fejek még éjfélkor ,h éjjel elgyen tej,háát.És most a vihar miatt napok óta csak kb 3 órát alszok, mert nappal egyszerűen nincs időm lepihenni..fél órára nem érdemes, csak rosszabb lenne.
De Mucikám nagyon szépen fejlődik, határozottan belenőtt a 62-es ruhákba:) és már 4.5 kilo.
Szerintetek kell még a 2-es libero.Mert a múltkor amikor 3 kilo volt, rendeltem még az 1-esből és ne mtudtuk elhasználni.Ha elérte a 3-as alsó határát, akkor jó lesz már az?Ez sos, mert ma meg kell rendelnem!!!!!!
Előre is köszi a választ.
hja és küzdök a koszmóval két napja, nem tudom eltávolítani.Azt ugye mondanom se kell, h saját magam kellett rájöjjek ,h ez az ,emrt EZT nem mondja a védődőn, csak azt ,h :jaaaj, milyen enhéz eset maga...
A rotaoltást még mindig nem tudták beadni a bukás miatt, lehet tényleg itt marad a nayakamon.De mi a francért nem mondták, h bukós babának felesleges??
bosszankodok a szomszédok miatt is, a vihar rádöntötte a telkünkre az egyik kerítését, szerintetek van eszében megcsinálni..ááá, 10 méteren ott van a telkünkön, Ő meg lazán palántázza a sajátját.Meg oda teszi a kacsáit, ahol a gyepet telepítettük és mit használ az ólja hátsó oldalának?A kettőnk között lévő drótkerítést!!Szóval amit azért csináltunk ,h kiüljek Mucival a gyepre, ott van két méterre 30 kacsa.Szerintetek, szag??????????????:(
na, ennyit rólunk.látjátok ,ezért jobb, ha ne mírok semmit ,csak rontom a hangulatot.
Winchi, Lara nagyon szép kis képeket tettetek fel, oyan nagyok már, olyan fura nekem mnidig, a szemem előtt nőttek fel és már mindjárt jönnek nálatok is a kistesók.
Kismamák, örülök, h mindenki jól van, írjatok és tegyetek sok-sok képet, uh-t és pocakost is!!!!
Any, remélem találtok vkit aki végre pontot tesz Zsófi betegségeinek végére!
Fürtöske, olvastalak amott,Nono miatt olvasom azt a topikot, sajnálom ,h nem sikerült ez a hónap, no ,de majd a következő!!!:)