Sziasztok!
De jó, már csak 2-t kell aludni a taliig.
Nekünk jó lett volna a délelőtt is, de így jobb, mert a nagyimhoz csak akkor tudunk elmenni a héten, így nem kell kihagynom. Nem örülne neki.
Zizi, a sebek még mindig megvannak és a többi fognyom is látszik. Elég lassan gyógyulgat, nem tudom, mikor tudunk majd babaúszásra menni így.
Nagyon édik a képek Flóról. Milyen kis huncut mosoly!
Kriszta, de jó, hogy írtál! Gratula a vizsgához, nagyon ügyi vagy. Sajnálom a nagy Bogi sok ébredését, de nagyon kis ügyes a mászással.
Tüneményes a fotó!
Nagyon örülök, hogy nem volt komoly gond és gyorsan túlestél a műtéten.
Millye, az ablak a réseknél ázik alapvetően, de most is erős szél van és zuhog az eső, már az ablak felső részén és illesztéseknél is ázik mindkettő. Nem tud valaki egy jó ablakost?
A tortáid csodálatosak. Cukrászdát is nyithatnál!
Mulan, de jó, hogy ilyen jól sikerült az utazásotok! Nagyon helyesek a képek, főleg a tejszínes, vigyorgós.
Szonce, nagy-nagy gratula!
Éljenek a pocakosok!
Szilvi, a koncert szuper volt. Rengetegen voltak, tényleg tele volt a stadion. Mi hátul álltunk, mondván ott biztos lesz sok hely, de még ott is elég sokan voltunk. Három kivetítő volt, kettő oldalt, egy hatalmas a szimpad fölött. Nagyon látványos volt, mert rengeteg kameraállást vágtak folyamatosan, mind egy videóklippben. A zene természetesen nagyon rendben volt és szerencsére kevés új számot játszottak, inkább a régieket nyomták. Az előzenekarokról lemaradtunk és a ráadást sem vártuk meg, mert Bogit nem akartam nagyon sokáig anyuékkal hagyni, had jussanak ágyba időben, de az Enter sandman után már nem is kellett igazán több. Azt nehéz überelni...
Kicsit sajnálom, hogy már nem merek bemenni a tömegbe, hogy elől csápoljak, pár éve ott álltam volna, de már félek, hogy elsodornának. Hiába, öregszik az ember, nem vagyok már olyan bevállalós. Azért kár lett volna kihagyni, az biztos!
Az epermisut mindjárt küldöm Neked priviben.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Majd a következő talin találkozunk!
Botinak nagyon boldog szülinapot!
Jaspis, nagyon ügyi Marci! Majd alakul a türelem is!
Kubu, de jó, hogy a fogad rendben van!
A kaja dolog javult. Van, hogy rövid ideig eszik, de összességében sokkal jobban eszik. 110 grammot hízott ezen a héten, kicsit kezdek megnyugodni. Ma teljesen bekómált az esti etetésnél, ájultan vittem az ágyába.
Szépen gyarapszik a kiscsaj! Legalább nem kell majd paráznod, hogy kiengednek-e titeket a kórházból, mint nekem Bogival.
Most kaptam meg Anyuéktól a korábbi fotóikat és nézegettem, nekem mekkora pocakom volt. Hát, nekem nem volt nagy hasam, de azért így is elég tekintélyes volt már a végén. Elég hihetetlen, hogy tényleg volt nagy pocakom, méghozzá nem is olyan rég...
A balatoni autóversenyes hétvége jelentem, szuperül sikerült. Bogi kisangyal volt, mindenki sárga volt az irigységtől, milyen rendes, nyugodt babánk van, milyen jó tűri a zajt és a tömeget. És persze, milyen nagyon szépséges. De tényleg nagyon jól bírta. Pénteken és szombaton éjjel 3 óránként felébredt, de éjfél körül hamar visszaaludt magától, aztán 3-4 körül kért először aludni. Tegnap éjjel viszont már végigaludta az éjszakát, csak 5-kor kelt először és ugyanúgy visszaaludt kaja után, mint itthon. A hangos zenét annyira nem komálta egy idő után, de teljesen megértem. A rajtoltatás után megbeszéltem a hangosító sráccal, hogy a befutónál ne legyen annyira hangos és ő nagyon megértő is volt, tényleg halkított délután. Vasárnap a quadozás alatt hatalmasat aludt a fűben, akkor is csak nézett mindenki, hogy ilyen baba nincs is! Szóval dagadt a mellem, rendesen. Én pénteken és vasárnap is elaludtam, nem bírtam az éjszakázást, szombaton meg nem akartam otthagyni Bogit egyedül, mert a buli alatt nem hallottam volna a bébiőrt, ha esetleg felébred. Szóval a buliból kimaradtam, pedig voltak elég vicces történetek, de a nappali programokat végigcsináltuk.
A talira nem tudom, hogy fogunk odaérni, mert én gyalog a Hengermalom úti bejárat felől jövök, az meg teljesen a másik fele a gátnak. 3 körül eszik Bogi, le kell cipelnem a cuccunkat a 3. emeletről és kb. 20-30 perces séta tőlünk a bejárat. Szóval igyekszem majd sietni, de lehet, hogy csak 4 után, talán fél 5 felé érünk ki. Viszont, ha esik az eső, akkor mi nem indulunk neki, mert a távolság miatt kint etetnem és pelenkáznom kell, azt meg esőben tuti nem tudom megoldani szabad ég alatt.
Nagyon várjuk már a szerdát!
Kati