Sziasztok Lányok!!
Babicsek szurkolok hogy pozi legyen a teszted már pedig miért ne lenne az!!
Bazsa nagyon sajnálom tudom milyen érzés az első nekem sem sikerült.De következő sikerül!!
Bikfy hogy állsz a vizsgákkal?AMint végeztél a vizsgákkal és nem lesz ilyen sz@r idő akkor elviszem neked Darinkát de akár el is jöhetsz jöhettek.
Monic hogy elrepült az idő Nem sokára itt van már Dávidka is.
Nati sajnálom hogy nem sikerült de remélem legközelebb sikerrel jártok.
Kiki Remélem jól vagy fizikailag gondolom lelkileg nem de amint látom igen erős csaj vagy.
Remélem minél előbb ismét sikerül és akkor már lesz baba is nem csak petezsák.Gyere annyit amennyit tudsz közénk tartozol.
Rodi hogy vagytok?Hasad görcsölget még?
Luczus Bogi hogy van?És te hogy vagy?
Beze hogy vagytok?Epéd?Lexike?
Aagassi Szépek vagytok igazi kis család vagytok látszik rajtatok és a gyerekeken is a boldogság!
Dy hogy vagytok?Gréta nővöget?
Bumi a 4 is jó ha lesz belőle valami.Pláne hogy 3 megtermékenyült.Remélem osztodnak is .Jól felgyorsítottál.
Aviubi holnap gondolok rád.
Syl Réka kiütése hogy vannak?
Remélem mindenkinek írtam.
Ha valakit kihagytam szóljon lécci!!
Nálunk pörög az élet Vasárnap gyereknapoztunk Dari és Milán (tesom kisfia)kaptak közösen egy ugrálóvárat meg egy egy lufit kaptak nagyon élvezték.
Darival voltunk a városban 100folkcelsius koncerten úgy énekelt a sejhaja majd szét repedt.
Sajna azért nem tudok sokat jönni mert Dari nem engedi nincs el sokáig a földön annyit enged amig elolvasom amit irtatok de már reagálni sajna nem tudok.
Most is nyüszörög de anyum meg az uram készítik fürdeni ők meg csinálják most addig nektek írok.
Ma a sok eső miatt még a tűzoltók is kint voltak mert a hátsó udvarunk meg a mamáéknál a (szomszédban laknak közös kert kapunk van és közös hátsó udavrunk van )csibék üvegház garázs az nálunk is úszott és kikelett szívattyúzni is.
Lányok akinek van már gyermeke az lehet tud segíteni.
Darinka nem akarja megenni a tápszert talán reggel meg este mit adhatok neki?
Persze bevásároltam jó pár dobozzal (19)
Rakok pár képet is ha nem baj.