Új privát üzeneted érkezett!

Babakocsi
A gyakorló anyukák véleményére lennék kiváncsi... Mennyire esőállóak az átlagos babakocsik?
Valahogy én nem akarok esővédőt venni... nekem az olyan, mintha zacskóba húznám a gyerekemet :cry:
Nagy esőben úgyse fogok sétálgatni... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csak bekukk vacsikészítés közben...
Ircsi.
A mi kocsinknak van esővédője, de sohasem használtam "rendeltetés szerűen" . Vagy megvártam az eső végét, vagy máshogy oldottam meg (autó, kenguru+ernyő), soha nem kellett, és ahogy Te is írod, olyan, mintha nejlonzacsiban sétálnánk... Ha meg épp elkezdett pötyögni, a kupolája elég volt... ott volt velünk az esővédő is, maximum a takaróra terítettem, hogy az ne ázzon el...

szilvás76

Ircsi, algopyrint javasolták nekem is, a paracetamol tartalmúakat viszont kimondottan ellenezte a doki.
Sinupret: ez gyógyszertárban kapható? kipróbálom. köszönöm

Esővédő: nekünk volt mindig a babakocsi alsó kosarában, a biztonság kedvéért, talán 1-2-szer használtam, mikor eleredt az eső és nem tudtam sehova behúzdni. Nekem is olyan zacskós megoldásnak tűnik :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabasillag
Aktil-duo köhögésre????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Sucer
Mi tervezzük a nyaralást. Most úgy néz ki, hogy június végéig dolgozom, július elején 2 hétre megyünk Harkányba. És július végén megszületik Katus... :wink:

Bévi
Drukkolok!

Igen!
Megvizsgált,jó sokáig hallgatózott,megnézte a torkomat és megkérdezte hányadik hétben vagyok.
Aztán azt mondta nem a legszebb....
Majd felírta a gyógyszert.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A gyógyszertárba köhögésre a Stodal szirupot ajánlották(homeos).de már megittam egy üveggel...semmi hatás :(
Kiszakad lassan a tüdőm :(
Pedig ittam pörkölt cukrot(nem tudom mi a neve) amit vízzel kell a végén felönteni.
Terhesség elején az is használt.
És még sipol is a tüdejem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lehet azt csinálom hogy este benyomok egy fél algot...iszok rá egy csésze forró teát...és nyakig betakarózom...hátha ki tudom izzadni ....
Régen segített...
Az a baj,hogy nem merem beszedni a gyógyszit...ki sem váltottuk még.
Nekem erős Antibiotikumnak tűnik :(
De remélem a doki tudja mit írt fel :( :)
Na megyek enni pár falatot...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Pörkölt cukor
Karamell :lol: :wink:

Akkor nem csak nekem tűnik zacskónak az esővédő... :?
Felejthetős kategória akkor....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Az esővédőt szerintem mi sem fogjuk használni...a mózesrészbe nem nagyon hiszem, hogy beesne, és a sportrésznél is tök le lehet húzni azt a védőt a tetején, max. úgy állítom a kocsit, hogy ne felé essen, hanem a kocsi hátának...

Ilus

KépKép
badzsulka

Megjöttünk...kb ugyanannyi magzatvizet látott,de holnap lesz rendes UH-m is ugye. Baba faros,kevés eséllyel h.megforduljon. Zárt méhszáj,de keménynek találta a hasam(én is,de vizsgálat óta meg főleg..)emelte a Mg adagot,3x3-ra :shock: és pihenést javasolt,rákérdeztem,ez mit jelent,azt mondta felejtsük el a házaséletet...azaz lehet,de úgy h.ne essen jól pfff akkor meg minek :)
Beszéltünk a szülésről,megtiszteltük azzal h.felkértük :) Júliusban lesz szabin,26ig (na ez nem megnyugtató...) 85-s BPD-t mért ami már vagy 32 hetesnek megfelelő (mindig nagyobb kicsit) Cukorismétlést nem kért,csak a diéta tartását. Baba jókora kifliben van,fenék alul,lábak arc előtt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ilus búcsúztató:jól hangzik,rendesek hogy tartottak.

Ircsi esővédőt mi se veszünk.Esőben nem megyünk babakocsival sehova.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na az előbb írtam egy hosszút és én balga nem copyztam ki.... ÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: , persze elszállt...

Évi,
de jó, hogy minden rendben a Tomikával! Enyém pocak is egyfolytában kemény, sztem ez az időjárás változás miatt van! Akartam már írni, hogy nagyon szép a pocid, egyáltalán nem lapos. Holnap de. mész UH-ra? Hallottam a hírekben az őrízetbe vételekrpl, szomorú :( :(.

Megnéztem mindenki újnak az albumát, Vanilla titeket is, köszönjük, szépek vagytok mindannyian! :) :)

Szamóca,
édes a kisfiad :) . Jobbulást neked is!

Ilus,
nagyon szépek voltatok az esküvőn, nagyon fiatalok vagytok :) .
Búcsúztatód jó lehetett, nekem ilyenem nem lesz....az tuti.

Ircsi,
esővédő sztem is olyan mintha bezsacskóznád a gyereket, nekem nem is volt, így nem is használtam.

Csillagom,
gyógyuljál, mielőbbi gyógyulást neked!!

Vanilla,
szépek vagytok mindannyian, szép a pocakod is! Kutyusok édesek!

Dia,
jó az új avatarod! :)

Lányok, tettem föl friss képeket g-re, ha vkit érdekel :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Limo,
írtam neked a gmail-re, sajnálom ami veletek történt :(.

Na megyek, indul az esti szeánsz :).

Jó éjt, holnap igyekszem jönni, hogy mi volt az UH-n!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok!

limo babakocsi: espiro vector... :lol: piros-szürke... :lol:

clárika tök szép ez a kép!

csillag szédülés: :evil: :evil: :evil:

Évi én látom az albumodat... :shock: :D jaaaa, látom menet közben megoldódott a probléma... ez tuti nem szándékos volt, ha valaki törölni akarta volna, gyanítom nem mentette le magának a képeket, hogy utána visszatehesse...

királylány nagyot röhögtem a bevásárlókocsi-tologatós történeten... :lol: elég vizuális vagyok... :lol: :lol: :lol:

Barbi... nos, én is ki szoktam maradni a listából, de még sose sértődtem meg rajta... már bocsi, de sztem kicsit felfújod a dolgokat!

Kép
gtunde75

Köszönöm mindenkinek az együttérzést és a biztató támogatást!
limo73

Tünde dehogy szoktál kimaradni :? várom a csütörtököt már :)

Sucer szépek vagytok!!Neked is jókora a pocid!

Körkérdés:
(Melisch,Dia,Szilvás,Tünde,Clarika,Bmaas,és a többiek akiknél még nem eldöntött...) megvannak már a nevek?

:roll:

evilany

Évi csináltam neked egy avatart, kicsit levágtam a kép széléből, meg világosítottam, így próbáld ki, talán jobban fog látszani!

G-re is felraktam:

Kép

Kép
xtina75

Tina köszi :wink:

evilany

Limo!
Ez természetes! :wink:
Nem lesz semmi gond most!!!
Évi!
Nekünk is ezt tanácsolta a doki....de már az elejétől... :(
Azóta nincs semmi :oops: :(
Mindenkinek köszönöm :) (jobbulás)

Szédülés...hála égnek ma még nem volt...ezek szerint nem is lesz!
Mondjuk ma nem volt meleg idő :) :(
Amit személy szerint nem is bánok :oops:
Na...megyek és rendbeszedem a gyerkőcöket :)
Holnap jelentkezem!

Szép jó éjszakát!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

ezt én csináltam :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi szivi 8) :lol:

Kép
xtina75

Sucer hűűűű :shock: szép!

Csillag,le a kalappal én most számolgatom,még visszavan 9 hét plusz a gyerekágy 6 hét :? :? :?

evilany

[quote="sucer"]J írta:sucera és megvan az utódom. Holnap kezd.

Van 3 hetünk, hogy betanuljon... huh tényleg 3 max. 4 hét és szabad vagyok!!!! Juhéjjj! Már nagyon várom! :D :D :D :D :D :D :D

de jó Neked! annak ellenére, hogy nem tudom elképzelni, hogy nem dolgozok, már nagyon várom a végét... :lol:

Bévi húúúú, kórház... :shock: :? dukkolok, hogy minden ok legyen!!!

badzsulka Te már ettél dinnyéééééét?!?!?!?! húúúúú, de irigy vagyok most!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ircsi sztem az esővédő arra lehet jó, ha elmentek valahova és hirtelen jön egy zuhi és nincs hova menekülni... :) tényleg itt nyaraltok? na majd jóóól meglepünk Titeket csapatostul!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Tettem fel g-re mai pocakfotót! :lol: :lol: csak nehogy megijedjetek tőle!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Évi nálunk azóta nincs akció apával, hogy tudjuk a babát. És előtte sem igen volt, mert a vetélés után 6 hétig nem lehetett. Úgyhogy épphogy csak összehoztuk :wink: Már azt se tudjuk mi az :roll: (Azért apától nem vontam meg mindent) :roll:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Csillag sztem is igyál többet! biztos, hogy a melegben több folyadékra van szükség!

Évi nevek: hmmm... időnként változtatunk rajta, de a második neve Zoé lesz, az biztos... de az sajnos nem passzol a vezetésnévhez, ezért kell egy első keresztnév is... ez változik, most épp a Korina a jelölt... :wink: :lol: :lol: :lol:

a csütörtököt én is várom, és a kelyhet is, még akkor is, ha most nekem kell diétásat ennem... a hétvégi negatív eredmény ellenére továbbra is tartanom kell a diétát... de nem baj, legalább nem hízok! :)

Kép
gtunde75

vezetésnévhez????? na az meg micsoda?!?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Korina,ez jó,tetszik.
Pocakod lesem.

Szamóca,nem semmi...

evilany

szamoca hát mi se vagyunk annyira aktívak, mint az elején, de azért 29 hééééééééééét?!?!?! aztaaaaaaa!!!! :lol: azért az szimpi, hogy nem hagyod apát gondban... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

na megyek, megeszem a második vacsorámat... tárkonyos borjúleves... :lol: :lol: :lol: imádom! apuéktól kaptam! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Széttörtem egy kínai szerencsesütit:

Két hónap alatt több barátot szerezhetsz, ha őszintén érdeklődsz mások iránt, mint két év alatt, ha arra törekszel, hogy mások érdeklődjenek irántad.

Kép
xtina75

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mi még mindig csak a Rékáig jutottunk....
Fiúnévben nem is gondolkodunk.... :D
Ha mégis fiú lesz, akkor is Réka lesz! :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Bocs még nem tudtam visszaolvasni, mert tegnap vizsgám volt, szombaton is aztán most holnap és pénteken:-)) Úgy hogy bevagyok egyenlőre havazva:-))) Most köziget tanulom. 3 vizsgám meg van még van 4. Nem mondom hogy jók lettek, de most ennyi is elég mert így is feszült vagyok vizsgázás alatt, örülök, ha sikerül:-))
Jól vagyunk:-) Néha olyan mintha jósló fájásaim lennének, de ez nem korai szerintetek?

2 hét múlva megyek dokihoz, aztán uh-ra. Már várom:-))

Millió puszi!

Mindenkinek!

Brik

ui: Itt olyan rossz az idő, szakad, nagyon nagy szél van.

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt! (Jobbat az idő miatt)
6-kor kidobott az ágy :(

Szép nevek! :wink:
Tina! Szerencsesüti :D
Tünde! Gondolhatod hogy iszom :D
Én is ettem már egy nagyobb szelet dinnyét vasárnap :D (1kg-os volt kb)...de bírtam volna mééééééééééééééééééég :)
Évi! "önmegtartóztatás" -hát nem könnyű...de igen ahogy szamóca is írta...legalább a másik félnek legyen jó...
:oops:

Épp azt mondtam,tegnap apának,hogy szülés után olyan leszek mint egy k...a... :) :) :oops: :oops:

Csak mosolygott rajta :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Brik!
Drukkolok a vizsgákhoz! :) :wink:
Jóslófájás? :shock: :?
Itt is nagyon cudar idő van...és így mennek a gyerekeim osztálykirándulásra(ottalvós) csütörtökön és pénteken :( :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lassan ébresztem a bandámat :) suli :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde! Boldog Névnapot Kívánok Neked Én is!!!!

Ircsi!-ez nagyon szép!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jaaaaaaaaj de esik :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Valamiért nem engedett fel:-((

Szegény gyerekek, hát ez a rossz idő nekik most rosszul jött. Liliék is holnap állatkertbe mentek volna, most mozi lesz helyette.

Csillagfény köszi a drukkot!!
Nem tudom olyan mint a jóslófájás. Meg sűrűn be is keményedik a pocim, de az csak néha kellemetlen. Még két hét és vége a vizsgáknak aztán megnyugszom.

Tünde Boldog Névnapot Kívánok Neked!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Tegnap megkérdezte a védőnő,sűrűn keményedik-e a hasam...mondtam neki hogy van hogy többször...rákérdezett hogy napi 12-nél többször?
Mondtam neki annyiszor azért nem...erre az volt a válasza,akkor azt nem kell beírni a kiskönyvbe...(az normális)
Jóslófájást még nem érzek...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Értem, annyiszor nekem se keményedik, akkor biztos minden oké. Van itthon szívhangfigyelőm, szoktam hallgatózni, megnyugtat és olyan jó hallani:-) Meg így tudom hogy hogyan fekszik:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik!
De jó neked! Van szívhang figyelőd!?........de irigyellek...engem is megnyugtat amikor 2 hetente hallom a védőnőnél :)
Tegnap is nagyon jó volt hallani :oops: :) :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Úgy éreztem szükségem van rá:-) Nagyon szeretem, olyan jól lehet mindent hallani odabent. Meg én ritkán jutok el a védőnőhöz főleg vizsgaidőszak miatt.

Amúgy én úgy emlékszem régen se nézte nekem csak a doki. Most, hogy van sokkal nyugodtabb vagyok és a gyermekeimnek is élmény:-)) Kisfiam mindig mondja hogy dobog, pedig 2,5 éves múlt, de ebből tudom, hogy ő is hallja és mosolyog ezerrel:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

nagyon édes lehet a pici fiad :)

anno nekem is csak a doki nézte havi 1 alkalommal :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Nekem még sose nézte a védőnő a szívhangot.... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Tünde:
Névnapod alkalmából sok szeretettel:

Kép

És akkor most visszaolvasok.....

királylány

Sziasztok!

Vasárnap még itt volt uram kislánya, a tegnapi napot meg inkább kötörölném az életemből...

Mindenkinek köszönöm a jó szavakat és bíztatást tesó-ügyben.... de a helyzet nem rózsás....:((((

Clárika: nagyon tete a pocid!

Évi: tiéd is!

NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK TÜNDI!!!!

próbálok megint visszaolvasni

Xtina: már csak pár nap és nyugi szép idő lesz!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares mi volt tegnap? Mesélj! Persze csak ha akarsz....

Tünde szép név a Korina. Nekem tetszik a Karina is.

Nevek: khmmm......a Petra az biztos ha lány lesz. Ha pedig fiú akkor még mindig nem jutottunk előrébb, eddig nekem az Áron, Gábornak a Máté, de most nem beszélgetünk róla....majd ha készen lesz a szoba vagy nem tudom mikor.

Évi ettől rosszabb eredményed ne legyen már a hátralevő hetekben. Persze jobb lenne, ha emelkedne a magzatvíz és Tomi megfordulna, de ha nem , akkor se legyen rosszabb....

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?