Új privát üzeneted érkezett!

ana

ciklusosat nem vezeted?

KépKép
bettike83

azt is megnézném,hátha ott egyértelműbben mutatja.ezen nem igen látom,mert ugye kihagytál pár napot a mérésben és igy nehéz megállapitani.

KépKép
bettike83

Kinga: hát lehet! Lehet, hogy ezért nem zárnak minket össze hahaha. Mekkora lesz ez az én bébim, már 8 hetesen ennyit enni! Hát még az anyja mekkora lesz! Bakker!

Most szomorú vagyok, mert kiesett a kedvenc teniszezőnőm. Pedig tegnap is meg ma is ott szorítottam neki, minden idegszálammal. ÉS NEM. Kiesett. Nem is nézem tovább, csak a férfi teniszt.
Vendég

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 64000_.png

TesséK Betti!

Kinga: az még sokára.

Kép

Kép
anabana

Ana lehet az akár beágyazódás is, vagy peteérés is hajnalban azért kezd a méhszájad becsukodni... nemtom, érdekes... nah majd a holnapi hődnél kiderül :)
Kinga, Leti én is annyit zabálok, mint az állat, és hízok is, már 9 kilónál járok, nem vagyok én soványka :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba. Te 2 hónap múlva szülsz, én 7!!!!!!!! nem mindegy! Úgy tűnik, én nem 9 kg-ot, hanem 29-et fogok felszedni!!!
Vendég

leti

be aggodalmaskodj a kilók miatt.ha vigyázol magadra akkor biztos nem hizol olyan sokat :)

ana

köszi :) most akkor megy a drukk hogy szépen beágyazódjon a pici,nagyon drukkolok :) :)

KépKép
bettike83

Halihó!
Újra net közelben! :D

Látom megy a téma az evésről! Te jó ég, ha én belegondolok mi lesz velem, ha egyszer babás leszek. Most szenvedek a kilóktól, hogy megszabaduljak tőlük!
Betenné a .....ha visszajönne ez a jelenlegi -16kg.
De szerintem az nem baj, ha gyümiből esztek sokat!

Ana, a múlt hóban a dpo-t nekem is csak jóval pé után írta ki!De hogy az előzőről miért tűnik el azt nem tudom!

Bocsi, ha nyíltan belekérdezem, de azt honnan tudjátok megállapítani, hogy nyitott vagy zárt-e a méhszáj?

Mert én eddig csak azt érzékeltem, hogy fent van-e vagy lent.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

A ciklus hu behúzta a cover-linet. De szerintem egy nappal később volt ovu. Délután voltam a dokinál és még akkor nem volt meg.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 50400_.png

Kép

Kép
anabana

Szebb reggelt mindenkinek!

Az idő megint szar, erre mást nem lehet írni! :evil: :evil:

Ana, ma reggel szépen felugrott a hőd!Drukk így tovább fel!
Végülis a ferty és a ciklus is csak egy gép és kikalkulálja a pé-t.
De hogy ténylegesen mikor volt azt tuti te tudod igazán kikövetkeztetni!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

ana

lehet hogy ez az ugrás már éppen a beágyazódást is jelenthette,bár még korán lenne,de 8.napig kell megtörténnie.

KépKép
bettike83

Ana, rajtatok nem múlott :) Mennek a drukkok!

Niki, te hogy vagy?

maccs01

Hali!

Ana, Nik, és még akinek kell, mennek a drukkok! Remélem, eredményes szexaction volt :wink:

Bettike, most megcáfollak, nem a 8. napig kell beágyazódnia a babának, nálam pl. a kisebbik falatkám a 11-12. napon kuckózott be!!! Lehet, hogy kereste az ideális helyet :D

Kismamik, hogy vagytok ma? Van egy barátosném, szegény most a 25. hétnél tart asszem, és nyílik a méhszája, egyfolytában fekszik, pedig van 2 pici fia. Sajnálom, ez így nagyon car lehet. Tegnap nagyon görcsölt meg keményedett a pocakja... hát, remélem, kitart még legalább a 30. hétig! :roll:

Mától már itthon van mindkét porontyom, nagyobbik szaroskám nem megy oviba, a kirándulásuk is elmarad (holnap lett volna) a hányadék idő miatt. Talán jövő hét csütörtökön mennek, ha lesz buszuk. :?

Van egy haláli jó várandósvonalzó, ami másodpercenként számol vissza, de szerintem nem lehet beilleszteni, mert a kódja nem kompatibilis a Babanettel, vagy nem tudom.... legalábbis úgy láttam. :P

Pusz

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

nekem van ilyen a blogomban :) másodperces,bár amúgy nem sokat jelent,mert a baba ugyis tudja mikor akar megszületni,de jó pofa sztem :)

én már nem tudom hány nap volt,azt tudom h nálam a 8.napon történhetett a beágyózádás.

KépKép
bettike83

Maccs nálam már a fenet tudja! Tök olyan érzésem van, mintha nem most akarna pé lenni.
Épp azon agyaltam, hogy a ciklusaim milyenek.
Eddig 46-35-51-34 naposak. Ebből nekem az tűnik ki, hogy a bal petefészkem egy kicsit lasabban műkszik!(mert most megint az a soros) Aztán lehet, hogy hülyén gondolom! :roll: :roll:

De majd meglátom milyen lesz megint ez a ciklus!
Soha nem tudhatom, hogy alakul.

Csillag, jó lehet az a vonalzó!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bocsika, csak nagy a rohanás....

Baba: dehogynem, nagyon kíváncsi vagyok, ma megyek fel7re dokihoz de uh sztem nem lesz, madj 9én megyek 4D-re :)

LEti: drágám, rókák bevackolták magukat hozzád az eső elöl???? na majd lesz ez jobb is , tudod, !!!!

Bettim: hogy vagy???

Ana: hajrá hajrá babásodás :)

Csillag: nálad mizujs?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

MAres, de jó, hogy előkerültél! Csak a hétvégén voltak a Rókáék. Tegnap egész nap az éhség gyötört, ma nem volt semmi küli.

Niki, hát elég ugri-bugri a görbéd! Nem szájban méred? Ott sokkal állandóbb, mint hónaljban!

Ana, hidd el a ferty is be fogja húzni, csak ki kell várni szépen!
Szerintem a ferty jobb, több ott a tapasztalat, szélesebb körű a vizsgálatok spektruma - hú de hivatalos bírok lenni.

Mares, te meg sutztyomba itt 20 hetes lettél! Milyen szép kerek szám! Majd küldesz képet a 4D-ről?

Csillag, azért nem mennek oviba, mert megvolt a ballagás? vagy a szar idő miatt?

Anyukám betegsége nem vesz túl jó irányt...a CT azt mutatja, hogy szétszóródtak a kis foltok... Most padlón van a család, de fel kell szívni magunkat. Ma egész nap bőgök. Úgyhogy nem is jövök ma már, legyen szép estétek!
Vendég

Leti sajnálom, hogy a jó mellett még a rossz is utolér! :(
Kívánok neked sok erőt és bizakodást, hogy jól alakuljon minden.

Mindig szájban mérem a hőmet reggel.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

mares

én jól vagyok,hányinger,szagundor van..de ma nem fájt a derekam pl.elvagyok :) csütörtökön megyek dokihoz :)

és veled mizujs?és már tényleg 20 hetes vagy,de szupi :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Letti! Én türelmes vagyok, a ferti jó helyre fogja húzni, már kipróbáltam :lol: ezt tőled tanultam. Én ráérek, ha nem most jön össze, akkor legközelebb. A lényeg hogy sikerül. Lehet még a tsh sem engedi ilyen hamar. Nem akarom beleélni magam, így nem lesz nagy a pofára esés. Ami anyudat illeti hát elég ciki. De a picire gondolj és egyből felfelé görbül a szád.

Niki! Tesztek? Poz volt már?

Maresz: pont azon tűnődtem én is, hogy mennyire telik az idő, nemrég még a 12 töltötted. Baba meg a 20 at. és tessék .....

Kép

Kép
anabana

Ana, szerintem teljesen jól gondolkodsz. :D

Amit felraktam vasárnap annál erősebb nem volt.Bár nekem tök egyformának tűnnek. De megpróbálok képet csinálni.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Most nem sikerül. Már sötét van hozzá. :( :(

De több ovu tesztet nem csinálok. Még 2 db van és most megvárom hogy alakul görbi.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

ana

tök jó a felfogásod igy kell csinálni :)

KépKép
bettike83

Csillag!

Mit szólsz a másdik napi hőleeséshez. Találtam ilyeneket a neten, de senki sem tudja mi ez. LEhet Pe? Vagy már a beágy megkezdése? Szerinted? Na de ha pé akkor miért ment fel előtte a hő, és doki miért mondta előtte pénteken hogy 24 órán belül? Lehet hogy ő sem tudhatja pontosan? Beágyazódás megkezdése, meg még 1-2 nap után szerintem.

Szerintetek?

Kép

Kép
anabana

ana

ez csak pici esés,majd pár nap múlva már jobban lehet látni h mi volt.

KépKép
bettike83

Betti nem a mairól beszélek.

Kép

Kép
anabana

A hétfői leesés volt fura.

Kép

Kép
anabana

Ana, szerintem az az ovu... Csak én mint dilettáns, mondom:)
Vendég

Letti

DE majd meglátod a ferti szombatra fogja behúzni.És előtte mért ugrott fel? vagy a doki mért modott 24 órát

Kép

Kép
anabana

Akkor lehet, hogy vasárnap... OVU után mindig leesik! Legalábbis azt mondják akik értenek hozzá.

De majd meglátod Ana! Valami úgyis történni fog. Csak fogd fel ilyen ügyesen, ahogy írtad is.
Vendég

Hali!

Sok-sok dolgom van, úgyhogy csak röviden:

Ana, próbáld meg, hogy a ciklusod 1. napjáról kitörlöd a hőt, kivi vagyok, csinál-e majd erre vmit. Szerintem már megvolt az ovud. Doki kb. úgy tudja behatárolni, mint az ovuteszt :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

A TSH mennyi idő alatt lesz kész a laborba általában?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Csillag!

Semmit, de holnap már befogja húzni,és szombatra.

Letti!
A lényegen nem változat, a lényeg hogy volt. és ennyi.

ááápuszi

Kép

Kép
anabana

Mát tárgytalan a kérdésem, mert ránéztem és kész van már!

2,13 mIU/l lett a TSH-m.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Ana, ha szombatra húzná, már behúzta volna. Ez már a negyedik nap lenne akkor.
Vendég

De ha nem, akkor megkövetlek...:)
Vendég

Na Letti! Nézd meg, beírtam a holnapit. Várom a megkövetést.

Niki! Szuper, bárcsak az enyém lenne ilyen!!!!!!4

Kép

Kép
anabana

Ana, te annyira ügyes vagy! Megkövetlek, fejet hajtok...
Vendég

Ana, akkor ezek szerint jó! :D

Márcsak a többi hormont kell megnézetnem! De az majd csak a kövi ciklusban lehetséges!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Letti! TE voltál a mesterem.

Niki! Szuper 2 körüli.

Kép

Kép
anabana

Anan, jajjjjj :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok CSAjócák!!

Leti: örülök, hogy már róka nincs csak maradványok... anyudhoz meg kitartást kívánok!!!!! és sok sok gyógy puszit!!!

Ana: én láttam már olyan göbét , ahol a második napon pé után leesett, és lett belőle babó is ! :)

Niki: szuper, jó eredmény! :D

Betti: növögessetek csak szépen :)

Baba: nekem 2 gombóc a napi adag.... bár tegnap is néztek hogy szakadó esőben fagyit megyek venni :)

persze mit kívánok, a céklát, és van? persze nincs már! Régi már nincs új még nincs.... :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

vegyél űvegeset,olyan biztos van :)

ana

nekem is fura volt az a leesés,de majd kiderül...

leti

te hogy vagy?

nekem holnap fél 5kor doki...

KépKép
bettike83

Leti kitartás az anyudhoz, reméljük jobban lesz, majd a babód neki is erőt ad majd.
Ana sztem a hőesés az ovu volt, vszínű akkor szabadult ki a kis petécskéd, szóval csak nyugalom :)
Niki jók az eredményeid, mikor mész majd a többire? A hormont 2x nézik a 3 cn és a 21 vagy a 24? az nem jó ha a 2.ra elmész ebben a hónapban vagy az csak 2 együtt jó? Nem vágom :(
Maresz két gombóccal semmit se tudnék kezdeni :)106 centis a pocakom, ma voltam védőnőnél... hát tekintély az van :D
Itt szakad az esőőő :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba:neked mérik a pocakodat? Várj én is megmérem, de csak ilyen merev van itthon :)

Betti: anyum célkája a tutti, mert az annyira nem ecetes, inkább édeskés :)

itt éppen nem esik... csoda!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

azt gondoltam,az anyukák dolgai mindig finomabbak :) de nem is baj az,én is nagyon szeretem anyu ételeit :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Mares, Betti, köszi a kérdéseket: a körülményekhez képest jól vagyok. Ici-pici hányinger, de már nem is foglalkozom vele.

Baba, Ana, köszi a bíztatást, Mára Anyukám is felszívta magát és kicsit derűsebben látja a helyzetét, megígérte, hogy küzdeni fog. A Húgom Londonból irányítja a táplálék-kiegészítő terápiákat, meg valami oxigén terápiát keres most - ha esetleg tudtok ilyet, szívesen veszem az infot. Már szerzett fagyöngy-kivonat injekciót, Culevit - infúziót kajtat most, meg van még egy csomó minden. De a cékla erre is jó - gyümölcscentrifugával kifacsarva - és még finom is. Mares, igazad van, jó kis cékla. Csak ha pisilsz, ne ijedj meg...:)

Maccs, mi volt az a hőterápia, amit írtál?
Vendég

Leti: téééényleg... cékla pisit fest :).... jaj addgi mondjátok míg elmegyek venni :) de nekem a full ecetes nem jön be... talán a spar-os jó lesz, az csak 167 ft, ha rossz legalább nem dobtam ki sok pénzt uram nem szereti... és igen, anyud nem adhatja fel, jön az unoka!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ÉN is imádom a CÉKLÁT!
Épp vasárnap ültettem a kertbe, hogy legyen.

Baba,
a 21. napon általában a progi szintet nézik meg.
Arra van beutalóm, de nem a 21. nap számít hanem, hogy pé után 7. napon legyen.Ezért jó lenne tudni, hogy volt-e már pé!De majd csak a görbiből derül ki.

A 3. napi vérvételre meg az fsh, lh, tesztoszteron, stb. a fontos nekem.Erre még nincs beutalóm,de addigra elmegyek nődokihoz.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, te milyen kis szorgalmas kertész vagy! Le a kalappal!

Mares, a Klinikán csak úgy elmentél laborba? És ott szóltál, hogy hányadik hetes laborra mentél? Vagy hogy megy ez? Ma hívtam őket és azt mondták, délelőtt bármikor mehetek, kedd kivételével. Éhgyomorra kell menni? és ha mondom, hogy hányadik hetes vagyok, akkor gondolom, ők már teszik a dolgukat?
Vagy te nem is a klinikán voltál?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?