Új privát üzeneted érkezett!

Évi ez tök jó!

királylány

Itt volt az ideje egy kis jó hírnek... :roll:

Ezt is nyertem babámnak...

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok

Hihetetlen mennyit írtok, mire végig olvastam egy oldalt, írtatok még egyet :D :D

Clarika, köszi a gmailos infót, belépni be tudtam, de még semmi nem tiszta :roll: képeket pl egyáltalán nem látok. Na ezt még szoknom kell azt hiszem.

Évi, tök jó, hogy sikerült megdumálni a főbérlővel, dehát valahol tényleg benneteket illet a biztipénz.

Bévi, szorítok, hogy minden ok legyen, de a kórházban legalább "szem előtt vagy".

Pár napja fáj a torkom, és kicsit köhögök, gyenge vagyok. Remélem ettől a babának nem lehet baja.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca

Mikor belépsz a gmailre, ott felül vannak felsorolva:
Gmail Naptár Dokumentumok Fényképek tobábbiak

Nah, ott kell a fényképek-re kattintani!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

ok köszi, mindjárt nézem is.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Na látom Clárika már elmondta a titkot a g mailről :lol:

Évi aranyos! Ha így haladsz akkor az az álmod nem teljesül be, hogy Tominak nem lesz ruhája :lol:

királylány

Dia hát a végén lehet ruhában kell hazahozzuk :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Itt vok. Dógoztatnak itten kérem szépen... :-)

szilvás76

Évi tiszta szégyen lesz ám!

Szilvi ne hagyd magad!

királylány

Évi fürdőköntösben fogja Tomit hazavinni... :-)

szilvás76

Mert szegénynek csak egy szekrényre való ruhája van :lol:

királylány

És kocsicipőben!

evilany

:D :D :D

szilvás76

Évi, azt akartam még írni neked, hogy nekünk is volt ilyen télen, hogy vizes, majd penészes volt a fal, mi lemostuk domestosos vízzel (ahol színes a fal, ott csak sima vízzel - szivaccsal - majd szivacs kidob), majd hajszárítóval szárítottam meg naponta (de ne te csináld, inkább Miki, te pihenj)

Kép
xtina75

Kezdem a 4.5 liter folyadékot.(eddig ittam 3.5,most hoztam be a köv.literes kancsót,ezt szép lassan még beküldöm)

evilany

Tina köszi

evilany

Évi, minden elismerésem a 4.5 l miatt. Én már úgy erőszakolom magam, hogy a 1,5 - 2 l meglegyen... Magam elé teszem az üveget, mert különben elfelejtem... :-( Pedig muszáj!!!!!!!!!!!!!

szilvás76

Ja, nekem is itt van előttem és töltögetek szorgosan.Legalább nem eszek annyit :roll:

evilany

Fürdőköpeny és kocsicipő :lol:

De nincs kedvem dolgozni ma már....

királylány

Limonádézol, vagy csak síma ásványvíz?

Én már alig tudok valamit megenni/inni úgy, hogy ne égjen a gyomrom.

Este főleg.
Pedig lefekvés előtt 1-2 órával már nem eszem semmit, és általában csak tejet iszom...
Mégi Rennie-vel alszom el, mert ez a rohadt gyomorsav marja a nyelőcsövemet. Grrrrrrrrrr....

szilvás76

Sikerült!!! :D :D :D

Megnéztem a képeket, és most éhenhalás környékez... láttam a fagyikelyheket :? :D
Esküvős képek nagyon jók, Barbi nagyon csini voltál.
Vanilla kiskutyák nagyon cukik. És egyforma babakocsink van, csak a miénk kék .

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Gyomorégés nálam is van, nem múlik semmitől.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Limonádé,szörp,esténként tej(az is folyadék...)
Most ebédelek aztán belük egy kád vízbe...

evilany

Szamóca akkor most már nekifeküdhetsz a saját album készítésének is! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szilvi,
gyomorsavval ugyanígy vagyok..... úúúútáloooooom :evil:

Én is diktálom magamba a vizet, napi 2,5 l sikerül általában, az nem elég?

Évi,
édes a köntös :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="evilany"] írta:evilany... aztán belük egy kád vízbe...

Azt is megiszod? :-) :D :D :D :D

szilvás76

Sucer, sztem mindenkinél más. Ha jól tudom, 2 l körül kéne iszogatni naponta... Nekem van amikor sikerül, máskor nem... :-)

szilvás76

Szilvi,még az is lehet :)

Sucer,hát 1.5 emberre nem biztos hogy elég.Látod Csillagnak is kevesellték.

Szamóca,igen,albumot! :wink:

evilany

Pénteken jön a védőnő,előadjam neki a fürdőköpeny-kocsicipő hazahozási tervet? :roll: :roll: :lol: hogy jó-e szerinte?

evilany

Csajok, lassan megyek az Elsőszülöttemért. :-)
Jók legyetek, g-mailre vigyázni!!!!!!! :-) :wink:

szilvás76

Szilvi,jó pihenést.

Szegény Bévi :? biztos elindult már.

evilany

Szamóca,
még nem is üdvözöltelek! Üdv itt! Majd megleslek én is, ha lesz egy kis szusszanásnyi időm :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer, Neked is üdv!

Album, próbálkozom, de lassan ébred a "nagyom" . :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Na,megyek dógomra :wink:

evilany

Bévi,
üzenj, hogy mi van veletek! Minden rendben lesz, vigyázz magatokra!

Na mennem kell nekem is, még ezer a dolgom!

Holnap UH, pedikűr, szülinapi zsúr, nem lesz kis pörgésem holnap se.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Éhes vagyok! :shock:

Clárika
Kép
clárika

Évi kérdezd meg, kíváncsi vagyok mit fog válaszolni :lol:

Még rendet rakok aztán én is lépegetek az oviba a gyerekért. Ma gyalogosan vagyunk, lehet még elsétálunk apa elé is. Most épp kicsi mosolyszünet van, de már békülőben vagyunk.....

királylány

Dia,nofene :? nem jól alakult a hétvége...hamar békülni :wink:

evilany

Most értem haza... esik az eső :cry: :evil: :evil: :evil:
Kedvem negatív előjelű... gyerekem az agyamra megy... szó szerint... mászik egyre feljebb... most kb. a gyomrom és a májam között van a feneke...
Már nehezemre esik egy emeletet felsétálni... még jó, hogy van lift.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nem a hétvégével volt baj, hanem a tegnap délutánnal és nem az urammal volt bajom, hanem a sógornőmmel....na majd a gmailre felteszem ha érdekel valakit. Gondolom estére szent lesz a béke...mármint Gáborral. A másik annyira nem érdekel.... :?

királylány

Ircsi tarts ki!

Megyek Bencéért az oviba.....Sziasztok!

királylány

Védőnő
Eddig egyszer voltam nála... mikor adta a kiskönyvet... telefonon beszéltünk... elég az :?

Pest
Egy baráti társasággal találkoztunk... felmentünk szombaton délután és vasárnap este jöttünk haza. Jól meg is áztunk.
Pesten 3 óra körül zuhogott a legjobban az eső, nekünk akkor kellett mennünk a vonathoz (16:23-kor indult a Nyugatiból)

Gmail-törlés
Csak az lehetett, aki tudja a belépési adatokat!
(Eddig nem szóltam, de... ha minden újonan érkezőnek egyből megadjuk az elérhetőséget, akkor mit is várunk? Nem kellene először megismerni az illetőt? Zárt topiknál is uez lenne... :? )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csináltam albumot, majd teszek még fel képet, de ezek voltak "kéznél" telefonról :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Barbi
Pécsi, pesti lányokat kérdezted... :? :wink:
Én mindegyikhez távol vagyok.... :cry:
Nem érdektelenség, ha valamire nem írunk, csak nem mindig tudunk dolgokhoz hozzászólni...

Képek
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
Aktil-duo köhögésre????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Sucer
Mi tervezzük a nyaralást. Most úgy néz ki, hogy június végéig dolgozom, július elején 2 hétre megyünk Harkányba. És július végén megszületik Katus... :wink:

Bévi
Drukkolok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na fürödtem dokira kész vagyok :) még felöltözni nem ártana :roll:

Ircsi ezen én is fennakadtam(Aktil duo)

Védőnő: :shock: hát nem viszi túlzásba...? Se vizelet ellenőrzés,se semmi?...
Ezek szerint mindenki babája nagyon beindult most.Tomika is kirugja az oldalam.

Remélem jó hírekkel jövök haza.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.31 15:33-kor.

evilany

Ircsi,Harkány,az ide egy köpés,eljössz egy talira?

evilany

Én is köhögök egy picit, meg a torkom se tökéletes. Tudtok rá javasolni valamit? Eddig csak mézes citromos teáztam, gyógyszert nem merek, csak ha tényleg muszáíj. Iszonyat fejfájós vagyok, de az algopiryntől is félek, csak ha már nem bírom akkor veszek be.

Védőnőnél én kétszer voltam, holnap megyek 3.-szorra. Délután meg doki. Vagyis inkább este. 20 30 ra kaptam időpontot.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Na, most ment el nemrég anyukám, sikerül visszaolvasnom...na meg reagálnom...

Clarika...barátnődnek gratula a babához...úgy dögönyöznék már én is...:) Nagyon édes a pocid...jól áll nagyon...:)

Limo...nagyon rémes, amit leírtál...kívánom hogy ezután minden csak jól sikerüljön az életetekben...

Évi...szuper, hogy Tapsifüllel minden rendben...:)
Az álom aranyos lehetett...lassan lesz már ruha is a babán az álomba, ha pisi után most már a pelus felkerült rá...:)
A babakocsi szupi...biztos tetszik majd Tomikának...:)...ha fordulgatni akar. az meg jó, nem?!
Az albumod nekem ott volt, nem volt eltűnve...nem tudom, mi lehetett..lehet, h tényeg a g rosszalkodott csak...
Az a babanevetés meg haláli...:D
Hű...nagyon nő a pocid...kíváncsi vagyok, ki mekkora lesz a végére, és hogy előtte hitte volna, hogy ekkora lesz (bár ez inkább első babásoknál lehet fura)...de én nem tudom elképzelni, mennyit bír még ki a hasam...
Édes nagyon a lányzó...:) hogy csücsül a pelenkázón...:)
Biztosításpénz...:) ez nagyon jó hír...biztos nagy könnyebség lesz már ez is...

Mares...tesódék nem semmik...talán neki kéne alkalmazkodni a családhoz és nem fordítva...nálunk is hasonló szituk voltak...én már 5 éve voltam együtt a párommal, amikor sógor bemutatta a menyasszonyát (két hét járárs után), és gyakorlatilag azóta tök mellőzve vagyok a családban, mert a csajnak rosszul esik, hogy ő nem annyira kreatív, mint én, és hogy a hülye stílusa miatt nehezebb elviselni...én soha senkinek nem fogok ezért "nyalizni"...alkalmazkodjon ő a többi emberhez, és ha valami baja van, akkor mondja el, és ne szítson családi vitákat szerintem...mondjuk ezt tesódnak is tudnia kéne...de valószínűleg csak a megbeszélés segíthet a dolgon...ha jogos, nyilván bocsánatot kér az ember, de nem hinném, hogy itt ilyen lenne a gond...biztosan sikerül megoldani...

Csillag...babacipők nagyon tündériek...:)
Nagyon durván szépek azok az ágyneműk, meg hozzávalók, de ennyi pénzért...szerintem vagy 3X megnéztem őket...:P
Örülök, hogy nincs nagy baj...azért amennyit tudsz, pihenj (bár nyilván ezt nem kell mondani...)

Melisch...gyomorral nagyon megértelek...lassan 2-2,5 hete küzdök én is vele...nagyon rossz...remélem hamarosan kevésbé fogok így "pezsegni"

Tünde...babakocsit én is tologattam itt, de helyhiány miatt muszáj volt elpakolnom...úgyhogy most a kocsi váza (kerekek nélkül, mert azzal nem ment volna) meg a mózes a babaágy alatt van, a sportrész meg az autóshordozó meg a nappaliba van egy sarokban...de néha rámjön, és összerakom...

bévi...remélem minden rendben lesz, és nem tartanak bent a kórházban...

Barbi...ugyan én nem olyan régóta írogatok ide, de nehéz sokszor követni, mert elmászkálok, dolgom van, vagy sokszor mire beírok egy hozzászólást, már több keletkezett előttem, és nem mindig tudok mindent elolvasni...most visszaolvastam az elmúlt néhány napot, és a saját egy-egy hozzászólásomat is alig találtam meg...biztos nem azért nem írtak/írtunk, mert nem érdekel...

Na, gyerkőc nálam is tombol...szerintem az eddigi 15 fokos eltérését ma totál függőlegesre cserélte, legalábbis egyik lábikót biztos a gyomromba nyomkodja...másik még a borda alatt...de a fejét tuti még lejjebb nyomta...azt nagyon érezteme ma...
És mozog...mozog...megállás nélkül...mondjuk örülök, de néha pihenhetne...:)

Hétvége egész jó volt...szombaton szülinapozni voltunk...apósom huga volt 40 éves, sé nagy meglepi bulit tartottunk neki...jó volt...megkaptam én is az eddig elmaradt szülinapi ajándékaimat...ez volt egyszer a szopipárna...aztán kis kreatív agyamnak egy csomó összeragasztható kis dilis állatfigura (persze még aznap este összeraktam mindet), valami hűdehiper multifunkciós kaszabolószeletelő akármit, kismamafelsőt, meg virágot...jó sokat ettem is...legalább egy kiló dinnyét...na ezt megbántam, mert este máe megint csak az ülve alvás ment...szegény Gáborom bőszen nyomkodta belém a kekszet...de sajna nem segített, reggelre megint visszajött a köhögés...

Tegnap délután a búcsúztatómat tartották a kollégáim...a főnököm vitt el, nagyon jó volt...rengeteg husit grilleztünk meg, volt vagy 8 féle ízű, saláta, fagyi...nagyon jó volt, sokat nevettünk, beszélgettünk...az egyik kollégámtól, meg a feleségétől kapott manócskánk egy kis zoknicipőt, és az orrán van az egyiknek egy majom a másiknak egy elefánt és csörögnek...nagon édes...:) a bolttól meg a szokásos búcsúajándékot kaptam: egy bögre, amin rajta van a vodafone felirat, csak szétszedve, és a kollégák rajta vannak...nagyon jópofa...már be is ültettek valakit az én helyemre rajta...:) jó kis emlék lesz majd...:)

Ma anyukámmal beszéltem jó sokat...elmagyaráztam neki, hogy nem vagyunk gonoszak, és segíteni akar neki apu meg én is, de nem tudunk, ha nem hagyja magát...próbáltam úgy, nehogy megbántsam, de úgy látom kicsit jobb kedve lett, mire elment...azóta beszéltünk is telefonon már...:)

Nyaralás nálunk is elmarad...illetve valószínűleg majd lemegyünk 2-3 napra a balatonhoz, ha anyu elmegy táboroztatni...csak nem szülök meg addig, az valamikor júliusban lesz majd...

Na, most kicsit sok voltam...majd igyekszem rendszeresebben követni, amit írtok, de most is pont hazaért már Gábor...
Azért most már olvasok...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Köhögésre nagyon jó a Sinupret... kisbabáknak is, kismamáknak is...

Fájdalomcsillapítót meg szükség esetén érdemes bevenni! (általában Algopyrint lehet, vagy paracetamol tartalmút).

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?