Bumi!
Megértem, hogy többet vártál, de ez is jó eredmény! Remélem mind megtermékenyülnek! Drukkolok nagyon!
Timejka!
Nagyon régen jártál erre? Mesélj egy kicsit magatokról, mi van veletek?
Bazsa!
Nagyon, nagyon sajnálom. Annyira bíztam benne, hogy sikerülni fog neked! Ölelést küldök és kitartást! És azért reménykedve várjuk a vérvétel eredményét!!! A progreszteront végül abbahagytad 10 nap után?
Bikfy!
Nagy drukk a mai vizsgához!
És miért lenne baj, hogy ennyire hiszel a sikerben! Ezért meg még inkább drukkolok, hogy összejöjjön az a spontán baba!
Rodikám!
Kitartást holnapig! Remélem megnyugtat a doktornő! Hogy vagy? Sikerült pihenned a hétvégén?
Aagassi!
Köszönöm a te történeted is. Gondoltam, hogy a gyertyagyújtós oldalt is a búcsú miatt küldted. Még nem tudom, én mit teszek, de valamit kell, az biztos.
Bazsa!
Szombaton egy kellemes napot töltöttünk a vízmű területén, felmentünk Budafokon egy víztoronyba, új, modern építésű, jó kilátással, majd a Gellért hegyen néztük meg az ivóvíz tározót, az is érdekes volt. Volt persze néhány gyerek, de azért nem róluk szólt az egész. A Gellért hegyen ráadásul volt egy óránk piknikezni kettesben, jól esett. A lelkemnek persze még idő kell.
Aagassi!
Nagyon édes család vagytok! Szuperek a képek! Hogy sikerült a hétvége a családtagokkal? Jól sikerült a vendégség?
Látom, már meg is írtad! Édesek lehetnek a gyerekek a telefonnal! Kitől lesték ezt a telefonálást babakocsi tolás közbben?
Örülök, hogy a te szüleidre legalább sikerült hatni, és jó volt a buli!
Aviubi!
Mi volt ma uhun? Mikor lesz inszem?
Babicsek!
Örülök, hogy sikerült rádolgozni az inszemre, nagyon drukkolok, hogy ez most sikerüljön!
Monic!
Köszi, ma 6-ra kell mennem a kórházba. Azért nem vagyok olyan erős, mint amilyennek látszok.
Ne kicsinyeld le a problémáidat, itt éppen az a jó, hogy mindenkiével foglalkozunk, aki megosztja velünk. Megértem, hogy aggódsz, hogy hogy fogjátok egymás nélkül bírni Danikával, de a kistesónak meg kell születni, nincs mese.
Édes Danika, ahogy ragaszkodik hozzád, és tényleg, ezek a kicsik már nagyon megérzik a változás előszelét, akár ettől is lehet hisztisebb kicsit.