Új privát üzeneted érkezett!

köszike

csillag nagyon örülök minden rendben van :D veletek
Vendég

na most viszont rohanok mert még nincs ebédem puszi mindenkinek :)
Vendég

igen randán krehácsolok...nem múlik...mindenki más meggyógyult...
és már nagyon idegesített... :(
de azt mondta a doki,nem vészes... :( :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ne rohanj...nehogy eless :D
csak vicceltem-jó főzést!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,
de jó, hogy minden okés! Pihenni, hahaha... :) :) Jobbulást neked!

Évi,
jó, hogy jön a biztosítós ember, csak sajnos ettől az a fránya eső nem áll el :? :? Enikő tüneményes, az a grimasz :D :D . Évi nálatok is lesz majd téma, a nagyobb tesó ténykedése, nem kell már sok idő :) :). A cukrod biztos jó lesz!

Tina,
nagyon jól álltok az esküvővel! Ügyesek vagytok! barátnőd nagyon aranyos, hogy veled van/lesz :) . Az időjáráson ne aggódj, addigra hidd el szép nyár lesz, meg a hangulatodat nem fogja elrontani akkor semmi, nézd Barbcsiék esetét az időjárással :wink: .

Vanilla,
megyek megnézem a fotóidat!

Enyém gyerek is Alient játszott tegnap, tegnap akkorákat rúgott, hogy hangosan jajgattam... folyton kinyomta valamilyét, háta, popija lehetett, a fejét a hólyagjaimba fúrta... hullámzott egész nap. De látom ez mindenkivel így volt tegnap. Ma is ugrál sokat, lehet a szelet nem komálja.

Lassan ebéd. Eddig nem volt időm visszaolvasni... :(

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja a hólyagtaposás a másik kedvence...

Csillag,értem... :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sucer dolgozol még?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja és megvan az utódom. Holnap kezd.

Van 3 hetünk, hogy betanuljon... huh tényleg 3 max. 4 hét és szabad vagyok!!!! Juhéjjj! Már nagyon várom! :D :D :D :D :D :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Válaszoltál is :) hát,épp időben :? :? 3-4 hét...? :shock:

evilany

Évi,
pont most írtam, egy rugóra járt az agyunk :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Én is június 25-ig dolgozom. Ma számoltam ki, Juhhhé!
:-)

szilvás76

Szilvi,
vághatjuk az újabb centit :)

Dia,
te meddig nyomod?

Évi,
igen, max június végéig vállaltam, ami 25-e max, utána bezár az ovi is, meg már eléggé benne leszünk a pocakosságban, arról nem is beszélve, hogy mi még előtte vagyunk a nagy szobaátalakításnak, rámolásnak, festésnek, júliusban azt meg kell ejteni feltétlen.

Nyaralni megy vki? Asszem nálunk idén (is) kimarad :? :? :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nyaralás,az elmarad...Rockmaratonra terveztem h.kimegyünk de egyre kevésbé látom esélyesnek.(júl.2 hete)

evilany

Jaja, remélem június 12-én jó idő lesz, bár a www.koponyeg.hu csak arra az egy napra jó időt ír (bár tegnap meg még vihart írt), de nem leszek kétségbeesve, akármi is lesz, csak ne felejtsek rákészülni esernyőkkel.

Kép

Kép
xtina75

Tina, Kérdd el Barbiék szupermaxi ernyőit, biztos odaadja egy napra:-)

szilvás76

[quote="sucer"]S írta:sucerzilvi,
vághatjuk az újabb centit :)

25-e max, utána bezár az ovi is, meg már eléggé benne leszünk a pocakosságban, arról nem is beszélve, hogy mi még előtte vagyunk a nagy szobaátalakításnak, rámolásnak, festésnek, júliusban azt meg kell ejteni feltétlen.

Nyaralni megy vki? Asszem nálunk idén (is) kimarad :? :? :?

Nálam is ezek az indokok. Az ovi 25-én bezár, meg már pont elég lesz... Ha jön a kánikula (is) akkor meg pláne. ;-)
Átalakítás is dettó... :D

Nyaralni már nem igen megyünk. Max egy hosszú hétvégére...
Nem szeretek úgy menni, hogy azt lesem, mennyi egy cső főtt kukorica, vagy egy gombóc fagyi. Nem rázom a pénzt, de a nyaralás a pihenésről szól.
Meg most elég sok kiadás is lesz...
Plusz nem lenne jó, ha az ország másik végében jönnének a fájások ;-)

szilvás76

Szilvás, biztos oda is adná Barbcsi az ernyőket, de nem árt, ha van a háznál, úgyhogy veszek végre pár normálisat. Örök téma nálunk, hogy hol az ernyő, miért szakadt, lyukas...

Kép
xtina75

Ja hát az anyagiak a másik indok...most nem fér bele...

evilany

Na ebből az avatarból nem sok látszik.
Utálom hogy ennyire le kell kicsinyíteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.31 11:59-kor.

evilany

Évi, az a smárolós kép tök jó volt. ;-)

szilvás76

Szilvi,
szóról szóra ugyanígy vagyunk mint ti. Ovi, majd munka vége, kánikula, nyaralás, ország végi fájások és pénz szűke :) , vagy inkább :( . Na de majd jövőre, egy majd' 1 éves lurkóval már könnyebb lesz :) :) .

Tina,
szép időtök lesz és punk-tum! :)

Évi,
rockmaraton.... enyém gyerek már most sem bírja a hangos zenét. Pünkösdkor Szegeden jártunk a családnál és volt számtalan rendezvény, köztük ingyenes koncertek. Hát mit ne mondjak Olivér nem volt elragadtatva :) a hangerőtől :) .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="sucer"]e írta:sucernyém gyerek már most sem bírja a hangos zenét. Pünkösdkor Szegeden jártunk a családnál és volt számtalan rendezvény, köztük ingyenes koncertek. Hát mit ne mondjak Olivér nem volt elragadtatva :) a hangerőtől :) .

Én a próbákon járok így. Ha túl sokan vagyunk, és hangos a kórus, mindig felébred szegény, és nyüzsög... (vagy tetszik neki... :-) ) Mindegy, ennyi "jár" az Anyukájának. ;-)

szilvás76

Igen tudom,enyém se bírja a hangos zenét,nem akarom kínozni vele.

evilany

Anno Bendét direkt szoktattam a zenéhez. A fülhallgatót a pocakra tettem (nagy, nem mp3-as) és nyomattam a Mozart babazenét. Születése után megismerte a dallamokat, azon aludt mindig be...

Apja próbálkozott még a HOT Jazz Band-del, de olyankor mindig rugdosott. Apja szerint mert annyira tetszett neki. Hát nem... :-) Születése után KIDERÜLT, nem szerette.... :-) Bőgött és nem nyugodott meg tőle. :wink: :D
A komoly zenét (dallamosat) viszont szereti hallgatni a mai napig...

szilvás76

Jah a múltkor majdnem kidobtam a rókát,így a vége felé :)
Buszon leült velem szembe egy nő,azzal a "most-nyomtam-el-a-cigit" szaggal...és még sóhajtott is...bakker azt hittem hányni fogok tényleg,gyorsan fel is álltam onnan,még vagy egy órát émelyegtem.
Én,aki 16 évig szívtam...

evilany

Próbálkozom :)

evilany

Jajj, Évi ne legyél már kibelezett lány :-)))))) (Avatar) Olyan szép esküvős meg kismamás képeid vannak!

Kép
xtina75

Hehe :) kibelezett :)
Kismamásakat nem tudom lekicsinyíteni ekkorára(10 mbyte,80x80 pixel..)ezzel szenvedek egész de.

evilany

Évi! Az albumodból melyiket szeretnéd lekicsinyíteni?
limo73

Évi, küldd át, MS Office Picture Managerrel két pillanat alatt lekicsinyítem Neked... :-)

szilvás76

na lepihenek...amíg Fancsa haza nem ér(16:00) :D
ma apa főz...spagetti a menü :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok nem olvastam vissza most jöttem háziorvostól,sajnos berendelt a kórházba :cry: ,csak azért írom meg,hogy drukkoljatok nekünk,nem tudom mi lesz de ma is nagyon rosszul éreztem magam gyengeség szédűlés szerintem a cukrom se jó vérnyomásom alacsony 100/70 szivem majd ki esik és cukrom meg 7,5 volt jah és ma egy szelet pucér kenyeret ettem és egy korpás zsömlét szerintem ez nem jó eredmény ahhoz képest,nah de megyek megfürödtem frissen mert doki azt mondta ő jobbnak látná ha bent tartanának.Majd jövök jelentkezem szurkoljatok nekem puszi nektek!!!!!

Kép
bévi

Bévi, ne izgulj, ez a legjobb, amit tehetsz... Nyugi!!!! Veled leszünk gondolatban!!!
Legalább tudnak segíteni Neked, és nem otthon kínlódsz úgy, hogy azt sem tudod, mi van!

szilvás76

Bévi,hát legalább jó kezekben leszel,nem jó hogy a cukrod is felborult. Drukkolok neked,szépen helyrehoznak meglásd! Nem kell szenvedj!

Mindjárt összeszedem a képeket.

Itt volt a biztosítós,hűűű 82600 ft-ot adnak...csakhogy a tulajnak ám,na de megbeszéljük vele-remélem-mivel mi festettünk ugye nemrég,és a közös költséget is mi fizetjük 4 éve,hogy ő megkapja a pénzt mi meg nem adunk 2 hónapig albérletet :roll: még jól is jár(havi 35-t fizetünk..)a többit elteheti :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.31 12:40-kor.

evilany

Bévi jelentkezz azért,add meg a számod valakinek,legalább sms-ben értekezzünk.

evilany

Tina,albumból jó lenne kicsinyítve a 3.kép és a 28+2 nevű,a mintás felsőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.31 12:45-kor.

evilany

Évi, én gyorsan megcsinálom, csak lehetőleg ne együtt ügyködjünk a mappádban Limo-val. ;-)

szilvás76

Ja,nem is Tina,hanem Limo :)
Na mindegy,egyikőtök megcsinálja,megköszönöm szépen.

evilany

Oké, akkor én nem lépek be a g-re! :)
limo73

Bévi nyugi, jobb lesz felügyelet alatt lenni.

Hát csajok enyém gyerek a lagziban csendben volt. Időnként éreztem, hogy csuklik, de nagy mocorgást nem tapsztaltam. Pedig ott ültünk közvetlen a zenekar mellett :lol: Ő is szeretni fogja ezt a fajta zenét :lol:

Meddig nyomom? Hát kérem szépen én innen megyek szülni :lol: Most komolyan. Nem tervezek otthon maradni, de ha nem fogom bírni akkor persze más lesz. De a július 24 még zűrös, szóval jó lenne ha itt lehetnék, mert nem tudom hogyan fogják kézben tartani a csajok a dolgokat. Jó, persze biztosan megoldanák, de nekik is jobb lenne...Na de meglátjuk, mert én tervezek a sors meg majd végez.

Ovi nálunk június 14-től bezár, illetve csak összevont csoport lesz, de Bence már nem megy.

Nyaralás: idén kimarad az életünkből. Mi augusztus elején vagy júli végén szoktunk menni, így ez kilőve. Pénz sincs erre. Bencét elviszik anyukámék Egerszalókra egy pár napra és nincs kizárva, hogy ezen kívül mennek majd még valamerre.

királylány

Évi, odatettem a képek végére, próbáld meg...

szilvás76

No? Csak olyan kicsire kell csinálni őket h.nem is látszik szinte :evil:

evilany

Látszik az !!! :-)

szilvás76

Én is innen megyek szülni... :)

Még ki kellene festeni a lakást, hát remélem meg tudjuk oldani valahogy!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Dia avatar :)

evilany

:-) Látom, próbálkoztok. :-)

szilvás76

Évi, én 60*60 pixelre kicsinyítettem... 80*80 a limit? Bár nem hiszem, hogy jobb lenne, úgyis kicsike a kép... Sztem nem oszt, nem szoroz...

szilvás76

Jah, Évi autó, hogy mikor lesz kész?
Én erre már mondok semmit....azt a dátumot hiszem el, amikor beleülök, s elgurulok vele!!!! :D
REMÉLEM MIHAMARABB!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

No olyan lesz amilyen lesz, slussz...

királylány

Na,főbérlő belement :) még ő jár jól így is,egy összegben megkapja 2 havi albérletet plusz gratisz 13 ezret...

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?