Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit csodálkozva vettem tudomásul, hogy a 14. hét végén már érzem a babám mozgolódásait. Szerintetek lehetséges az, hogy mégis idősebb a terhesség, noha a tökmag méretei alapján mindig március 29-30-at dob fel az uh., vagy esetleg csak egy bioktív sajtkukac lakik idebent? Kép

Amúgy a mostani Szülőszoba szerintem is gyenge eresztés volt, el is aludtam a második felén, pedig az elején még olyan éber voltam, mint a nyúl. Sebaj, biztos lesznek még jobb részek is.

Az előző szülésemnél én azt fájlaltam, hogy dacára annak, hogy 14.15 perckor született Ákos, és már fél ötkor kint voltam a helyemen, csak másnap láthattam a kicsit, noha a szülésznő kérte, hogy hozzák ki ismerkedni, de a csecsemős saját szakállára úgy döntött, csak másnap reggel 6-kor láthatom újra őt. Egy gyors, könnyű villámszülést követően úgy kezeltek, mintha császáros lettem volna, és fél napig elzárták előlem a babámat. Éljenek a bababarát eszmék és a WHO-irányelvek, amiről a Kismama magazin is zengedez. Kép

Zsu
tothzsuzsi

Szisztok!

Tettem fel képet a pont ma 18 hetes pocakomról. Az egész alakos képen inkább látszom dagadtnak, mint terhesnek, igaz, soha nem voltam vékony. A fejnélküli képen már jobban látszik alul az a kis ív, na azelőtt nem volt ilyen kerek pocim.
Kicsit nagyok lettek a képek, ezért a profilomba nem fért be, de a következő címen meg tudjátok nézni (már akit érdekel).

www.babanet.hu/album/main.php?album=3596&p=2584349

Így utólag én is megnéztem a Szülőszobát, hát szerintem sem volt valami nagy durranás. Persze gondoltam, hogy nem fognak az elejétől a végéig leadni egy szülést (jó is lenne, ha csak egy óra lenne), de engem nagyon zavart, hogy nem időrendi sorrendben mutatták a dolgokat, és szívesen láttam volna többet a kitolási szakból.

Zsu
A Te példád jó példa arra, hogy bababarát eszmékhez bababarát kórház is kell, a Kútvölgyi tudomásom szerint nem az Kép.
Jó neked hogy már érzed a "bioaktív sajtkukac" Képmozgolódásait, én csak most, a 18. héten kezdtem érezni.
zsana75

Zsana,
Szerintem abszolút nem látszol dagadtnak(ahogy te írtadKép)Kép Pont jó kis pocid vanKép

Zsu
Az UH-os méretek szerintem simán tévedhetnekKép Az én Kristófomat pl. 1 héttel fiatalabbnak nézik mindig az UH-on, noha 100% hogy félidőben sikeredett (Closty mellett másképp nem is történhetett volna).

Ugye, normális az, hogyha vannak olyan napok, amikor alig mozog a baba? Mintha valaki a múltkor azt írta volna, hogy hidegfrontkor szokott ez előfordulni. Most ugye az van. Akkor remélhetőleg csak ettől lustább Kristófom. Mert már megint elkezdtem aggódni. Tegnap éjszaka óta alig mocorog, csak ritkán, egyet-egyet. Hol vannak már a múlt heti bulizások?! Még a zene sem érdekli olyan nagyon. Egyet rúg és bealszik rajta. Megint meg fogom fenyegetni a védőnénivel. Az nagyon bejött a múlt hétenKép

Babus+Kristóf (22+1)

Kép
babus2005

Sziasztok!
Sajnos búcsúzni jöttem. Sokáig gondolkodtam azon, egyáltalán rontsam-e a hangulatotokat, nem akarom, hogy bárki jobban kezdjen aggódni a babájáért, miután elolvassa, amit írok. Végül úgy döntöttem, nem hagylak itt benneteket búcsúszó nélkül, sőt, olvasgatni majd vissza-visszatérek, ha már lesz erőm.
Pénteken elmentem genetikussal megbeszélni (dr. Hajdú Krisztina a Szabolcs utcában, mindenkinek csak ajánlani tudom!), hogy ő milyen vizsgálatokat javasol (36 leszek februárban).Ő azt mondta, csinálunk egy rutin uh-t, majd megbeszéljük a teendőket. Az eredmény: nincs szívhang, sőt, 2 hete semmit nem fejlődött a babám. Azt nem részletezem, hogy értem haza (BKV-val, valamivel több, mint 1 óra az út)!
Itthon felhívtam az orvosomat, tegnap délelőtt megműtöttek, délután hazakönyörögtem magam a 2 gyerekemhez.
Próbálok erős lenni, elkezdtem újra cickafark-palástfű-zsályateát inni,hogy minél előbb rendeződjön a ciklusom.
Mindenkinek nagyon-nagyon egészséges, csodaszép babákat, zavartalan babavárást és fantasztikus szülési élményeket kívánok!
Tünde

Tünde
tünde28

Tünde

Én nem is tudok mit írni...iszonyúan sajnálomKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Borzasztó amit irtál. Mintha én irtam volna ezeket a sorokat januárban. Vigasztaljon az a tudat, hogy van 2 szép gyermeked és majd lesz mégegy, aki mindenben fog hasonlitani a tesóira.
Sirj ha úgy érzed, nekem nagyon sokat segített.

Kép

KépKép
búzaszem

Tünde, nagyon sajnálom, és együtt érzek veled Kép Én is átéltem már, szörnyű Kép
De nagyon örülök, ahogy kiveszem szavaidból, hogy nem adtad fel Kép Legyél erős, mert egy erős kismamára van szüksége a következő babócának Kép

Pussz
cic
cicmerák

Tünde,

VÁRUNK VISSZA!!!!!!!!!!!!!
és nagyon sok erőt kívánok.

Adri
hadri

Tünde,
annyira sajnálom!!! Kép Kép Kép
Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Tünde,

Szerintem semmi sem történik véletlenül az életben. Vissza fog jönni a baba, és hiszem, hogy ugyanez a baba.

A nővéremnek 2 lánya után volt egy terhessége. Az orvos állította, hogy nem nem terhes a tesóm, csak hormonzavara van. Kapott valamilyen nagyon erős gyógyszert, hogy megjöjjön neki. Nem jött meg. A tesóm visszament az orvoshoz, aki szó nélkül írta az abortuszra a papírt. A legszomorúbb, hogy akarta ezt a babát. Olyan gyógyszert kapott, ami mellett esély sem volt egészséges babára. A nővérem elfelejteni sohasem fogja, de összeszedte magát. Azóta született egy kisfia. Szerintünk az előző baba nem adta fel és újra próbálkozott, immár sikerrel. Nyáron volt öt éves Kép.

Visszavárunk Tünde.

Angéla
angéla

Már bocs, és nem pofozta fel a dokit?? Kép
cicmerák

Annyira ki volt borulva, hogy sanos ez elmaradt Kép
angéla

Tünde!

Nagyon-nagyon sajnálom, küzködök a könnyeimmel!Kép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Tünde!

Kép Kép

Mielőbbi gyógyulást, rendeződést és kitartást kívánok!

Várunk vissza! Kép

r
ruzicsky

Tünde,

nagyon sajnálom, biztos nagyon nehéz most neked, de próbálj valahogy vigasztalódni és erős lenni.

Ildi
ildibaba

Akiren,

utánanéztem és azt írták, hogy erre érzékenyeknek okozhat az Elevit alvászavart, úgyhogy ők ne szedjék este, hanem inkább reggel. Mondjuk, egyéként is azt javasolják, hogy reggel szedjuk.
Én alapvetően nem vagyok túl jó alvó, de mióta babásak vagyunk hamar elalszok, szinte minden éjjel felébredek. Ezért szerintem nem biztos, hogy a rossz alvás Elevittől van.

Ildi
ildibaba

Akiren,

utánanéztem és azt írták, hogy erre érzékenyeknek okozhat az Elevit alvászavart, úgyhogy ők ne szedjék este, hanem inkább reggel. Mondjuk, egyébként is azt javasolják, hogy reggel szedjuk.
Én alapvetően nem vagyok túl jó alvó, de mióta babásak vagyunk hamar elalszok, és szinte minden éjjel felébredek. Ezért szerintem nem biztos, hogy a rossz alvás Elevittől van.

Ildi
ildibaba

Tünde!
Nem találok szavakat, csak a könnyeim vannak Kép
Visszavárunk!
Dorka
dorka

Sziasztok!

Betti vagyok, és szeretnék Tőletek kérdezni valamit, ha nem veszitek tolakodásnak, bár a fenti sorokat olvasva az én problémám /még/ remélem nem olyan nagy.

Tünde! Bár nem olvastam a topikot ezidáig, de így ismeretlenül is nagyon sok erőt kívánok Neked a továbbiakban!

Aug.8-án jöttt meg utoljára, tehát ma 9hét+1 napos a terhességem. Ma voltam uh-n, 23mm-es a crl, dobog a kis szive, azt mondták minden rendben. Szombaton viszont barnás pecsételés kezdődött, főleg a hasprés fokozásakor(wc-zés), és mivel vasárnap több barnás folyás volt, felkerestem orvosomat, aki uh-t csinált, pont ügyeletes volt. Akkor csak egy üres petezsákot látott, majd egy óra múlva levitt a sürgősségire, ahol/sokkal korszerűbb gépen/ már minden rendben volt, és hallhattuk a szívdobogást. Felírt utrogestant,
szájon át és hüvelyit is.
Nekem ez a második terhességem (2és fél éves a kisfiam) de vele nem volt ilyen, nagyon meg vagyok ijedve. Volt valakinek vérezgetése vagy valami hasonló az elején? Mitől múlik el, ha egyáltalán lehet kezelni?
Köszi: Betti
Szelebetti

Betti

Én úgy tudom, hogy az alacsony progeszteronszint okoz ilyesfajta barnázgatást. Erre szokták felírni az általad is említett Utrogestant. Ezt a 12.hétig kell szedni (bár én úgy tudom, jobb a terhesség legelejétől elkezdeni, mert nem 1-2 nap mire kifejti hatását) A 12.hét után már a méhlepény veszi át a progeszterontermelést, akkor már nincs szükség külön gyógyszerre.
Remélem minden rendben lesz veletekKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!

Köszi a gyors választ. Engem is aggaszt, hogy addig amíg az utrogestan kifejti hatását megmaradjon.

Megnéztem a profilodban a képeket, nagyon klasszak. Mikorra várod a bébit?
Szelebetti

Betti

KösziKép
Február közepére várható a kisbabámKép

Babus

Kép
babus2005

Tünde,
én is nagyon sajnálom és sok erőt kívánok a felépüléshez.
nyetus76

Sziasztok Lányok,

Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy valahol azt olvastam, ha fogorvoshoz megy az ember, akkor mindenképpen szóljon az érzéstelenítés elôtt, ha állapotos. Ennek mi az oka? Akkor nem lehet érzésteleníteni??

A másik, hogy nem tud-e valaki a belvárosban kismama tornát, de rugalmas idôpontban, azaz mondjuk 6 után?

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya Kép

ha a kismama tornára kapsz (akár privátilag) választ, megosztanád velem? Kép

Én úszást tudok, habár az nem a belváros...

Lir
lirian

Na engem is érdekelne a torna Kép
Én egyenlőre csak a kórházban találtam egyet, ami ingyenes, mert nincs kedvem egy óráért 500-600 Ft-ot kifizetni.

Holnap megyek a Praxisba, bibibííí Kép Remélem többet fog mutatni magából a csöpp.

Üdv. cic
cicmerák

Borbolya,

én nemrég voltam fogorvosnál és szóltam neki, hogy babásodunk. Azt mondta, hogy ezek az érzéstelenítők nem árthatnak a magzatnak, és főként azért jó, ha tudnak arról, hogy kismama vagy, hogy ha lehet, még finomabbá tegyék a kezelést és ha nem muszáj feltétlenül, ne tegyenek ki felesleges kínzásnak, pl. gyökérkezelés, koronakészítés ilyesmi.
Általában jó, ha bármilyen orvosnál is vagy, tudjon a babáról.

Ildi
ildibaba

Sziasztok!
Régen nem jelentkeztem, s most így két hét után próbáltam visszaolvasni az írásaitokat - szó mi szó, több helyen rámtört a sírás - és mindazok ellenére, hogy néha nagyon szomorú dolgokról van szó, szuperjó, hogy van ez a hely (topic). Amiért nem volt kedvem sem jönni: a babó okozott némi problémát: egy hétig folyamatosan hánytam (napi 10-15-ször is), ami miatt az életkedvem is erősen csökkent, azután pedig kórházban töltöttem egy hetet a kiszáradás miatt, ahol belémfolyattak egy csomó infúziót, meg némi hányáscsillapító szert. Mivel ilyen sztorit még senkitől nem hallottam, nem gondoltam volna, hogy ennyire is lehet hányni, de lehet. Kép Most már úgy néz ki, hogy minden oké, bár egy orvos levizsgázott előttem, merthogy vagy a hányáscsillapító szertől, vagy az ionháztartás felborulásától izomgörcsös állapotba kerültem a kórházban (a nyakizmaim görcsöltek be, meg a plafon felé kimerevedett a tekintetem egy teljes délutánon át), de abszolút nem foglalkoztak a dologgal. Persze én is hibás vagyok, fel kellett volna hívnom a magándokimat... Azóta nem hánytam, csak folyamatosan émelygek, főleg esténként, olyankor még a hideg is ráz. Jövő héten megyek 12 hetes UH-ra, remélem a babóval minden oké. Ma jöttem először dolgozni két hét után (a délután felét a topic olvasásával töltöttem Kép,dehát nincs itt a főnök...)és persze már mindenki tudja a melóhelyen, mivel valahogy meg kellett indokolnom a két hétnyi hiányzást. Ami a munkahelyet illeti, én is szarban vagyok, mert dec. 31-ig van szerződésem és nem tudom, hogyan alakul utána a helyzetem, mindeneseter kéne még 3 hónap biztosítotti jogviszony. Arról nem is ábrándozom még, hogy egyből lesz munkahelyem 2-3 év múlva, mert itt Kaposváron elég reménytelen a helyzet, bár most -a legnagyobb hányások közepette - ajánlottak egy frankó állást, de mivel 3 hó próbaidő, meg minden, én őszintén bevallottam, hogy babát várok, nos innét kezdve ugrott a lehetőség. (És eddig ez lett volna a legjobban fizető állásom életemben, de tényleg nem bánom, mert a babó most a number one.)
A kezdetekről(elolvastam a történeteiteket és bizony nem egyszer sikerült elpityerednem):
Mi májusban házasodtunk össze (6 év után, amiből 2 együttélés) és már áprilisban "elkezdtünk dolgozni" a bébi-projekten, egyenlőre hőmérőzés meg egyéb fortélyok nélkül. Minden hónapban rettentően reménykedtem, azután meg teljesen elszontyolodtam, ha nem jött össze. Azután július végén meglehetős anyagi áldozatok árán elmentünk egy kéthetes vulkántúrára (oka: a férjem földrajztanár és vulkánmániás) Dél-Olaszországba, ahol sátraztunk, meg viszonylag préri körülmények voltak, szóval nem éppen az ideális nászút... de teljesen elterelte a figyelmemet a bébi-projektről. Hazatérésünk után meg a melóba vetettem bele magam mélyen, ezért is nem jutott eszembe, csak egy hét után, hogy: hoppá, már egy hete meg kellett volna jönnie.. A teszt egyből erőteljes kétcsíkos lett, viszont a párom 3 napra vidékre utazott, úgyhogy remegő hangon hívtam, hogy mi az ábra. Nagyon örült és most is örül, bár aggódott értem kissé az elmúlt hetekben...
Mindenkinek minden jótKép
Franciska

Kép
Kép
pfranciska

Franciska!

A tgyás-hoz (ha ezért írtad, nem voltam benne biztos) amikor a TB megállapítja, az irányadó időszak a szülést megelőző évben levő (ledolgozott) 180 nap biztosított-i jogviszony.

Ezért hát, habár nyilván szeretnél még dolgozni, hisz mindenkinek kell a pénz, de a tgyás-t nem befolyásolja, hogy dec. 31.-e után dolgoztál-e Kép

Nem kioktatásnak szánom a fentieket, inkább megnyugtatásnak, hogy ha ezért aggódtál, akkor emiatt nem kell Kép

Lir
lirian

Köszi a gyors reakciót, Lir, de ez tuti?
Mert valahol azt olvastam, hogy a tgyáshoz meg a gyedhez (vagy csak a gyedhez?) a várható szülés előtt 1 hónappal bizt. jogviszonyban kell lennie az embernek. Pl. a passzív táppénz bizt. jogvisz-nak számít? Vagy ha idén elmegyek táppézre az meddig "aktív"táppénz? Mert azért nem mindegy az embernek, hogy 23 gyes, vagy csaknem háromszorannyi gyed lesz e belőle. Egyébként egész 2004-ben volt munkaviszonyom. Azt hiszem megkonzultálom még egy ismerős illetékessel a dolgot.... De nagyon köszönöm a megnyugtatást, abszolút nem kioktatás-szagú volt a dolog, tényleg köszi, hogy ... mindent. és ennyi . Kép
Franciska

Kép
Kép
pfranciska

Kedves Franciska!

Nem hiszem, hogy megnyugtat, de nekem az egyik kolléganőm mesélte, hogy neki is az első hónapban ugyanez volt, mint neked, hogy napi 10-15 hányás és kórház, infúzió stb. Úgyhogy ilyen is elő szokott fordulni, én mondjuk nem éltem át, de el tudom képzepni, hogy nem volt egy leányálom a dolog. A lényeg, hogy jobban vagy! Kép A munkaviszony dolognál, nem biztos, de nekem úgy rémlik, hogy ha három hónap eltelik, az már nem jó, de a táppénz az szerintem megoldás lehet. Mindenesetre egy hozzáértőt érdemes megkérdezni az a biztos.

Üdv

r
ruzicsky

A biztositási jogviszony azt jelenti, hogy van a hátad mögött munkáltató. Ha van akkor nyugodtan ülhetsz táppénzen. Viszont akinek szerződése lejár, és utána szül annak érdemes elmenni munkanélkülire, mert az is biztositásnak számit.
A határozatlan idejű szerződésesek járnak jól.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok,

Ma voltam a Praxisban Kép Kép Kép Láttam a kis pálcika emberkémetKép Nagyon vékonyka még Kép
150%, hogy fiú. Kép
Kép
angéla

Angéla

Nagyon édiKép, ahogy elbújik a felhúzott karja mögött a kissrácKép

Babus

Kép
babus2005

Szerintem zavarta a zaj, mert végig a fülét fogta Kép
angéla

Lányok, nagyon köszönöm, amiket írtatok, itt ülök a gép előtt és potyognak a könnyeim a klaviatúrára. Igen, a sírás valóban segít!
Angéla, gyönyörű, amit arról írtál, hogy ugyanaz a baba jön majd vissza hozzánk (remélem, minél előbb!!!). Ja, és gratulálok a kisfiadhoz, csodaszép!
Tünde

Tünde
tünde28

Sziasztok lányok!!!

Bocsi hogy eltüntem, de a költözés teljesen lefoglata az összes energiámat. Este csak ágyba esni volt erőm. VVisszaolvasni esélyem sincs örökmozgó lányom mellett. Így kérek mindenkit, hogy most dobok egy táblát amiben a friss dátumok szerepelnek, de ha valakinek valamilyen változása van szóljon, sőt minden újjonnan jelentkező is tegye ezt!

Tünde
Látom mi történt, nagyon sajnállak.KépKépKépKép Remélem mielőbb a pocisok közt leszel. Addig is adjon erőt két gyönyőrű egészséges gyermeked! (A táblából kivettelek utólagos engedelmeddel)

Angéla
Gratulálok a kisfiadhoz! A lánynevet akkor vegyem is ki??? Kép

<pre>
Anyuka Baba kora Cél időpont Baba neve Testvérek Hol fog születni
Cicmerák 22 hét + 2 nap 2005.02.08 László Gergő Szt. István kh.
Babus 22 hét + 2 nap 2005.02.20 Kristóf ??? MÁV kórház
Tamesz 21 hét + 1 nap 2005.02.16 ???/??? Kistarcsai kh.
Nadine 21 hét + 0 nap 2005.02.24 ???/Zsombor Zsanett 2003.06.03 DEOEC
Timka 21 hét + 0 nap 2005.02.28 Mirtill, Dorottya SOTE II.
Búzaszem 20 hét + 5 nap 2005.02.23 Hanna/János Kornél Semmelweiss kh. Miskolc
Nikics 20 hét + 4 nap 2005.02.23 ???/??? Margit kh.
Agi 20 hét + 4 nap 2005.02.25 Hannah Luca/??? Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
Beatrix 20 hét + 4 nap 2005.02.26 Réka/??? Csabi 2001.04. Szolnok
Zsuzsa 20 hét + 3 nap 2005.02.26 Réka/??? Bajcsy kh.
Vargáné 20 hét + 2 nap 2005.02.26 Gréta/János DEOEC
Nyetus 20 hét + 0 nap 2005.02.28 Kamilla/Vince v. Viktor Dini 2002.05. Szt. Rókus kh.
Monci 19 hét + 6 nap 2005.03.01 ???/??? Szt. Imre kh.
Jck 17 hét + 6 nap 2005.03.04 Sára/Dávid BM
Maya29 18 hét + 6 nap 2005.03.08 Kyra/Keve Szt. István kh.
Mano2005 18 hét + 5 nap 2005.03.09 Fanni/??? HIETE
Ancsimamóca 18 hét + 5 nap 2005.03.09 Kamilla/Kristóf Barbara 1992.09.28 Kaposi Mór kh.
Angéla 18 hét + 4 nap 2005.03.10 Lola/??? Bajcsy kh.
Dorka 18 hét + 3 nap 2005.03.12 Csenge Dorottya/Bernát? Mihály? Kolos? Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE Szabolcs u.
Zsana75 18 hét + 1 nap 2005.03.13 Sára/??? Szt. István kh.
Csibe26 18 hét + 1 nap 2005.03.13 ???/??? Szt. Imre kh.
Ruzicsky 17 hét + 3 nap 2005.03.16 Olívia, Csilla/Gellért, Bendegúz Szt. Imre kh.
Hadri 16 hét + 2 nap 2005.03.26 ???/??? Nagykanizsa
Borbolya 16 hét + 2 nap 2005.03.26 Boglárka?/Benedek? MÁV kórház
Lirian 15 hét + 3 nap 2005.03.28 Daniella Lili/??? Schöfp Mérei
Zsu 14 hét + 4 nap 2005.03.30 Alexandra/Szabolcs Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi kh.
Pszi 14 hét + 5 nap 2005.04.05 Kinga/??? Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor kh.
Nebula 14 hét + 4 nap 2005.04.07 ???/??? Szt. István kh.
Greenolive 13 hét + 6 nap 2005.04.10 ???/??? Szt. Imre kh.
Mukika 12 hét + 5 nap 2005.04.13 Aliz/Olivér Szegedi női klinika
Psandi 12 hét + 2 nap 2005.04.17 ???/??? Dani 2003.04.28 MÁV kórház
Vaktyuk 10 hét + 4 nap 2005.04.23 ???/Patrik Csaba Kútvölgyi kh.
Pfranciska 11 hét + 0 nap 2005.05.01 Boglárka/Benedek v Gergő Kaposi Mór kh.
Asszony 10 hét + 6 nap 2005.05.02 Sára/Gergő Kútvölgyi kh.
Norkini 8 hét + 5 nap 2005.05.25 ???/??? 2003.02.09 Jázmin Sarolta Szt. Imre kh.
Akiren 7 hét + 5 nap 2005.05.27 Lilla/Dániel, Máté ???
</pre>

Nadine 21

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok.

Képzeljétek, kirúgak a munkahelyemrôl. Nem onnan, ahova be vagyok jelentve, hanem onnan, ahonnan a valódi fizumat kaptam. Kicsit rosszkor... Kép Kép Kép

És tudjátok miért? Mert hétvégén nem tudtam bemenni dolgozni...

Kiábrándító néha a világ... Kép

borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Ja, és Angéla! Gyönyör? a kisfiad! Gratulálok hozzá!
Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Angéla!
Nagyon aranyos a babukaKép

Nadine!
Nálam csak annyi a változás, hogy talán most már pontosabban tudom mennyi idős vagyok. Ma 13+3.

Köszi: Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok Kép
Voltam AFP-n, most értem be... képzeljétek, csütörtökre meglesz az eredmény... teljesen meglepődtem Kép

Lir
lirian

Sziasztok,

Nadine,
Légyszíves írd át a nevet Valérra. Kép

Köszi

Angéla
angéla

Sziasztok !
Nadine !
Nekem ápr.12 a kiirt időpont , bár lehet , hogy neked lesz igazad és 10 lesz belőle Kép

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Ma voltunk a Praxisban Kép Kicsit sokat kellett várni, mert merészeltünk késni 10 percet, de azért megérte. Mondjuk szinte végig befelé fordult a kis tökös, majd megfordult, és elkapott egy olyan képet a Győrfi, hogy mosolyog Gergő Kép És tiszta kis izmos karja van Kép Este majd jövök, felteszek néhány képet róla.

Sziasztok!
cic
cicmerák

Sziasztok!

Ruzicsky!
Köszönöm a megnyugtatásnak szánt sorokat, jólesett. Kép De a jobbulást lehet, hogy elkiabáltam.. Kép

Angéla!
Tényleg szép ez a kölyökKép

Nadine!
Pontosítva: ma 11+3, és jó kicsomagolást!

Franciska

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok! Kép Kép Kép
Nadine! Nálunk is törölheted a lánynevet, mert annyira de annyira fiú, hogy zavarbaejt&#337; Kép Minden kétséget kizárólag ott bizony volt valami Kép
Szerintetek, ha igyekszünk, akkor felvesznek egy teljes fiúcsapatot valamelyik sportegyesülethez? Kép)
Most már erre kéne hajtani Kép
Csak azt sajnálom, hogy nekem csupa menyem lesz! A n&#337;k olyan macerásak Kép)

Persze f&#337;, hogy egészséges! Kép közhely, de igaz.

Angéla! Kép
nagyon helyesen elbújik a kisfiad! Remélem, azért nem a hang miatt volt. Utána kéne már nézni, hogy err&#337;l mit lehet tudni. Engem izgat. Meg kellett volna ma kérdeznem Hajdú doktorn&#337;t, hogy az &#337; álláspontja szerint mi igaz az uh és káros hatásai cím&#369; problémakörb&#337;l.
Amúgy nagyon kedves volt, mert mondta, hogy most már nyithatnék egy olyan topicot, hogy egészséges gyereket várok Kép) Ezek szerint több orvos is olvassa a babanetet, aminek nagyon, de nagyon örülök! Csak a párbeszéd marad el. Talán id&#337;hiány, talán nem...

Sajnos én hülye, otthon hagytam a videokazettát, így nem készült kép a legújabb gyártmányú Szeredásról, de majd a következ&#337; uh-on. Csak neki hogyan fogom ezt kimagyarázni, hogy a bátyjairól bezzeg 3 film is van?

Sziasztok, megyek kicsit kondizni, mert három fiúhoz már tényleg ember feletti er&#337;re van szükség Kép

További szép napot!

Borbolya! sajnálom, hogy elküldenek. Mennyire biztos, hogy a hétvége miatt? Nem lehet, hogy a baba miatt, csak ezt nem akarták, merték kimondani? Talán a saját lelkiismeretüket is ezzel nyugtatták. Így volt indok, bár azért egy hétvége...szerintem nem ok. Pláne kisbabával a pocakodban, most többet is kellene pihenned, nem még hétvégézni is. Kép

Dorka
dorka

Sziasztok!
Még nem volt időm visszolvasni a sok-sok írást, így semmihez nem nagyon tudok hozzászólni.

Nadine! Lécci töröld a Mirtill és Dorottya neveket mert Fanni lesz a kis prücsök.

Borbolya!
Nagyon sajnálom, ami veled történt! Csak így egyik napról a másikra közölték, hogy ki vagy rúgva? És mi van a felmondási idővel? Nem tudsz elmenni táppénzre, mert táppénz alatt nem rúghatnak ki... amúgy szerintem jó esélyed lenne rá, hogy megnyerd velük szemben a munkaügyi pert. Azt hallottam sok helyről, hogy ilyen esetben a dolgozó oldalán áll a bíróság. Kérdés megéri-e tárgyalásokra járkálni?
Ne hagyd magad!!!!

Timka
timka

Sziasztok,

Dorka,
sikerült végre elolvasnom a naplódat. Nagyon tetszett (anyunak is, remélem nem gond- én már terjesztem Kép). Kész írónő veszett el benned.

Borbolya,
mondhatom ez aztán a szemétség. Lehet, hogy tényleg csak egy mondvacsinált indok volt a hétvége.

Tegnap vették le nálunk is az AFP-re a vért. Szorítsatok légyszi, hogy minden ok. legyen.

Köszi

Adri
hadri

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, és kicsit meg vagyok ijedve, mert a lepény nem igazán ideális helyen tapad. Kép (a mellső falon) A doki nyugtat, hogy nem lesz semmi baj, ahogy nő a méhem, feljebb fog húzódni, de azért ne nagyon emelgessek, és a házasélettel is csak óvatosan. Remélem, igaza lesz, és tényleg nem fog semmi rossz történni.

Jövő hét hétfőn megyek AFP-re, pénteken lesz eredmény. Nekem is szorítsatok!

Amúgy bámulatos, hogy itt közöttünk szinte mindenki fiút vár! Kíváncsi vagyok, az én kis pocilakóm melyik tábort fogja erősíteni. Kép

Mindenkinek nyugodt és kellemes pocakosodást kívánok:
Zsu
tothzsuzsi

Sziasztok!

Nadine!

Azt hiszem nállunk is törölhetö a lánynév, ugyanis a mi babánk is egy kis tökös legény.

Zsu!

Szerintem ne aggódj nagyon a mellsö falon való tapadás miatt, nekem is ott tapad, sött az elsö idökben nemcsak, hogy mellsö falon tapadt,de hozzáért a méhszájhoz. Hát akkor nem emeltem semmit és házasélet is nuku volt, de most már ugyan a mellsö falon, de legalább jó helyen tapad az utolsó két uh-n már ezt látták.

Tündi!

Nagyon sajnálom ami történt és én sem tudok mást mondani, mint a többiek, kitartást és sok-sok eröt kívánok nektek.

Timi

Ui: Nem vagyok rossz helyesírásból, csak a hosszú ö helyett (Q) ilyen betüt ír a drága gép a hosszú ü helyett pedig ilyet: (q)
vargáné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?