Új privát üzeneted érkezett!

Kati a programozott az összebújást én sem szeretem, azt meg 2 doki is mondta, hogy van peteérésem, a tünetek egyértelműek, szóval nem aggódok... ha nagyon nem megy a dolog, akkor veszek tesztet, de majd csak hónapok múlva... a terhességivel is hogy megjártam :(

Egcsi, ne is mond, ugyanígy jártam majdnem... megláttam a digit tétel sort, gondoltam, nem kéne matekra és digitre egyszerre készülni, át akartam tenni 9-ére a digitet, lejelentkeztem, és akkor láttam, h az az időpont full tele van :( ez van sajna, így kénytelen vagyok 2-án elmenni... 3 nap nemalvás következik :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Hello lányok!
Ez nekem is ismerős... Nem tudok akkor vizsgázni amikor szeretnék, mert nincs hely.. :x És vagy sokkal később vagy sokkal előbb tudok menni, mint ahogy megterveztem..
Én következő hónaptól fogok LH tesztet venni, ha most nem jött össze a baba. De azért jó lenne ha össze jött volna. Én úgy éreztem volt peteérésem, csak nem tudom mikor. Mert amikor fájt a hasam az előtt 4 nappal volt nyákos folyásom.. És a hőmet sem tudom egy időben mérni. Úgy hogy meglepi lesz, ha össze jött. De sajnos semmi tünetem nincs... Majd hétvégén kéne elvileg megjönni.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi, tünetek még nagyon koraiak is lennének, még be sem ágyazódott ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

 
 

Sziasztok Csajok!
Kicsit lemaradtam, de visszaolvasgattam.
üdv megint ûjaknak, mennyien leszünk végül?! :P
Gratula a vizsgàkhoz!!!
Gabi, szurkolok, hogy ez a hônap "màs" legyen!
Egcsi-Jeanner! Legyetek tûl rajta hamar és sikeresen, nekem DE nem hiànyzik a tanulàs... 2 diploma pont elég a semmire egyelôre :lol:
Mi voltunk hétfôn Dubai-ban. Majd mindent meglestünk... de azért hanyatt nem dobtam magam (lehet velem van a baj). :roll: Nekem azt hiszem a kevésbé turista-orientàlt, hangulatosabb dolgok jönnek be...
Kérdés!
Ma vettünk higanyos hômérôt, mert azt hallottam a digitàlis nem olyan pontos és hamarosan kivonjàk a higanyosat a forgalombôl...
Csak nem tudom, hogy kezdjek neki, egyàltalàn van -e értelme. Mi kicsit fordîtva élünk, mint a nagy àtlag.
Kb. hajnal 4 körül szoktam feküdni és 13 h körül kelni, de soha nem ugyanakkor :?
Mérhetek én îgy vagy totàl semmi értelme? Tipp? Javaslat? Valaki?
Vendég
 


Ivanka
Az, hogy "fordítva" élsz, még nem lenne baj, szerintem, de a hődet ugyanabban az időpontban kellene mérni. Lehet, az LH teszt neked jobban működne. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Köszi, Egcsi, csekkolom gugliban....
Vendég
 


Hello lányok!
Voltam interjún. A beszélgetés része könnyen ment, de az excel feladat iszonyat durva volt.... Eredménykimutatást kellett csinálni, az egyszerűbbeket még meg tudtam oldani, de volt két iszonyat bonyi rész, na ahhoz már szólni sem tudtam..
Na nem baj! Jön majd más munka!
Ma egész pozitív vagyok. :))
Ivanka szerintem is jobb, ha tesztet veszel, mert én régebben egy időben mértem a hőmet és akkor tuti jó volt. De most hogy össze vissza mérem nem tudok kiigazodni rajta.. Mert van mikor 6:30 kor kelek, de van hogy 7:30-kor és egészen más érték jön ki... Úgy hogy én is tesztezni fogok.
Persze tudom, még csak szombaton lesz a 28. nap és nekem általában 30 naposak a ciklusaim...

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi! Maradjon is ez a pozitivizmus!!! :wink:
Nekem az elmûlt néhàny nap nagyon gàz volt :cry: de ma meg is jött...
Viszont talàltam egy tök jô oldalt, most regisztràltam és épp okosodom :idea:

www.ciklus.hu
Vendég
 


Gabi, sajnálom :( de igazad van, majd jön másik lehetőség! :)

Csajok, na ezzel én is így jártam, ma fel kellett kelnem mindenképpen korábban a matek miatt, nem is mértem, csak 35,8-at... :roll: (mert attól én mindig megmérem...) a múltkor viszont, amikor fél órával keltem csak korábban, akkor pontosan annyit adott, amennyit normálisan... ki érti ezt? de am én hétvégén is felkelek 1/2 5kor mérni... csak utána visszaalszom :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


sziasztok!

képzeljéte! egy hete mérem a hőmet. nálam megbukott a dolog. tutira most van peteérésem! cicijeim, hasam fájdogál, és elég jellegzetes NAGYON nyúlós, átlátszó váladékom van. ja! és kb. középidőben vagyok! Erre fel, ma reggel volt a legalacsonyabb a hőm. Hogy van ez?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati peteéréskor leesik a hőd is utána hirtelen felugrik. Ez a normális.
Hát nekem az álmom már nem fog valóra válni. Kicsit csalódott is vagyok. Barnázok délután óta. Pedig együtt voltunk peteéréskor, és ebben tutira biztos vagyok, mert két naponta voltunk együtt. Hát nem tudom, hogy miért nem sikerül. Most nagyon el vagyok kenődve, de majd csak lesz jobb. (nem vagyok valami optimista típus...) :cry:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Ivanka én már fél éve (vagy több is van már) ott vezetem a hőgörbémet. Ha akarod meg is mutathatom.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


gabi: a barna lehet beágyazódás is. én úgy tudom, hogy a mensi előtti hosszabb barnázás, az tipikus progreszteron hiány, ami a beágyazódást segíti elő. szerintem kérj gyógyszert a dokidtól.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Gabi!!!
De nehéz azt mondani, h ne kenôdj el, de tudom, h lesz baba! Ha annyira biztosra akarsz menni, akkor menj el dokihoz és csinàltass néhàny vizsgàlatot, lehet, h nem tudsz valamirôl, ami miatt nem jön össze. De lehet, h egyszerûen csak jövô hônap vagy az azutàni a babàsodôs, fel a fejjel !!!! :wink:
Vendég
 


Kati
Mert a hőleesés jelzi a peteérést! :D Most majd szépen el kezd felefelé kúszni és ha babás leszel fent is marad. Ha nem, mensi előtt 1-2 nappal leesik.

Gabi
Nem elkenődni! :wink:

Tegnap volt a fiam iskolaelőkészítős ballagása. Énekeltek, kapott papírost is, hogy elvégezte a Kindergarten-t. Meghatódtam teljesen, még a szemem is könnybe lábadt. 8) Aranyosak voltak.
Képek:
Kép Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Köszi csajok a biztatást! :)) Aranyosak vagytok. Most rám fér, mert a menszi miatti hormontúltengés eléggé padlóra tett. De remélem hamar elmúlik.
Utána fogok majd nézni ennek a progreszteron hiánynak.
Egcsi: Annyira helyesek a gyerekeid nem is csodálom, hogy könnyes lett a szemed. :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Egcsi!
Tényleg tündériek, làtszik, h stramm kis legények!! De jôôô Nektek... 8)
Azért, gondolom màs tervezni a 3.-at, mint mikor valaki az elsôre gyûr :?:
Vendég
 


Ivanka
Igen, más. egyrészt megnyugtató a tudat, hogy már 2X sikerült, azonkívül van ami (aki) elterelje a gondolataidat. :lol:
(Tegnapelőtt este a kisebbik leszedte magáról a pisis pelenkát és valahogyan szétszagatta, az összes belseje szanaszét volt a szobában, a szónyegtől, a bútorokig minden kapott a pisis masszából. Csak kicsit voltam mérges... :x ) Na ilyenkor elgondolkodom, hogy tényleg hiányzik nekem még egy gazember? :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Persze, hogy hiànyzik :lol:
Mostanàban megint nagyon elfogott a "mikor lesz màr januàr-érzés". Szôval egyelôre még nem sikerül megértenem a "dühöt" :lol:
DE! Tudom, ami késik, nem mûlik... :wink:
Vendég
 


Megjött végre!!! Két napos barnázás és hasfájás után. Bent rá fogok kérdezni erre a barnázás dologra a munkahelyemen, ott tuti tudnak segíteni, mert nőgyógyász asszisztensek is vannak. :) De szerintem csak szimplán várni kell még a babóra. Az olvastam, hogy 3 hónap intenzív próbálkozás az átlagos idő, hogy össze is jön. Tehát ha ovukor van együtt az ember három hónapig, akkor elvileg a harmadik hónapban már sikerülnie kéne. Meglátjuk, viszont most veszek ovu tesztet. Az patikában kapható? És ezt hogyan kell használni? Mert még soha nem használtam.
Jaj ez a hasfájás kikészít...
Olyan türelmetlen vagyok, pedig jó lenne, ha több türelmem lenne. Igazából megmondom nektek őszintén azért vagyok ilyen, mert már több mint egy éve iszonyatosan vágyom gyerekre, de megbeszéltük párommal, hogy az esküvőig várunk. De addig is minden áldott nap ez járt a fejemben és azon agyaltam, hogy majd milyen jó lesz áprilisban már tuti terhes is leszek. És hát ugye ez nem úgy van, ahogy az ember eltervezi. Mert ha még csak most döntöttük volna el, hogy jöhet a baba, akkor ugye ez a 2 hónap még semminek tűnne, de most már ez az 1 év és 2 hónap kicsit sok. De úgy sem tudok tenni semmit. Csak bízom Istenben, hogy elküldi nekem a gyönyörű gyermekem.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi!
Mint màr mondtam többször, totàl egy cipôben érzek veled, csak Te elôbbre vagy, de 100%-ig meg vagy értve részemrôl :?
Vendég
 


Gabi
Én is megértelek, mi is tolagatjuk a babaprojectet már egy ideje, előtte, meg apjuk nem is akart Hármaskát, úgyhogy valahol én is türelmetlen vagyok...csakhát nekem ugye már van két gézengúzom, a harmadik csak ráadás lenne/lesz. 8) Még emlékszem milyen volt az első babaprojectnél, apjuk Németországban dolgozott, havonta 1X jött haza, ami ugye nem mindig PÉ-re esett....azért így is sikerült 8 hónap alatt. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


gabi! szerintem itt többen is megértünk. többek között én is. én már kb 3éve szülnék, de a férjem még nem akarta, ami tényleg érthető is volt. építkezés, induló vállalkozás, nekem fősuli.... de mi is kb azóta próbálkozunk élesben a dologra, mióta ti. én már egyszer átéltem a pozitív tesztet. így még nehezebb... de csak várni és reménykedni tudunk még.

én használtam az első hónapban ovut. nekem a dokim azt mondta, hogy kb a 12.naptól használjam. így is tettem. mire már teljesen elkeseredtem, az 5.-utolsó(mivel 5van egy dobozban)este(mert akkor kell használni, lehetőleg ugyanabban az időpontban.én 6körül használtam) darab mutatott egy szupi erős pozit. így megnyugodtam, hogy van peteérésem, de pont akkor nem voltunk együtt. talán azért, mert tudatalatt bennem volt, hogy most, most, most... így nem is használtam a következő hónaptól. egyébként minden patikában, vagy dm-ben, rossmannban lehet kapni.

nekem egyébként tutira a héten volt pém. hát remélem két hét múlva...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Gabi, alacsony progeszteron szintre félidőtől nagyon erős palástfű tea, az majd rendezi :) de szerintem azért lehet a barnázás...

Hőgörbéd engem érdekelne!!!

Egcsi, aranyos a kisfiad :)

Ivanka, tudom, hogy könnyen beszélek, de mindjárt itt a január :)

Kati, nektek most mennyit kell várni még?

Nekem ma matek vizsga, ez a vég :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Köszönöm lányok, hogy ilyen tündériek vagytok!!! És bocsánat, hogy mostanában olyan negatív voltam, csak a hormonjaim dúltak bennem. Ma már jobban vagyok és pozitívan állok mindenhez. Azért két hónap még semmi! És ha ovu tesztet veszek és akkor leszünk együtt akkor elvileg sikerülhet. Egyébként meg anya is mondta, hogy neki is voltak barnázásai és mégis megfogantunk. :))) Úgy hogy nem aggódok.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 64000_.png
(be kell illeszteni a bőngészőbe csak úgy nyitja meg) Ez volt az áprilisi, amikor még egy időben mértem a hőmet.

Ez meg a mostani, látszik, hogy össze vissza van mérve...
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 64000_.png

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Viszont lányok, ha palástfű teát iszom és rendben van a progreszteron szintem, akkor nem fogom bezavarni a ciklusom?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Az enyém ilyen:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 64000_.png


Nem hiszem, hogy megborítaná, szerintem semmi gond nem lesz... második félidőtől idd!!!! (számolj az átlagciklusodból vissza 14 napot és onnan, ha pl 30 napos a ciklus, akkor a 16.-tól...)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ja, amúgy logikusan görbe alapján azt mondanám peteérésem volt, de nem nagyon megy felfelé a hőm...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Meg még annyit, hogy folyamatosan olyan érzés hétvége óta, mintha meg akarna jönni.... de most múlt el könyörgöm!!! Ha jövő héten megjön, megőszülök... ja, és mirigyesek a melleim (a doki javasolta a mellvizsgálatot, mensi után, mert akkor kisimul, de ez nem simult ki, ugyanolyan, mint akkor, mensi előtt :evil: ) és nagyon fáj is, csak nagyon óvatosan lehet taperolni...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

A férjemmel "meglógtunk" egy hétvégi pihenésre. Elmentünk Bécsbe :wink:
Vendég
 


Hőmérőzés
A rendszertelen munkabeosztásom miatt kivitelezhetetlen. :cry:

Egcsi
Szép gyerekeid vannak :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi
Itt jól le van írva az LH-teszt használata...
http://babatervezok.otthona.net/
Vendég
 


Mindenki elutazik? :shock: én is akarok...

Jó volt? ;) remélem ott szebb volt az idő :) én már lassan megzavarodok a 4 fal között...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kellemes idő volt, tudtunk csavarogni... persze, ott is esett az eső...

Időnként muszáj kicsit kikapcsolódni... :wink:
Vendég
 


Nekem már csak két hét ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Beszéltem a nőgyogyász asszisztenssel és azt mondta, hogy ha progi hiányom lenne, akkor középidőben is véreznék. Úgy hogy ne aggodalmaskodjak. Össze fog jönni. :)
Hát én is elutaznék legszívesebben! De most nem lehet.
A munkahelyemen teljesen idiótának néznek. Annyi pénzt akartak adni 8 órára, mint amennyit 6 órára ajánlottak.. Hát én nem hagytam magam. Meg mondtam gondolkozzanak el. És végül többet fogok kapni. De nem igazán elégít ki a dolog, mert a szombatot se fizetik, bejelenteni sem nagyon akarnak csak 6 órára és a túlórát sem fizetik, úgy hogy ha bekattan az agyam rájuk borítom az asztalt és eljövök onnan. Azért mindent nem lehet neki! Szerencsémre azért nem létszükséglet, hogy ott dolgozzak! Komolyan olyan dolgokat engednek meg maguknak az emberek amit egyszerűen nem tudok hova tenni. :twisted: :twisted:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Jeanner, köszi, vàrok, mi màst lehet.
Gabi! Nem tudok erre a munkàra mit mondani, tényleg felhàborîtô :x
Vizsgàk? Eredmények? Valaki tud màr valamit?
Egcsi? Minden a helyén van màr?
Èn arra gondoltam, lehet kivàncsisàgbôl kiprôbàlunk egy Ovu-tesztet, csak hogy ha augusztusban megyek az ûj dokihoz Svàjcban, azt is tudjam neki mondani van -e PÈ vagy sem. Tudom, attôl, h most van, nem garancia, h mindig lesz. Igazàbôl nem is tudom van -e értelme. Azt hiszem, csak arra lenne jô, h addig is még itt vàrom, h teljen màr az idô, legalàbb ennyivel közelebb kerülök a témàhoz, meg megnyugszom, ha van. Arra gondoltam, augusztusban az orvossal megcsinàltatnék pàr rutin ellenôrzést is (pl. vér, hormon) h minden rendben van e. Ugye nagy valôszînûséggel szeptembertôl megint itt leszünk Abu Dhabiban és ha bàrmi bajom van, még a projekt elôtt derüljön ki és legyen kezelve, ne akkor mikor màr élesben vagyunk...
Hülye vagyok? Hülyeség? :roll:
Vendég
 


Gabi
Hát ez gáz...kizsákmányolás a javából... :?

Ivanka
Szerintem nem hülyeség. Nem tudom a svájci dokik milyenek, de a magyarok nem nagyon csinálnak semmit, amíg egy évet nem próbálkoznak a párok...
Köszi kérdésed, minden a heyén van és nagyon szeretek itt lakni. A fiaimnak már vannak barátaik és jól érzik magukat itt. Remélem jövőre nem cuccolunk megint....hacsak nem sajátba, de arra kicsi az esély. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Ivanka szerintem tök jó, amit csinálsz. Én sem fogok a szerencsére várni!!! Én is veszek ovu tesztet. :)) Ha már van akkor miért ne használjam?
És legalább megnyugszol, hogy minden rendben van!
Egcsi: Tök jó, hogy jól érzitek magatokat az új helyen. :)) Az a legfontosabb.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Köszi csajok! :lol:
Svàjcban a dokik, nôgyôgyàszok, nem tudom milyenek, mert még nem voltam, de ha kérem a vizsgàlatot, nem hiszem, h megtagadnàk :!: :?: :roll:
Fôleg, h a barnàzàs utalhat hormon bajra...
Nu, majd meglàtjuk.
Szôval Egcsi, ha jôt akarok, azt is kîvànhatom, h költözzetek megint jövôre! :wink:
Gabi! Ez az, ELSZÀNTSÀG! :P
Vendég
 


Azért külföld kicsit más, mint itthon :) de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni :roll: bár én könnyen beszélek, soha nem barnázok, se előtte, se utána...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ezer éve nem jártam erre. Párom ma kezdett el dolgozni az új helyen, kihasználtuk az időt, míg együtt lehettünk. meg nem is sokat voltunk itthon.

Tegnap voltam uh- n. Újabb rossz hírrel lettem gazdagabb: a PCOS mellett fejletlen méhem is van :(

Doki semmit se mondott, csak írt fel gyógyszert, amitől megjön, és mondta, hogy menjek vissza utána fog. gátlóért. Azt várhatja :evil:

Jövő héten megyek endokrinológushoz, remélem, ő már többet ért hozzá, kezd tele lenni a hócipőm :roll:

Üdv az újaknak!
Vendég
 


Kitty
Sajnálom... :? Miért akar mindenki fogigátlót írni? Tudom, hogy attól rendszeres lesz a mensid, de az alapproblémán nem változtat. Vagy igen? Ez tényleg kiborító, hogy senki nem akar érdemben lépni... :evil:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi, biztos forrásból tudom, hogy sajnos nem... :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Hat en szeritem egy darabig lemondhatok a babazasrol,mig meg nem nyugszom.Egesz honapba egy ideg voltam illetve vagyok.Ma voltam a birosagon az exem vegett.Ne is kerdezzetek.Vegul is en nyertem de meg mindig egy ideg vaok.Bar en akkor is nyertem volna ha mellete dont a birono,mert a kicsi fiam velem lehet,az eletem a mindenem,napjaim fenye.Szoval mig van a depi,idegeskedes szerintem nem jo idozites lenne a kicsi.Meg inkabb varunk kicsit ne most foganjon meg.Szerintetek?Talan jovo honaptol probalkozhatunk.
Udvozlom en is az ujakat,bar en se vagyok regota itt.

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Marcsi
Áááá...a válással járó herce-hurca senkinek nem hiányzik. :( Most már vége a tárgyalásoknak? Ha jobbnak látod, várjatok. :wink:
Nagyon édi a kisfiad. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Marcsi, sajnálom :( A baba dolgot meg neked kell érezned...

A kisfiad viszont rettenetesen cukor :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Hello csajszik!
Hát látom nem túl fényesek a kilátások. :cry:
A válás Marcsi sajnos nem a legjobb dolog, főleg, ha nem békességgel válik el az ember..
Kitty: Hát ez nagyon nem jó hír, de reméljük a másik doki jobban ért ezekhez a dolgokhoz.
Marcsi tündéri a fiad. :)))

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Egcsi
a fog. gátlótól nem oldódik meg a probléma. Csak elfedi azt, mivel megjön rendesen, és ezért nem agyal a páciens, hogy mi a probléma. Ez a dokiknak csak kényelmi szempontból jó :evil:

Marcsi
nagyon édes a kisfiad!
Szerintem várjatok addig, míg teljesen meg nem nyugszol, utána pikk-pakk összejön a kistesó :wink:

Gabi
én is remélem, hogy végre már találok egy normális dokit.
Veletek mi újság?
Vendég
 


Szôval most mindenkinek teli van a feje valami problémàval... :?
Remélem, ha otthon elmûlik ez az esôs-periôdus és több napfény, friss levegôs séta érkezik, akkor az optimizmus is több lesz és könnyebb lesz a gondokra is tekinteni! Kîvànom ezt Nektek!
Nekem meg de jôl esne itt egy kis esô-hideg :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?