Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Jobb reggelt! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika!
szép pocakod van...aranyos :)
Szamóca!
Nem én csinálom a takarót(nincsen hozzá megfelelő varrógépem)
anyuval közössen(varrónő) hozzuk majd össze :D
Baby Dream= Baldachin függöny,zsebes tároló,kispárna,fejvédő és takaró!
Amiket kinéztem és tetszettek volna,azok 10-14.000,-körül vannak :(
Ezért döntöttem úgy,hogy inkább anyagot veszek(unisex szín) és megcsináljuk anyuval.
Én megterveztem,anyu kivitelezi :D :D :D
Persze kicsit nagyobb lesz a takaró mérete(normál esetben a takaró: 80*90) 90*120cm.
Ha elkészűlt teszek majd fel képet róla...bár még nem a kiságyban lesz,mivel az még nincs összerakva :(

Kép

Ilyen mintás lesz(persze fodor nélkül) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo!
Képeket várom :D
Clárika!
Jól áll a baba a kezedben :D még így pocakosan is...mintha a te kislányod lenne :D
Édesek vagytok!
Szép pocó :D formás

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag köszike! :)

Hívtam a dokit az uh-val kapcsolatban, s mondta h még nincs gépe, s telefonáljak szerdán.... :cry: :cry: :cry:
Nem bírom....mindenre csak várni.... :cry: :cry: :cry:

Se autó, se UH.... :cry: :cry: :cry:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Brutális.........de gyönyörű

http://www.teszvesz.hu/item1043387720_m ... rnitu.html

Clárika!
Sajnálom :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Clarika sajnálom az UH-t :( :( Pocid viszont hű de szép :)

Tünde jó h.jöttél,meg a babakocsi is :) én is tologatnám szívesen :oops:
Miért parázol? :?
Vizelet cukor:na látod! Jöhet a fagyikehely csütörtökön :wink:

Csillag,szép lesz nagyon!

Limo,mi az a fura dolog? :lol:

Na megyek g-re nézelődni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clarika a kis Csenge nagyon édes,jól áll neked :) Enikőt én is még felveszegetem de inkább már csak az ölembe ültetem én is,kezd nehéz lenni meg ugye útban a pocak.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clárika, Díjnyertes Fotó!!! Kép

Visszaolvasgattam, haláli pocakos képek készültek, gratulálok Lányok! Jó lesz majd visszanézegetnetek, ha meglesznek a picik, aztán majd nekik is, ha nagyobbakká válnak. Ilyenkor sajnálom, hogy én nem voltam ilyen kis szorgos fényképész magamról.Kép

Limó, elolvastam szomorú történeted, nagyon sajnálom. Ez mégegyszer nem történhet meg! (gére is írtam)

Mares, nekem az a fura, hogy a Testvéred így megszakította mindenkivel a kapcsolatot. Értem, hogy a szerelme az első és miegymás, de attól még ne borítsa ki a fürdővízzel a gyereket is. Milyen már, hogy nem kíváncsi a kisbabátokra?! Én is nagyon szomorú lennék a helyedben/családod helyében. Én azt gondolom, ha bocsánatot kértek, azzal elismeritek a lány előtt, hogy neki van igaza. De nem így gondoljátok (én sem, bár mindegy), és biztos nem nyelitek le, ha újra és újra azt teszi, ami miatt ti rászóltatok, ő pedig miért ne tenné, hisz ha elismeritek "tévedtetek", teheti. Én nem kérnék bocsánatot, hanem leülnék a csajjal beszélni. Persze lehet, hogy utána nagyobb lesz köztetek a szakadék, de az is lehet, hogy sikerül helyretenni a dolgokat.
Egy a lényeg, bármi is lesz/van, legyél halál nyugodt, nehogy ártson a picinek, ha ezen idegeskedsz.

maccs01

tegnap óta,sokat szédülök...
tegnap pl 8-9szer szédültem meg :(
(vérnyomés rendben volt)
ma reggel 7 óta másodszor :(
mi a fene lehet mááááááááááár? :(
mindig kell legyen valami nyomorom? :(
:oops: :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag iszol elég folyadékot? :roll:

evilany

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!
Ma elég nyomi napom van eddig, remélem javulni fog, mert 1 körül kezdődik a búcsúztatóm, és majd estig kertben bulizok a kollégáimmal...

Tegnap nap közben a köhögésem egész jó volt, de sajna este én buta benyomtam egy almát, amitől savam az égbe és egész éjjel köhögtem, szegény Gáborom alig bírt aludni tőlem...

De tegnap kaptam egy szopipárnát...azzal aludtam, és olyan jó volt, csak ezt is ide-oda pakolászom, mert nem tudok egész éjjel csak az egyik oldalon aludni, de majd kitapasztalom, hogy hogyan a legjobb...

Most nem tudok visszaolvasni, mert Gáborom kéri a gépet...majd később, vagy holnap megpróbálom pótolni...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Évi! Iszok mint egy gödény :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

lehet inkább a meleg?
:shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,lehet.Laborod mikor volt? Vérkép,vas rendben?

Kész az ebédem,tarhonyás hús uborkasaláta. Megy egy mosás,du.ki kéne vasaljam a múltkor kimosott babaruhákat,hogy haladjak.
Tomika jókat táncol ma is. :wink:

evilany

Sziasztok! Szép vasárnapot nektek.

Na 7 oldalt kellett visszaolvasnom re most is mint ilyenkor csak átlagosan reagálok.

Brigi üdv közöttünk!

Látom mindenki szépen kerekedik, nagyon csinosak vagytok. Én is tettem fel képet gmailre :wink:

Babák meg nagyon aranyosak, szépen fejlődnek és igenis MINDEN RENDBEN LESZ.

Én is úgy érzem hamarabb kibújik a kis csajszi, bár nagyon szeretném ha augusztusi baba lenne, valahogy jobban tetszik ez a hónap, de ez nem kívánságműsor, na de esély van rá hiszen augusztus.re vagyok kiírva :wink:

Vanilla írtad a pénteki menüdet "rántok trappista sajt , szalma krumpli , rántott tök , és rántott húsi" - ezt mind egyszerre sütőd ki :shock: :shock: Én a héten sütöttem tököt, olyan 1 kg és kicsi de nem tudtam egyszerre kirántani. Olyan rosszul lettem, hogy le kellett pihenjek. Lezártam a tűzhelyet, lepihentem kicsit. Közben hazaért a férjem megettük amit kisütöttem és utána folytattam. A tűz pont a pocakomat süti, lehet ezért lettem rosszul? Nem tudom de egyenlőre nem lesz sült husi tuti. Nekem amúgy sem volna szabad enni, de imádjuk a tököt :lol:

Mares bátyád nője :twisted: :twisted: :twisted: remélem kialakul a kapcsolatotok, jobb a családi béke, mint a harag főleg láttam nagyon bánt téged a helyzet.

Én megvagyok de sok volt a munka, kolléganőm vagy beteg volt vagy papírokat intézet, nem volt bent. a munka aztán rám maradt. Itthon meg már nagyon kényelmeteken az írás, meg lassan az olvasás is, így péntek este óta be se kapcsoltam a netet.

Az idő pocsék sokat van beborulva így a kedvem is hasonló, a gyomrom is ég már 2 napja megint :cry: Hiába nem tartottam a diétámat pünkösdkor, sütim is van még itthon azt is eszem lehet megterheltem kicsit az epém/májam. Na de már a héten ismét jobban néztem mit eszek.

Kép
Kép
melisch

Vérkép rendben...
Tomika édes pofa :) Kis step táncos :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Huhh de nagyon durván nyomkodja a fejét itt középen fent,épp most mutattam az apjának mert az meg nem érti néha mit jajgatok,odarakta a kezét,teljesen kivehető a buksi és hogy feszül mint a fene :lol:

evilany

Ööööö voltam g-n kukkolni,és tényleg eltűnt az albumom?.... :shock: mintha nem látnám...

evilany

Hát másodjára se lelem. Érdekes :? Reggel még tuti megvolt...
Na persze ezt csak azért írtam ide hogy tudjátok,nem én töröltem.

Inkább ledőlök...férj F1-ezik

evilany

Évi!
Én sem látom az albumodat :shock: :?
De vanilláé sincs :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vanilla nyilván a sajátját törölte, mert az akkor tűnt el, amikor kijelentette, hogy ő többet ide nem jön.

Éviét meg ezek szerinte valaki törölte. Durva!
Még pár órája fent kellett legyen, mert az enyém még egy hellyel előrébb volt.
Ha nem szándékos, akkor szerintem illető már jelezte volna, hogy "bocs Évi, véletlen". Na, ezért a durva!

maccs01

Maccs-teljesen egyet értek veled!!!
De akkor legalább szóljon az illető... :? :cry:
Én tegnap töltöttem fel este a képet fürdés után...de nem néztem meg van-e mindenki :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én ma a Ricskó szobájáról pár fotót.

maccs01

Maccs igen kommenteltem is...és akartam a sajátomba lépni de már nem volt... :shock: :shock: hát,valakinek útjában volt. Véletlenül pedig biztosan nehéz törölni egy albumot,főleg másét...nem?..
Na megyek vasalni.

evilany

Sziasztok!!!!

Clarika aranyos pocak és sajnálom az uh-t remélem hamarosan mehetek gondolom mennyire várod már érthető!!!!

Évi sajnálom,hogy kitörölte valaki az albumodat,nem tudom kinek volt útjába,ha meg véletlenül volt akkor igazán szólhatott volna vagy esetleg szólhatna most is,hogy bocsi de nem szándékos volt!!!Én az az igazság azért nem töltöttem fel mert én nem tudom,hogy kell de nem is próbálkoztam lehet sikerülne de megnéztem a tieteket néha ha,meg valamit közölni akartam ide tettem fel.Engem amúgy nem enged be valami miatt már tegnap sem!!!
Vanilláé már rég nincs ő törölte magát már régebben de ezt ő írta is akkor!

Melisch jó,hogy jelentkeztél,gyomor sajnálom tudom milyen rossz érzés nekem is fáj az epém de próbálom kordában tartani az étkezést amennyire lehet,rossz idő nálunk is meg van már kérdeztem amúgy tőled régebben de talán elkerülte a figyelmed,hol laktok romániában és hol fogsz szülni????

Csillag szédülés nem jó :cry:

Kép
bévi

Sziasztok!

Végre magamhoz tértem. Reggel, bocs délelőtt :oops: kitaláltam, hogy menjünk ki a vásárba nézegetni. Nem is tudtam, hogy a Plázába nyílt egy új bababolt. No ez sem egy olcsó, még mindig a Babyshop a legjobb. Szerintem.
Aztán mentünk anyósomhoz, de én annyira elfáradtam, már alig vártam, hogy jöjjünk haza. Ráadásul borzalmasan fáj a lábam, combtőbe, alig bírok ráállni, konkrétan sántítok :? Na ennyit a panaszkodásról!

Csillag! Igyekszem a fotókkal!

Clárika! Biztos bosszant az UH, de most már csak összejön.

Évi! Album ügyben egyértek bévivel, de már ugysem lehet megtudni ki törölte, inkább töltsd fel újra!!!
limo73

Pesti kirándulás után most értünk haza :lol:

Évi
Album :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(nem én voltam... mielőtt ez is rám lesz fogva, mint ahogy Vanilla és Clarika gyanúsított meg az adatok kitörlésével :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nem töltöm fel újra ("hülye azért nem vagyok"...) egy albumot véletlenül nehéz lehet törölni,meg is kérdi,biztosan eltávolítja az albumot?(kipróbáltam a saját fiókomban)
No,mindegy,akinek útjában volt,most örülhet,ennyi.

Ircsi eszemben se volt :? :wink: bár nekem az adatoknál sem volt egyértelműen gyanúsítás...:(
Mit csináltatok Pesten?

Limo sokat terhelted a lábad biztos,nekem is gyakran fáj.Tessék pihenni!

Fú,kivasaltam az összes 56-os babaruhát. (színesek voltak vissza)
terveim szerint még a 62-eseket megcsinálom majd,a fehéreket már kimostam,aztán a többit max csak átpörgetem és idővel rendbe szedem,ahogy szükség lesz rájuk.(mert ugye van bőven 68,74,80 is,hála a családnak :wink: )

evilany

evilany

[quote="lombikbaba"]P írta:lombikbabaesti kirándulás után most értünk haza :lol:

Évi
Album :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(nem én voltam... mielőtt ez is rám lesz fogva, mint ahogy Vanilla és Clarika gyanúsított meg az adatok kitörlésével :wink: )

AKKOR SE LETTÉL MEGGYANUSÍTVA! :wink: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Mindenkinek szép jó éjszakát!!!
Pihenjétek ki magatokat!!!
Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.30 20:08-kor.

evilany

Évi

Dúrva, hogy ilyen megeshet!
Ez valakit boldogít most? :shock: :cry:

Clárika
Kép
clárika

evilany

Clarika,hát most mondd... :? sebaj.
Az ember nem lehet elég óvatos egyre inkább azt látom :?

evilany

Evilany! Csúcsszuper a bébijárgány! Nagyon tetszik és biztosan jól lehet majd ringatni benne a kicsit.
Nekünk a családból lesz, kölcsönbe (örököltük). Az ingyen a legolcsóbb, így eszembe sem jut minősíteni, hogy mit tud és mit nem... Örülök neki inkább :)

A kézműves foglalkozás elkapott engem is, ha elkészül a remekmű, talán felteszek róla egy képet (de csak, ha nem lesz nagyon bénácska).
szilvi35

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt.

Visszafelé haladok az olvasással, és látom, hogy eltűnt Évi albuma??????? Mi a fene ez mááááár? De ez csak közülünk lehetett valaki!

Jó, ne higgyük, hogy direkt volt, legyen "csak" elbénázás... De az a minimum, hogy ha nem is a közösbe, de legalább Évinek jelezzen már az illető!!! :evil: :-(

szilvás76

Szép napot mindenkinek!
Bár ez az eső nem a legjobb :(
Veszprémben tornádó volt vasárnap?! :shock: :?
Jaaaaaaaaaj...durva nagyon! :(

Ha minden igaz holnap jönnek Barbiék!Ma majd megkérdem hány óra körül...de megint mennek Tolnára is.(ha jól emlékszem) :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.05.31 07:45-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi!
Ezek szerint valaki nem így gondolkodik... :(
De nem értem...ha véletlen törölte valaki...(amire szerintem is rákérdez,hogy biztosan törli-e) akkor el lehetne mondani...
Magától csak nem törlődik egy album,kép,vagy dokumentum...
:shock:
De lehet hogy én tudom rosszul :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...ez az idő :(
szúrkál a hasam,be-be görcsöl,babó nyom megint bal oldalon(alhas),fáj a fejem...
csórikám biztosan érzi ezt az időjárást...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]S írta:csillagfeny1976zilvi!
Ezek szerint valaki nem így gondolkodik... :(
De nem értem...ha véletlen törölte valaki...(amire szerintem is rákérdez,hogy biztosan törli-e) akkor el lehetne mondani...
Magától csak nem törlődik egy album,kép,vagy dokumentum...
:shock:
De lehet hogy én tudom rosszul :(

Ez az a sunyiság, amit nagyon utálok!!!!!! Gerinctelen, sumák dolog. Fúj!!!! :evil: :evil: :evil:

Én baromira naiv tudok lenni, nekem sok mindent "be lehet adni", és el is hiszem, nagyon sokáig megbízok másban, de egy idő után...

szilvás76

Ma megyek védőnőhöz...elmondom neki minden bánatomat:
-szúrkálás
-derékfájás(zsibbadás)
-hátfájás
-émelygés
-görcs
-lábdagadás
-(nem tudom milyen színű) ..folyás szerűség
lehet csak felfújom a dolgokat...

Kíváncsi vagyok mit mond :(
Jó lesz ebben az időben mászkálni :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Egyet értek veled!
...és ez valóban csak közülünk való lehet...mivel mi tudjuk az adatokat a belépéshez!
Bár nem az én albumom tűnt el..mégis kíváncsi lennék,miért tűnt el...illetve hogyan?!
De van egy olyan érzésem,hogy erre sem fog fény derülni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem jobb oldalt fent nyomkodja a fenekét a Kisasszony. :-) Nem fáj vagy görcsöl, hanem feszül...
Tegnap rendesen hullámzott, Apa csak leste gúvadt szemmel, hogy nem fáj? :-)

Pénteken voltam megint úgy, hogy csak érjek haza... :-(
Tegnap délután meg általános lazsálás volt ebéd után, heverésztünk, filmet néztünk. A bokám is bedagadt egy kicsit, úgyhogy külön jó volt a pihi. :-)

szilvás76

Nekem is kellene védőnőhöz mennem a héten...
Mindjárt fel is hívom időpontért...

szilvás76

Szép jó reggelt!

Még csak ezt az oldlat futottam végig, de talán ma lesz időm átböngészni az elmúlt hét termését (Jesszusom :) )

Addig is:

Csillagom,
én is szédelegtem egész hétvégén, a gyerkőc majd kiugrott a pocakomból, fáradt is voltam folyton, a vérnyomim nekem is rendben, szóval ez tuti az időnek köszönhető, ne aggódj!

Clárika,
csodaszép a pocid, nagyon csinos vagy! UH-t sajnálom :( . Gmail-en rég nem jártam, de majd megnézlek azzal a szép babával, hogy milyen jól áll!

Évi,
jól vagy? Még nem olvastam vissza, ne haragudj nem vagyok most - még- képben.

Most látom, gmail Évi albuma :evil: :
hát ez csak közülünk lehet vki, hisz oda mi léphetünk csak be. Törölni még nem töröltem, de gondolom 5x visszakérdez a gmail, hogy tuti ezt akarod? Sztem jobb kiállni és vállalni, az kisebb gáz....

Majd lassan dobok én is pocakképet, mert sztem jó nagy dinnye lett :) .

Na ma olvasok és jövök még!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jó reggelt
A feszülés ismerős,tegnap még apának is mutattam,csak nézett :shock: hogy mindjárt kilukad az oldalam :)

Album véletlen törlése:rákérdez a fiók még egyszer,hogy biztosan...? Na mindegy valakit zavartak a képeim.
G-n se lehet ezek szerint akármit.... :!: :!:

Csillag mondj is el mindent(védőnő) én ma este a dokihoz megyek,készül a listám....

evilany

ja nem ezt az oldalt futottam át, hanem az előzőt....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Ircsi mesélj mit csináltatok Pesten persze ha csak publikus???

Csillag sajnálom az időt lehet azért fáj a hasad nálunk se jobb a helyzet nem esik de borult az ég és már annyira utálom!!!!

Évi sajnálom a történteket,de ezt valaki nem tudom miért csinálta,ha meg tényleg véletlen törölte akkor miért nem szól nem harapnád le a fejét,nem értem embereknek miért kell gyerekesen viselkedni,nem muszáj mindenkinek reagálni nem muszáj mindenkivel jóba lenni itt.De azért ne üzzünk már belőle bohócot mert úgy sem derül ki ki volt az és így elveszi más embernek a kedvét vagy összeveszít másokat volt rá példa,szegény Ircsi szenved a táblával a csajok meg mondják nincs adat lehet ez sem véletlenül törlődött ki valaki kitörölte,három ember össze vesz milyen jó az,most meg a tied is,szerintem aki ilyen gyerekesen tud viselkedni az ne is írjon ilyen oldalra,bocsi amiért ezt így ide leírtam fogalmam sincs ki lehetett az és nincs tippem se mert én itt mindenkit egyformán szeretek,de magába szállhatna az az ember aki ezt csinálja és menjen szórakozni máshova inkább,ti azért töltitek fel a képeket mert mi akik itt olvasunk kiváncsiak vagyunk rá hogyan halad a szoba milyen egy-egy pocak vagy öröm a családban,és nem azért más szórakozzon itt.Még egyszer elnézést ezért a megnyilvánulásért,de tudom és érzem Évin milyen rosszul esett ez neki!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?