Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi ÁMEN így lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Limo a történeted nagyon megrázó nagyon sajnálom,de örülök sikerült magad túltenni rajta és boldog kapcsolatban élsz!!!Én babonás vagyok de el kellett olvasam,én is félek sokszor,de IRCSI MEGMONDTA MINDENKINEK EGÉSZSÉGES LESZ A PICIJE ÉS EZ ÍGY LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Ami nem öl meg, az megerősít! vagy valami ilyesmi! :) Igazad van Ircsi, mindenkinek megvan a keresztje. És igen, mindenkivel rendben lesz minden!!! A július végével már ki is egyeznék! Nem baj, ha picit előbb jön, már türelmetlenül várom! :P
limo73

Mindenkinek nagyon szép pocakja van, kivétel nélkül! :)

Badzsulka és Vanilla ugyan olyan dinnyét nyeltek, mint én. Hát nekünk ilyenünk van. Gondolom a testsúly, magasság és a csípő mérete lehet a meghatározó. Vagy ezek közül valamelyik. A csípőm nagyon keskeny, alacsony vagyok és átlagos testalkat. Gondolom, ha már a hasamban nem fér el a keskeny csípő miatt, akkor magam előtt tolom a bébit.

Csillag, valóban óriási pocak, de szép formás. A több gyermekeseknél azt mondják, ekkorára nő. Biztosan azért, hogy ne legyen olyan egyszerű a nagyobbakat ellátni ... mert így igazi a kihívás :wink:

Bévi! A bunkó UH-s nénivel nem kell foglalkozni, szegényke biztosan boldogtalan és csak így tud viselkedni...

Ircsi! Legyen igazad és szorítsunk egymásért! Itt mindenkivel rendben lesz minden!!!

Jó éjt!
szilvi35

Elvonulok a tollasbálba! Jó éjt mindenkinek!!!!!
limo73

Jó reggelt!

Tegnap elolvasgattalak titeket (beletelt egy kis időbe :) )

Évi
Örülök, hogy minden ok volt tegnap.

Limo
Nem semmi életed volt neked ilyen téren :cry:
De most minden jó lesz! :wink:

Bévi
Neked is sok kitartást a sok mindennel kapcsolatban.
Gyerkőcök még mindig katasztrófálisak?

Barbcsi
Most már befejezhetnéd a vizsgákat! :)

Tegnap reggel kaptam a hírt, h előző este megszült a barátosném! :) 3140 g és 49 cm (-kiegyeznék ilyen méretekkel én is :wink: )
Úgy kellett neki indítani, mert ráhúzott már egy hetet a baba.
Tegnap be is mentem hozzájuk (az a domb a klinikánál egyre nagyobb :shock: :lol: )
Reggel 11-re mentek s este 9re lett meg a baba!
Jaj, hát kihozta, pólyástól beletette a kezembe, és hát majdnem elsírtam magam....
:oops: :oops: :oops:
És belegondoltam: 10 hét és én is így viszem ki a babámat.... :D

Kért érzéstelenítőt, és azt mondta fantasztikus volt :lol:
Pécsiek: volt elég szülőszoba! :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Na ma esik...tegnap megsültem...ma meg megfagyok? :) (csak vicceltem)

Clárika-gratulálok a barátnődnek!!! szép súlyú baba :) igazi kis picike... :D

Évi-ugye megmondtuk,hogy minden okés lesz :)

Limo-elolvastam én is...nem igen jutottam szóhoz...húúúúúú :(
Nagyon sajnálom!

Szilvi-ez van...:D de valójában tetszik a mérete...csak "kényelmetlen" :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Ircsi ÁMEN!

Megyek gmailre.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Limo :cry: :cry: Nagyon sajnálom!!!
Most minden rendben lesz...azért vagyunk 5-en pécsiek hogy valaki ott legyen a kellő időben :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok SZép Pocakos Kismamik!

Most mindenkik alukáljon mert még vagy 2 oldalt kell elolvasnom az 5ből és utána remélem már válaszolni is tudok.

de egy biztos: annyira édesek meg minden a pocakok!!

Dia: ne már, titok?? :))) hogy bírod??

Szilvi: ide akartam neked valamit, de azt hiszem a 258. vagy 257. oldalon volt, majd visszakeresem!

Vanilla: Bence nagyon szép!

Brik: gyerekek nagyon szépek!

Csillag: máskor ne ess el nekem jó!?!?

Évim: dekás mérleged van, vagy hogy tudod a kilókat ilyen pontosan mérni??? Bár én most rosszban vagyok a mérleggel, ma reggel 60,00 ( tegnap 60,5 volt) a megszokott 55,5 helyett :)

Clárika: amint van kép ugye azonnal !???

Ircsi: terhes-anatómiás vagy milyen képet én is mutattam uramnak :) tetszett neki

Woody: munkatársak ténlyeg aranyosak hogy elköszöntek tőled!!

na olvasom a maradékot

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clárika: akkor mégsem lesz internetes-webkamerás bemutató az együtt szülésről?? ?:D :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt! Megint esik, a bográcsozás ugrott :(

Clárika: ha jól számolom akkor csütörtökön szült a barátnőd, éppen akkor ott voltunk szülőszoba látogatáson, és találkoztunk is a vajúdókkal. :)
Egy hete voltam én is babanézőbe, és pont erre gondoltam, hogy 10 hét és én is itt leszek!

Elkezdett dagadni a lábam, hát még várhatott volna. :?
limo73

Limo akkor láttad szenvedni szegénykémet! :)

Mindjárt dobok fel a babáról egy képet ide :) :)

Mares:
Clárika: amint van kép ugye azonnal !??? -ezt nem értem.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép

Kép

Itt 20 órája jött a világra! :)

Clárika
Kép
clárika

Tündéri babóca :)

Mares...igyexem nem elesni :( de sajna ez van :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gyönyörű baba!

Mares,digitális mérlegünk van.

evilany

Évi: nekünk is asszem de csak fél kilóra mér...vagyis vagy egész vagy fél kiló

Clárika: úgy értem hogy amint van képed a kis drágáról ugye azonnal dobsz fel ide,?? :)) (az Uh amire mész)

sütök.... fini sütikét uram kislányának névnapjára, Kármen, szerdán lesz ha jól tudom de most tarjuk....

alul linzeres tészta, rajta vanilia puding(főzős), majd meggy és zselé... - nyáááááááááám :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Napsütéses szép napot!

Itt ragyogóan süt a nap, gyertek ide. Remélem ki is tart egész nap, ha már esküvőre megyünk.
Túl vagyok a takarításon, várom, hogy lejárjon a mosógép.

Clárika nagyon szép formás baba. Neve publikus?
Mares a 4D-s képre gondolt ha jól sejtem...

Mares én szeretem az ilyen meglepetéseket, nem esik nehezemre :D Gábor volt az aki nagyon tudni szerette volna ( az ismerőseinket leszámítva, akik szerintem jobban izgulnak, mint mi) de már ő is ott tart, hogy akkor legyen meglepetés.

Tina én nem azért nem akarom tudni, nehogy megtévesszenek, hanem a meglepetés miatt. :D Enyém doki csak akkor mondaná meg ha 99.9%-ra látja, ilyen elő sem fordulhat nála, mnt Vanilla dokijánál.

Évi nagyon örülök, hogy minden rendben van, Tomi jó kisfiú......de asszem ezt már írtam 8)

Limo elolvasom majd a gmailt.

Ircsi reméljük ezek a gyerekek hallgatnak a topic-doktornénire :lol:

királylány

Limo nagyon szép a babakuckó! Ügyes vagy. A történetedet kommenteltem ott...

Brik nagyon helyesek vagytok ti is.

Ilus nagyon tetszenek az esküvős képek!

Megyek teregetni....

királylány

Na....elindulunk a dolgunkra....szívesebben maradnék ám itthon.

További szép hétvégét!

királylány

Dia: jó esküvőőőőt!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia jó szórakozást az esküvőre,hozz majd képet az új felsődről.Ja a tegnapit nem kommenteltem,tök csini vagy!

Képzeljétek először álmodtam a Tapsifüllel,mármint úgy hogy már kint volt :) Nagyon,nagyon pici és vékonyka volt...egy kis csomag. És hoztuk haza a kórházból,de csak 1 pelusban,mert nem volt ruhája!!!! (szekrény... :lol: )és az ölemben tartottam hátul mert autósülés se volt és nagyon kellett haza sietni nehogy jöjjön a rendőr :shock: szóval abszolut el volt látva :) de nagyon édes baba volt.
És,ma hagyott aludni 8-ig!! Sőt én kellett felébresszem :oops: hogy mi van már... :lol:

evilany

Évi!
Csóri Tomikának nincs ruhája? :shock:
Hát kinek a szekrénykéjét kérted kölcsön :D lefényképezni? :)
Aranyos álom...látod,már te is láttad........nem csak én :D
Bár enyém álmomban lepisilt téged...most legalább volt rajta pelus :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares!

Egyenlőre még csak reménykedek, hogy visszakapta a
gépet, s tudunk menni holnap!:)
De ha lesz kép ti látjátok majd elsőként!

:wink:

Clárika
Kép
clárika

CSajok!

valaki adjon tanácsot, erőt bármit... :( tesóm éppen imént osztott elnézést kell kérnie a családnak a csajától, mert mondjuk szerinte olyat amivel megbántottuk és hogy ezt miért kéri tőlünk? mert kb egy-két hete tudja a család, anyukám egy hete, én 2-3 napja a mamámtól nem a bátyámtól hogy a bátyám elveszi jövő szombaton a csajt... :( sz8inte meg sem hívott minket... és mikor azt kérdeztem hogy miért nem érdeklődik a babámról hát nagy hallgatás illetve hogy ez a mi viszonyunk miatt van... :( kérdeztem miért bünteti ezzel a leendő gyerekemet!,? azóta cukorfalat bentlakóm nagyon mocorog, talán tudja hogy ideges vagyok, pedig próbáltam nyugodt lenni... de fel kell mennie vagyis kéri a bátyám a családot hogy menjünk fel hozzájuk és mondjuk a csajnak hogy bocsánat...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares! Szerintem üljetek le, egyértelműen kimondva azt a célt, hogy akkor most mindenki nyugodtan mondja el mi is a bánata, és mit is vár a másiktól. Megbeszélhetitek, hogy a jövőben milyen is legyen az élet. Biztos lesznek feszültségek közben, de talán így kibeszélhetőek a dolgok. Vagy a családi béke kedvéért elnézést kérsz, de akkor a jövőben azt fogja érezni a csaj, hogy ő a főnök, és nem pedig egyenrangú fél.
limo73

Sziasztok lányok!

Olvasgatok, csak írni nincs már eröm. Üdv az újaknak, Brigi helyes kis bandád van!

Limo én még nem olvastam a történetet, de mindjárt nekiugrok.

Vanilia örülök, hogy újra fedélzeten!

Pestieket kérdem: egy tali? Kedden mondjuk Pécs, de amúgy valahogy csak beleférne pl. hétfön egy tali. Vélemény? Akár nálunk is, noha megtanultam, hogy mi ahhoz a világ végén lakunk és senki nem hajlandó kijönni hozzánk, hiába a legnyájasabb meghívás (Pestimere).

Mentem olvasni. Puszi: én
Vendég

kész a kajcsi...fasírozott,petrezselymes burgi és káposztasaláta :D
most jól bereggelizek...aztán csinálom barinőmmel babó takarójára a feliratot :D
majd később bekukkolok még...
Mares!
Egyet értek Limo-val :)
Ezt le kell ülni-átrágni,megbeszélni...kinek mi nem tetszik...így fair ...
Barbim!
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok jó hétvégét mindenkinek!!!

Clarika nagyon cuki a kisbaba és garatulálok a barátnődnek,ha van uh képed akkor meg majd hozd,drukk megy hogy tudjatok menni.Nálunk fiúk most nem foglalkozom velük és így könnyebb bár a kupijukat nehéz elviselni,de az apjuk majd napok múlva belátja ez nem normális dolog amit ők csinálnak,meg nem sokára kikapják az évégit az is meglepetés lesz mert most nem figyelek úgy oda rájuk,de már nem bosszantom magam.

Mares szerintem is le kell ülni és mindent megbeszélni azért ne te alászkodjál meg neki bocsánat kéréssel!!!

Dia jó lagzit neked én is szívesen mennék egy jó kis lagziba!

Én ma ne jól éreztem magam olyan nyomott nálunk az idő és egész nap fetrengtem csak a mosással foglalkoztam kaja van ma nem főztem.Vettem Lilinek kis cipőcskét potom 300ft-ér vadi új NEXT márkájú turiban vettem mondjuk cipőcskéből nem veszem meg csak azt ami bőr és új nah ez ilyen majd dobok fel egy képet nagyon kis cuki!!

Kép
bévi

Itt nem olyan szépen adja ki a szép fehér színét,mert kimostam és itt vizes a képen!!

Kép
Kép

Kép
bévi

Megjöttünk,meghoztuk a babakocsit is...rendbe kell szedni kimosni meg minden,de tetszik,jó mély kocsi része van és ülő rész is,állítható,nem olyan modern mint mostanában vannak de nekünk j lesz ez.Hozok képet.

Őrület Tomika mit ugrál ma össze a hasamban,alig tudok ülni,a kocsiban nagyon szenvedtem mert a fejét tologatta oldalra,lehet fordulni próbál?

evilany

Kép

Kép

Kép

Kép

Na persze még ki és le kell mosni meg ilyesmi.

evilany

Clarika,izgulok h.lesz-e UH...melyik dokit hívod?

Mares,hm....bocsánatot kérni...míg ők 19 hete rátok se bagóznak...hát...nem egyszerű a helyzet,persze okos enged...

Csillag babatakaró,fotó?

evilany

Megint nagyon aranyos holmikat szereztetek be! Bévi a kiscipő tündéri, Évi Tominak szupi babakocsija lesz. Ezzel a babakocsi kérdéssel bajban vagyok. Egyszerűen sajnálok rá sokat költeni. A párom a wc-re is kocsival megy, egy meredek utcába lakunk, innen nagy babakocsis séták nem lesznek, de azért majd beszerzünk valamit :) Az öcsém javasolta: béleljünk ki egy bevásárlókocsit, igazán egyedi lenne :shock:
limo73

Én a tárolással leszek bajban,egyenlőre az előszobában van de nagy ahhoz hogy kerülgessük...a földszinten van leválasztva ráccsal tároló féle,de ahhoz a földszinti néni nemigen akar kulcsot adni,egyszer betettünk átmenetileg 2 hűtőt arra is húzta a száját.Mert az az övéké,a földszintieké...ja és ha rossz lesz a lift,akkor betehetem majd hozzá a kocsit? :roll: itt a szinten is van egy tároló,de az nagyon pici,dobozok férnek csak bele,az is 4 lakásra vonatkozóan.
:?

evilany

Na igen ez a másik kérdés? Hova a francba fogom tenni?????? :( A lakás pici, és nincs tároló, tehát olyan kell ami tényleg nem foglal nagy helyet! Ehhez képest még versenybe van egy több részes kocsi is.
limo73

A mi lakásunk(hm,albérlet..)jó nagy tágas-volt-mert most már kinőjük...ugye babasarok, a mózes már az étkezőben kapott helyet egyenlőre,de a babakocsi... :roll: Épp elfér az előszobában,de a szekrényt nyitni már nem tudom tőle,és oda szoktam teregetni is :)

http://menjazutonmenjtovabb.blogspot.co ... tt-jo.html
ezek a helyiségeink vannak.Persze azóta már jócskán átrendezve.

evilany

Sziasztok!
Évi!
Jó a kocsi :wink:
babatakaró-ha kész a garnitúra nanáááááá hogy feldobom :D
én ilyen cipőcskét veszek :wink:
max valaki örökli ha fiúcska a lelkem :D
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ez pedig a másik :D
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag! Hát ez édes!
limo73

Csillag nagyon lányra vagy ráállva :)

evilany

na...elköszönök leányzók-asszonyok :D
holnap majd jelentkezem...mára kitikkasztott a meleg és az itthoni munka :(
Mindenkinek jó éjt,szép álmokat,jó pihenést!!!
Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

igen....most már pláne...ennyit várni :D
de tuti ezért lesz kiscsávó :D
sebaj...:D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tomika menyasszonyának szép cipellője legyen :wink: :wink: :wink:

na jó-ez csak úgy jött :D (bocsika) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

ma megvettük a babakocsit!!! igazából a maga eccerűségével nagyon szupi járgány... könnyen kezelhető, nagyon jól fordul, mindent tud, ami szükséges...(és hátizsák fazon a pelenkázótáska!)
miután kifizettük és összecsomagolták, akkor mondta az eladó, hogy nagyon jó döntés volt, mert ez a kocsi most akciós, lehet már a jövő hónapban drágább lesz! és ha épp elfogy a készlet, akkor van, hogy hónapokat kell várni az újabb szállítmányra...

egyenlőre a garázsban fog várakozni becsomagolva, de legszívesebben felhoztam volna a lakásba tologatni! tiszta hülye vagyok!

találkoztunk a szülésznővel is, nagyon szimpatikus! szerintem maradunk annál a verziónál, hogy ügyeletes orvosnál fogok szülni és csak szülésznőt "fogadok meg"... ő legalább ott lesz velem az elejétől a végéig... és konkrétan tényleg segít szülni...

egyébként nézett pisit is, és negatív lett... hurrá!!!

kicsit visszaolvastam, de nem eccerű reagálni mindenre...

Limo én nem merem elolvasni a történeted... így is rengeteget parázok mostanában...

Évi örülök, hogy javult a helyzet odabenn!!!! szupi hírek!

Csillag hamarosan élőben is láthatom a pocódat! szép cipőcskék!!!

királylány nagyon jó mulatást az esküvőre!

Tina aztaaaa, már csak 2 hét és Te is asszony leszel!!!
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

további szép hétvégét mindenkinek! holnap megyünk a szüleimhez gyereknapozni! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

na lefürödtem...gyerekeket elvitte az apájuk :)

Tettem fel gmail-re egy új képet :oops:
Nem a leg vadítobb :) de még rámjön a kedvenc alvós rucim :D
Ha valakinek rossz kedve van...csak nézze meg a képet :D

Jó éjt!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lányok! Mi az a gmail?? :roll: :oops: valami emailezős oldal?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jajj bocsi, amúgy szia mindenkinek!! :D :D

Kiscipők nagyon tünemények, majd mutatom én is a szerzeményeimet, próbáltam már képet tenni, de nem sikerült, azt hiszem nem kicsinyítettem le eléggé.

Csillag, milyen takarót csinálsz? Én egyedi feliratos badyt, meg textilpelust gyártok majd.

Évi, jó a babakocsi. Mi graco quatro tourt vettünk, nagyon jutányosan sikerült hozzájutni, van hozzá textil mózes, meg hozzá passzoló hordozó.
Kristóffal őrült babakocsi mániás voltam, folyton cserélgettem a járgányokat. nálam a peg perego viszi a pálmát.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Megjöttünk!
Voltunk ma kinn nővéreméknél egy kicsit.
Készültek fotók, teszek ide egyet, a többit majd Gmailre.

Évi
Szigetvári dokihoz megyünk holnap, ha visszakapta a gépet...már nagyon izgatott vagyok! :roll:

30+0:

Kép

Clárika
Kép
clárika

Tündi! Milyen kocsit vettetek? Nem baj, ha nem olvasod, azért szóltam. Igazából azért nem is nagyon beszélek a történtekről, mert nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni azt aki hallgatja.
Én is ilyen vagyok, most pl. ha a tévében valami problémás/betegséges szülés/gyereksztori van, már kapcsolok is el. :? Sőt! van még cifrább dolgom is, de azt el sem mondom, mert komplett hülyének néznétek! :shock: :o :roll: :D

Évi! Majd csinálok pici lakásunkról (ami ugye szintén albi) én is fotókat, de most kupi van :oops: egész nap tunyultunk, szanaszét van minden.

Mindenkinek jó éjt! Szép álmokat!
limo73

Jó reggelt!

Szamóca ment a pü!

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?