Sziasztok!
Aviubi: Jobbulást a gyerekeknek. A biciklizés az jó ötlet. Tényleg nagyon rossz lehet egész nap otthon ülni. Pláne ha még jó idő is lesz.
Nagyon szép tüszőcskéid vannak! Szorítok nagyon a hétfői napra!
Nálunk is úgy megy, hogy apusnak ott kell a helyszínen produkálnia. Apus nálunk is szövegelt, hogy lombik már nem lesz semmi esetre se. Mondtam neki én is hogy ott megint csak engem fognak "kínozni", neked meg mi dolgod van, csak az hogy produkáljál valamit. Az meg aztán nem fájdalmas szerintem. Úgyhogy ha én vállalom akkor meg járuljon hozzá. Erre ő hogy a munkahelyről nem jöhet el annyiszor szabira. Hát ez mondjuk igaz, ezt lesz nehezebb megoldani. De vannak akik heteket vannak otthon táppénzen és semmi bajuk, akkor ő miért nem jöhetne el táppénzre, amikor egész évben egyszer sem volt táppénzen. Ha valami gond van és szólnak neki, rögtön ugrik és megcsinálja. Ennyi áldozat azért kell.
Csajok nem hiszitek el miről álmodtam éjszaka. Egész éjszaka inszemeztek.
És azon morfondíroztam álmomban, hogy milyen sokáig tart.
Teljesen kivoltam már, gondolom álmomban sem volt meg a bejárat a méhem felé.
Apus kitett magáért este is meg reggel is.
Megvolt a hajkócolás is. Ha rajtam múlt volna reggel is alszok tovább. Ő mondta hogy én csak aludjak nyugodtan közben, majd ő intézkedik.
De hát azért felébredtem, bár mondjuk rögtön vissza is aludtam utána.
Szóval mi megtetük amit meglehetett. A hasam már egész jó, már nem fáj, úgyhogy szerintem estefelé lehetett a tüszőrepi. Mert akkor volt a legrosszabb.
Rodi:Bizony vigyázz magadra, tényleg ne vigyél túlzásba semmit. Meg biztosan nő a babóca és azt érzed, hogy a méhed is tágul.
Most én lehet hogy elszaladok vásárolni, még gyereknapra ki kellene találni valamit.
Bikfy: Hát ez hihetetlen hogy vannak ilyen szülők. Nem is értem hogy hogy nem lehet megbeszélni egymással a dolgokat. Gondolom mit élhettetek át ti is, meg a szülő is, aki nem találta a gyereket.
Ügyes voltál hogy így odatudtál figyelni a sok gyerekre. Gondolom jól le is fáradtál a végére.
luczus: Pont ezt a részét nem értem sosem, hogy ez a szám amit mondanak mire vonatkozik.
Én úgy gondolom hogy az összesre. VAgy mégsem? hm...
Nektek akkor milyen volt apus eredménye? (amikor a legrosszabb volt?) Hát gondolom azért is kérdezett meg az orvos, hogy mi legyen, mert ilyen eredménnyel nem szoktak inszemet csinálni már. De az esély még így is több, mint spontán szerintem.
Bazsa: Jó szórakozást, vigyázz magadra! Irigyellek a kitartásodért, én már biztos ellőttem volna a tesztet. Nem is tudom nekem van e itthon egyáltalán, vagy csak LH-im vannak. Meg sem nézem, mert akkor biztos hamarabb tesztelnék.
Kiki: Hogy vagy ma? Eldöntöttétek merre mentek? Én apust arra próbálom hetek óta rávenni, hogy menjünk el a tópartra. De nincs sikerem. Most is megy szigetelni a házat. Mondtam is neki hogy azért velünk is foglalkozhatna ne csak mindig a házzal.
Luczus:Most jött apusom, azt mondja, hogy 1 ml-ben van a 10 milla. Meg azt mondták hogy mozgásilag jók, csak kevesen vannak.
aagassi: Ti mit csináltok ma a gyerkőcökkel?
Na megyek, mert mára már egy kicsit sok lesz belőlem.