Sziasztok!
Már idejét sem tudom, olyan rég jártam itt...
Visszaolvastalak Titeket, sok minden történ Veletek! Gratulálok a keresztelőkhöz, Beus, neked itt is gratulálok a babócához, és a sikeres műtéthez, tényleg nagyon szép lett, remélem mostmár az éjszakáitok is helyreálltak.
Szörnyű idő van mostanában. Elkezdünk délelőtt készülni a játszótérre, s mire indulunk esik...Dóri meg már annyira menne. Egyre inkább érzem, hogy kevés vagyok már neki. A gyerekek közt szeret lenni. Szeptemberbe megy a bölcsibe, de addig még hónapok vannak hátra. Most hirtelen beadni valahová nem tudom, s valami csoda folytán sikerülne is, akkor is max 2 hónap, és nyáriszünet...s szeptemberben kezdhetjük újra a beszoktatást.
Nem tudtok olyan helyet, ahol mondjuk délelőtt vagy pár órára mehetnek a gyerekek, valami játszóház, vagy félnapos valami. Ahol ha rossz idő van, gyerekek közt lenne, néha olyan hisztit levág...felveszi a cipőjét, kabátját, sapkáját, még a kis itókáját is fogja a kezében, s az ajtóban sír, hogy ki akar menni. Ráadásul most meg megy a hasa, s dokinénink mondta, hogy ne vigyem közösségbe. Még szerencse, hogy esős idő van, így nehezen, de megérti végül, hogy nem mehetünk...
Lányok, Ti mit szoktatok esős időben csinálni?
Én is sokaktól hallom, hogy a Kékes téri és a Platán úti ovi a legjobb. Mi a jeruzsálem útihoz tartozunk. A bölcsijükről sok jót hallottam, de az oviról sajnos nem...
Dóri még nem akar beszélni, viszont kíválóan megérteti magát a saját nyelvén, és mutogatással...
Hettie, lassan én is elkezdek munkát keresni, s amiket írsz, lehet már ma megírom az önéletrajzom. Ha Dóri bölcsis lesz, megőrülök itthon egyedül.