Helló Lányok!!
Remélem most nem száll ez az írásom, de az tuti, hogy mielőtt elküldöm, kimásolom
Szissz- Tényleg nagyon szép a tábla, már nagyon szinesedik
Köszi, hogy ennyit foglalkozol vele!!....babakocsit én is nézegetm Vaterán, Tesz-veszen, Ebay-en, hátha kifognék egy használtat ocssóért
...Hát majd meglátjuk, hogy alakul ez a másik szobában altatás....Lehet harmadik nap már ott fog a baba horpasztani mellettem
...Jó kis cuccokat lőttél a Vaterán, ennyiért ajándék volt
..Örülök, hogy pocaklakóval minden okés!
Angie- Igen, már múlt héten visszajöttem és már dolgozok sajna
A Linzi reptéren ellenőrzöm a beszállókártyákat!Néha dögunalom, mikor egy lélek sincs, mikor meg vannak, akkor meg órákat állni kell....Szóval olyan, mint szegény Nyuszika a sapkában, ha van rajta az a baj, ha nincs akkor meg az
Nekem a hátsó falon van a méhlepényem, mégsem érzek semmit még a Gombóckámból, ez tényleg alkat függő is, meg tapasztalat szerintem, második babájukat várók hamarabb felsimerik, hogy EZ AZ
Dorka- Akkor ebben hasonlítunk, én is lukat beszélek a Zember hasába ha valamikt nagyon szeretnék megkapni
A végén már inkább megveszi, csak hallgassak
Na jó azért olyan irreális dolgokat nem szoktam kérni, pl nagyon szeretem az Audi kocsit, de mégsincs sajnos
Milyen volt a romakonferencia???...Kis Luca baba iszonyú cukker ahogy Anyukájához bújik
...Jövő hét csütörtökig nem kell mennem dolgozni, így osztott be a Főnök!
Csillag- Örülök, hogy sikerült dűlőre jutni a gazdaságis asszonysággal
Gratula az újabb Kiskukishoz
Cuki fotó!!!
Csajok ez a szoptatás közben alvás dolog.....Azt hogy csináltátok, hogy eltudtatok aludni???Mert én attól fosok, hogy én nagyon érzékeny vagyok a bimbómra, iszonyúan csikis meg minden, nem is tudom, hogy fog menni ha a baba szopizni fogja, hogy kibírjam....Dehogy aludni akkor én nem fogok tudni közben , na az fix
Hayniii- Nem szokunk át az Iwiw-re, semmi pánik
A fele ismerősömről én sem tudom, hogy ki lehet
Eclipse- Gratula a vizsgáidhoz!Mi volt tegnap az Uh-on?
Akra- Köszi az oldalt!!
Ebba- Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, hogy kinek mekkora volt a hasa.....Tényleg kit érdekel???Én ilyenkor mindig azt mondom nekik , hogy majd szülés után gyorsabban visszamegy
Gratula a nagy fiúcskához, szép méretek!!
Start- Jó, hogy benéztél
Henne- Örülök, hogy Apukád jobban van!!
Mi volt a dokinál tegnap?
Lucuzs- Jobbulást Boginak!!!Úgy látom az ovi nem tesz neki túl jót, szegény mindig összeszed valamit
Nekem is jún.17 a kövi időpontom Uh-ra
MikeGirl- Végre te is jöttél!!Milyen lett az Afp-d?Örülök, hogy jól telt a hétvége!Atinak jobbulást!
Kankalin- Örülök az újboli csatlakozásnak
Vikoo- Isten hozott nálunk!!Szörnyű volt olvasni a soraidat, a hideg kirázott többször is...nagyon sajnálom azt ami a pici fiatokkal történt
És nagyon becsüllek titeket, hogy így talpra álltatok és már a következő pocaklakó lapul a hasadban, minden elismerésem, biztos nem lehetett egyszerű
Gondtalan babavárást kívánok !!!
Vörösmaccs- Gyere a hírekkel HK-tól, annyira kiváncsi vagyok,hogy megmondja-e a kismacskák nemét
Én tegnap elmentem az ortopédiára, hogy szerezzek papírt, hogy nem rudok sokáig állni.....De nem sikerült!!Az a barom meg sem vizsgált, közölte, hogy ha fáj a derekam, akkor ír fel talpbetétet ( ami 30 euróba kerül és csak sportcipőbe tudom betenni, nem is hordok sportcipőt) , meg valami fürdősót, amibe üljek bele esténként, de csak ha a nőgyógyászom is hozzájárul, mert forró vízben kell ücsörögni!!
Kész vagyok!!Azt hiszem még egy darabig ki kell húznom a melóban hiába próbáltam meg mindent, ez van
Ismeri valaki a Hoppediz hordozókendőket??Vélemény?
Mindenkinek szép hétvégét!