Új privát üzeneted érkezett!

olyan puffancs nem ???,
Vendég

Nagyon aranyos...:)

Szerintem az olyan cuki, amikor kis dundik...mi úgy szeretnénk, ha megmaradna a miénk is kis dagikának (babaként persze :) )...max nem kell hozzá 65 centivel születnie, elvégre mi se vagyunk olyan hatalmasok (csak pár centi van köztünk)...de azokat a kis hurkákat a kezén lábán olyan jó lesz puszilgatni...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

:) ime a akit kislánynak néztek 30 hétig és kiderült kis kukacos :) a 4D-n a nő el volt ájulva hogy milyen kis pufi ,de gondolom hogy millió ilyen babát látott és csak előttünk tette a szépet . Amugy a pici fiam volt ilyen kis pufi :)
Vendég

Máj.5 óta 80 dkg-t híztam :wink: csak nehogy mire jön a védőnő(4-én)felugorjon ez 2 kg-ra,mindig így van :?

Tina merre jár?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

ez volt a pici fiam azt hiszem kb 1-2 hónapos kor között volt itt
Vendég

Jaj, nagyon el van keseredve...nagyon aranyos...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

csak a hasonlóság miatt mutatom hogy milyen kis pufi volt ő is 3,38-al született és nem egy az apjuk Martinkámnak és a kis Bencének :)
Vendég

Szép kis pufi volt tényleg.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szép napot mindenkinek nálunk esik az eső vagyis szakad!!!!!Annyira utálom már minden nap esik!!!!

Évi írjad a listát én most elfelejtettem és az lett,hogy nem is kérdeztem meg mindent amit akartam,persze idő még van ráá :lol: megkérdezni!

Vanilla nagyon cuki a kis Bence!!!!

Csuklás én igazából talán egyszer éreztem még olyat aminek azt mondtam talán csuklás volt de amúgy nem érzem!!!

Maccs gyerekeknek jobbulást!!!

Csillag,Szilvi,Ilus nektek is jobbulást!!!

Szilvás:nem úgy kiborító az orvos hogy én azt jobban szeretném ha vergődne,nekem fura hogy egy ember lassan csinál mindent,nem kapkod mint aki ráér mindenre ez jó dolog nem baj,csak nekem fura mert talán mi kicsit prögősebbek vagyunk,én nem tudok semmit lassan csinálni beszélni sem :lol: talán ezért fura.De persze örülök neki mert nagyon rendes és alapos,ellentétben a háziorvosommal nah ő nem ilyen pedig nő!!!Szóval nem baj,hogy ilyen!!!!!

Kép
bévi

juj nálunk az éjjel esett de mint ha dézsából öntenék :( most meg 7 ágra süt a nap
Vendég

Ma úgy tervezem pihenős időszakom lesz ebbe az esőbe semmit nem lehet csinálni,majd főzök gulyás levest,meg pörkölt és krumpli,én csak szolidan eszem nem szabad terhelni az epét,bár mióta baba megfordult mert tegnap éreztem egy ilyen nagy lubickolást akkor fordulhatott vissza,azóta nem fáj annyira a hasam az epém,van benne jó és rossz is,de majd vissza fordul.

Évi te mit tervezel mára????

Ilus majd beszámolót a dokitól!!!

Vanilla milyen volt a ballagás sírtál???

Az rtl-en megy a reggeli műsor gyerekek vannak benne gyereknap van úgy visítanak olyan cukik,majd ha a mienk fog:)

Kép
bévi

Bévi,én egy jól sikerült nst-t...de most úgy parázok a mai vizsgálattól valamiért :?
Egyéb tervem nincs,vizsgálat után benézek a munkahelyre,ott van egy köpésre,aztán du.talán vasalok.

Éjjel itt is nagyon esett,most szép idő van.

evilany

Juj a ballagás nagyon szép volt hát sírni nem sírtam tartottam magam de nem sok kellett hozzá inkább büszke voltam hogy ekkora fiam van már .
A nagyobbik meg az éjjel felhívott hogy nagyon jól érzi magát és hogy szeret :oops:
Vendég

Évi meg lesz a jól sikerült nst!!!!!Ne idegeskedj minden rendben lesz a kis Tomi ügyes nagyon,lehet azért vagy feszült mert nem lesz dokid?????Kicsit nem árt a kikapcsolódás régi arcokkal beszélgetni legalább addig sem vagy magad,itt esik most is sajnos tegnap is nagyon nagy idő volt jég és szél és egész hétvégére ezt mondja sajnos.

Kép
bévi

Mai pocó,enyém inkább hordó mint dinnye

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.28 08:49-kor.

evilany

Évi, minden rendben lesz, ne félj!!! :-) Tomika is érzi, ha feszült vagy... MP3 a fülbe valami jó kis zenével, és hajrá!!! Miért lenne baj? Iszol (mint egy gödény ;) ), pihensz, Gyerkőc mocorog...
Ne idegeld magad!!! :-)

szilvás76

Évi nagyon aranyos pocakod van én nem tudom te hol látsz hordót fogalmam sincs tök aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilyen cicás gumiképeink lesznek a falon Lilinek mint a ruhádon :lol:

Kép
bévi

Persze, mindenképpen beszámolok róla...:)

Remélem ad képet is...utoljára 22 hetesen kaptunk...azóta kórházi megszorítás van, és nem is akarnak neki az UH gépbe papírt adni...sajna a magánrendelése meg ott van bent a kórházban...úgyhogy mostanában csak a mesélés maradt a nagyszülőknek is...de mindig úgy várom...és olyan aranyos...mindig megmutatja nekünk a kis arcát...néha ébren van, néha meg alszik...és olyan édes kis dagi...meg kényelmeske...általában az állát támasztja a kezével...szerintem ha apája tehetné monitoron keresztül is agyonpuszilgatná...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ja biztos azért van mert nem lesz ott a dokim mint biztos pont :? de hívom vizsgálat után megbeszélés szerint.

evilany

Szép napot mindenkinek!

Vanilla! nagyon szép a kis Bence!!!

Bekri! Én sem érzek csuklást. Sőt semmi extra, fájdalmas rugdosást sem. Nem bántja a bordáimat, a gyomromat... semmit. Néha feszegeti magát, amikor szinte egy "kis" csomóban érzem, de pici csiklandozásra abbahagyja.

Tegnap estére bedagadt a lábom, így ma pihenésre vagyok ítélve. Nem is bánom, most tényleg érzem, hogy azt kell tenni, csak még gyorsan átlépek a boltba, mielőtt nagyon meleg lenne. :?
limo73

évi nem issssss hordo formás kismama poci és nyugi minden rendben nem jó hogy ennyit aggódsz :(

hmm persze megszólaltam én akinek a napjai abból állnak hogy sík ideg vagyok már 1 hete és olyan kemény a pocim majd szét pukkad :(
Vendég

Enyém pocó is hordó, sebaj! :-) A napokban kell fotót is készítenem, hogy teljes legyen a sorozatom...

szilvás76

Vanilla :( :(

evilany

Kép

Kép

Az én hasam se dinnye,jah de mikor megkérdezte az uh a doktornő kövérség vagy baba azon meglepődtem :shock: :shock: :shock: és kicsit rosszul is eset :oops:

Kép
bévi

Hát azt elhiszem nem hiszem hogy ilyen formás kövér hasakat lát :? :? tiszta kismamis

evilany

Lányok!
Aranyos a pocitok!!! :D
Ne hordózzátok már magatokat :)

Bévi! uh-s dokinő...jáááááááááááááj :(

Na gyorsan csinálok én is egy két képet...csak hogy lássátok milyen is egy Bálna :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ilus várjuk a beszámolót és ha lesz kép azt is:)

Limo akkor pihenés és ne is csinálj semmit!!!!!

Vanilla keményedés :cry:

Évi biztos idegesebb az ember ha nincs ott az az orvos aki mellett biztonságban érzi magát én így vagyok vele,de ha felhívod majd megnyugtat és amúgy sem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Csillag mi ne hordózzuk magunkat de neked lehet bálnázni magad???????????????????????????????Minden kismama szép és gyönyörű és csinos csak mindenkinek más az alakja pocakban és amúgy is van aki alacsony,magas széles mindenek meg van a maga szépsége előnye és hátránya,mikor nekem azt mondta az ismerősöm,hogy nem jó aki sokat hízik mert az nem csinos kismama én rávágtam igen nem jó aki sokat hízik,de én csinosnak érzem magam,de csak azért mert kismama vagyok ha nem lennék az meg tennék érte,hogy csinos legyek,ezt azért mondtam mert ő 120 kilót veri akkor miért engem basztat nagyobb hasa van neki mint nekem pedig ő nem vár babát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZÓVAL SZÉPEK VAGYUNK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MINDENKI ITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Csillag na jó akkor nem hordó hanem hordozó :)
De nem negatív értelemben írtam hanem szó volt a dinnye alakról,na az enyém nem olyan,de nem baj.

evilany

bévi szemüveget annak aki ezt mondta :shock: 8)
Vendég

Csináltam én is gyorsan képeket...hamár pocakmutizás megy...:)
Doki számítás szerint ma már 28 hetesek vagyunk ám...csak a vonalzómat nem aszerint csináltam meg...

Kép

Kép

Kép

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus :shock: :shock: :shock: :shock: hatalmas!!

evilany

Ilus tied is dinnyés cuki pocak nekem nincs kint a köldököm nem fordult ki bár olyan mély köldököm volt most meg olyan átlagos!!!!

Kép
bévi

jaj ne mááááá meghozzátok lányok a kedvem a pocak fotóhoz pedig nem is akartam
:)
Vendég

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag na jó akkor nem hordó hanem hordozó :)
De nem negatív értelemben írtam hanem szó volt a dinnye alakról,na az enyém nem olyan,de nem baj.

...Anyahajó... :-)

szilvás76

Az ígért képek :D

Az egyik sajna homályos lett :(

Kép

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na jóóó ha már ilyen mutogatós napunk van akkor csinálok én is :)
Vendég

lányok...lányok...:)
egyre jobb hasonlatok :D
de nekem tetszik a "bálna"...Fiammal...két ajtós hűtőszekrény voltam...Lányzómmal pedig töltött galamb (apu szerint)...így most babóval...Bálna lettem :D
De valóban...egyikkel sem volt ekkora hasam még a szülésnél sem :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mekkora hasad van,milyen nagy babád lehet vajon????Nem csodálom fáj a lábad nagyon nagy hasad van!

Kép
bévi

Azta...tényleg hatalmas a hasad Csillag, de azért ez nagyon nem bálna, inkább hatalmas kismamapocak, de nem bálna semmiképpen :)

Ilus

KépKép
badzsulka

Egyik ismerősünknek is most született meg a 3. babája, és a dokija nála is meglepődött, hogy mekkora giga hasa volt, és egy átlagos méretű babát szült...lehet ez ilyen harmadik terhesség=hatalmas poci összefüggés lehet...

Ilus

KépKép
badzsulka

nagyon szeretem a pocakomat :D
igaz mozogni már nehézkes tőle... :( :) de csipázom :)
3 hete még csak 11kg plussz volt rajtam...na majd 7-én kiderül mennyi jött még fel... :shock:
Mindig ugyanazon a mérlegen kell mérni(nekem a védőnőnél) mert egyébként tiszta para lennék kiló ügyben...itthoni nem mér jól...védőnőnél mindig kevesebb(de hát legelőször is ott lett mérve...és minden látogatáskor is ottan :D mérjük a testtömegemet :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én nekem azt mondja nagy fiam pocak maci :) anyósom meg pocakos :)
Vendég

A múltkor beszélgetettek a barna csíkról meg a szőrösödésről nekem az sincs egyik sem,szerintem már nem is lesz!!!Vagy ki tudja!!Még a bőröm sem reppent meg sehol bár az nem is baj,nyúlós vagyok :lol: :lol: :lol: remélem a szülésnél meg jól fogok tágulni :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

[quote="badzsulka"]E írta:badzsulkagyik ismerősünknek is most született meg a 3. babája, és a dokija nála is meglepődött, hogy mekkora giga hasa volt, és egy átlagos méretű babát szült...lehet ez ilyen harmadik terhesség=hatalmas poci összefüggés lehet...

van benne valami...minél többedik terhesség(azt mondják) annál nagyobb lehet és hamarabb látszik...nálam ugye ez már a nagyon sokadik...bár csak a 3. szülés lesz :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi!
az tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Irigyellek...bár én bőröm is már Lacával anno megnyúlt...új repit nem veszek észre :)
tágulás...meglátjuk :wink: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag :wink: nem semmi.
Vanilla,hozd csak a képet :)

Csíkom nincs,köldököm kicsit kisebb mint volt,szőr az van :evil:

evilany

na megyek átadom apának az uralmat a gép felett :D
majd még bekukk...legyetek jók!

Évi!minden rendben lesz!!! Tomika tudja a dolgát :D No Para :)

Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Közben már készülődök,zuhanyoztam sminkeltem öltözök és pakolok össze...

evilany

Évi nem lesz gond biztos rendben lesz minden,amúgy azért kavarodtam be mert az van kiírva vonalzód alá nst 05.29 és ma 28-van vagy holnap is mész???

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?