Árnika!
Hidd el már minden vizsgálaton túl vagyok, vagyunk amit eddig meg lehetett csinálni.
Az utolsó vizsgálatom az IR volt. 0 és 120 perceset csináltak. Ott minden rendben volt, sőt még a terheléses vércukrot is nézték, ott sem volt gond. Sajnos az alkatomat édesapámtól örököltem, aki nem mondható kis emberkének. Nagyon erős csontozatú vagyok és arra csak úgy rakódnak a kis zsírok, ja és természetesen édesszájú. Ha meglátom az édességet, nem tudom megállni, hogy ne egyek belőle. Ehhez még hozzájárul az is, hogy nem étkezek rendszeresen, hanem összevissza és sok gyorskaját eszek. Kevés zöldséget és gyümölcsöt eszek. Azt tanácsolták, hogy próbáljak meg többször keveset enni. Ja és mozogni, mozogni, mozogni.
Punkció előtt (szombat) mind a két oldalon volt két kis petesejt, de amikor a beavatkozásra került a sor, már csak egyet talált jónak.
BB arra gyanakszik, hogy ingadozó a hormonszintem. Amikor elmegyek a 22. napi vv-re minden rendben, aztán jön egy hullámvölgy. Azt tanácsolta, hogy a következő beültetés után naponta nézik majd a hormont, és ha csökkenne azonnal kapok utánpótlást.
Egyenlőre pihenni akarok és erőt gyűjteni a következő programhoz. Ne haragudj meg ezért, de most gondolni sem akarok semmilyen vizsgálatra. Akármilyen erősnek is látszom, azért nálam is van üzemzavar. Remélem nem tart sokáig.
puszi
ágica