Új privát üzeneted érkezett!

CSajok Huuuuurrrrrrrrááááá!

Elmentem az új nődokihoz, fú mindig ilyenre vágytam, már hamarabb kellett volna. Azt mondta hogy hajrá van nem kell itt semmit várni, a hormont holnaptól szedem és akár már ebben a hónapban is összejöhet. Pénteken megyek megnézi a tüszőt meg a méhnyálkahártya vastagságát. Ha nem akar mégsem jönni a baba, akkor még 2 hormont megnézet.

NA erre vágytam, hogy valaki igazán kezébe vegye a dolgokat.

Kép

Kép
anabana

na és még laptetűm is van...

Kép

Kép
anabana

ana

hú de jó :) :) ezért érdemes körbe nézni mert még vannak lelkiismeretes dokik is.

milyen hormont kell szedned?

KépKép
bettike83

Ana! Hello. ez a te napod, úgy látom! Akkor...hajrá! Apira fel!
Vendég

A pajzsmirigyhormonom alacsony és azt kell pótolnom.

Letti: szorítok!

Kép

Kép
anabana

Ana, kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vendég

ana

akkor drukkolok neked,alakulni fog szépen mindent :)
teákat abba hagyod,?

KépKép
bettike83

Letti aztán el ne felejts jönni?

Kép

Kép
anabana

Nem, de most akadtam ki Apira mert nem végez a rohadt melójával és nem tud velem eljönni. Ilyenkor úgy kiakadok... Már 10 napja tudta...
Vendég

Nyugi Letti! Nem lesz semmi gáz. Meglátod a doki után repülni fogsz a karjaiba a jó hírrel.

Kép

Kép
anabana

Ha nem ér oda, nem lesz vacsora. Meg holnap ebéd se, meg reggeli se. Éhezni fog.
Vendég

Na helloooooooooooooo

Megérkeztem...
Vendég

Hali!

Leti, éééééssss? Mi volt? Gondolom csodás szívdobbanásokat hallgattál :wink:

Mi jól vagyunk, és képzeljétek, tegnap kikelt 3 kis pintyfiókánk a tojásaikból :D . Úgy örültem nekik, mint majom a farkának. :lol:
Olyan cukik, kis barnás színük van, alig pár pehely van csak rajtuk, és olyan kis halk csipogi hangokat hallatnak. :D

Puszi mkinek, drukkolok, akinek kell :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

NNNnnnnnnnnnnnnna tehát...

Hallani nem hallottam, de LÁTTAM a kis szívcső pulzálását. Azt mondta a doki, megfelelő a mérete és élő embrióm van. Megadta az időpontokat, mikor hová kell menni. Most iszonyatosan megnyugodtam.

Ja és egyedül van. De nagyon imádom már most....)

Köszi a sok érdeklődést...

Puszi nektek és jó éjt.
Vendég

Csillag!

Megvan a csomi.

Letti: na ne tudd meg mennyire kíváncsi vagyok és te kis pimasz nem írsz semmit.

Na gyorsan mond.

Kép

Kép
anabana

Ana, egyszerre írtunk...:)
Vendég

Csillag, nagyon aranyosak lehetnek a kismadarak! A kiscsákók örülnek nekik?
Vendég

Istenem Letti de örülök!

Kép

Kép
anabana

Köszi, köszi!
Jupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vendég

Leti: Nagyon örülök,hogy minden rendben:-)Tudtam én!:-)
Vendég

Leti, de örülök! Szuperrrrr!!!!!!!!!!!!!

Ana örülök, hogy találtál egy jó dokit, kicsit irigylem is.
Hozzánk is ilyen doki kéne!

Halljátok nálunk okádék egy idő van megint! Korom sötét és körbe villámlik! Még jó, hogy a lapi aksiról megy, mert a konjektorba most nem merem bedugni. Bár már nem sokáig bírja!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

leti

mondtam én h minden rendben van :wink: :) megértem h szereted,nem is tehetsz mást :)

hova kell menned a továbbiakban?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Köszi a gratulákat!

tegnap rájöttünk Apuval, hogy az előző baba már az elején nem volt rendben - és valószínű, hogy a dokim (a régi) ezt tudta.

De ő most rendben van és lesz is.

Betti,
jún.22-júl. 1 között kell mennem UH-ra, de már a klinikára, ja meg laborba is.
(11-12. hét. Ekkor kell a dokihoz is visszamennem és a védőnőt meglátogatni. Nem is mentem volna előbb védőnőhöz, tavaly is túl korán mentem. Úgyse tud még túl sokat csinálni...:) Először kicsit megnövesztem Pocimanót, majd utána.

Tök jó, azt írta a papíromra, hogy "elő magzat". Teljesen máshogy állt hozzá most, mert most már látta - most már igazi Kismamaként kezelt...nagyon jó volt.

Aztán
16. hét labor, 18-19. hét UH, 26. hét vércukor terhelés+labor, 31-32. hétUH.

Laza verzióban lehet házaséletet élni és lazán futhatok és úszhatok is. Csak ne erőltessem meg magam, ezt mondta. És még tóban is úszhatok.

A szorulásra új receptet adott: reggel első dolog: 1 kanál szilvalekvár, 1 pohár tej... Nekem a Nagymamám tegnap ajánlotta: 5-6 szem eper, 2 dl langyos víz... és már jön is Kakamatyi:). Mindkét verzió éhgyomorra!

Na, akkor a héten közlöm a főnökömmel is a jó hírt, hogy ő is örüljön :wink: :lol:

Na, majd még írok, 8-1 - ig nem tudok jönni, majd utána.
Vendég

Szép Reggelt Mindenkinek!

Leti, szuper, gratulálok most már totál hivatalosan is! :D Csini vagy az új vonalzón :wink: :lol:

Ölelés a nózitokra :)

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Kösz Csillag!

Neked is hasonló jókat kívánok a mai napra...is:)
Vendég

Sziasztok!

Mióta utoljára erre jártam igencsak kicserélődött a gárda..talán Esthajnalcsillag még emlékszel rám, kikérném a szakértői véleményed!

Utolsó bejelentezésem óta történtek:
2010.03.20.megszületett a kisfiam:Bátor, 2310 gr,48 centi, 36. gestációs héten.Dacára a 19 hónappal ezelőtti hosszanti csásázrmetszésnek, nem egészen három óra alatt természetes úton jött a világra.
Nem volt egy egyszerű menet a terhesség,a 16.-tól a 28. hétig véreztem, a legszigorúbban ágyban töltöttem szinte az egész időt, az orvosom azzal bíztatott, h ilyen fegyelemmel eljuthatunk akár a 34-35.hétig is.A 34. héten keltem ki az ágyból, betöltött 36 hetesen, kisétáltam a kislányomhoz a temetőbe és másnap megszültem..sajnos ennyit bír a méhem.

A korábban említett hormonproblémák viszont fennállnak, s ezért a hathetesen a dokim nem javasolt semmilyen hormonális fogamzásgátlást,azt mondta használjam a természetes módszereket egymással kombinálva.pl naptármódszer+megszakítás.
A KÉRDÉSEM:
szerinted lehet használni a tesztjeidet a naptár módszer helyett megbízhatóan, vagy nekem(pcos-sal) ez nem túl célravezető??Persze az egész akkortól ,h megjönne az első menzeszem szülés után.Bár a dokim szerint a petefészkek már működnek, nagy harc van a prolaktin és az ösztrogén között a szervezetemben, de nagy eséllyel könnyen teherbe esek most, ha nem vigyázunk..És most az nagyon kockázatos lenne 2-3 évig.

Előre is köszönöm, ha válaszolsz!

Mindenkinek minden jót kívánok és LÁNYOK, aki bármilyen problémával is küzd:CSODÁK márpedig VANNAK!!!!!!!!

A kicsikém:(telepocak, kómázom..)

Kép

KépKépKép
tünci28

Tünci: Gratulálok,egy tündér a kisfiad:-)
Vendég

leti

nekem juni 28..án kell menni 12 hetes uhra meg genetikára.
jővhéten meg meglátógatom a dokimat és megnézzük a picurt meg meghallgatjuk a szivhangot,alig várom már :) én védőnőhöz max a 10.héten megyek,előtte felesleges,korai.az meg már lassan itt van.

KépKép
bettike83

Betti!

A teákat továbbra is iszom.

Maresz! Hol vagy, hogy vagy?

-Kinga, merre jársz?

Tünci: szerintem tudod használni az lh a terhesség elkerülésére. Simán.

Kép

Kép
anabana

ana

te hogy vagy?

KépKép
bettike83

Hali!

Most csak sebes léptekben:

Tünci, lehet használni a teszteket, és szerintem nagyon hasznos is, de semmiképpen nem 100%-os! Mellette természetesen, ha megszakítással védekeztek, akkor úgy gondolom, elég jó eséllyel nem eshetsz teherbe. Esetleg ha még tüneteid is szoktak lenni az ovu előtt, akkor meg pláne, ez egy megerősítés lehet.
Viszont a tesztekhez mindenképpen fegyelem kell, tehát minden áldott nap tesztelni kell vele, pont úgy, ahogyan elő van írva, és figyelni, így szinte kizárt, hogy gond legyen.
Gratulálok a gyönyörű kis Bátor babához! :)

Chris, klassz neked is a vonalzid!

esthajnalcsillag

Köszi Csillag:-)
Vendég

hahó
Gyorsan jelentkezem
Szombaton megint bebarnáztam,irány a kórház. 27 éves doki megvizsgált, uh,minden ok,nem tudja miért lehetett. Duphaston 3x2, no-spa 3x1, pipolphen 1. Na a nyugtatót nem vettem be!
Keddena saját dokim is megnézett, azonnal elvette az összes bogyót,maradta magne, meg 2x1 duphaston,mert van egy ödéma vagy mi a kórság a méhszáj mellett,ami nem felszívódik,hanem kiürül,tehát ezért a barnázás. Lesz is még szerinte,de ha barna nem kell kórházba menni,csak ha vér,mert akkor a lepénynek lehet baja. Minden ok a babával egyébként. Ma volt kombinált teszt, mindene megvan,szép nagy és jól van. kicsit lusta volt most,csak hadonászott,tegnap dolgozott rendesen. Olyan 70%,hogy lány.

Szóval egyelőre ennyi,a véreredményem nagyon jó

Nemsoká jövök.
puszi mindenkinek!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, örülök, hogy a babával minden rendben. Nagyon vigyázz magadra. No sex - bár lehet, hogy ezt nem kell mondani. No-spa helyett szerintem mást szedj, a múltkor írtam javaslatokat. A lényeg, hogy pihenj, elhiszem, hogy rádugrott a para a barnázással, rám is rámugrott volna.

Leti, GRATULÁLOK! Hivatalosan megerősítve, hogy kisbabát vársz! Hurráááá!!! Szerintem az első 12 hétben azért csak óvatosan mindennel.

Ana, felvillanyozó az új dokid :) Hajrá-hajrá, babára fel!

Sok pussz

maccs01

Tünci, gratulálok a kisbabádhoz, nagyon kis szép!

maccs01

kinga: vigyázz magadra. Örülök hogy nincs baj.

Maresz: még mindig el vagy tűűűűűűűűűűnve...

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Kinga, basszus, vigyázz magadra! Pihi, pihi, pihi!

Tünci, ez a kiscsákó nagyon cukker! zabálnivaló!

Maccs, köszi:) Most már tényleg hivatalos.

Gyerekek, fel tudnék zabálni 2 hegy kaját... Utána kicsi émelygés van, de hamar elmúlik - aztán megint éhes leszek. nem baj, csak fejlődjön. Tegnap a doki így is azt mondta először, hogy kicsit nagy a korához képest (hát amennyit eszik!!!) - de aztán javította magát. Megkérdeztem, hogy lehetnek-e ketten, azt mondta, nem hiszi. De nem baj:)

A Mares ma letúrázta magát a térképről szerintem.
Vendég

kinga

a barnázás remélem hamar elmúlik.

a csajszi meg tök szupi :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bocsika, nem vagyok mostanság gép előtt.

Leti: gratula!!!

most visszaolvasok!

ANa: örülök, hogy a dokiváltás helyes volt! Apira fel :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Visszaolvastam....

Kinga: azért nagyon vigyázz magadra, de ha baba jól van az legalább jó hír...

szóval tanítottam ma, meg festés van itthon és itt-ott segítek.... nehari hogy nem voltam gép közelben... most uram meg após kenik a hálót!

aztán pár kép:

Kép - bányató :)

Kép- ez meg most készült....

Baba, Csillag:nem lehetne hogy csak a hasam növekedjen???? :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Gyerekek, hol van a Baba???????????????????????????????

MAres, mit csináltál????????? TAnítottál??????????? Visszamentél melózni????
Vendég

Letim: nyugi, van két gyerek, gimisek, őket eddig is tanítottam, most érettségiztek, de sajna nem sikerült nekik, szóbelizniük kell, 20 tétel, abban 3 elmélet 3 gyakorlati példa. Na ezeket veszem át velük.

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Leti gratulálok nektek :)
Bocsi, hogy keveset vagyok, de annyira elfáradok estére, hogy semmihez sincs kedvem ebbe a rossz időben, hol süt, hol esik... :S
De ígérem a hétvégén bepótolom, és írok mindenkinek :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Ja, az más...:)
Nagyon jók a képeid! Olyan szép fittipaldi kismama vagy! Irigyellek! Én is ilyen akarok lenni... Persze nem leszek, eleve elgurulok alapban...de majd holnaptól futok :wink:
Vendég

Maresz!

Nagyon okék a képeid. Jajj de irigyellek. Már nagyon jól látni a pocid, rendesen növekszik a pocaklakód.

Kép

Kép
anabana

Betti, basszus együtt szülünk! Majd üzengetünk egymásnak a szülőszobából... :lol:
Vendég

Jóreggelt...

hulla vagyok... hogy a tanítás, vagy a festés miatti rohanás, bár én csak pakolok néha meg főzök, de tegnap mint édes gyerekek aludtunk el az Avatar-on urammal...

ma meg alig látok, mikor 7kor csörgött az óra

Baba: csak pihenj, mi tudunk várni rád :)

Betti, Letim: vigyázzatok magatokra!!!

Csillag: édes kis aranyos Pinty-gyerekek :) na tessék, ha ők akkor itt is mindenki nagyon termékeny lesz! n:))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, nagyon jó formában vagy. Ügyes vagy!

maccs01

EHCS, nekünk is voltak pintyeink, szaporulat is sokszor. Főtt tojást és háztartási kekszet reszeltem nekik, azzal etették az utódokat a szülők. Emlékszem, annó 50,-Ft-ért adtam el "darabját" az állatkereskedésbe :) ... van annak már vagy 20 éve. Aztán dömping lett belőlük és már csak elajándékozni tudtam.
Én most lehet, hogy halat veszek akváriummal, a gyerekek imádják, én meg nem, úgyhogy ez még nem eldöntött tény, mivel csak én takarítanám.

maccs01

Maccs: édes vagy de ma reggel amikor 7kor cösrgött az óra kész volt a fejem még most is... elfáradok ( napi 4 óra matekot tartottam tegnap és előtt plusz itthon festés után alatt közbeni pakolás és főzés....) le tudok fáradni.... de süt a nap munkára fel!!! Este délután leszek!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?