Új privát üzeneted érkezett!

Igen, gyesen, bár hogy mi lesz ha lejár 3 hét múlva, arról még fogalmam sincs, de ez egy hosszú történet.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

na hol a másik vonalzóm?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok lányok!
Pihentem...és még fogok is...
Kicsit fájdogálok a jobb oldalon...de babó eddig bal oldali volt...szerintem átkerült jobb oldalra :) mert nagyon ott feszeng :)
Remélem nincs baja!
Boltbamenet elkezdtem fájni...haza alig tudtam jönni,pedig csak 1 kg kenyér volt nálam...mindent apa cipelt.

Tünde írt nekem.
Köszöni szépen jól van,csak az utódját tanítja be...így nincs ideje géphez ülni.
Igyekszik jelentkezni,majd ha ideje engedi!!!

Na megyek vissza pihizni...
Majd még bekukk...jók legyetek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag pihenés-pihnés-pihenés. És miután rádnézve a kutyasétáltatás is veszélyesnek tűnik, tessék átadni ezt a feladatot valakinek......na jó csak vicceltem :D

Szamóca Ildi vagy ugye? Édes lehet Kristóf, képet majd kérünk, igen és rólad is, ha szeretsz fényképezkedni, ha nem. Máté. Nálunk apának tetszik jobban.....Láttak valami kukihoz hasonló szerkezetet? Vagy csak Ti gyanítjátok? Lánynév?
Merre laktok? Mivel foglalkoztok? És hány évesek vagytok?
Egyéb kérdésem egyelőre nincs :lol:

Én a Lostot nem nézem. Nem bírom az ilyen filmeket. De a NCSI jöhet minden formában, meg Vészhelyzet, Grace klinika, Trauma és társai :)

Na ma megint takaríthatok. Uram leszedte a szobákban az ablak alól a tapétákat, le kell kezelni penészölővel....Takarított ő is, de nekem is hagyott még. Minden vágyam volt már :)

királylány

Nahh az jó, ha Tünde csak el van havazva és azért nem ír......Reméljük utód hamar betanul és Tündének több ideje lesz fórumozni :D

királylány

Hazaértem...
Reggel mire a munkahelyen elértem a parkolótól az épületig, a cipőm alaposan feltörte a lábam. Szerencsére, benn van több papucsom is, különben mezitláb jöttem volna haza :cry: :cry: :cry:

Barbcsi
Jó tanulást!
Ma intenzív terápiából vizsgáztattam. Én elég szigorú vagyok, de valahogy azt érzem, hogy bizonyos dolgokat minden orvosnak tudnia kell!!!!!

Lehet, hogy én nem vagyok normális, de már azon jár az agyam, hogy valamit majd tanulni fogok, ha itthon leszek... :wink:

Bévi
Folyamatos fájdalom :cry: :cry: :cry: :cry:
És a doktorod nem mondott erre semmit?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na megint termeltetek :lol: sajnos visszaolvasni a hétvégén írtakat nem volt időm.

személyest sem írok csak az átlag témákhoz hozzászólók:

- bevásárlás, férjem nem szeret velem jönni, mert sokáig bámészkodom ezért inkább szombaton kéri a listát mit kell venni és ő egyedül bevásárol. Néha jó néha nem, mert ha én bámészkodom eszembe jut, hogy ez vagy az jó lenne, míg ha listát írok csak a fontos dolgok kerülnek rá

- keksz, nálunk sincs nem kívánom :oops: annyira, azaz hamar száradok így hanyagolom :oops: :oops:

- hiszti nekem még tűrhető

Vanilla azért sajnálom, hogy beleélted magad a kislányba és erre fiú lett. Nekem is 100% kislányt jósol a doki de az egyik barátnőm azt mondja az ő húgának is végig így jósolták aztán kisfiú bujt ki.

Én is néha úgy érzem el vagyok hanyagolva, de nem szóltam semmit és jól tettem. Most, hogy nem járt dolgozni és sokkal nyugodtabb volt ismét a régi férjem volt :lol: aki gyakran megpuszil, átölel. Első 2 éjjel alig aludtunk nagyimnál, mert a mi ágyunk ugye 2 m szélles ez meg csak egy kihúzhatós kanapé. Férjem, meg mindig felém fordult és nem volt helyem forgolódni. 2. éjjel már majdnem sírtam, feszült a hasam, őt nem akartam zavarni de az ágy közepén feküdt, meg majdnem rajtam, mondván melegíti a hátam :evil: Na végre mikor kifele fordult reggelre lett helyem. Aztán apukám megsajnált és elment utolsó 2 éjjel a szüleihez aludni. Akkor végre aludtam, pedig ugyancsak kanapén aludtam és még ki sem volt húzva de tudtam forgolódni. Persze első reggel dicsekedtem milyen jól aludtam férjem meg mondta, hogy egész éjjel keresett az ágyban :oops: és reméli este vele alszom, hát nem meg kellett várnia míg hazaérünk. De azért irtó jól esett hallani :oops: Én is gondoltam, hogy elhidegedett tőlem a keksz hiány miatt, de látom azért szeret így ahogy vagyok: mint egy bálna.

Kép
Kép
melisch

Na eltüntetek???

Ircsi sajnálom a lábad, nekem is kicsit mintha dagadna, ez a cipő régen is kicsit szorított de most tán jobban.

Királylány nekem a kollégám már azt mondta akkora a pocim, hogy a sarokban előbb az jelenik meg aztán később jövök én is :lol: :lol: :lol: tényleg szerintem nőt az elmúlt pár nap alatt. Persze én kicsi vagyok alig 1,60m így jó nagynak is látszik. Járásom is olyan, mint a "kacsáé" - na ezt apa mondta anyának. Nem tudom megint nőt a cicim is de nem bírom a melltartót, szorít. Az az érzésem, mintha két kő nehezedne a pocakomra és nagyon nehéz a levegővétel és az ülés. Tegnap voltam kicsit sétálni, ma jobb ment nem vettem fel melltartót, de nem minden ruhát tudok így hordani :cry: Kezdem érezni, hogy nem könnyű már a mozgás.

Kép
Kép
melisch

Ircsi mi az az intenzív terápia? Nagyon helyes ha szigorú vagy. Egy orvosnak tudni kell egyet s mást.
Lábad: :(
Ha van benned annyi energia akkor tanulj a baba mellett. Jól teszed!

Melisch :)

Clárika autóról valami hír? Párod most is távol van napokat?

királylány

Na kész...ebéd is :wink:

Ircsi,új a cipőd?
Intenzív th:hát legyél is abban szigorú :) ápolókat vizsgáztattál?

Csillag,pihenj,de biztos nincs baj,csak baba fészkelődik! Olyanokat tudnak... :roll:
Köszi a hírt Tündéről!

Dia,hát gondolom már hiányzott :roll: (takarítás)

Melisch,örülök h.visszakaptad a régi férjed :wink: Pocakfotót kérünk.(Dia,rólad is...)

Clarika,köszi (fél sor)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én csak sietni nem bírok. Na meg ezt megszokni. Mindig akkor veszem észre, ha már lóg a nyelvem.
Mikor Bence szobája még nem volt készen (most sincs még) mindig egyikünkkel aludt a másikunk meg kint a nappaliban. Mondta is Gábor egy pár nap után, hogy hiányzom onnan mellőle.....

királylány

Dia,Intenzív terápia=intenzív osztályos kezelésre szoruló betegek ellátása..én is levizsgáztam már :lol: de lehet most megbuknék :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi már nagyon hiányzott. Ma éjjel tuti nem aludtam volna jól, ha ez elmarad....
Pocakfotó készítem majd az e hetit aztán ömlesztve megkapjátok :lol:

Lassan ballagok haza..............takarítani :D is.

Holnap meg dokirandi 14 óra körül :lol:

királylány

Oksa.Jó pihenést.

evilany

Konkrétan hogyan látsz el egy ilyen beteget?
Nem hinném, hogy megbuknál, hiszen nap, mint nap gyakoroltad. :wink:

királylány

Dia,az alapápolástól(fürdetés,etetés,mozgatás,stb...)kezdve a folyamatos gépi és személyes megfigyelésen át a gyógyszerelésig mindent jelent... :wink:

evilany

No ilyesmire gondoltam. Laikus vagyok, de ha gyakorlatban végezte már az ember akkor el is tudja mondani, vagy ettől azért bonyolultabb egy kicsit a dolog? Ezek olyan érdekes dolgok számomra. És minden tiszteletem azoké akik ezzel foglalkoznak: ápolással, gyógyítással. Bár a mi kórházunkról tudnék mesélni. konkrétan az ápolási osztályról....de ez más téma.

Tényleg megyek. Ilyen érdekes dolgokat majd mesélhettek nekem holnap :)

királylány

:) szakmai továbbképzés :)
Kellemes délutánt.Lassan hazajön a Miki is...végre.

evilany

No éltem egy kis társasági életet! Szülés felkészítő volt, mindig szupi hangulatba telik :)

Szex és New York 2. szuper, nemrég néztem a műsort, de akkor még csak az előzetese volt. Imádom!

Már olyan rég voltam dokinál, és még mindig kb. 10 nap múlva kell menni, szinte hiányzik.. :P
limo73

Na lassan én is lépek megyek haza nem tudom ha leszek.

Dia látom csak hiányzunk a párunknak és annyira jó érzés. Jó takarítást! Doki ha elárulja ki lakozik odabenn ugye megírod ? :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch
Nekem 100%, hogy Katusom lesz! Minden UH-n teljes egészében megmutatja :lol: :wink:
Nekem nem dagadt a lábam, a cipő új... :?

Királylány
Intenzív terápia---akut, életveszélyes állapotok felismerése, kezelése (pl.: infarktus, tüdőembólia, diabeteses kóma, stb.)
Tanulás... csak először azt kell kitalálni, hogy mit... :wink:

Évi
Most a medikusokat vizsgáztatjuk. Az ápolóim szombaton írnak dolgozatot. :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]
Szamóca Ildi vagy ugye? Édes lehet Kristóf, képet majd kérünk, igen és rólad is, ha szeretsz fényképezkedni, ha nem. Máté. Nálunk apának tetszik jobban.....Láttak valami kukihoz hasonló szerkezetet? Vagy csak Ti gyanítjátok? Lánynév?
Merre laktok? Mivel foglalkoztok? És hány évesek vagytok?
Egyéb kérdésem egyelőre nincs :lol:
:) [/color]

Igen, Ildi vagyok.
Kukit láttunk, a 18 hetes uh-on is elég egyértelműen mondta a doki, hogy fiú, aztán 20 hetesen voltunk 4d-én, ott is fiút mondott, láttuk is. És 2 hete voltam dokinál, ő is mondta hogy látja a zacsit :D Úgyhogy nem valószínű, hogy lány lesz, bár én bírnám :D de a lényeg hogy egészséges legyen. 3 gyerekre gyúrunk, úgyhogy majd a 3. lány lesz.

Tatabányai vagyok, itt fogok szülni remélhetőleg. A császár miatt sztem császár lesz most is, bár a dokim simára készül :? majd meglátjuk

és 24 éves vagyok :wink: hivatalosan külker ügyintéző, gyakorlatilag pénztárban dolgoztam

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Nekünk is már harmadszor mondták h.fiú,úgyh.szinte biztos :wink:

evilany

Sziasztok jó kis vegyes téma érdekes olvasni valók :lol:

Melisch örülök neki jól teltek férjeddel a napjaid kell néha kis szabadság!!!

Ircsi cipő az nagyon tud fájni jaj nagyon rossz,nekünk is mindig Lilit mutat de holnap megint megnézzük,fájdalom doki nem mondott semmit sajnos vagy már nem is emlékszem olyan ideges voltam,szedem a cseppet cholagol rá van írva terheseknek nem lehet szedni,de az ő felesége isíigy volt mint én ő is szedte remélem nem lesz gond,és ma megint beteg voltam fájt a pocim a cseresznyétől mostmár nem csak kívül ha hozzá értem hanem belül is,azt mondta amúgy össze ment az epém Lili össze nyomja és sűrűsödött benne valami ááá nem értek én ehhez.

Dia jó takarítást!!!!

Csillag tessék kicsit jobban figyelni nagyon aggaszt ez a betegség dolog nem mész dokihoz??????

Mindenkinek sok puszi!!!

Kép
bévi

Évi azért milyen fura is lenne ha most megváltozna a neme,de csak nem tréfálnak meg minket engem már 5 orvos látott és mind az 5 kislányt mondott!!!!!

Kép
bévi

Szaisztok!!

le vagyok maradva úgy 3
nap olvasással :))) vagyis oldallal

jól vagy Csillag??? remélem nem estél nagyot

nálunk őskáosz, festés miatt, és uram éppen azon van hol alszunk.... :) de amint jó lesz minden jövök

Vanilla: gratula Bencéhez!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bévi
Ha nekem lenne gondom az epémmel, én diétáznék :?
http://www.vital.hu/themes/sick/dieta_epe1.htm

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

A baba átrendezi ám rendesen a belső szerveinket :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jaja,diéta szigorúan!!! Komoly baj lehet belőle...Tudom nem egyszerű,cukor is,ez is :( sajnálom...

evilany

Köszi Ircsi elolvasom és akkor kezdem a diétát istenem hogy elegem van már ebből,már ha lehet ilyet mondani,mindent megteszek ez természetes a baba egészsége az első,de miért jönn mindig valami!!!
Amugy a doki azt mondta 48 óra diéta :? szigorú keksz meg ilyesmi de félek attól is szegény babuci igy is le van maradva mi lesz vele ezek után,fáj amúgy érintésre a hasam elég rendesen és a csepptől ég a gyomrom mellékhatás azért ez is olyan jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi
Nincs az a baba lemaradva! Attól, hogy odafigyelsz az étkezésedre, attól végképp nem lesz baja!
Viszont az nem használ neki, ha te szenvedsz!!!!!
A fájdalom egy csomó reakciót indít el a szervezetedben: emelkedik a vérnyomás, a hasi erekben, így a méhlepény ereiben is csökken a keringés...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Elolvastam végül is elég sok mindent ír hogy lehet enni,oda figyelek rá mostantól mert az az igazság nem múlt a külső fájdalom hiába szedem a cseppet semmit nem használ és valószínű azért mert én nem diétáztam,ha esetleg van valakinek tapasztalata írna pár sort mert itt azt olvastam tejest nem lehet de doki nem mondta vagy ki tudja lehet csak nem emlékszem,zsíros ételek kerülése próbálok többször keveset enni és hátha sikerül,remélem holnap a dokim rá tud nézni,szerintem ő is látja vagy ki tudja nem tudom!!!!

Kép
bévi

sziasztok!

bocsánat a kimaradásért, és köszönöm az aggódást! :D

valóban nem tudom megoldani, hogy napközben gép elé kerüljek, mert az új embernek átadtam az íróasztalom, én a szélén kuporgok és onnan magyarázok! :) szóval még olvasni sem tudlak Titeket...

mostanában meg tényleg feltorlódtak a programok délutánra is, ma is pl most értem haza (lakógyűlés), előtte védőnőnél voltam délután...

szóval este se nagyon tudok becsatlakozni... bocsika! :(

de azért néha-néha beleolvasok, hogy mi folyik itt! :lol:

amúgy minden rendben velünk, bár ma a védőnő cukrot talált a vizeletemben... :( szóval beállhatok én is a diétázók közé... 2 hét múlva megyek cukorterhelésre, akkor kiderül mi a helyzet, de azt mondta, hogy addig is mellőzzem az édességet, a fehér kenyeret és a tésztát...

ez van... :?

na, most megyek zuhizni, mert hamarosan House, és azt nem hagyhatom ki, de holnap délután itthon leszek, és akkor visszaolvasok és igyexem reagálni mindenkinek!

Jaaaaaaaa, és megvettem azt a bizonyos könyvet, amiről beszéltetek (Barátnőim a terhességről)... ha kiolvastam, referálok és a pécsieknek továbbadom olvasásra! :)

pusza!

Kép
gtunde75

Ircsi,így nézünk ki hasügyileg most? Mondjuk sejtettem...kemény..

Tünde,de hát cukrod még nem volt nézve,ugye? Lehet fals eredmény is,rossz tesztcsík...egy ismétlést megérne. Ha jól tudom Csillagnak is van ilyen teszcsíkja.
Nemám le kell mondani a fagyikelyhekről :lol:
Könyv:szuper
:lol:

Jövő héten meg tali :lol: akkor én is fagyizok ámmmm ! Kijár nekünk a sok izgalomra.

evilany

Sziasztok!

Megvagyunk ám, csak befejeztem a munkát, ma meg temetésen voltunk.

Olvasom itt a fejleményeket: üdv Szamóca, Vanilla, nektek meg gratula Bencéhez! Barbcsi, drukk a vizsgákhoz! Sucer, kollégákhoz kitartást! BÉvi, kívánom, hogy minden rendben legyen!

Ja, és mindenkinek sok-sok önbizalmat és egy kis elnézést saját magával szemben. Mondjuk, ezt én a maximalista mondom - nem túl hiteles :lol:

De tényleg. Ez a pocsék idő sem a legelőnyösebb, frontok jönnek, mennek. Meg mindenkinek megvan a nyűgje, kinek ez, kinek az... Szóval, nem kell elvárni, hogy 100%-osan menjen minden. Igaza van Diának és Szilvásnak: babával majd meglátjuk, hogy néha annak is örülni fogunk, ha kb. 20%-ot elérünk abból, amit szeretnénk. És akkor majd azt a helyzetet kell "szeretni", nem depisnek lenni, elfogadni, hogy most ez van, de nem marad örökre így :wink: :wink: :wink:

Na, meg a kinézet. Én nem érzem, hogy lenne különbség a két terhességem közt (mármint Kristóffal is ennyit híztam, hasonlóan néztem ki, stb.), de az tény, hogy párom most szebbnek lát és ezt szóvá is teszi, nem is kevésszer. :roll: Én ezt a rutinra fogom :lol: sokat számít, hogy már nem vadonatúj "a más állapot" számomra /néha úgy éreztem, hogy én nem bírom ki a 40 hetet, hogy valaki itt él bennem, és tele voltam kérdésekkel, aggodalmakkal, nagyon ingadozó érzelemvilággal, stb./ és persze, le is vagyok kötve rendesen Kristóf mellett, nincs túl sok felesleges időm. Mondjuk, olyan sok Kristóf-pocakosan sem volt (szakdogaírás, két államvizsga, munka).

Ircsi, tök jó ez a kép! Csoda, hogy megint ég a gyomrom? :wink:

bekri

Szamócamóca, szia!
1nap különbség van a fiaink között :) Ti javatokra.
Ide ne rakj fel képeket, hanem csak a g-mailre!
Vetélés után valóban 3hónapot javasolt várni, hogy a méhnyálkahártya kellőképpen regenerálódjon. Mivel nem volt semmi gond a beágyazódással, így ez esetedben már teljesen mellékes, úgyhogy eszedbe se jusson ezen agyalni :)

Melis, nem vagy bálna, csak nagy a baba :) Na, eldöntöttétek a nevét? Petra tényleg nagyon szép név. Mindenesetre olyat válasszatok, ami mindkettőtöknél 1000%, ezen igazán érdemes vitatkozni. Nálunk az utolsó hetekben változott az Eszter Enikővé :) Egyszóval, van még időd. Ha még a szülésnél sem tudod megmondani, akkor a te nevedet írják rá a karkötőre, és az anyakönyvezésnél ráértek kibökni :) Gratulálok a kislányhoz!

Ircsi, nagyon jó, ha tanulni akarsz. Aztán meglátod, hogy lesz időd. Tulképp nem is a tanulás a rázós szerintem, hanem a vizsgára mászkerálás. Nálam ott csúszott el, anyukám futva menekült tőlünk, mikor pici volt a gyerek, másunk meg nem volt.

Tündi, én vettem ilyen tesztet a gyógyszertárban annó. Mondjuk nem a cukor, hanem a fehérje miatt.

BÉvi, továbbra is nagyon drukkolok neked! Mikor mész Uh-ra? Lehet, hogy írtad, csak elkerülte a figyelmem.

További szép jóéjszakát! Pussz

maccs01

Jó reggelt!

Dia
Autómra személyesen nem néztem rá, de állítólag alakul, vagyis érkeznek hozzá az alkatrészek.
Remélem elkészül úgy, hogy nem kell mondanom, hogy a téli gumikat tegyék fel :lol:
Párom még nincs távol, de ha minden igaz, hétfőn indul Olaszországba..... :?
Most még annyira nem is gáz, csak ha majd megszületik a pici... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Most kezdem érezni, hogy nehezebb csinálni mindent, nehezebben mozgok... :?

Mindenki csodálkozik, hogy mekkora a hasam, ahhoz képest, h mennyi van vissza...remélem nem lesz óriás bébi....
(párom 5 és fél kg-val született.... :( én nem voltam 3 se.... )

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Alszotok? :shock: :oops:

Clárika
Kép
clárika

Jóreggelt!

Clárika: cijaaaaaaaa :) úristen, 5,5 kg?? ez komoly??? ááá csak nem lesz babód akkora! de pocak meg látod, majdnem egyidősek között is más-más. Remélem azért párod majd sokat tud veled-veletek lenni!

Tündi: ne már, cukker??? na lehet igaza lesz Évinek és csak fals eredmény és akkor csúszhat a fagyikehely :))
És legközelebb tuttira nem fogják majd megkérdezni tőletek ( CSillag, Évi, Clárika, Limo, Te) hogy ti mind terhesek vagytok ?? :)) majd mindenkik jó feszülős szerkót húz és kértek pocakos engedményt :))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szép napot Mindenkinek!

Az elmúlt néhány nap megviselt minket. Mindenféle fájdalmak, sok-sok fekvés. Nem részletezem, gondolom megvan a saját gondja mindenkinek.
Visszaolvasni nem volt időm és energiám sem :) , de hát kinek is lenne ennyi :wink:

Szépeket!
szilvi35

Kép

Szilvi,mi a baj? :?

evilany

Ircsi engedélyeddel ezt a terhes-hasas képet ellopnám a blogomba :oops: :oops:

evilany

Szilvi, sajnálom. Nyugodtan pihenj! Ne foglalkozz semmivel. Ha van időd, kedved és energiád, majd úgyis írsz. Addig is kívánom, hogy legyél jobban!

maccs01

Jó reggelt!
Clárika akkor jó, ha alakul a kicsi-kocsi, remélhetőleg hamarosan újra száguld.
Én már nem aludtam csak úton voltam, elintéztem ezt-azt.

Melisch ha megtudom a gyermek nemét nem fogom titokban tartani, DE megegyeztünk Gáborral, hogy nem szeretnék tudni csak majd akkor ha megszületett. Tegnap azt mondta, ha eddig nem mondták, akkor most már legyen meglepetés. :lol: Szóval ma megyek és mondani fogom a dokinak, hogy ne mondja meg. Gábor ebben a pillanatban telefonált, hogy ne kérdezzem meg mi lesz :lol:

Szilvi 35 mi a baj?

Bekri jó, hogy jelentkeztél.

Tünde értjük a távolléted okát, meg is értjük, de hiányzol...

Ircsi köszi a felvilágosítást :wink: Hogy sikerült tegnap a vizsgáztatás? Milyen eredmények születtek?

Mares téged is fel akartalak írni a hiányzók listájára. Haladtok akkor szépen lassan azzal a felújítással? Képeket kérnénk a végeredményről....

királylány

Szia Mindenkinek... :-)

Ircsi, lenyúlhatom én is? :-)
Bár most napok óta nem írtam, de ez nagyon jó kép... :-)

szilvás76

Dia, azért találgatni lehet? :) Persze, csak ha raksz fel új képeket este :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.27 08:10-kor.

maccs01

Én ma írtam meg a betöltött 30.hetet de durva...3-assal kezdődünk...

evilany

Ja a kislegény naná hogy fél 4 után ébresztett...engedelmesen ettem valamit de nem sokat segített.

evilany

Valami volt a levegőben, mert a Kisasszony úgy nyüzsgött, hogy f5 után nem bírtam visszaaludni, rendesen lubickol. Most persze lapít... ;-)

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?