Sziasztok
Ma megint én vagyok az első/utolsó hozzászóló, mint gyakran. De hát csudanagy öröm látni, hogy előkerültek a többiek is
Ma kimentünk a Mszigetre,és korrektül odafagytam a babakocsira. Léna, drága aludt vagy 2órát a jeges szélben, tehát a cselekvés elérte célját, én meg csak tüsszögök,tüsszögök.
Ma nálunk járt a nővérem a kicsivel. Hát milyen kis aprócska, pedig már 5kg. Tiszta pasi! Ja és a vicces, hogy fehérbőrű és nem barnaszemű a drágám!! Vmi nem stimmel az égieknél, hogy hozzánk osztották be őket
Ini
biztos, hogy nem jöttök??
Rebi
Na jó hogy hiányollak!!
A 2gyerekességet meg én néha irigyelem. Jó lenne már tudni, hogy minden rendben van, és hogy nem leszek nyugdíjas mire érettségizik a gyermekem. Emlékszem,(előre is bocs, akit most véleltenül megbántok, nem akarom) gimiben, mi mindig sajnáltuk azokat az osztálytársainkat, akiknek idős/nyugdíjas szülei voltak. Nem tudom miért, vhogy nekik nem lehetett olyan vidám az életük, azt hittük. Nézem a nővéremet, ahol elsőosztályos és 5hetes a két kölök, plussz hétvégente a pasas lánya is megfordul, patika rend, lapító gyerekek, fáradt, elgyötört nővérkém. Tényleg kell még gyerek??? Talán gyerek bármennyi csak olyan pasas nem kellene!!!!!!!!!!
Nem is újságoltam, hogy ki vagyok tiltva a pasi által. Hát nem édes??? Vannak egyenlőek és egyenlőbbek...
Apák mindig nattyon betegek tudnak lenni. Ápolni, ápolni, ápolni
Noresz
Cipővásár miatt irigykedem, a cipők a gyengéim (voltak). Ami a foglalkozás illeti, mindenki másként. De szerintem leginkább a gyerekek határozzák meg. Van aki elvan magában, és akkor az szerintem ki is kell használni, a másik véglet, aki nincs el magában, és akkor meg nem kell nagyon dühíteni. Én csak magamat képzelem a törpe helyébe. Ha magam akarok lenni, és játszom, akkor nem vágyom arra, hogy odajöjjenek, belecuppantsanak a nyakamba, vagy ilyesmi. Ha kell vmi, szólok. Magyarul: bizz az ösztöneidben!!
Begyulladt láb: betadine.
Szopi, szopi, szopi. Ha van elég tejed, azaz elalszik, jóllakik Máté, akkor csók a védőnőnek és szopizzatok!
Ja a bugyidra meg illene kicsit jobban vigyázni
figurák: a csíz kettőspont és nagy 'o'-betüként képződik, a sima mosoly meg kettősőpont és zárózárójel. Amikor a honlapon megjelenik, máris ott lesznek az arcocskáid.
Hicu
na és mi veled????????? Lécci élménybeszámolj!
Bogi
na pont ilyen képeket akartam látni
Fantasztikus! Az Élet és Tudomány c lapban mindig van csillagászos cikk, amit én mindig átugrok, nem sokat értek belőle. Nagyon jó lenne csak fele annyit tudni ezekről a körülöttünk bolyongó 'apróságokról', mint te
Buksi
Fényképezőgép jön
Szandivétel, hurrá! Mennyibe került, ha krédezhetem?
Az én ffi kollégáim arra is vetemednek, hogy nem köszönnek, bibibíí. Nem hiába az informatikusok sosem a lovagiasságukról voltak híresek.
Album sikerált?
Andi
Grat a 9hóhoz, akkor mostmár több időt van idekint Peti, mint odabent volt
Hajni
Jujj ez aztán a királyság! A szívzörejről meg annyit, hogy a gyerekek 80%nak van,a dokik inkább nem szólnak, mert 90%ban kinövik. Szóval makkmanci Alexa! Nagyon kis csibész Alexa képen
Tali:
Állatkerti játszóház, találka 14.30, A Főv. Cirkusz előtt.
Kisbuksi+Vencel,
Ági+Dani,
Andi+Peti,
Tünde+Kitti,
Rebi+Levi+Csenge,
Hajni+Alexa,(megelőlegeztelek
)
meg én+Léna
Szólajtok, ha vkit kihagytam, mert hát nem teljesen egyértelmű, hogy Iniék pl jönnek, vagy sem?!! Jöjjenek!
Pusz mindenkinek, a betegek meg SOS gyógyuljanak meg, mert Ági remélhetőleg sütit is hoz, igaz??
J
Léna ma birtokba vette a kutyuskáját, meg lehet zabálni: