Új privát üzeneted érkezett!

Bettike
Hát a cickóérzékenység nálam is játszott az elején elég keményen, úgy hogy át tudom élni a "fájdalmadat" Mondtam is akkor otthon apának, ha még csak ránézni mer, már akkor is fáj... :lol: Ráadásul én hasonalvó vagyok..... :roll:
Csúcs a görbéd. Én sajnálom, hogy nem csináltam, de már a végére annyira tele volt a hócipőm mindennel.... :roll:

Eclipse
El is hiszem, hogy a 11 hónap elég kemény volt, de most már meg van a gyümölcse! Hál istennek! :lol: És szerintem továbbra sem lesz semmi gond.
Hol fogtok szülni? Tudjátok már?

Horibol
Szerintem létezhet, de Chrissynek van igaza...

-J-
Szuper a vonalzód!

Mókica
Gratulálok nektek!!! :lol:

Bocs ha kimaradt valaki... de apa már itt rágja a fülemet, hogy kell neki a gép.
azért még gyorsan dobok egy képet igaz egy jó héttel ezelőtti, de majd még próbálok valami frisset készíteni:
35+1
Kép

Kép

Kép
princzike

én örülök hogy végre van pete érésem 8 hónap met szedés és 10kg mínusz után. A másik aminek örültem hogy január óta mindig 35 napra jött meg de akkor ez most felborult:( Lehet hogy azaz oka, hogy Tűű áprilisban mondta hogy pajzsmirigy alul működésem van és azóta szedem rá a gyógyszert?
horibol

princzike: nagyon csini a pocakod
horibol

Napvirag,en citrom nelkul lenyomtam,nem gondolkodtam csak megittam es kesz.
masodszor megszivtam kicsit mert olyan hideg volt hogy majd lefagyott a torkom.
semmit nem szabad enni a terhelesek kozott,lehetoleg mozogni se mozogj sokat(en mozogtam mert nem birtam volna ki ott ket orat)
ragot se egyel,ha angyon szomjas vagy par korty bubimentes viz.

honajban ne merd,mindegy hol hol de valamilyen testnyilasban az megbizhato.

en digivel mertem,a lenyeg ugy is latszik,eszreveheto ha van pe.

Horibol drukk a pe hez.

princzike,gyonyoru a pocid,ez szal csik se gratula.
(mondjuk nekem az utolso honapban repedt nagyon,nagyon csunya maradtam.)
hany kg ot hiztal eddig?vekonynak tunsz,csak has es mas semmi:)

Kép
monyo83

Princzike,

nagyon csini a pocid.

Kép
gota79

princzike!
nagyon csini a pocid :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

princzike

csinos kismami vagy,szép nagy pocakkal :)
én is most csináltam ujra görbét,mert egy ideig én is beleuntam,és ez volt az első ciklus h ujra csináltam.ez egy szép kis emlék lesz,és legalább látom milyen egy babás görbe :) :)

a cicifájás nálam változó,van mikor 1-2 napig nem is fáj,d akkor éjjel arra ébredek h megint nagyon fáj.náha elviselhetetlen.meg mostanáság divatos a hányinger,egész nap.megkivánom a húsilevest,majd meghalok érte,eszek belőlle,utánna meg rá se tudok nézni...

érdekes :D

horibol

örülök a peteérésnek,ez nagy szó ám,innentől már lehet simábban mennek a dolgok.drukkolok neked :)

KépKép
bettike83

Napvirag: nalunk ki van irva, hogy citromot lehet bele tenni es vagy viz vagy tea is lehet. en kicsi teaba oldottam fel a cukrot es melle mindig ittam egy korty sima nem cukros teat. (ezt ott javasoltak) tehat mindegy mennyi mennyisegu folyadekot viszel be akkor ott. Vervetelek kozott pedig nekem lehetet inni es ragozni is. ha viszel kiserot szerintem jobban lehet birni a varkozast,. plana ha kicsit rosszul is leszel a sok cukortol.

Kép
deepgirl

Princzike, szép pocak! :lol:
Köszi a gratulációt. :)
mókica

Princzike:Nagyon csini pocid van!Már lassan szülsz! :shock:
Jól elment az idő!

Bettike:A cickófájással pont én is úgy vagyok mint te,néha fáj néha már nem annyira!Ma én is a húslevest kívántam meg!

Nem tudom mi lesz ,de én már híztam vagy 2-3 kilót! :?

Ma reggeltől meg nagyon fáj a torkom és az allergiám is előjött!
Feszt hapcizok meg folyik az orrom!
Nem tudom mit szedhetnék vagy csinálhatnék,h ne legyen baja a babának??? :(

Kép

Kép
syl100

bettike: köszi
horibol

mókicza

de jó látni a vonalzódat,nagyon szép :)

syl

én tegnap citromot ettem meg szamocát,csak gyümire voltam ráálva.érdekesen alakul.az első pár napban állandoan csirkét ettem volna,következő héten meg savanyúság,most pedig gyümölcs,citrom :D

KépKép
bettike83

ja és különben én is allergiás vagyok a porra,és ha elöjön ugy szépen akkor képes marni a torkomat,olyan mintha torok fájásom lenne,de másnapra elmúllik.nálad nem ez okozhatja?

KépKép
bettike83

monyo83, köszönöm az infókat, igyekszem mindent betartani hogy valós legyen az eredmény, tényleg azt rögtön tudják vagy még + várni kell rá...
úgy néz ki nem tud elkísérni senki :( mindenki melózni fog (sőt kollégáim helyettem is)

mérést holnap kezdem, igaz már 3 c.nap lesz de a lényeg úgyis később lenne, ha van egyáltalán p.é.m

deepgirl, hát már a rágó is megváltás lenne, majd meglátom lehet inkább kibírom minden nélkül...
majd viszek egy jó könyvet... úgysem volt mostanában időm olvasni

syl100, sajnálom az allergiát, nekem is van parlagfűre borzasztó tud lenni

princzike, nagyon csini poci :lol:
napvirág24

hajni ?
horibol

napvirág

akár 5.naptól is mérheted,én is volt hogy csak mikor mensi elmúlt akkor kezdtem el csak mérni.a lényeget akkor fogja szépen mutatni.kiváncsi leszek rá :)

KépKép
bettike83

bettike83, az első mérés ma reggel megvolt, készül az első görbé :)
napvirág24

napvirág

mindent el kell kezdeni egyszer :) és szépen alakulni fog majd :)

KépKép
bettike83

Sziasztok.

Mi van nehogymar behaljona topik,tessek beszamolni kivel mi van.

Napvirag szoritok a vervetelhez.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Mától újra vagyok! Ma már a munkahelyemre is bejöttem… De minek…

Köszönöm szépen a rengeteg ölelést!
Többen kérdeztétek mi történt. Egyszerűen csak elkezdtem vérezni, és a kórházba az Uh-n már semmit se láttak. Ez van…
Az okát még nem tudom. az én feltételezésem, mivel nem is sejtettem, hogy terhes vagyok ezért tesztet is soká csináltam, és későn kezdem el megemelni a pajzsmirigy gyógyimat.
Mivel ez már a második eset, így megpróbálom kiharcolni valami vizsgálatot, ha sikerül.

De nagyon örülök, hogy a kismamik jól vannak és babócáik szépen növögetnek.
Princzikének szép a pocija! Többiektől is kérünk majd ilyeneket.

Én most is és a fiamnál is Colstit szedtem. Szerintem használ az, csak a megfelelő orvosi vizsgálatok szükségesek hozzá. Gergőnél a napi egy is elég volt, most csak a napi 2 segített.

Megpróbálom újra felvenni a fonalat….
franci

Sziasztok!

Ma voltam reggel cukrot inni. :? Nem esett túl jól, valahogy jobbra számítottam.
Viszont megvannak a hormoneredményeim:
FSH 10,6
LH 5,6
Tsh: 1,331
tesztoszteron: 0,82
Prolaktin: 117
ösztradiol: 222
Terheléses eredmény ma délutánra várható.

franci, örülök, hogy jöttél. Próbálj meg utána járni a dolgoknak, hátha hamarosan meg lesz az eredménye.
Napvirág, gyere mesélj.
Monyó, nem halunk be! :wink:

chrissy81

Sziasztok!

Chrissy,
ezek 3.napi laborok?
Mert az fsh-t én soknak tartom!
Mikor mész majd dokihoz?
A többi eredményed jónak tűnik!
A cukros lötyi meg tényleg szörnyű! :twisted:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

bettike83, hat remelem is 8)

monyo83,
hát köszönöm h gondoltál rám, túl vagyok rajta annyira nem volt vészes, csak most jött ki rajtam kegyetlen fejfájás...
hát megittam a lötyit mondtam is a nővérnek hogy mostanában nem fogom kívánni a cukrot...
éhgyomori VC-m 6 :oops:
a dokim elég furákat kért 0 perces, 8 perc, 40 perc, 120 perc - gondot is okozott nekik a számolgatás a futó
inzulint is nézett, meg pont negyedik ciklusnapon vagyok így hormonokat is... az eredmények hozzá fognak befutni, majd őt hívom
Noémivel mizujság?

chrissy81, akkor hasonlóan telt a délelőttünk :?
álmomban sincs olyan tesztoszteron szintem mint neked :(
a lötyi nekem sem ízlett, nem is kívánom az édeset..
azt hiszem rápihenek kicsit a délelőttre ha már úgyis szabin vagyok

franci, üdv újra itt 8)
napvirág24

Meli,
igen, az FSH-m sok. :? De ez már úgy mond jónak számít, mert az 1. alkalommal 25 volt. (és hozzá 3 nap sírás). VV azt mondta, hogy valószínűleg így reagál a szervezetem a pé hiányára, hogy a petefészkem túl pörög és ezerrel dolgozik, hogy legyen valami. Meg hát a nehezen stimulálhatóságot mutatja, mint a PCO-soknál általában.

Viszont, ami meglepett, hogy a TSH-m tökéletes. Múltkor 2,35 volt, most 1,331.

chrissy81

Crissy, Napvirág!
Ügyesek vagytok! Nekem a cukros lögyi hallatán is felfordul a gyomrom!
franci

Sziasztok,

Hétfőn megyek a 3.dik napos vérvételre, és a terheléses cukorra.
Azt mondta a doki menjek be a patikába és vegyek 75 g vagy mg????
na ez a nagy kérdésem, szőlőcukrot.

Mennyi kell szerintetek? Nektek is kellett?
etike

Egy kérdés a régiekhez:
A terheléses cukor eredményeim vannak meg, az inzulinra holnapig várni kell:
éhgyomri: 4,2
60' : 10,7
120' : 7,2

Ezek az eredményeim rosszabbak, mint a kezdeti értékek, a met szedése előtt. Ez miért van? Tudom, hogy ilyenkor várható egy kevés romlás, de nem vagyok képben teljesen... Mi van ilyenkor? És az inzulinom is romlani fog, arra számítsak?

chrissy81

Sziasztok!

Azt iszem cukorban jó vagyok.....

Etike!

A gyógyszertáros tudja az adagot, mond meg hogy termeléses cukorra mész, egyébként sajnos gramm :cry:

Chrissy!

Az éhgyomri cukor szerintem teljesen ok, de a terhelésesed nagyon rossz, a páromé akinek normális a terhelésen 4,8 lett, nekem 7 volt.
Terhességnél /ha jól tudom 7,9-nél inzulin van /, normál esetben nem tudom hogy mit adnak rá, de tuti hogy állati magas. Még az enyémre is azt mondja az endokrinológus hogy erősen látszik rajta a hajlamom a cukorbetegségre. Azért remélem tudok kicsit segíteni...Kíváncsi leszek mit mond a doki. Ha még nem szedsz metet, tuti felírják már erre is. Várom a híreket, légyszi írj amint tudsz valamit.

Kép
mók

Chrissy!

Bocsi, bocsi, de azt hiszem benéztem az időket, nálam a 120-as volt 7, és akkor lehet hogy jó a 60 percesed. De tényleg várom mit mond a dokid.

Kép
mók

Sziasztok Lányok!

A meló és a vizsgaidőszak kinyír.
Pénteken meghalt apám, 1-jén lesz a temetés.

Mókicának és Julinak nagy gratula a szépen fejlődő minikékhez!!!

Vizsgálatos csajok, kitartás!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Mók,
köszi a segítséget.
A metet már február óta szedem, akkor a terheléses cukor értékeim nem lettek ilyen rosszak, mint most, de az értékek hasonlóak voltak.
(akkor a 60' 9,7, a 120' 5,8 lett)
Dokihoz jövő héten szerdán megyek, nagyon kíváncsi leszek, hogy mit mond rá, mert a hormonjaim viszont egész jók lettek...
Addig még jövök az inzulin értékekkel.

chrissy81

Eclipse,
nagyon sajnálom apukádat. Kitartás Neked!

Eti,
az adag sajnos 75 g. Vigyél magaddal egy jó nagy citromot, azt bele facsarhatod, akkor talán nem olyan borzalmasan édes az íze...

Mók,
és ilyen terheléses eredményekkel estél teherbe vagy sikerült lejjebb vinni az értékeidet?

chrissy81

sziasztok!
olvasgatok... de írni nem nagyon van érkezésem :?
holnap megyek a terhesgondozóba, és 9 nap múlva újra uh... azt már nagyon várom :)

chrissy!
a terhelt cukrod nem igazán jó... abból kiindulva, h 120percnél vissza kell álljon az éhomi szintjére (nekem 3,9 - 3,6 - 4,0 volt anno :o mondjuk ez is messze van a jótól... kíváncsi is leszek, h babásan mit produkálok :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Chrissy!

Igen most terhesen is ilyen értékeim vannak, elötte az éhgyomrim volt kicsit több, azt hiszem 5 körül. De a terhelésem mindíg ilyen volt elötte, és utána is, ráadásul az inzulinom 278,ami hihetetlennek tűnik.
De igen csoda babát várunk. Én se hittem hogy sikerül, még metet se kaptam, csak fogytam 10 kilót /volt miből/. Metet azért nem kaptam mert az endos doki még -10 kilót várt el tőlem azért hogy felírja. Aztán beköltözött babóka. Az endos doki azonnal táppénzre küldött, mert azt mondta"kincs" van a hasamban. Én május 1 óta itthon vagyok, pihenek, közbe a pajzsmirigy értékeimről is kiderült hogy nem jók, arra is kapok jodidot, és l-thiroxint.
Hát dióhéjban ennyi.
A nőgyógyász azóta azt mondta, lehet a pajzsmirigyem volt az oka mindennek.Hát nem tudom,majd ha megszületik babóka, újra érdemes lesz nézni inzulint, hormonokat...stb.

Azért mi is vártunk a babára 1 évet, igaz akkor még más orvosokhoz jártunk.....

Kép
mók

Nanicke?????? Mi van veled??????

Kép
mók

Sziasztok!

Eclipse!
Részvétem.... :cry: Vigyázz magadra/magatokra!!!Sajnos tényleg sokszor igaz a mondás: egy jön, egy megy...

hajni...
Budaörs

Mók, itt vagyok!

Iszonyat mozgalmas volt a hétvégénk egész végig jöttünk mentünk és anyósnál is voltunk 2 napot! :?

Ma meg a kolléganőnek írtam a szakdolgozatát és már hulla vagyok!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért!!! :oops:
Egy-két oldalt sikerült visszaolvasnom, majd igyekszem követni a fejleményeket. Úgy látom jó pár dologról lemaradtam.

Megvagyok, csak nem érem utol magam.

Kisfiam holnap lesz már két hónapos. Most gyorsabban telnek a napok nekem mint várandósan.
Ebben a hülye időben nagyon nyűgös.
Alig tudom a házimunkát is elvégezni, a kertbe pedig még a születése óta ki sem jutottam. :oops:
jucus80

Eclipse!
Részvétem!
Vigyázz magadra és a kicsi lányra!
franci

Sziasztok Lányok!

Köszönöm. Alkoholista volt, és már pár éve nem voltunk beszélő viszonyban. Annyira nem rázott meg a halálhíre, lehetett rá számítani. Cukros volt, úgy piázott. Azt meg nem lehet sokáig csinálni...

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse, részvétem. :cry:

Én a héten megyek védőnénihez. Jól vagyok. Róka koma elkerül, szerencsére.
mókica

eclipse

sajnálom :cry: és kitartás mindenhez...

KépKép
bettike83

Hol van ma mindenki???
franci

Franci, én vagyok, csak nem akarom, hogy velem legyen tele az oldal. :oops:

chrissy81

Sziasztok!

Én is bejelentkezem...

Eclipse: részvétem :(

Én most nagy izgalomban vagyok. Holnap megyünk a BMC-be konzultációra. Már összegyűjtöttem az eddigi leleteket, meg szereztem beutalót.
Azt hiszem holnap hosszú listát kapunk a teendőkről... :)

hofeherke

mara: Drukk nektek holnapra.
vicky79

sziasztok!
életjel :)

ma voltam a terhesgondozóban. a doki már 12. héten kéri a terhelést... szóval nemsokára jön a cukros lötyi... (anno mondtam anyumnak, h lehet könnyebben megenném magában a cukrot, mint vízzel keverve meginni :roll: egész nap fájt tőle a fejem :? )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Mara!
Kihez mentek? Majd gyere és mesélj mi volt,hogy volt....

hajni...
Budaörs

Mara! Nagy adag drukk nektek holnapra!!!! :D :D :D Aztán várjuk a híreket!!!

Mi megvagyunk, bár Bogi megint beteg lett, sajnos a megnagyobbodott orrmandulája miatt folyton elkap valamit. Ezért is javasolta a dokija a műtétet, bár nagyon tartok tőle, de azt hiszem nem lesz más kiút... :cry:

puszi mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

eclipse: részvétem
mara: drukk holnapra

a magán laborba megkaptam a normál terhelési eredmények tartományát ami a következő cukornál:(mmol/l)
0 perces: 3,61-6,11
60 perces: 6,7- 9,4
120 perces: 3,8-6,6

inzulinál
0 perces: 0-27 mU/l
60 perces: 0-55 mU/ml
120 perces: 0-45 mU/l

rólam: szerintem nem volt pete érésem de nem értek hozzá. Vélemény?
http://ciklus.hu/images/diagramok/d149a2620022d1e27e628ee2686d2541_100424_100526_1274832000_.png
dr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?