sziasztok!
hú, Manduca, tök jó Orsi, hogy vettél. Én nem akarnék annyit költekezni, így, hogy vettem mei tai-t, de szeretnék azért...
Apától függ, csak nehogy későn döntsön...
Orsi, köszi a tippeket. A fogzás simán bejátszhat, persze még nem bújik ki neki mostanában, de jön vhol... Már 2 hósan is mondta a doki, van nyáltenger is meg minden.
A megfeszítés érdekes módon pont akkor van, miután megeszi az első nagy adagot, és böfiztetem egyszer, és utána nem lehet visszarakni. De úgy tűnik, tényleg a bentmaradt levegő zavarja, már volt, hogy sikerült még újra böfizni.
Amúgy igen, éljen a szopi, csak tegnap már megint kevés volt a tejci, tényleg jó ez a hullámzás...
Du két mellből volt 100, s ráadásul kevés neki, most az előbb is 160-t evett (2mell), úgy hogy hajnalban 2x is evett (3, 6 óra, bár olyankor valszeg nem sokat, mert elalszik
)
Írt a doki múltkor nekünk ilyen rizspép/tejpép receptet, mivel úgy tűnik nem elég neki a kajci...meg nem tart ki éjjel. Persze azért ez is tápszer, nem akarom erőltetni. 4 hós kortól adható, tudtok róla vmi extrát amúgy? Maja evett ilyet (is)?
Mikor először kipróbáltuk, még nem ment neki a kanalazás, aztán r 2 nappal lement egy negyed adag. Nagyon édes azért, ahogy kóstolgat
Viszont nem ezután "aludta át" az éjszakát, hanem másnap volt, amit múltkor írtam. S tegnap, ahogy nem volt tejci, kapott már 5-kor is. Na így (vagy vmiért, ilyenkor már szokott) jól bealudt, fel kellett 8-kor kelteni fürdetni. S nem kapott csak fürdés után kaját - szopit és kevés pépet. (mert előtte apa szerint nem volt éhes, még aludt ugye...) Jó sokáig tartott így az etetés, aztán messze nem aludta át az éjszakát...hát azt hiszem, inkább a mélyhűtőbn lévő lefejt tejciket fogom elővenni, csak azt meg nem lehet olyan hirtelen, mikor kiderül, h jé, nincs tej...
Dharma, először mentek (vagy mennétek?) el kettesben Maja nélkül?
Boldog szülinapot Majának, aztán yógyuljon meg gyorsan!
Orsi, sok sikert a felújításhoz!!
Saját tapasztalat, ne legyen igazam, de azért arra számítsatok, hogy nem biztos, h minden akkor fog történni, mikor a tervben van, mikorra kivett a párod szabit...
Csak hogy készülj fel... Ez nagyon durva, még az elején mi is próbáltuk belőni, s kivenni akkorra szabit, de... Ezért is jó volt, h én aztán pocakkal tudtam már ezzel foglalkozni. Persze nálunk nagyobb, és hosszadalmasabb dologról volt szó, meg rejtett hibákról, akadályokról.
S még sokminden hátra van. Többek között a lépcső burkolása, amire aztán én is szeretnék kerítést