Új privát üzeneted érkezett!

Öntöm én az optimizmust, amig van belőle... :D 8) Aztán majd TI kanalaztok engem, ha mégis sikerül "befordulnom" :-)

De igyekszem nem csinálni ilyet... :-) :wink:

szilvás76

Köszi Szilvi,majd keresgélek ha megyek könyves boltba.Én elég nehéz eset vagyok ezt néha be is látom NÉHA ez jó szó rá.Elmúlik ez egy idő után de sajnos egyre többet előjön,sokszor bánt,mikor mondok neki valamit már megbánom de sajnos akkor már késő nem mondok én bántó szót csak tudom utána nincs igazam,mert mindent megtesz és mi értünk,nincs olyan dolog amit kitalálok és azt mondja nah nem ezt nem csináljuk nem vesszük meg.Ezt ilyenkor tudom is de ha rám jön a hülyeség akkor mondom én nem vagyok fontos neked mi nem számítunk stb sok férfi nem viselné ezt el.És akkor sokszor ha ő mérges és nem úgy szól én meg sírok rögtön mint egy gyerek nem volt ez így soha,csak most!!!Hétvégén ebédhez készültünk akkor jött haza és mondta nah elfelejtett magának cigit venni,én meg ráválaszoltam nekem vettél sütit meg gyümölcsöt,mert amugy én azt kívántam de persze egy árva szóval nem mondtam neki,hogy hozzon erre felvette a cipőjét és elment hozott nekem sütit meg narancsot,utánna már bántam még enni sem hagyom nyugodtan de néha rámtör egy hülye lény ami nem is én vagyok ez olyan rossz.Remélem hamar elmúlik majd.

Kép
bévi

Bévi mi a csillagjegyed?

Szilvi :wink:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]N írta:evilanya eltotyogok a boltba addig se sírom tele a fórumot :)
Nyilván a társaság is hiányzik,sokat vagyok egyedül.. :?

Sírj csak, ha utána jó kedved lesz... :-)
Biztos az sem jó, hogy egész nap egyedül vagy... Kitartás... :)

szilvás76

Lehet felmegyek kalapálni :) levezeti a stresszt :) és nem leszek egyedül :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi nagyon sokat jelent az is magunk vagyunk hidd el anyukám szerint az a baj egyedül vagyok nem mozdulok ki,jó vásárlást neked.

Szilvi köszi a tippeket és ne fordulj be neked nem szabad ki tartja bennünk a lelket!

Limo öregesen ez jó szerintem a férfia többsége az aktiv marad öreg korára is :lol:

Én is elmentem kicsit beülök a kis autómba és megnézem a párom mamáját és a páromat,takarítják a tisza partot vissza ment a víz és nyitni akarnak majd,de mire kitakarítanak lehet megint áradni fog,a múltkor is ez volt már kétszer,majd jövök vissza jó munkát pihenést minden kinek és bocsi a sok panaszkodásért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Évi SKORPIÓ!!!!!Jó ötlet menj fel a munkásokhoz és irányítsd őket tuti jobban haladnak majd :lol: :lol: :lol: :lol:
Puszi mindenkinek!!!!!

Kép
bévi

Évi, kevesebb CH tartalmú kekszet vegyél! ne cipekedj! :-) 8)

szilvás76

:) nem fogok

evilany

sziasztok lányok most ébredtem fel mi van velem ma olyan álmos vagyok el sem hiszem úgy aludtam volna még de nem lehet mert fel kell tennem főzni :( kicsi Bencém is hagyott aludni hihetetlen pedig ő aztán egy örök mozgó bébi :D
Vendég

Sziasztok!

Szamóca: Kép Mesélj magatokról.....

Csillag: Kép Csak óvatosan, mert különben: Kép

Vanilla: csak kibújt az a kukac! De egy a lényeg, hogy egészséges!

Barbcsi akkor most igazoltan leszel távol. Szorítok a vizsgáidhoz. Én is mindig stresszelős voltam.

Ircsi olyan korán reggel mikor te a billentyűzetet vered én megpróbálom a gyerekemet rávenni, hogy öltözzön.....s csak akkor jutok gép elé ha beérek a munkahelyemre. 8)

Évi majd átmegy rajtad ez a hangulat. Van ilyen is. Mindig pörögsz ezerrel, most nincs kedved semmihez. Na bumm. Feküdj le és pihenj.

Én nem vagyok hisztis. Ha felkapom a vizet annak biztosan oka van. tegnap este is ott ugráltam két pasinak akik arra is lusták voltak, hogy megemeljék a feneküket. Szomjas vagyok, hozzál zsepit, de teát is kérek, édességet ennék.....én meg morogtam, de persze megcsináltam. Gábor is taknyos ráadásul.

Viszont abban Szilvinek (megint) igaza van, hogy a szülés után leszünk igazán elviselhetetlenek. Főleg az első gyermeket váró anyukákat fenyegeti ez a veszély. Ugye borul a hormonháztartás - ami most van az kismiska - és mindene aggódni fogunk. Én emlékszem, hogy csütörtökön jöttünk haza a kórházból és én pénteken egész nap bőgtem. Mert nem evett a gyerek. Én meg attól féletm leesik a cukra(mint a kórházban) és nem veszem észre. De ez rajtam elég hamar átment, remélem most is megúszom ennyivel.

királylány

[quote="bévi"]K írta:béviöszi Szilvi,majd keresgélek ha megyek könyves boltba.Én elég nehéz eset vagyok ezt néha be is látom NÉHA ez jó szó rá.Elmúlik ez egy idő után de sajnos egyre többet előjön,sokszor bánt,mikor mondok neki valamit már megbánom de sajnos akkor már késő nem mondok én bántó szót csak tudom utána nincs igazam,mert mindent megtesz és mi értünk,nincs olyan dolog amit kitalálok és azt mondja nah nem ezt nem csináljuk nem vesszük meg.Ezt ilyenkor tudom is de ha rám jön a hülyeség akkor mondom én nem vagyok fontos neked mi nem számítunk stb sok férfi nem viselné ezt el.És akkor sokszor ha ő mérges és nem úgy szól én meg sírok rögtön mint egy gyerek nem volt ez így soha,csak most!!!Hétvégén ebédhez készültünk akkor jött haza és mondta nah elfelejtett magának cigit venni,én meg ráválaszoltam nekem vettél sütit meg gyümölcsöt,mert amugy én azt kívántam de persze egy árva szóval nem mondtam neki,hogy hozzon erre felvette a cipőjét és elment hozott nekem sütit meg narancsot,utánna már bántam még enni sem hagyom nyugodtan de néha rámtör egy hülye lény ami nem is én vagyok ez olyan rossz.Remélem hamar elmúlik majd.

Bévi. ha TUDOD, hogy ilyen tudsz lenni, akkor néha bocsánatot kell kérni, és kérni Őt, hogy nézze el a hisztijeidet. Igyekszel te kordában tartani, de nem mindig sikerül, de attól ő a legfontosabb neked, és köszönöd, hogy van.
Néha KELL, hogy kerek perec kimondd, neked is jobb utána, meg ő is érzi, hogy most ez egy MÁS állapot...

Nem szabad sárkánykodni, pláne ha tudod, hogy az vagy/voltál... :-)

szilvás76

Évi és a zaj sem fog zavarni ha besegítesz. Sőt előbb készen lesznek ergo hamarabb csend lesz :lol:

királylány

Dia. Én is első éjjel együtt bőgtem a gyerekkel. :-) Jó kis páros voltunk. ;-)
Nálam is hamar elmúlt szerencsére, egy-két hét volt necces, aztán rendben voltak a dolgaink, összeszoktunk... :-)

szilvás76

[quote]N írta:éhány járulékos változás meg kimondottan tetszek neki!

Bár azt hiszem tetszek neki, de tetszik-et akartam írni!

Én is sokat vagyok egyedül, szinte mindig, volt olyan hét, hogy csak a boltossal beszéltem személyesen a páromon kívül :(
És ha csak picit rosszul szólnak hozzám már elbőgöm magam.

Na én is kipanaszkodtam magam! Ja! az kimaradt, hogy megint megégettem a kezem..!!!! :cry: :cry:
limo73

királylány :ez nálunk is így van a fiukkal ez kell az kell ezt hozd azt hozd ezt tedd el azt tedd el ,aztán egyik alkalommal párom elkapta a harci düh és azt mondta nem csinálsz semmit maradj nyugton ,meg tudják maguknak csinálni a kajcsit a málnát meg mindent maguknak mi lesz veled ha megszülsz még fáradtabb és nyűgösebb leszel többet leszel lekötve a pici miatt akkor hogyan fogod kinyalni a fiuk seggét most fejezd be mert nem tudom mi lesz és lehordta a fiukat is na azóta ki szolgálják magukat az esetek 70 %-ban takarítják a szobájukat , eltűrik a ruhájukat stb... csak a forró ételbe nem engedek bele nyúlkálni nekik és tudod mit mondok igaza van a páromnak most látom mennyire önállóak 7 és 12 éves a fiaim .
Vendég

az egyedül létet én is megszoktam már 220 km -ről innen költöztem páromhoz mindenkit ott hagytam család barátok egész estig egyedül :cry: hiányoznak de ez van ,a szomszédok meg pont az én korosztályom :shock: kb 80 éves nénik van közös témánk :D szóval a boltos maradt meg a net ennyi még jó hogy

TI LÁNYOK VAGYTOK ITT NEKEM :oops:

SORRY DE EZ IGY IGAZ MÁR TUTI BECSAVARODTAM VOLNA ITTHON
Vendég

Vanilla de neked már nagyok a gyerekeid, nekem Bence 5 múlt és az apja ugyanúgy ugráltat....és tévedés ne essék mert szívesen csinálom-kevesebb kosszal jár, csak néha szakad a cérna
Tegnap is 5x futkostam a konyha és szoba között. Még jó, hogy 62m2 az egész lakás

királylány

[quote]s írta:zóval a boltos maradt meg a net

Éppen nemrég mondta a párom, hogy a gyerekeink egérrel a kezükben fognak születni, és az első szavuk az internet lesz! :D
limo73

[quote="limo73"] írta:limo73n is sokat vagyok egyedül, szinte mindig, volt olyan hét, hogy csak a boltossal beszéltem személyesen a páromon kívül :(
És ha csak picit rosszul szólnak hozzám már elbőgöm magam.
:

Az egyedüllét biztos nem túl jó ilyenkor, és majd babával sem lesz az...
Sztem engem is a pörgés tert még optimistán, no meg az Elsőszülöttem. :-) Ha nem dolgozhatnék (vagy nem lenne bármilyen rendszeres elfoglaltságom) talán én is már kicsit kilennék. Babával meg sokat kell sétálni, barátkozni, jó levegőn-napocskán lenni... segít... :-)

szilvás76

hát igen ahol pici van ott más kicsit a dolog de a párod azért ezt figyelembe vehetné hogy kis mama vagy aki a vége felé jár és már nem vagy épp fiatal pattógos menyecske :) bocsi nem akarlak megbántani ezzel távol áll tőlem .

Mondjuk az előző férjem le sem sz.. ta terhes vagyok ugyan úgy kellet mindent csinálnom neki mindent és ha nem úgy mint nem állapotos koromban megkérdezte mit csináltál egész nap ? mitől vagy elfáradva ? stb... nálam akkor szakadt a cérna .
:x
Vendég

Csajok van egy csomó lányos cuccom nem érdekel valakit ??

a tesz veszen vettem nem eget verő áron bodyk nagyon édesek 100ft /db

meg egy tündéri kis ruha van :) az is nagyon olcsó volt 500ft

ami kicsit húzósabb 1800 ft volt de gyönyörű az a cumis üveg :( azt sajnálom is de azt baba boltban vettem .

ha valakit érdekel írjon rám és küldök képet róla
Vendég

Vanilla, ne csináld már! "Csak" picifiad lesz, nem nagy baj történt, ha olyan szupi cumisüveget találtál, ami tetszik is, hát miért adnál túl rajta???
És éjszakára nem mindegy, milyen bodyt adsz rá??? :-)

A ruhát tedd el, hátha jó lesz még egyszer!!!

szilvás76

[quote="vanilla01"] írta:vanilla01a párod azért ezt figyelembe vehetné hogy kis mama vagy aki a vége felé jár és már nem vagy épp fiatal pattógos menyecske :) bocsi nem akarlak megbántani ezzel távol áll tőlem . :x

Nem vagyok beteg csak terhes. És úgy gondolom, hogy öreg sem. Eléggé pattogós vagyok elhiheted, így 10 héttel a szülés előtt. Eddig sem hagytam el magam, ezután sem fogom. Orvos nem mondta, hogy bármi bajom van, így nyugodtan teszem a dolgom az ésszerűség határain belül. Mert azért az más ha a doki mondja ácsi van.... A karton tejet nem én cipelem fel. Segít ha kell vagy ha kérem, sőt olyanokat is megcsinál amit eddig esetleg nem. Figyel ám rám, de előfordul, hogy elszakad a cérna. Na mindegy nem magyarázom, mert hosszú lenne. Összeteszem a két kezemet, hogy ilyen férjem van.

királylány

hihi ez igaz :P :D de veszek neki másikat szülni meg többet nem akarok tragédia nem ért valahogy legbelül tudat alattin biztos éreztem mert lány helyett mindig azt mondtam neki fiam :oops: és most hogy jobban vagyis 100%-ra tudjuk ki is ő csak nevetünk és semmi csalódottság , vagy szomorúságot nem érzek /zünk boldogok vagyunk szeretjük a mienk és ennyi :) igy lesz 3 és egy fél fiam :) kész foci csapat !!!!! :shock: :D :D
Vendég

Bencén anno rózsaszín rugdalózó volt a kórházban.....ilyen jutott neki :lol:

Nem haragudtam meg csak félreértettél, én sem fogalmaztam világosan.....

királylány

Spórolós gyerek: jók lesznek a nygok ruhái, játékot sem kell sok újat venni....

királylány

királylány : Én nem rosszból mondtam és nem is akartalak megbántani ha esetleg így történt ne haragudj nem szándékos volt . És elhiszem hogy segít a párod és örülök is neki komolyan . Az a bizonyos cérna szakad szerintem minden hol minden kinél :D nálam meg főleg olyanokon sokszor hogy rá fél óra és nevetek .... :)
Vendég

Tudjátok mire leszek kíváncsi ki fog elsőnek szülni :) :shock: juj de izgi lesz hogy mikor bújnak ki ezek a kis manók :) .
Vendég

Hát, ha anyagilag megteheted, tedd.. Én egy cumisüvegből, ami ráadásul tökre tetszik, nem csinálnék problémát. Abból is finom az enni-innivaló :-)

Amúgy meg te mondtad, hogy csak bodyt vettél egy párat, azt meg pikk-pakk kinövi...
Na mindegy, mindenki más, én biztos tudnék spórolni rajtuk... :-) :D 8)

Jó, fodros ruhácskát nem adnék én se a fiamra, de az meg csak egy darab... :-)

szilvás76

Nem bántottál meg, azért írtam, hogy nem jól fejeztem ki magam én sem. Nálunk a nő végzi a házimunkát és kevesebb kosszal jár ha én csinálok vacsit. Csak tegnap szaladoztam a szoba meg a konyha között vagy 5x amit egyébként 1 úttal is megúszhattam volna. Morogtam egy sort, uram meg elütötte valami viccel, mint általában. Egyébként egész nap tevékenykedett otthon és mire hazaértem össze is takarított, meg is van fázva nem kicsit, így megértem az ő álláspontját is. de nálunk ez akkor is előfordul ha éppen nem vagyok terhes.
Kolléganőim röhögnek rajtam mert annyit szaladozok, hogy alig van hasam. A képeken sokkal nagyobbnak látszik....

Többiek hova tűntek?

Tündi jelentkezz! Aggódunk!

királylány

Szilvi pedig lehet jól nézne ki benne Kép

királylány

:-)Nekem (illetve Bendének) olyan szép bodyjaim vannak, én tuti ráadom a lánykámra, magasról nem izgat, hogy zöld, vagy bézs, narancs, vagy halványkék csík van benne. Az 56-osok még egyszer sem voltak használva... :-) Akkor még újonnan vettem őket, márkásak is... És olyan édesek... :-)

szilvás76

Én ugye még nem tudom, hogy melyik nemet erősíti a gyermek, de én is rá fogom adni a Bencéről maradt ruhákat. Neki sem csak kék volt....

királylány

Na, jól eltűntem megint...szokásom sajna...töltöttem fel képeket...:)

Meg közben a szüleimmel beszélgettem...hát semmi jó...
Ma találkoztak a nagyimmal, hogy ezt az öröklés dolgot megbeszéljék...és a nagyim teljesen elzárkózik az egésztől, nem hiszi el, hogy anyu ezt nem képes megérteni, és azt sem érti, miért vannak ezen felhábordva...örüljön, ha majd megkapja az apai részét...

Anyum persze kiborult, ő fel is állt, és gyalog hazament, apu maradt még ott...azt nem biztos, hogy tudni akarom, mik hangzottak el akkor a nagyim meg apu között, de el tudom képzelni...anyu most otthon sír...azaz szinte bömböl...úgyhogy hugomat hazazavartam hozzá (bár nem lesz nagy lelki támasz őnagysága anyunak), majd apukám is siet haza, ő közben elment dolgozni...remélem anyu addig nyugiba marad...volt már ő nagyon durván depressziós, és nem egyszer az utolsó pillanatban vettem észre, hogy bekattant és ki akar ugrani a negyedikről, úgyhogy remélem tényleg nem lesz semmi baja...pont jókor jött szegénynek ez most :evil: na mindegy...bocsi...de nem bírtam...úgy felhívnám a nagyanyámat, de azt hiszem inkább a büdös életben nem szeretnék vele többet beszélni...

Egyedüllét...elhiszem, hogy nagyon rossz...én is itt szenvedek...bár azért Gábor néha itthon van, de tök fura...mindig emberek között dolgoztam, most meg 4 fal közé zárva...és netfüggő lettem...de ezek szerint ez másnál is így van... :wink:
Szerencsére Gábor sokat segít, sőt már rá kell szólnom néha, hogy nem vagyok rokkant, és a virágot meg tudom egyedül is locsolni...de aranyos...
Mostanában attól van ki, hogy úgy ki tudom röhögni...persze nem szándékosan, de mond vagy csinál valamit, amin régebben csak mosolyogtam, most azon röhögőgörcsöt kapok...mondta, hogy örül, hogy jó a kedvem, de jobban örülne neki, ha nem rakta, hanem vele nevetnék...néha sajnálom szegénykét ezért, de hát ez legyen a legnagyobb baja...

Ilus

KépKép
badzsulka

venni nem fogok mert fiús cuccaink vannak ugye bár 2 fiam van meg a húgomnak is fia van jutott fiúsból bőven vennem nem kell hála égnek .

Én csak gondoltam ha valakit érdekel nem nagy összegek és ráadásul disneysek más miért venné meg drágábban jól járhat velük és anno fehéreket is vettem még jó :D
Vendég

hu olyan éhes lettem csajok és az ebédem még fől :cry:
Vendég

Vanilla mit főzöl?

Ilus bakker :shock: Hogy valaki így viselkedjen a saját lányával :twisted: Anyukád ha megteheti forduljon ügyvédhez. Vagy keress egy szakértőt a neten és írdd meg a problémát, biztosan tud tanácsot adni ilyen helyzetben.
Te nem tudsz átmenni anyukádhoz? Vagy nem egy városban laktok? Szegénykém, nem csodálom, hogy ki van akadva. És még hajlamos is a depresszióra. Hát nem húzza az ág őt eléggé?

királylány

De, egy városban lakunk, csak másik kerültben, úgyhogy kb. 1,5 óra, mire átérek, azt mondta, ne menjek sehova, majd ellesz...de azért megnyugszom majd kicsit, ha a hugim már hazér...

Az előbb hívtam...még mindig sír, most épp a nagyimnak ír levelet...ami nem tudom jó ötlet-e, de lehet, hogy így könnyebb neki...

Most meg még apósom is kicsit felhúzott, de ő már mellékes csak...ez már egy ilyen elcseszett nap, úgy látom...dörög is...Gábor meg majd csak 5 felé ér haza...:(

Ilus

KépKép
badzsulka

Én ma pulyka combról pörit + nokit hozzá és gyöngyhagymát savanyunak :9

tudjátok a pulyka hús az házi mert anyósék nevelik őket és ősszel mikor nagyok már levágjuk és be a fagyóba úgy hogy az van még itthon és ki kéne fogyjon már

mert nem rég vettek 100 db csirkét ami kb juli elején vágásra nő :) és kell a hely nekik :)
Vendég

Na itt volt öcsém kicsit. Beszélgettünk a semmiről,nem vagyunk egy világ...

Előkészítettem a husit,rántott karaj lesz estére,meg petrezselymes krumpli uborkasalátával.Holnap és holnapután meg hozok a városból kaját,ha már lesz bérletem kihasználom :wink:
Ma van a barátnőm névnapja, holnap megyek megköszönteni.
Oda is eljárok ám,csak mostanában még ehhez se volt kedvem türelmem, mármint kimozdulni.Elég eljárni a klinikára 2-3 naponta...de most elmegyünk moziba is,épp megbeszéltük,Szex és New york 2-re.Bár a Miki megkérdőjelezte kibírom e...elsőre nem értettem,erre ő,hogy pisi.....napi 5 liter mellett...ehh.
Majd kijárok :)

Vanilla tudom mit érzel,nekem is mindegy volt a neme csak tudjam biztosra,valahogy ez fontos volt. De kislánynak is örülnék nagyon.

evilany

Jáj tudom gonoszság ilyet írni dolgozó kismamiknak de úgy aludnék néha egyet napközben,ha már az éjszakák ilyen pocsékak,de itt kalapálnak ez így esélytelen. Basszus pedig most pihenhetnék,ilyen többet nem lesz...

evilany

Évi én, mint dolgozó kismami most úgy gondolo bírnék aludni, de basszus mikor lehetőségem van rá (hétvégén) na akkor nem megy...Ez van...

királylány

Na, ez a baba haláli...imádja azokat, amiket nézek...
Most megnéztem a Csinibabát...és végig tombolt, de csak amikor a zenék szóltak benne...:)
A mesékkel meg ugyanígy van...valahogy megérzi, ha olyat nézek, amit szeretek, mert ő is tök izgatott lesz, és jelez nekem...olyan édei...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Elvonulok Lostot nézni,befejező dupla rész,este belealudtam :?

Ha valaki tudja javítsa ki a táblába ahogy Ilust beírtam,fél soros lett sajna,nem tudom kezelni úgy látszik ezt a táblát.

evilany

A tábla nem baj, így is benne van a lényeg...:)

Lost befejezője honnan van meg?! Mi meg mindig várjuk itt a hétfőt, hogy AXN-en megnézzük...én meg már idegbajt kapok, mert megint nem értem, miről szól...de már csak azért is végignézem...csak ez miatt nézem az elejétől fogva, és amikor azt hiszem, hogy értem, akkor történik valami, ami teljesen összekutyul, és nem értem...

Ilus

KépKép
badzsulka

Hát megszereztük :wink:
Hát,mondjuk az elején amilyen jó volt olyan kusza és lapos mostanában...de nem adom fel most már végignézem...csak mennek a részek de nem sok történik,igaz ez a vége itt ki kell derüljön minden de a Miki szerint ez is lapos lett,mindjárt meglátom.

evilany

Sziasztok

Akkor írok magunkról, aztán kicsit visszaolvasok, nagyjából képbe legyek. :D

A "nagy" fiam, Kristóf most lesz 3 éves június 13-án. Császárral született, mert hirtelen felment a vérnyomásom. 38. héten 3300 g 50 cm volt.
A kistesó is nagyon fiúnak tűnik. Az elején volt egy kis para vele, mert októberben volt egy vetélésem, és 3 hónapot várni kellett volna, de védekezés ellenére sikerült összehozni másfél hónapra a műtéttől. Szerencsére úgy néz ki minden rendben van.
Neve még nincs, talán Máté ami tetszik apának is nekem is, de majd még kiderül, Kristóf nevében a kórházba menet egyeztünk ki.

Képet teszek majd, bár rólam ne nagyon várjatok, útálok fényképezkedni :D :D de Kristófról, meg a babasarokról teszek majd, meg azért csinálok pocakképet is :D

Na most hirtelen ennyi. Mit írjak még?
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca,lesz mit visszaolvasnod :wink: Akkor te gyesen vagy még ugye? Szép nevek!

evilany

Évi

Megoldottam a táblába a félsort ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?