Sziasztok,
sikerült visszaolvasnom
És egy nagyon nagy elmaradással kezdeném:
Beze,
úgy látom Danika is Lexike példáját követi, már 13 napja kapta a szurit és nincs láz. Akkor mostmár meg is nyugodhatok?
Szerintem életetek legszebb szilvesztere áll előttetek!
Bikfy,
nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked utólag is!!!!!!!!!!
Ne az évek számát nézd, hanem azt, hogy mennyire jó úton haladtok afelé, hogy szülők legyetek.
Párod is szánja-bánja a viselkedését.
Kitartást a tanuláshoz és gyors könnyű vizsgákat kívánok neked!
Vius,
Darinka csodaszép kislány, annyira laza mindig, mintha a világ összes gondját képes lenne megoldani, nem problémázik semmin. Remélem nagyobbnak is ilyen marad és akkor szép élete lesz.
A Dari-barikádon fél órát nevettem, mert először azt hittem kisbárányt kapott a kislányod
Mné,
üdv közöttünk, nekem 4 inszemem volt és utána az első sikeres lombik, Dávidka pedig spontán baba. Nekem az orvosom javasolta az inszemet 1,5 év sikertelen próbálkozás után.
Kiki,
én még mindig az utró maró hatásában látom a barnázás okát, remélem holnap a doki is hasonlót mond majd. Nincs semmi baj, biztos vagyok benne.
Bazsa,
te aztán egy igazi pörgős csajszi vagy, vigyázz magadra azért
Rodina,
én amikor Danikát vártam talán a szülés előtti hetekben álmodtam vele, Dávidkával pedig azóta mióta ez a doki-mizéria van.
És ha belegondolok akkor kivel is álmodnék? Hiába vannak az uhuk, igazán fogalmam sincs, hogy fog kinézni a kisfiam, Danikával sem volt, el sem tudtam képzelni. Én eléggé realista vagyok
Nem baj, ha a tudatalattid szabadon szárnyal és nem a babával foglalkozik, még épp eleget foglalkozhat vele ha megszületik.
Anyukám pedig azt szokta mondani, hogy az éjszaka pihenésre való és nem álmodozásra
Lehet, hogy igaza van...
Agassi,
hol lehet megnézni a gyerekeidet? Nagyon kíváncsi lennék rájuk, annyira aranyosan írsz róluk, öröm olvasni a soraidat.
Elhiszem a körbehisztit is, én is szoktam, pedig nekem egyenlőre csak egy gyerekem van, neked nem lehet egyszerű a kettő.
Nagyszülős gondot megértem, sokszor én is a falnak beszélek, és úgy jön ki az egész, hogy én vagyok a gonosz anya aki mindent megtilt, a nagyszülők meg a Minden, mert ott aztán nem ismeri senki a NEM szót.
Megértem, hogy kényeztetni akarják az unokát, de azt ne az én elveim ellen tegyék...
Mondjuk az én szüleim odafigyelnek arra amit mondok, és a férjem anyukája is, de az apukája és az élettársa tojik a fejemre, értem én, hogy jószándékúak és szeretik a kicsit, de nem kell fél kiló csokit megetetni vele, ha náluk van. Főleg, hogy én itthon egyáltalán nem adok csokit a kisfiamnak...
Ma voltam a szülészeten CTG-re időpontot kérni, és annyira örültek nekem a szülésznők!
Még emlékeztek rám, és nagyon boldogok voltak, hogy a második baba spontán jött és nem kellett annyit küzdeni érte. Még most is emlegetik, hogy mennyire szépen szültem, öröm volt az ágyamnál állni, egy hangos szavam sem volt (ehhez hozzá kell tennem, hogy anyukám hosszú évekig szülésznő volt ugyanott és a lelkemre kötötte, hogy ne merjek hisztizni és kiabálni, mert azzal sem magamon sem a babán sem a személyzeten nem segítek
)