Julcsi, lehet, hogy igazad van, de igazi orvosom nincs.
A mostanival, akihez járok, nem beszéltem meg, hogy gondozna-e, egyébként alkesz.
Én akárhányszor jártam nála, semmi gond nem volt, kedves, rendes, de ugyebár kocsival jár ki a városból a másik városba.
De kolléganőm mondta, hogy ő volt nála, úgy hívták be, ügyeletes volt, vagy mi, és tántorgott és csúnya dolgokat mondott-vagyis vérzett kolléganőm már egy hete, és nem éppen válogatott szavakkal mondta meg, hogy mit kéne csinálni vele.
Tehát nyers volt, nem obszcén.
Pontosan nem emlékszem, mit mondott, ezért próbáltam körülírni.
Eddig egy normális orvosom volt, ő meghalt.
Nem magyar származású volt, nagyon bírtam.
Az első nődokim sztk-s, a nővéremet meguh-zta hüvelyivel korán, mondta is, hogy nagyon fájt neki, a baba elment.....
(nekem már hiába magyarázza bárki, hogy nem attól).
A következő volt, aki meghalt.
A harmadik felírt Clostyt ezelőtt Úristen!!!! 4 éve (de régen volt), de uh ellenőrzés nélkül, hetvenakárhány napos ciklus és ciszta lett a következménye. Fájt, mint a fenefránya!
Aztán most van ez, aki van.
Közben próbálkoztam nővérem nőgyógyászánál, tök jó kis szert is adott, amitől lett halvány csíkocskám is, de mivel a szteroidot is akkor szedtem, össze-vissza mensiztem, nem volt semmi.
Akkor, azt hiszem, sikerült.
A hülye szteroidtól két hónapig szinte egyfolytában mensim volt, 1-1 nap néha szünetelt, ekkor gyorsan összebújtunk.
Aztán az lett furcsa, hogy hirtelen kalácsot eszem savanyú uborkával.
De közben is volt a pecsételés és mindenféle és sav, de nagyon.
Teszten valami annyira halvány izécske volt, de volt.
Ezt a tehén petefészkének kivonatából nyert lének köszönhettem.
Ennyi ésszel és egy vödör mésszel meg kellett volna várnom, hogy a szteroidot ne kelljen szedni, már talán lenne babánk.
De a szeréből nincs több, Svájcban gyártották, de a kerge-marha kór miatt már nem csinálják többet, sok nőnek lett babája a segítségével, akiről lemondtak a dokkerek.
Úgyhogy 1 üveggel megiszogattam, ennyi volt az esélyem.
Meg messze is van, 2 órányira kocsival.
Igaz, egri kismamája is volt, ő pedig az ország másik szélén él.
Ő mondta nővéremnek, hogy nem kell a cukorterheléses.
Nem is volt.
Nagyon híve a természetes módszereknek.
Ja, tavaly meddőségi kp-ban voltunk, ott csináltak hormonprofilt, okés volt. Igaz, a prof. szerint a 18 milliós sp.konc. is jó (férjemnél!!!!!:))
Nem baj, hogy az alsó határ is 20.......
Egyből a lapart akarta, én meg nem mentem vissza, nem is vállalok be ilyet ilyen béléssel.
A legújabb dokim támogatta, hogy nem mentem bele, javasolta Tapolcát, hogy ott mindent megcsinálnak, kivizsgálnak.
Nyáron elmegyünk, ha addig nem kopogtat a gólya!
Már mondtam férjemnek, mondta, oké!
Talán már jobban akar babát, mint én.
Per pillanat már kicsit elegem lett......megint......
Sebaj, kiheverem!
Mire való a humor, hogy átlendítsen a nyomorúságaimon.....
Pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=SfElcjQQjCc