Sziasztok!
Rita! Azt hiszem én lemaradtam!
Nagyon boldog névnapot kívánok! Jó is az, ha virgonc a kis hölgy!
Csak kint is olyan legyen majd!
Dorka! Ez borzasztó! Sok gyógypuszi a srácoknak!
Bicajjal kapcsolatban, ahogy Kati megfogalmazta most az egyik hozzászólásában: én is paneles lány vagyok. Tekerni tudok, de kanyarodni, lassítani, megállni...
Kicsit én is parázok... Holnap kérek időpontot a fülészetre, mert már ki vagyok tőle, hogy 1 hónapja süket vagyok...
D vitaminra én is úgy emlékszem, hogy nyáron nem kell már. Illetve húginak még annyit mondtak, hogy 4 hetente váltson újat, mert felnyitás után néhány héttel már nem olyan hatékony. Nem 'tom.
Na, köszönöm az óvónénis hozzászólásokat!
Rita! Én 5 éve Balmazújvároson voltam egy ilyen lagziban... A neveket folyamatosan mellémondta ( a menyasszony becsületes neve MariannA lenne), a dátumot sem sikerült tökéletesen kimondania, előre vagy hátra csúszott egy napot... És egyéb nyalánkságok.
Kriszti! Ha gondoljátok egy pezsgősüvegbe önthettek szőlőlevet koccintáshoz, ha nem szeretnél alkoholt inni. Csak egy kósza ötlet...
Kati! Gyönyörű Virág abban a ruhában! Na jó, egyébként is! De abban olyan kis hercegnős a csodálatos hajával! Biztos szuper volt, látszik rajtatok, hogy jól éreztétek magatokat!
bbj Judit! Igen, van Pitypangos egyenpóló az ovisoknak!
Vera! Tiszaföldváron a Tisza-zugi múzeumba mentünk el. Hát lányok valami szuper volt! Legalábbis ennyi gyerekkel! Mi a játszóházban tevékenykedtünk először (állatokat nyomdázhattak, hozzá a láb/patanyomot, puzzle, memóriajáték, nyomatfestés 4 féle ősemlősről, aranypapírra lehetett préselni települések címerét...).. Ami a legnépszerűbb volt, hogy lehetett dínócsontot is ásni! Fehér kesztyű, ecsettel, mindennel! Maga a kiállítás is érdekes volt, igaz "csak" két terem volt, de ott aztán mamutlelettől, őslócsontokig minden volt, élő halas akvárium, preparált állatok, madarak, emberi csontváz...
Mi a kiscsaláddal tuti elmegyünk arra valamikor! És ami még plusz, hogy az udvaron épül a kemence, ételkorzót is nyitnak majd! Hamuban sült pogácsa és társai.
Hazafelé meg ott van Martfű, be lehet menni pancsizni.
levay Judit! Zsófi mit mesélt? Egy busszal mentünk!