Sziasztok,
igazatok van, nem kellene marcangolnom magam. Mégis át kellett magam ezen is vinnem. Most valószínű, ott tart a lelki tusakodás bennem, hogy kivetítem a problémám, mert sikerült pár döntést meghoznom. Keresek egy új céget és törekszem a munkát normális keretek közé szorítani. A két munkahelyes megoldásba egy évvel ezelőtt keveredtem, de akkor még mindkettő csak félállás volt. Mostanra mindkettő innkább egy egész és ez így sok. Egyik hely sem akar 8 órában normálisan foglalkoztatni, ezért kell keresnem egy teljes munkaidőset. Meg persze azért is, mert a kettő mostani közül az egyik helyen 8 éve vagyok. Ez már nem az a munkahely ahová anno jelentkeztem, megváltoztak a körülmények nagyon. Ma nem választanám ezt, az biztos. Ez már önmagában egy stresszforrás, de van még egy rakás személyes gondom is a cégvezetővel...Csak azért vagyok ott már vagy 3 éve, mert arra várok, hogy majdcsak mehetek már babázni. Így, sarokba szorítva érzem magam és fejet kellett hajtani minden helyzetben. A meddőség mindig "válasz" valamire, logikus következmény, hiszen nincs semmi szervi bajunk. Ebben a szorongatott helyzetben nem jön baba, az tuti. Ez a váltás most azért jó nekem, mert így legalább előre nézek...
Jocek,
nagyon jó, hogy fény derült végre a dolgokra és főleg, hogy már múlik is a ciszta. Úgy látszik a párod szervezetét kicsit lesokkolta a stimu. Viszont mostantól minden ok lesz és már vár benneteket Valaki nagyon
Kissedi,
szerencse, hogy megúsztátok a nagy vizet azért. Végre kezdtek Ti is!
Vayacon,
a Te várandósságod nekem a példa
Kiegyensúlyozott kismaminak tűnsz és ez olyan erőtadó
Remélem hamarosan mind követünk.
Zsó,
drukkolok a csütörtöki kezdéshez! Az LH magas szintje egyébként mitől lehet? Vagy ez egyébként a ciklusnak ebben a részében egébként is magas?
A korábbi kérdésedre a válasz, grafikus vagyok.
Luci,
már érzed, hogy ficánkol a kis manócska odabenn?
A vizsgálatokra járkálás nem túl vidám, de hátha megúszod sok várakozás nélkül.
...ma nem dolgozm, a portfólióm rendezgetem. Délután megyek fodrihoz, mert nagyon lelakott lettem ettől a sok szomorkodástól.
Mindenkinek szép napot!
T