SZiasztok,
hűűűűűűűűűűű mennyit írtatok, 1 órája olvasok vissza, de még csak a 899. oldal alján vagyok
Addig is próbálok reagálni:
Nati,
a beülti után én is a Szívek szállodáját néztem, majdnem a szülésig kitartott
Nagyon jó sorozat, szerintem szeretik a babák, és szépen megtapadnak, nehogy lemaradjanak a következő részről
Beze,
örülök, hogy a hematóma szépen visszafejlődött
Bikfy,
férjem a meddőségi kezelés alatt hihetetlen megértő és mindent bevállaló volt, ha csak ezt néznénk, azt mondanám, hogy álom pasi.
Aztán az élet más területein pedig tud olyan bunkó lenni, hogy már nekem is megfordult a fejemben, hogy elhagyom, meg is mondtam neki, sőt amikor Danika 2,5 hós volt egyik éjjel össze is csomagoltam és elmentünk anyukámékhoz aludni
Szóval minden pasiban van jó és rossz, ki itt, ki ott mutat magából bámulatra méltó együttérzést és kedvességet, de mindent összevetve az összes férfinak egy anyja volt, mind egyforma....
Mi jól vagyunk, viszont elég nagy bajba kerültem, mert szerdán voltam dokinál és mondta, hogy jövő pénteken megműtik és onnantól 3-4 hétig nem lesz
Na már most ha utána számolok, akkor 39
hetes leszek mire újra lesz dokim, és annak függvényében, hogy Danika 36 hét 6 naposan kibújt és a fiúk amúgy is szeretnek hamarabb születni elég gáz a helyzetem
Azért választottam ezt a dokim, mert az előzővel is pórul jártam, épp aznap reggel utazott el síelni amikor nekem elfolyat a magzatvíz és akkor a mostani dokimnál szültem aki amúgy a főorvos.
De most SENKI nincs akire rábíznám magam a szülésznőn kívül
Ráadásul a baba elnyomja a medencémet és a szemérem testemen ujjnyi visszerek lettek (Danikával semmi ilyen panaszom nem volt), tegnap este fürdésnél ahogy tapogattam még ott is visszér van ahol a gátat vágják. AZ én dokim tud a problámáról, de egy idegennek, hogy és mikor tudom elmagyarázni, hogy csak óvatosan a szikével.
Ráadásul a 36 hetes uh-ra is a 37. héten kell mennem, amit Danciból kiindulva megint feleslegesnek érzek, és 1 hónappal előtte már nem kaptam időpontot
csak a 38. hétre
SZóval ennyi, bocs a panaszért, de most nagyon kivagyok.