Sziasztok,
úgy látom mindenki nyaral, játszóterezik, kertben van, vagy dolgozik.
Én visszazökkentem a dolgozó nők körébe. Szerencsére nagyon light-os helyem van bent ( korábbi munkáimhoz képest ), éppen ezért is vállaltam el.
Heti 3 napot vagyok bent kb fél 10-től - 4-fél5-ig. 2 napot pedig itthonról dolgozok, alvásidőben délután.
A 3 napban van egy pedagógus nénink, aki jön a gyerekekhez és Ő foglalkozik velük. Játszanak sokat, játszóznak, ellátja őket és Levivel foglalkozik kicsit "foglalkozás" címszóval is. ( alkotnak valamit, beszélgetnek, stb ) Kölcsönös a rajongás közte és a gyerekek között szerencsére.
Aztán miután jól kikapcsolódtam a munkahelyemen
, itthon este várnak a gyerekek, a lakás, a főzés. Nehéz mindent jól összehangolni, de nem bántam meg hogy ezt elvállaltam, sőt, bevallom nagyon élvezem, hogy kicsit kiszakadok itthonról 4,5 év után egy pár órára heti 3 alkalommal.
Remélem mindenki jól van.
Melus, Olivér még a pocakban van, vagy már Ti is két kisgyerekes szülők vagytok?
Császárral vagy normál úton? Kedvenc dokinknál leszel/voltál?
Hajni, nálatok Abigél otthon marad még egy évet? Sokat gondolok rátok, van nálunk is egy 3 kisgyerekes anyuka, és mindig eszembe jutsz Te és Anikó. A legnagyobb elismerésem a 3 gyerekes anyukáké ( és az ikreseké ).
Tündi, köszönöm a debreceni beszámolót, mi tervezünk valahova menni majd augusztusban, felmerült nálam ez a hely, de várok vele későbbig, nem a szezonba megyünk. Dalmát felvették?
Anikó, remélem Ti is jól vagytok, Dorina már sulit kezd nálatok?
Jó pihenést Ivettéknek is, Tamarának is.
Timinek és Eszternek is, velük blogon tartjuk a kapcsolatot.
puszi