Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

bocsi hogy csak így ismeretlenül beugrok közétek.
úgy döntöttünk a férjemmel hogy ha szeretne jöhetne a tesó. de mivel Flóra igen nehezen jött(3,5év 1. inszem sikerült) gondoltam lh teszttel figyelem magam hogy nagyobb esélyünk legyen a spontán babára. a szülés segített hogy esetleg most spontán teherbe tudjak esni...

Az lenne a kérdésem ha átlagban 33 naposak a ciklusaim de volt már hogy 37 napra jött meg,akkor mikortól kezdjek el lh tesztelni és hogy is működik ez pontosan?? mikor pozitív?

köszönöm ha válaszoltok.
csipcsab

CSipcsap

A luteális fázis kb14 nap tehát a menses időpontjától vissza kell számolni 14 napot de ez lehet kevesebb több is. szerintem a 33-14 19ugye de lehet előbb is én a biztonság kedvéért a 15 naptól nézném. Vezetsz görbét?Azzal még könnyebb megállapítani.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Gyors esti bekukk. Majd ha lesz időm visszaolvasom, de most nagyon fáradt vagyok. Egész hétvégén jövünk megyünk!

Ma voltunk Móron a nagynénéméknél,de már este jöttünk anyósékhoz Szigetszentmiklósra, holnap meg családi összejövetel lesz itt. Épp olvastam megy az anyóstéma.
Hál istennek én kb. 120km-re lakom tőle és nem jövünk sűrűn, de már most ossza az észt!
Holnap is itt alszunk még nála! :( :(
Aztán majd csak hétfőn megyünk haza.
Maccs én Seregélyesen lakom, Székesfehérvár mellet.

Jók legyetek, holnap este benézek megint!
Szorítsatok holnapra, mert megismerem az új rokonságot! Akiket még nem ismerek!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Niki, akkor holnap izgalmas napod lesz :) Gondolok Rád! Wow, én az első időkben a párom családjában elég feszélyezetten éreztem magam, főleg, mikor anyósom szólt, hogy nyugodtan tegezzem. Édes kis nő volt, ilyesmi szerkezettel tegeztem: "Panni néni, nagyon finomat főztél" :)
Jó hogy írtad, merre élsz, mert akkor nem fárasztalak pesti címekkel. Sajna csak itt vagyok ismerős.

Szia Csipcsab, jó helyen jársz, itt ismerik a dörgést. Rajtam kívül mindenki tud segíteni neked, én még nem hőmérőzök és csak tesztelgetek hébe-hóba :)

Kinga, anyóssal kapcsolatban igazad lesz, de akkor neki már késő lesz kaparni. Ő sem lesz fiatalabb, örülne annak, akije van, a bővülő szép családjának.

maccs01

Hali!

Nanicke, nem is tudod, milyen szerencsés vagy azzal a 120 km-rel!!! :P Sok drukk neked :wink:

Maccs, te meg mindjárt tesztelsz? Hűha és drukk :)

Csipcsab, neked pedig itt egy kis lista:

"Mikor kezdd el a tesztelést?
A ciklus hosszának függvényében kezdd el a tesztelést. Ha ciklusod rövidebb, mint 21 napos, vagy hosszabb, mint 38 nap, beszélj róla a nőgyógyászoddal! Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen hosszú a ciklusod, kezdd el a tesztelést a 11. napon. Tesztelj 5 napon keresztül, amíg pozitív eredményt kapsz.
Ciklus hossza Első tesztnap
21 nap 6. ciklusnap (cn)
22 nap 6. cn
23 nap 7. cn
24 nap 7. cn
25 nap 8. cn
26 nap 9. cn
27 nap 10. cn
28 nap 11. cn
29 nap 12. cn
30 nap 13. cn
31 nap 14. cn
32 nap 15. cn
33 nap 16. cn
34 nap 17. cn
35 nap 18. cn
36 nap 19. cn
37 nap 20. cn
38 nap 21. cn

Kiértékelés

Negatív: Csak 1 piros vonal látható, a teszt zöld végének közelében (kontroll)/a tesztcsík (az urin felöli oldalon) jóval halványabb, mint a kontrollcsík.
Pozitív: 2 piros vonal látható, melyek kb. azonos erősségűek. A tesztcsík erősebb, mint a
kontrollcsík. Ebben az esetben a tüszőrepedés a következő 24-48 órában megtörténhet.
Érvénytelen:
Egy piros csík sem jelenik meg.
Hogyan érhetsz el jobb eredményt?
Egyszer egy nap tesztelj, mégpedig délután vagy kora este, mert a hormon az aktív napszak folyamán termelődik. Használj friss vizeletet.
Az eredményt 10 perc után olvasd le.

Legfontosabb tippek a teherbe eséshez:
Minden nap szeretkezni, amikor tojásfehérjeszerű hüvelyi nyálkát észlelsz és az ovuteszted pozitív. Szeretkezni azon a napon, amikor az ovuteszted az utolsó pozitív után újra negatívat mutat."

Nos, ez az általam kínált LH teszt termékleírásából van. Amikor a teszt pozitív lesz, általában 48 órán belül megtörténik az ovuláció, melyet hőmérőzéssel tudsz alátámasztani!!! Illetve van egy nagyon klassz fejlesztésű Clearblue digitális teszt, melyet 1-2 oldallal korábban itt mutiztam a lányoknak, drága igaz, de nem kell csíkokat figyelgetni, teljesen egyértelműen jelzi egy mosolygós babafejjel, mikor kell babát gyártani :D

Remélem, segítettem!

Puszi lányok, jók legyetek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

csillag

kellene teszt egy ismerősömnek,irt is neked,nem kaptad meg?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike, neked nem jönnek Rókáék? Engem pár napja igencsak kerülgetnek...hányi még nem hánytam, de ha nagyon akarnék, tudnék. Neked milyen tüneteid vannak? Meg iszonyat fáradt vagyok.

Merre jártok? Van valahol valami pünkösdi mulatság? Mi tegnap kitobzódtunk a főtérre, erre a McDonald's-ban kötöttünk ki, mert leszakadt az ég. Utána meg hideg lett, így hazajöttünk.

Csipcsab, itt jó helyen vagy, Csillag a legjobb dealer. És nagyon képben van.

Niki, hajrá jó kis program!

Ma mi is Anyukámhoz megyünk, meg ki tudja, még hová...
Vendég

leti

durván rajtam van a hányinger,émelygés,na meg szagérzékenység....
tegnap este is majd behánytam,ma reggel is de enni kellett ,mert a picur éhes volt :)

KépKép
bettike83

Betti, ugyanaz. És amikor éhes vagyok az nem olyan, mint eddig mert akkor azt mondtam, ok, majd eszem valamit. HÁT MOST AZONNAL KÉRI, különben széjjel mar az éhség... de tetszik, aranyos, hogy már most irányít... de hagyom, hadd tegye. Ez a dolga:)
Vendég

Gyerekek, olyan mexikói szószt csináltam, hogy José Armando, a mexikói séf megirigyelhetné. Ízlik Pocimanónak is...
Vendég

leti

de nincs is választási lehetőségünk,mert ha éhes akkor enni kell,nem lehet várni mert én is rögtön rosszúl leszek.cicfájás van nálad?

én néha melltartóban alszom annyira durva

lassan 7 hetes leszek :) 2 nap.

mikor mész dokihoz?

KépKép
bettike83

durva h miket meg nem eszünk.én is enném a savanyúságot,a csipőset....kis kölyök tudja mi a jó :D

KépKép
bettike83

Cicifájás???? Mint az állat. Tegnap hozzáért a száraz törölköző, azt hittem, besz...
Vendég

Kedden megyek dokihoz. Már nagyon várom:) Én még nem láttam Pocimanót
Vendég

én már láttam,igaz csak egy kis foltot a nagy feketeségben de ott volt az a lényeg :) kb 1 hét múlva akarok menni uhra,megnézni a picurt,meg szivhangot hallgatni :)

KépKép
bettike83

Bettike, ki az ismerősöd? Nem tudom sajna :roll: Priviben vagy mail-ben írt? Nyilatkozz légyszi priviben :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

privit irt neked,nem ment pű?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

nagyon kedvesek vagytok,köszönöm szépen a segítséget!

Csillag! számolok egyet és utána valószinű priviben jelentkezem mennyi teszt is kéne. :D
El is mentem a hozzászólásod.

nagyon köszi.

a hőmérőzés nekem azért nem jó mert ugye van egy 23 hónapos kislányom és bizony van hogy éjjel megébred és átkell mennem hozzá a szobájába. a hőmérőzés meg uyge úgy az igazi ha minden nap adott időben ébredéskor egyből méred. ezért nálam kilőve...
csipcsab

csipcsap

akkor tényleg nem egyszerű a hőmérőzés neked.akkor maximum lh teszttel tudod nézni a pét,és megérzés alapján,mikor van tojfeh jellegű nyák akkor gyorsan hivni kell apát :D meg olyankor szurkál a petefészek.

KépKép
bettike83

Esthajnalcsillag, aranyos vagy hogy drukkolsz nekünk, de élesben csak szeptembertől próbálkozunk. Most csak lh-zok, hogy képben legyek. Még jó, hogy vettem tőled egy csomót, mert a tesztmániámat nagyon jól lefedi :) Lehet, hogy addig ovu centit kéne felraknom... na, mindjárt cserélek.
Sajnálom, hogy anyósodék a ti életeteket is megkeserítik :(

Leti, holnap doki ugye? Mennek a drukkok innen is!

maccs01

maccs

akkor szeptől ti is probálkoztok,tök jó :) remélem minél előbb eredményt hoz majd a pocakba :)

KépKép
bettike83

Bettike, köszönöm, nagyon várom már! Látva itt a pozi teszteket és az egyre nagyobb pocakokat, annál inkább :)

maccs01

azt elhiszem :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Látom, inkább mindenki más programot csinált..:) - mi is. Na nem Pünkösdölni voltunk, hanem pünkösi nagytakarítást végeztünk. Apukának tegnap megjött a kedve a takarításhoz, ami még ma is tartott, ilyenkor meg kell lovagolni a helyzetet. Meg aztán egyik feladatból adódott a másik. Meg tegnap családi kajálás is volt.

Minden rendben van mindenkivel? Úgy látom, nyár végén, ősz elején is megindul a "fogamzási kedvs és hajlam"...

Maccs, köszi a drukkot.
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk....holnap olvasok vissza addig is mindenkinek pusza!!

Ja . és ma úgy törött le a zselés körmöm ami már meg volt repedve a körmöm felénél, hogy a husim is jött le vérzett meg minden..áááááá aztán elmentünk túrázni és a vad szeder vagy mi összekarcolta jól a lábamat, szóval inkább lefekszem még mielőtt több kárt tennék magamban!

:))))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

ma igazán jó napod volt úgy látom :? jó pihit neked :)

KépKép
bettike83

[quote="szleticia"]
írta:
szleticiaMinden rendben van mindenkivel? Úgy látom, nyár végén, ősz elején is megindul a "fogamzási kedvs és hajlam"...
:mrgreen:

Mares, ááá, szegény, ez gáááz! Jobbulást!

Leti, holnap megint "éjjel" mész a dokidhoz? Csak, hogy ébren legyek :):):)

maccs01

Sziasztok!

Maccs: jóóó a képed :)) és igen, sok pozi teszt majd erőt ad, és tutti ott lesz a baba :)

Letim: gy igaz, mikor mész dokkerhoz, hányra?? Húú, csípős így bejön ?? :))

Niki: családolás milyen volt?

BEtti,Letim: tünetek nagyon jók, az a jó, amíg vannak :)

Ana: merre vagy??

Este 2X voltam nagypis-re, de már uccsónál nem ittam annyit, hogy legalább reggelig kibírjam, fel8ig ment :) de este nagyon szomjas vagyok, csak az távozik is!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szép Jó Reggelt mindenkinek!

Ma újból a munka oldalára áltam! Hű de hamar elment ez a hétvége,bár nem bánom!
Anyóst sikeresen túléltem, de ettől függetlenül kiakasztott rendesen a 2 napba! A családi ebéd is szuper volt és egész jó fejek a rokonok.Jó, hogy azért van pár fiatalabb is köztük!

Leti látom ma mész orvoshoz! Mikor mész és mikor jössz a hírekkel? :)

Ami a TSH-t illeti, mikor érdemes megnézni? Ciklushoz van kötve vagy bármikor jó?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Maresz megvagyok. Jól vagyok, köcce!

Írjatok mi volt a dokkernél.

Niki: A tsh nak mindegy. Nem változik a ciklus alatt.

Kép

Kép
anabana

Csillag! Hogy vagytok?

Chris: Most is szeded a gyogyit a pm re? Remélem nekem emiatt nem tapadt meg. Ma megyek az új nődokimhoz és az endokrinra is gyogyiért.

puszi mindenkinek

Kép

Kép
anabana

Ana, én is remélem, mert akkor innentől minden rendben kell legyen!!! Kép

maccs01

Ana, köszi!

Akkor majd megnézetem. Ezt az egyet tudom kérni itt az osztályon is.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Mares, igen, köszi, lecseréltem az Avatarom, mert mindig megijesztett engem :) Komolyan. Pedig imádom a sorozatot, amiből van.

Holnap jön ingatlanos és fényképez, ma nem tudok jönni, csak talán éjjel, mert puccba kell vágnom a lakást (persze olvasni fogok a szünetekben). Leti, drukkolok! Puszi mindenkinek

maccs01

Chris: Jódot szedel? Költözés rendben, hogy állsz az anyós üggyel?

Kép

Kép
anabana

Maccs hát én is. Ahogy számolom júl vége aug már mehet az action.

Kép

Kép
anabana

ANa: sok sikert akkor mára!

függönyt feltettem, előtte ki is mostam :) és le sem estem a kis fellépőről :)) ez ma már rekord a tegnaphoz képest :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Köszönöm a sok kérdést, igen, ma lesz a doki. Már negyed 4 óta nem alszom, csak erre gondolok. Most azon parázok, hogy ugye lesz szívhangja????????????????? Megint nem lát semmit ez a f... doki, akkor kirúgom a rákba.

18:45-re van időpontom - igen, éjjel...:). Tényleg nagyon izgulok, valahogy arra keltem, hogy azt álmodtam, hogy azt mondta a doki, hogy olyan pici, hogy még nincs szívhangja....de az már végképp nem lehet! Tiztsa kész vagyok. Inkább eljöttem dolgozni, csakhogy ne otthon parázzak.

Mares, nekem vigyázz magadra!!!

maccs, cuki a képed!

Niki, örülök, hogy rendben volt a rokonlátogatás!

Chris, te megnyugodtál? Kinga???
Vendég

Letim: nyugi, lesz szívhang aztán meg a bögdösés :)) bentről, mint a kis bentlakóm :))) nagyon szorííítok neked!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

MAres, engem már most is bököd...ma egész nap. Tudja, hogy ma be kell mutatkoznia...:)
Vendég

leti

nem lesz baj,lesz édes szivhangja :)

KépKép
bettike83

Kösz Bettike...teljesen be vagyok már hülyülve.
Vendég

persze kicsit idegfeszitő a várakozás,de muszáj kibirni és nem lesz baj.én jővőhéten megyek.

KépKép
bettike83

Sziasztok4

Ana,Mares: Igen,most is szedem a gyogyót,lehet életem végéig.Igazából ez nem is gyógyszer,hanem a kész hormon,amit be kell szedni.És 4 hetente ellenőrzik most a baba miatt.

Ma voltunk uh-n:-)Minden rendben,baba tökéletesen egészséges,igen mozgékony.A doktornő,én,és a párom is fiúnak néztük.Mármint van fütyije:-)
Vendég

chris

gratulálok a kis pöcsöshöz :)

KépKép
bettike83

Köszi:-)
Vendég

én örültök a pici fiúnak?mondjuk én nem tagadom,igy elsőre lány párti vagyok,de végülis mindegy lenne csak egészséges legyen.

KépKép
bettike83

Nagyon örülünk.Végül is mindegy,fő az egészség.Bár apa is azt mondta multkor,mindegy mi lesz,de tudtam,hogy a szíve mélyén fiúra vágyik.Elsőre.Persze 2-3 gyermeket szeretnénk.
Te mikor mész uh-ra?
Vendég

Hello mindenkinek, újra itt vagyok.

Chris, gratula a kiscsákóhoz!

A legjobb felállás szerintem is, ha van egy báty. Aki mindenkit megvéd...:)
Vendég

chris

jővőhéten megyek uhra :)

leti

már csak bő egy óra van hátra,nagyon izgulok érted :) olyan mintha én mennék,annyira izgulok :D

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?