Bazsa!
Simán lehet a progreszteron miatt a pocakod! Nekem is vicces volt, hogy a legnagyobb akkor volt a hasam, mikor épp a lombikban tanyáztak a babák...
Már akkor kellett hasznélnom az utrót. Aztán pár nap alatt visszábbment, nem mintha zavart volna...
Pihi, pihi! Használd ki ezt a pár napot!
És igen, sikerül most!!!
Ez a 900. oldal laptetű mesééés!
Aagassi!
Édesek a gyerekek, jók az új képek is!
Ez nekem nagyon jó kis napirendnek tűnik! De jó, hogy van lehetőségetek mindkét gyerekkel kettesben tölteni egy kis időt! Gondos szülők vagytok!
És az természetes, hogy néha nagyon nehéz a gyerekekkel, és "visszasírod" a régi életet, egyrészt nagy változás, másrészt ezen mindenki elgondolkozik, hogy milyen békés volt, míg csak ketten voltak. Ez örökbefogadástól független! Kitartást! Olyan imádnivaló gyerekek!
Szuperek a vonalzók! Köszi!
Bikfy!
Ez nem nyafogás! Örülök, ha leírod az érzéseidet, hátha tudunk segíteni, leírni, hogy nálunk is volt-e ilyen, hogy éltük meg, mitől változott ... stb. Nem beszélve arról. hogy amíg összeszeded a gondolataidat te is megnyugodhatsz vagy rájöhetsz valamire.
Drukkolok nagyon ehhez a két hónaphoz, vagy már ehhez is, hogy sikerüljön!!!
Bikfy!
Azért én kicsit tartok a karácsonytól, hogy pl. befektetnek korábban, és se gyerek, se család...
Bár el tudom képzelni, hogy az is alakulhat jól, de azért ijesztően hangzik...
Meg karácsonykor kevés a nővérke és agyon tápszerezik a gyerekeket, hogy nyugton legyenek... Bár ezen segít, ha mindig velem van a baba. Hú, de fura ezt leírni... Tényleg anyuka leszek?
Vius!
Ügyesen felkészültetek a leányzó bekorlátozására!
Kis kópé az a lány!
Beze!
Hát akkor az egy "különös szilveszter" lesz!
Nem semmi, hogy ezt összehoztátok így időzítve!
Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen, és az epe se bántson!
Igen jól mondod, férfiak, ilyenek...
Nati!
Kitartást, már csak napok választanak el a csodás pozi teszttől!!!
Drukk és babaragacsok mennek! Jobban vagy már?
Mazsi csodásan néz ki! Lehet aznap tesztelsz, mikor szül?
Bencus nagyon édes a képen! Csak én nem látom a második képet?
Az agyam kizárta a pikáns részt?!
Sajnálom, hogy S. nem kérdezi meg, hogy vagy, ők tényleg teljesen máshoz kezelik az egészet, sokkal higgadtabbak tudnak lenni. Ezért kell rájuk szólni, hogy kérdezzék meg...
Bazsa!
Aztán jöhet a te pozi teszted is!
Neked is nagyon drukkolok!
Rodikám!
Küldöm a nyugtató öleléseket! Megértem, hogy aggódsz, de minden rendben lesz! És ne foglalkozz az álmokkal vagy álmok hiányával, mert mi mind tudjuk, mennyire vártál már erre a babára! Szép lassan majd rádöbbensz, hogy tényleg ANYA LESZEL!!!
Nagyon jó, hogy elmondod magadnak, hogy egészséges lesz! Ügyes vagy! Ölellek, és teljes mértékben megértelek!
A pocakfotót nagyon várom!
Megértem, hogy nem vágysz most füstös buliba!