Új privát üzeneted érkezett!

http://www.youtube.com/watch?v=beF7ayuK ... 1ajXQUyfLk

tényleg nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sehun senki?mi van csajok? :D jön a hétvége :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Főőőőőőőőőzök :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Itt....tiszta káosz a mai napom!

Köszönöm, aranyosak vagytok!

Jobb már a kedvem annak ellenére, hogy épp esik az eső :?
na most is jöttek egy ruháért...

királylány

Évi...
Én meg sütőőőőőőőőőőőőőőőőőőőők :D
De bekukk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na csak gyorsan, hátha le tudom írni amit akarok...

Mares örülök, hogy minden rendben van!

Sucer neked pihi akkor, vérnyomás :(

Én is csak a 3. trimeszterben váltottam ki a csomagot, de szerintem az enyémből lespórolták az újságot :roll:

Azért volt ma sikerélményem is és ez is bizonyítja nem csak menyaszörnyek léteznek...
Bejött egy házaspár 4 lánnyal. Mondták esküvői ruhát tunk a szeretnének....odavezettem a csajszit a ruhákhoz, kérdezgettem van e elképzelése, stb....jön a baba, de nem látszik még rajta. Erre mondja anyuka, hogy de kellene 3 koszorúslányruha is. Mondom ok, és nekiláttunk a keresgetésnek. A menyasszony felpróbált 3 ruhát és tudott választani. Majd a lányok is belebújtak egy-egy ruhába és nekik is pont tetszett amit kiválasztottak. Még kiválasztott egy menyecskeruhát és jó napot. Megbeszéltük az árat is, hogy mi is, ők is jól járjanak. Nem volt probléma, nem hisztiztek, nem kínlódtak. És képzeljétek a menyasszony hugai 3-as ikrek. De nem egypetéjűek. Szóval ez feldobott egy kicsit.

Viszont az egyik koszorúslány hisztis nagymamája kihozott a sodromból. Bekészítettem egy stólát, de kellene pelerin is de nem tudták eldönteni, hogy ekrü vagy bordó erre a nagymama elvisszük mind a kettőt. Persze! De ha azt mondom, hogy oké, 5.000ft/db akkor meg hanyat esik. Úgyhogy lerendeztem az ekrüvel és kuss.

királylány

Jajjj Dia...nem irigyellek...a felnőttekhez talán több türelem kell :D vagy csak most hogy "nyűgösebbek" vagyunk? Nem tudom..de engem kivitt volna az észből :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Milyen árban vannak egyébként nálatok a ruhák?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag esküvői: 30.000Ft-tól 95.000Ft-ig, ha valakinek új ruha kell akkor max. 120.000Ft.
Felnőtt koszorúslányruhák: 15.000-18.000Ft
Gyermek koszorúslányruha: 3.000-12.000Ft
Menyecskeruha: 15.000-18.000Ft

Szerencséje volt, hogy jött más is a ruháért...

királylány

:)
Nem is drága...a mi árainkhoz képest :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek kicsit ledőlök...megterhel 4 tepsi pizza elkészítése...
:shock:
hihetetlen :(
majd jelentkezek...Puszka

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is lépek haza. Sziasztok!

Jó hétvégét, kellemes pihenést. Nem valószínű, hogy leszek.

Barbi tudom nem olvasod már, de remélem jól telik majd a nászutatok!

királylány

Bevásároltunk a Lidlbe..egy csomó jó akció van,sajt,túró,barna kenyér(valami diós,lehet nem a leglightosabb de megtetszett,200 ft) túrókrém 500 gr 139 ft,vettünk tejet,szörpöt,lasagne-t... :lol: :lol:

Dia jó hétvégét,kellemes pihenést! és a vacsihoz is minden jót,biztosan csinos leszel végül :wink:

Itt is finom lett az ebéd,remélem Csillag a Te pizzád is :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok !!!!

Ircsi aranyos a pocakod Katus terjeszkedik rendesen :lol: de úgy a jó!!

Évi nagyon jó hírek és mostmár pihi és ne idegeskedj vagys próbálj nyugodt maradni,Tomi nagyon ügyes volt.

Limo Tünde Clarika:jó kis kehelyt vagyis fagyit etetek,Clarika gratula a szobához aranyos!

Dia legalább délutánra jobb lett a kedved és még léteznek korekt emberek is.

Csillag nagyon ügyes vagy sütés :lol: Jobbulást nektek!!

Sophie jobbulást és sok pihenést neked!

Sucer neked is jobbulást kívánok!!

Szilvás jó pihenést neked!!

BARBCSI GONDOLTAM MA RÁTOK REMÉLEM JÓL TELIK A NÁSZÚT!!!

Melisch,többiek?????

Én kissé fáradt vagyok ma voltam ügyes bajos dolgokat intézni a volt válalkozással kapcsolatban az agyam eldobom mik vannak,őrület.És vettem Lilinek egy gumicsizmát igaz nem fogja egyhamar hordani de annyira cuki nem tudtam ott hagyni :lol: majd mutatok képet :lol:

Kép
bévi

Kép

300FT ÉRT VETTEM!!!!ÉS ÚJ CIMKE BENNE VETTEM A KERESZTFIAMNAK EGYET ÉS A HUGÁNAK IS :lol:

Kép
bévi

jó kis gumicsimmák :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi...Lidl-t én is szeretem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi ne hari...írtam pü-t :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi: de aranyos csimááák :D

Csillag: megyek hozzád pizzazni :D milyen feltétek vannak rajta?

Dia: nagyon nagyon nagyon nagy türelmed van!!!

csináltam kajcsit, uramnak meg apujának bejött, nekem ég a gyomrom tőle :))) inkább ettem rá fagyikát picikét meg egy szelet barna kenyeret :))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hi-hi-hi, össze van rakva itthon a gép... :lol: :lol:
Már túl vagyok a nagyja takarításon is. Közben hozták a tv-t a hálóba is, még várom, hogy azt ma felfúrják vagy sem. Nem mondom, elfáradtam.

Bévi aranyos a csizma :D

Mares gyomorégés :( íTudom milyen az, én is küzdök vele rendesen.

Pizza : szájmegnyalós smiley

Évi Lidl-be én is szoktam járni. Vettem diétás jam-et, kíváncsi leszek milyen lesz. Én ma vettem valami magos lekváros péksütifélét, de nem volt időm megenni még. Lehet ma már kihagyom a vacsit és csak almát rágicsálok.

királylány

Dia: csak ilyenkor soha nem tudom hogy mit egyek, kenyeret vagy mi az ami majd felszívja, de gondolhattam volna hogy nem lesz jó, mert ilyen knorr-maggy porokat használtam fel hozzá, de a pasik úgy ették, mintha valami fenséges fogás lenne.... de az alma jó ötlet, de az nem csinál savat???

ma is tornáztam, de hátam sajna ugyanúgy fáj.... anyum szerint rossz lett a tartásom.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Attól is szokott égni a gyomrom, de nem tudok mit csinálni, ha nagyon nem bírom akkor tejet iszom. Az almára öntök citromlevet is. Olyan finom! Egyébként ha ég akkor mindentől ég, teljesen mindegy mit eszem.
Közben lesem a táskanyitogatóst is. Fiúk fúrják a tv-t....mármint a falat a tv-nek

királylány

Mares
pizzán van csípős szalámi,párizsi + hagymakarika,sonkaszalámi,sajt.

Gyomorégésre nekem:
Hideg tej-jégkrém-ht keksz...
nekem sajna az almától is savam lesz :(
de a banántól nem :D :D :D viszont az székletet fog :( :( :(

Na léptem...apa uralkodik a gép felett
Mindenkinek jó éjt,kellemes hétvégét...holnap bekukk-egyeztetünk bababörze miatt :D :D (biztos ami tuti) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia de jó van géped.
A táskást én is nézem de ez a Szabó elég tenyérbemászó volt.

Én gyomrom is ég,vettünk szörpöt a lidlbe ne mindig a limonádét igyam de esküszöm amint mást iszok égni kezd...felbugyogott a sav fel kellett üljek...most lecsúszott 1/2 l tej,féligülve jó.:(
Tomikám mocorog,befúrja a fejét a bordáim alá fúúú csak úgy feszül.

Csillag válaszoltam :?

evilany

Sziasztok.
Évi, nekem az édesítős szörptől kezdettől fogva ég...
Már egyetlen korttytól is...

Dia, de jó, van géped a tv-ért meg irígy-irígy... :-)

szilvás76

Dia: igen, most így vagyok, semmi sem jó, iszom a mentes vizet, ettem már fagyit meg rozs szeletelt kenyeret... de nem nyugszik... de azért majd lefekszek, apiért nem kell mennem :)))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jajj ezek még mindig tanakodnak....de már csak fel kellene mosni, de az lehet holnapra marad.

királylány

Évi: de ha mocorog, az jóóóó :D remélem a savad jobb lesz!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Próbálok olvasgatni, de ágyban már jobb lenne :roll:

Örülök, hogy Tomi alakul, én nagyon-nagyon bízom benne, hogy nincs és nem is lesz semmi gond!

Azt se tudom, mit akartam még írni...

bekri

Na, eszembe jutott :oops:

Ilus, most hogy vagy? Jobbulást neked!

Sophie, legyen minden rendben veletek!

Clárika, mikor mész uh-ra? Nem semmi, hogy már 10 hete bírod :)

Felicitas-csomag: engem a bababoltos nő világosított fel, hogy a védőnőmtől kellett volna kapjak kis csomagot (újság, könyv, néhány termékminta) és a könyvben van a szelvény, amit ha kitöltök és nála leadok, akkor máris kapom a csomagot. És mégcsak harmadik trimeszterben sem kell lennem, mert eltörölték ezt a megkötést!!! Szóval, a szerencsésebbek így kaphatták már meg a csomagot. Az más kérdés, hogy én még az alapcsomagot sem kaptam meg a védőnőtől, azt is úgy kellett kérni most :shock:

Csak egy olyan könyvet kaptam, amiben a szerző innen-onnan összeollózta az egyébként nagyon is jó gondolatokat a család bővüléséről, hogy kettő helyett hárman leszünk, meg a szeretetnyelvekről. Mondjuk, biztos én ilyen extra érzékeny vagyok ebben a tekintetben, de nem szeretem, ha hivatkozás nélkül az illető más gondolatait tünteti fel sajátjaként. Nem tanulmányhoz, vagy diplomához, disszertációhoz méltó lábjegyzetelést várok, de legalább annyit, hogy ezt vagy azt a témát ebből vagy abból a könyvből szedtem....

bekri

Évi, Szilvás. Savasságról: nekem újra visszatért a gyomorégés (tök mindegy, mit eszem)... :roll:
Ha bejön, hogy tényleg nagy haja lesz Bálintnak, akkor nagyot fogok nézni :lol:

Csillag, Tina: nekem is estére nő a pocakom. És terhesség nélkül is van puffadás, egy rendes ciklus alatt a hormonoktól simán lehet, meg egyébként kajától is.

bekri

Szép jó reggelt!
Ma reggeli vérnyomim elmaradt...2-3et tüsszentettem mikor felkeltem és eleredt az orrom vére :(
Pedig NEM voltam ideges...vagy 10-15 percen keresztül folyt.Raktam magamra hideg borogatást(homlok,tarkó) hideg vízzel mosakodtam,egyenesen ültem...
Nagy nehezen elmúlott.Nem merem kifújni az orromat mert félek megint elered :(
Közben még a hasam is szúr :(

Remélem a gyengélkedők jobban vannak mára!!!
Gyógyító puszi nekik!!!

Majd még jelentkezem...ma pihenés,pihenés,pihenés...ha még egyszer jelentkezik a tünet lehet megyek Fül-Orr-Gége ügyeletre(még jó hogy benfentes vagyok) :( :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Csillag, jó reggelt! Jobbulást neked! Te mikor mész legközelebb UH-ra? Ugye jól emlékszem, hogy még mindig nem tudni, fiú-e vagy lány?

Bévi, tüüüüünci kiscsizmááák!!!!! nagyon czuki (néha annyira szeretnék már vásárolni....)

Kép
xtina75

Kép

Csillag,meg se mérted a vérnyomásod?
Azt tudni kell hogy alap terhességi tünet(a többi gyönyörűség mellé) az orrvérzésre való hajlam,a vérbőség miatt,csakúgy mint a fogínyvérzés. Nekem ugyan nem ered el a vér,de orrfújásnál szinte mindig véres...na persze ha erős vérzésről van szó az más tészta.

Reggelizünk,Tesco,aztán du.jönnek a barátnőmék.

evilany

Bekri,nem tudtál aludni? :?

evilany

Jó reggelt!

Berki
4D-s dokit tegnap hívtam, mondta, hogy egy hete elvitték a gépet szervízbe, jövő hét vasárnap kapja vissza elméletileg, s hívjam akkor, s ha már megkapta akkor még aznap megcsinálja.
Azt követő héten lesz aktuális a kötelező UH is....

Engem csak a neme érdekel nagyon!
De az is lehet, hogy nem mutatja meg :?
Meg szeretnék egy felvételt meg képeket, hogy majd megnézhesse ő is :) .... -nem is nagyon magam miatt akarom.

Érzem, erős kis lurkó lakozik odabenn :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi

Írtam pü-t.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csillag

Neked is!

Clárika
Kép
clárika

Nézem a Szeretem a testem c műsort, s elsírta magát a csaj, mikor nézte magát a tükörbe....
Én is besírtam....HŰŰŰŰŰŰ.... :shock: :shock: :shock:

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok.Ismét jó reggelt...
visszafeküdtem és most ébredtem :(
még nem tüsszentettem,nem fújtam orrot...(nem merek)
Évi
Igen olvastam hogy ez is terhességi jel...de nagyon ijesztő :shock: :shock: :shock: (egyik gyerekkel sem volt ilyen)
mikor már alább hagyott a vérzés megmértem a vérnyomit...119/68 volt
Tina...legközelebbi uh?
passz......8-án megyek dokihoz...majd megmondja :(
De már várom nagyon
Clárika-köszi,olvastam

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mostani vérnyomi 118/68
szerintem ez jó...most megiszom a kávémat és újra mérem

bár a tegnapi orrvérzés magas vérnyomi eredménye volt :? :twisted:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clarika én is bőgök mindenen... :lol: :lol:

Ja holnap 500 lesz a belépő nem tudom láttátok e.

evilany

Igen ez a vérnyomás tökéletes.

evilany

ajjajjj-és a gyerekeknek is? :o

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika...írtam

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Látom, egyesek éjszakáztak :)

Sucer, te szegény, sajnálom a helyzetet. Remélem, hogy jobbra fordulnak a dolgok az egészségeddel! Ha már védőnőhöz mész hetente, kérd, hogy legyen tesztcsíkos vizeletvizsgálat is a fehérje miatt.

Csillag, szerintem simán a terhességtől eredt el az orrod vére, ne aggódj!

Évi, akkor most hétvégén nem is csekkolják Tomit?
Szerintem kedden pakolj és feküdj be, még ha pár napra is, de folyamatosan legyél figyelve.

Dia, nekem tetszenek a történeteid a szalonból :)

Bmaass, nem akadtam le a sztoridon, de nincs is baba a pocakomban, hogy beparázzak.

Megnéztem a gén a fagyikelykehet, nagyon állat :) Csajok, jól néztek ki!

Mares, örülök, hogy benézel ide is. Nagyon szép kismami vagy (fotód ugye nem a pécsi taliról láttam :))!

BÉvi, mi újság veletek? Voltál dokinál? Lehet, hogy lemaradtam, de hogy álltok?

Barbcsi, Szép Nászutat kívánok! Élvezzétek ki minden percét :):):)

Ircsi, jó látni a képeket Rólad! Szépen alakul a pocak. Szerintem a Tiéd abszolút lányos is. Ezek szerint nem csaszid lesz? Nekem a programozott szülés automatikusan programozott csaszit jelent... persze nem vagyok szülészorvos, úgyhogy a kifejezésekben sem vagyok teljesen otthon :)

maccs01

Sziasztok!

Bocsi, hogy délutánra mindig csak úgy eltűnök, de ha hazajön Gábor, akkor átadom neki a terepet, és nem mindig ülök már vissza a gép elé...

Köszi szépen a jókívánságokat...már jobban vagyok...már csak az orrom folyik, de ezt most már inkább az allergiámnak tudom be (házipor, nem tudok ellene sajna tenni) :(
Orrom néha kicsit vérzik, de az is csak az allergia miatt szerencsére...Csillag, remélem neked se fordul elő most már majd...nem lehet túl jó érzés...

Gyomorégésre nekem kenyér+tej jött be eddig, meg az ülve alvás... :? bár az gyomorsav nélkül is a legkényelmesebb alvópóz lett sajnos...

Gumicsizma nagyon édes...:)

Évi, remélem nyugis hétvégétek lesz most...és Tapsifül jó gyerek lesz, és sokat mozog majd neked (persze ezt ne a bordáiddal tegye)

Én most megyek gyorsan hajat szárítani, meg reggelit adok Gábornak (most kelt fel)...aztán megyünk az egyik barátunkhoz grillezni...remélem megmarad a napsütés...később délután meg megyek anyukámat istápolgatni...szegénynek tegnap az anyja meg a huga tök fapofával benyögte, hogy elköltöznek, és a nagyim mindenét anyu hugáékra iratja...majd egyszer megkapja az örökséget az apukája után (jelzem 21 éve vár rá anyum)...és hogy ez így természetes...szegény tegnap egész nap sírt csak, hogy hogy lehet ilyen az anyja...de ezzel sajna nem sokat tud tenni, ha az örökségből ki akarja hagyni, az ellen nem sokat tud tenni anukám, max. az apai részt megszerezni nagy nehezen...sajnos nehéz velük nagyon...nem is tudom, én mikor láttam őket utoljára...talán az esküvőmön, de nem is vagyok rájuk kíváncsi...anyut teljesen tönkreteszik...na bocsi, hogy így kifakadtam...

Szép hétvégét mindenkinek! :)

Ilus

KépKép
badzsulka

Badzsulka...nyugtasd meg anyudat!!!Nagyon sajnálom a történteket :(
21 év marha nagy idő...pfúúúúú :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Dolgozom.....vagy valami hasonló. Most nyugi van.

Maccs örülök neki ha örömet tudok szerezni a történeteimmel. Lesz még biztosan, majd beszámolok. :lol:

Ilus szegény anyukád :( Hogy az ember anyja ilyen legyen...elképesztő :!: Kár, hogy a rokonait nem választhatja meg az ember.
Jó partyzást nektek!

Csillag valószínű a terhességtől van az orrvérzés, de lehet nálad a magasabb vérnyomás is belejátszik.

Délelőtt belefutottam egy tök jó felsőbe. Bekukkantottam egy-két üzletbe és szembe jött velem. Jó lesz a mai vacsira is meg jövő hétre a lagziba. Szép benne a pocakom is, egyértelmű kismamás :D

királylány

Hö-hö...már csak 70 nap :!:

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?