rambóka, köszönjük a teljeskörű tájékoztatást
, pénteken kiderül mit szól az endokrinológus... bár kicsit félek h nőgyógyászhoz küld,jó lenne inkább ha ő tudna beutalót adni ha vhova menni kell..
monyo83, most még elfogyasztom ami készleten van és utána nem eszek csak c vitamint, s meglátjuk
neked mennyi ideig volt? mell uh-t milyen doki csinálta? csakúgy elmúlt? én már arra is gondoltam hogy lélekben nagyon vágyom a babára és azért van. De meg szeretném várni amikor egyformán szeretnénk a férjemmel, hogy mindkettőnknek nagy élmény legyen és fel tudjunk rá kellően készülni.
diana35 szőrhelyzetre nekem is pozitívan hatott csak én híztam tőle,nekem nem mondták h meddig lehet szedni sőt 4 évig szedtem még így is
eclipse, akkor jött az a baba amikor ő akart jönni, mindennek megvan az oka mégha sokszor nem is értjük
s a lényeg h minden jól alakul mostmár örülök neked
naniczke, én most 50. napon vagyok, már 3x1000mg ot szedek, egy éve a dokim Actos-t javasolt kiprobálásra csak az anyagi részét nem tudtam vállalni, kb 20e lett volna 1 hóra állítólag, de most se lett rövidebb ciklusom, nem tudom mit fog mondani...
én is mindenféle gyógynövényt vitamint eszek ettem, de most picit abbahagyom ha elfogy.
A nőgyógyász javasolt fogigátlót 2 okból: rendben tartja a ciklusom, és abbahagyás után könnyebben lehet spontán baba szerinte, de köszönöm szépen a recept fél éve a fiókban pihen:)
másik dokira nem gondoltál? nem értek hozzá h beszedd e de a többiek már irtak okosságokat úgyis
hunci, az endo doki ajánlotta a nődokit mert összedolgoznak, de a metről nem tudom h vélekedik.... az endo doki pozitiv véleményére gondoltam met szedéssel kapcs.
akkor te is ismered:) dejó
bettica, nagyon jo példa vagy előttem, nálam megvan a met , a diéta szó szó bár erölködöm,a mozgás meg hiányzik sajnos, te mit sportolsz?
hkitti22, nekem 50 nap alatt hozott első spontán ciklust a met, addig Norcolutoztam én is, na még előtte Diane meg Yadine
mókica, hatalmas gratula, ölellek
zazzy, tényleg a diéta a legnehezebb:( de a 18 kg az nem semmi nagyon ugyes vagy:) nekem is kellene egy kicsi a kitartásodból,
hupsz kicsit hosszura sikerült, de megpróbáltam mindenkinek reagálni aki kimaradt bocsanat