Lucuzs!
Ügyesen eltöltötted a két órát!
Jó hír, hogy a gyógyszerszinted is rendben van!
Remélem a többi eredményről is jó hírt kapsz!
Bazsa, Nati!
Hogy vagytok ma? Mennek a drukkok!
Babicsek!
Ugye ma mégy vissza tüszőkukucsra? Drukkolok neked is!
Örülök, hogy Marci jobban van! Remélem, a doki is megerősíti, hogy meggyógyult!
A ciklusod hosszát azért kérdeztem, mert akkor hátha van esély mégis az inszemre. De ez ma is látszani fog, hogy mennyit nőttek a tüszők.
Aaggassi!
Persze, megértem, hogy most az időd, energiád a gyerekek ellátására fordítódik, és nincs időd azon filózni, hogy mennyit vártatok, mióta vannak velretek ... stb.!
A lánykád is nagyon édes, hogy énekelve ébred az alvásból, mikor tele a pelus!
Hát, lányok, amit írtok a párjaitokról baba-ügyben!
Nem is tudom, hogy bírnám, ha nem támogatna teljes körűen a férjem! Úgy látom, szerencsém van vele!
Beze!
Merre vagy? Mi van veled? Ugye minden rendben volt az uh-n?
Rodi!
Nyugi, semmi gond, hogy nem álmodsz szülést meg nem álmodsz a babával! Még mindkettő odébb van, egyelőre még lehet nem ez foglalkoztat. Meg az álmok eleve sem tükröznek mindent, amin jár az eszed!
Bikfy!
Ez nagyon rossz, hogy selejtesnek érzed magad a kapcsolatban. Ez butaság! Persze ezt nehéz átéreznem, mert nálunk fordított a helyzet, bár nálam sincs minden rendben. De nem kellene így érezned! Nagyon sajnálom, ha a párod nem tudja erősíteni benned azt, hogy nem vagy selejtes! Drukkolok, hogy sikerüljön változnia, és veled menjen a műtétre! Ölellek!
Bikfykém!
Köszi a kérdésed, jól vagyok. Furcsa, hogy mikor nem voltam kismami, akkor én is sokat gondoltam a kismamákra, és vártam, hogy minden nap írjanak magukról, hogy vannak ... stb. És nem értettem, hogy miért hagynak ki napokat és nem írnak magukról. Most már tudom, hogy ilyenkor is az egyik nap követi a másikat, jó esetben nincs semmi különös változás.
A hét eleji pánikon túl vagyunk, újra visszatértek a dolgos hétköznapok.
Bazsa!
Próbálj meg többet pihenni! Szerintem is jó úton haladsz a babásodás felé!
Syl!
Úgy látom, a 8. hétig vársz! Kitartást!
Nati!
Végre jöttél! Hiányzol ám!
Sajnálom, hogy az utro gondot okoz. Milyen mennyiségben használod? Nem tudom, mit lehetne vele kezdeni. De úgy tudom, egy kis irritáció még kedvezhet is... Nem itt mondta ezt valaki korábban?
Nati, próbáld meg élvezni ezt a hetet! Tekintsd magad kismaminak!!! Hisz az vagy!
Látom, nálatok sem indult simán az ügy, de most már belerázódtatok, és megvan az összhang! Ezt én is tanusíthatom!
Nekem nincs barna, minden a régi, továbbra is rendben vagyok, jól érzem magam, csak sokat alszok...
Igen dolgozok itthonról, bár semmi új munkát nem kapok, az új főnököm már kezd mellőzni, amit most annyira nem bánok, de ha a 12. hét után visszamegyek, akkor szerintem próbálok majd kicsit nyomulni, hogy legyen pozitív emléke is rólam, és ne azt gondolja, hogy munkakerülő vagyok. :s Mondjuk itthonról nem tudok megbeszélésekre járni, és nagyrészt ott dőlnek el a dolgok, így nem csoda, ha mindenből kimaradok.
Eclipse!
Merre vagy? Adj életjelet magadról!