Új privát üzeneted érkezett!

A szülésznő dumáján jót röhögtem, jó fej lehet! :-)

szilvás76

Uúúúúú mekkora kelyhek!!!
Limo örülök h.láttalak végre :)
És Tünde mekkora a pocid!! :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clarika látom alakul a szoba és járták Te is tescoban :) (kukac) Az ágy alatt nekünk is raktár van...:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

A szívem mélyén úgy éreztem, hogy NEM LEHET SEMMI BAJ, de azért nagyon izgultam érted és Tomikáért... :-)

szilvás76

Csajok!
Tök jók a képek...guszta kelyhek...nyamiiiiiiiiii :)
Ildi...örülök én is hogy láttalak ha még csak képen is :D
Na majd vasárnap élőben :D :D :D
Jó a kehely szöveg is :D ...-JÉ :D :D :D
cooooooooooooooooooool

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kukacot hogy dobálják? :D
szkolko forint?
:D
szép színes.....vidám

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag ötszázé :lol: de én már nem láttam tegnap...

Szilvi én is bíztam benne h.OK minden csak azért izgul az ember...
:? de köszi :)

evilany

Aggódós

Kép

nem aggódós

Kép

evilany

Évi

Igen, nálad megláttam, aztán el kellett mennem a Tescoba érte! :)
Az egyiket a kis Csenge babának vettem :)

Csillag:
500 HUF -t kérnek érte!
Még a hülyének is megéri! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hát még nekünk :)
Felvettem a felicitas csomagot is ma.

evilany

Jah, és tegnap:
Mikor fizettünk, akkor vette észre a pincércsajszi a Tünde pocakját,s mondja, hogy csak az én pocakomat vette észre! :D :oops:

Tegnap már kabátba (találtam a szobapakolás közben olyat amibe beleférek) is észrevették a buszon a pocakom :shock: WOW

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

nagyon szép színei vannak...volt még valami plüss olcsón ilyen hasonló színekkel?

Évi! Mit tartalmaza csomag?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja és beszéltem a dokival akihez megyek UH-ra, és elvitték szervízbe a gépet, így jövő hét vasárnap kell hívnom.
Ha visszakapja addigra, akkor aznap meg is csinálja!
Jahj, már nagyon várom!!!!!!

Clárika
Kép
clárika

Az aggódóson is 120 felett van azért általában, csak sokkal egyenletesebb a mainál... Sztem tényleg aludt a Picikéd! :-)

Na de ma megmutatta, ki a legény a gáton!!! :-)

szilvás76

[quote="csillagfeny1976"]n írta:csillagfeny1976agyon szép színei vannak...volt még valami plüss olcsón ilyen hasonló színekkel?

Évi! Mit tartalmaza csomag?

blogomban láthatod :)
Volt még zsiráf is színes,azt is feltettem a bogba valahol a kukaccal és a kosarakkal együtt.

evilany

Clarika akkor meglátjuk a nemét is.Izgi!!!

Szilvi igen én is inkább 130-asra tippeltem a pulzust,van ahol akár 140 is a tegnapin csak túl egyenletes volt.

evilany

Én az a csomagot már 13 hetesen felvettem....

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"] írta:clárikan az a csomagot már 13 hetesen felvettem....

:shock: a 3.trimeszterit?

evilany

Jó fej a zsiráf is :D
kosarak is tetszenek..imádom a rattanos-fonott cuccosokat...
Jó a csomi...nekem van már ilyen kék cumim...ha szeretnéd odaadom :D
Nekem nagyon sötét színű :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

wow...az jó hogy már akkor átadták...anno Fannival nem adták oda amíg be nem töltöttem az x hetet... :(
Jó fejek voltak veled :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megyek ledőlök tényleg.
Akivel nem találkoznék a hosszú hétvégén

Kép

Tünde neked is :)

Dia,Sucer,Bekri?

Ja még jó hír ugye hogy jövő héttől akkor a gondozó orvosomnak is lesz rendes UH gépe ettől kezdve nem lesznek téves riasztások...remélem.

Sophie,vigyázz magadra nagyon.

Pécsiek vasárnap 9-kor,addig meg úgyis jövök még

Kép

evilany

Sziasztok!

Ma ballábas napom van, lehet hangyát kellene szednem...box kesztyűben :roll:

Betegeknek jobbulást: Fancsa, Csillag, Ilus...

Clárika szépen alakul a rezidencia. Azok a kelyhek anyám! Hát megbírkóznék én is egy ilyennel.
Nagyon szépen kerekedik mindenki.

Sophie sajnálom azt a fránya hematomát. Ez általában gond nélkül felszívódik, de sokat kell pihenni! Úgyhogy ágynyugalom. Még jó, hogy párod tud segíteni. Mi szorítunk nektek, nem lesz semmi gond.

Évi nagyon örülök, hogy ma végre jó kezekbe kerültél. Szülésznő jó fej lehetett. Tomi meg nagyon ügyes volt, hogy ennyit fickándozott.
Néztem a görbédet. Őszinte leszek nekem a felsőhöz volt hasonló mikor Bence vágül megszületett. Asszem még ennyi kiugrás sem volt rajta. De nekem tetszett, mert olyan szimetrikus volt. Én kis naiv azt gondoltam, hogy az jó....De az is igaz, hogy nekem akkor vagy 5x ismételték... Szerintem tegnap Tominak csak nem volt már kedve mocorogni.

Ma magamon kívül vagyok úgyhogy ha kihagytam volna valakit akkor bocs.

Ircsi ez a lány! Építkezési vállalkozó lesz? Nagyon csinos vagy!

királylány

[quote="clárika"]J írta:clárikaah, és tegnap:
Mikor fizettünk, akkor vette észre a pincércsajszi a Tünde pocakját,s mondja, hogy csak az én pocakomat vette észre! :D :oops:

Tegnap már kabátba (találtam a szobapakolás közben olyat amibe beleférek) is észrevették a buszon a pocakom :shock: WOW

na akkor volt csodálkozás megint :)

evilany

Én a 12. héten az első csomagot kaptam csak meg a védőnőtől, abban újság volt, meg egy pár minta és ez a 3. trimeszteres kupon... :shock:

szilvás76

Dia remélem h.tegnap lusta volt,,a másodikon azért látszik mennyit nyomkodhattam a gombot :) Feltettem mind a 4et a blogba.

Ne szedj hangyát...mi a baj? itt a hosszú hétvége...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.21 11:49-kor.

evilany

Ma csinálok pizzát...úgy ennék már :D jó sok sajttal :D
Neki is állok a tésztakészítésnek :D
Majd még visszakukk... :D
Évi! Randira vigyem a cumikát? :D (ajcsi Tomcsi babának)-bocsi a becézésért :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Pizza.....
Csillag,nem akarod megvárni míg kiderül h.fiad v.lányod lesz e? :lol:
de hát persze elfogadjuk :) majd megháláljuk.

evilany

Dia Köszi :D
hangya szedés boxkesztyűben :D de jópofa...
Mi a baj?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]P írta:evilanyizza.....
Csillag,nem akarod megvárni míg kiderül h.fiad v.lányod lesz e? :lol:
de hát persze elfogadjuk :) majd megháláljuk.

Nekem akkor is sötét színű marad...nem szeressem :( :?
De ha neked tetszik-nagyon szívesen!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="clárika"] írta:clárikan az a csomagot már 13 hetesen felvettem....

:shock: a 3.trimeszterit?

Én nem tudom, volt annak a füzetnek az uccsó lapján egy kupon amit le kellett tépni.
A plázába vettem át.

Volt benne via pohár, cumi, újság krémminták....

Vagy az nem az????

Clárika
Kép
clárika

Lányok, megyek. Főnökség 13.00-kor elengedett minket. :lol: Kihasználom.
Hétvégén nem tudom, jövök-e, de olvasni azért próbállak Titeket!

szilvás76

Évi hidd el, hogy semmi baj nincs. Akkor bent tartott volna a dokid!

Csillag semmi különös és minden. Már reggel tiszta idegbeteg voltam, mert nem tudtam mit húzzak magamra. Ez a hülye időjárás kikészít. Terhes gatyóim vannak, de mind inkább vékony, tavaszi/nyári, de ugye tizenfoknál befagy a fenekem benne. Persze akkor már felsőt sem találtam normálisat. azt sem tudom holnap mit aggatok magamra a szülinapi vacsorára. Mégiscsak étterembe megyünk...Akkor a gyerek is húzta az időt. Vásárolni is el kellett mennem. És tudtam, hogy a menyasszony ma viszi a ruhát és kötözködni fog még az anyagiakon. Igazam lett....Nagyjából ennyi....

királylány

Szilvi jó hétvégét!

királylány

Sziasztok,

Évi,
de jó, hogy minden rendben! Sztem is aludt Tomi tegnap azért volt olyan egyenletes a szívdobogása. De ma tényleg ügyesen ugrándozott, jó volt olvasni, hogy te is nyugodtabb vagy! Pihenjél!
Vérnyomás: igen digivel mérték, és azt tanácsolták, hogy heti egy alkalommal ha van rá mód egy higanyossal is méressem meg a pontosság végett. Már beszéltem a védőnővel (neki higanyos van), hogy 1 héten 1x beugrom hozzá, viszem a méréseket és Ő is megméri pluszban. A doki szerint is nagyon magas az a 125, szte azt elmérte a gép, mert már a 100-as érték is nagyon gááááz :( :( :(

Dia, Szilvi,
ha jól láttam kérdeztétek a barnázást. A dokiknak mondtam, megnézett, úgymint méhszáj zárva, nincs rajta sérülés, nincs semmilyen fertőzésem (gomba, húgyuti, akármi), így a stresszre fogta. Azt mondta, ha a héten még előfordul, előrehozzuk az UH-t a jövőhétre és vesznek vizeletet, de egyelőre csak pihenés és nyugi.

Szilvi,
szegény kolléganőd :( . Gyors felépülést kívánok neki!

Ircsi,
nagyon csinos vagy, szépen rendezkedik Katus odabent :)

Ilus, Csillag,
nektek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Sophie,
sajnos hematóma bármikor előjöhet az első 16 hétben. Nekem is volt, most is és a kislányunkkal is, tényleg figyelj arra, hogy pihenj, ne terheld magad fizikailag! Drukkok mennek, de minden rendben lesz!!!

Bekri, Bmass
szegénykéim, jól megszenvedtetek a császárral :( :( . Én is csak hasonlókat hallottam róla, így remélem, hogy nem lesz gond most sem. Persze ha a baba érdekében csak az marad, nem lehet kérdés. Bekri, Kristófod dumája nagyon édes :D

Bocsánat, ha vkit kihagytam nem volt szándékos!

Mennem kell lányok, nagyon szép hosszú hétvégét kívánok nektek!
Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dia! Sajnálom a "pech"szériát :(
Ismerős a szitu...mit húzzak fel...:(
Nálam még az a jó hogy Lacának vannak bő pólók,pulcsik és kabát...különben megfagynék :(AZ ő cuccaiban járok ilyen hidegben :(
Étterembe kocsival mentek?Mert akkor fel tudsz húzni vékonyabbat is...csak nem fogsz megfagyni. :?
...és holnap már valamivel jobb időre számíthatunk...
Ülj le...Szúúúúúúúúúúúúúú-Szááááááááááá
Tudom nem könnyű...
Menyasszony...jáááááááááj :(

Clárika...az az a csomag volt...jó fejek voltak hogy odaadták!!! :D

Szia Szilvi...jó hétvégét!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sucer! Neked is minden szépe és jót,Kellemes hétvégét!!!
Jobbulást!Reméljük nem lesz gond!!! Pihenj sokat!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi,
jó 7végét neked is!

Dia,
na ugyanígy keltem ma is, együtt érzek veled..... ennyit arról, hogy ne idegesítsem magam.... és akkor még a gyerek is rákezdte reggel a hisztit, majd Apa is beszólt egyet.... naná, hogy sík ideg lettem, bőgtem, stb.stb. Kissé elegem van már nekem is..
Legyen szép és a vidám(abb) 7végéd! :) :)

Clárika,
szép a komód és a bababirodalom! :D

Na de hajrá előre kell nézni, már nem sok van a melóból 4 hét, legalábbis nekem.. Ja és ma kaptam áprilisi fizut :) .

Szép 7végét Csajok!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Én nem emlékszem, h rá lett volna írva h 3. trimeszter....
Nővérem is, meg bnőm is felvették a 12. hét után...
Annyit mondtak, h a kiskönyv legyen nálam, hogy tudjam igazolni, h terhes vagyok....

(mintha nem a védőnő adná azt a kis csomagot amibe a füzet van, amibe a kupon van :) )

Clárika
Kép
clárika

Csillag,
köszi és puszi! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziaszstok!!!

DIa: sajnálom a rossz napot, de csak jobb lehet és időt is jobbank mondják a 7végére!

Évi: gratula a jó hírekhez, én is fent voltam vagy nem az édesanyák u. voltál??? na mindegy, nem futottunk össze :((

Clárika, Tündi, limo: nagyon jó volt veletek tegnap és bocsika hogy be sem álllllt a szám :)))) munakahelyi ártalom :D

MAi 18.hetes uh:

SZülészeten őskáosz volt, 9-10ig voltam beírva másodiknak, ott ültünk, vagy már 6 kis csapat, se ki se be senki, 9:45-kor aztán jött egy doki aki 5 perces vizsgálattal gyorsan letudott mindekit, azt mondják, hogy konferencia van a dokiknak (anyósom szerint az átszervezés miatt) ezért egy doki sem járt az UH környékén, plusz bejött egy fontos eset és ezért még egy fontos dokit is úgy kellett behívni hogy a súlyos esetet végezze el....

szóval esélyem nem volt a nagy rohanásban hogy puncis vagy kukis

ma vagyok a 19 . héten, 19+1nek mérték, combcsontja 3cm, testátmérő 13 cm, fejátmérő 16,5cm , okoska gyerek :))))

kóros elváltozás nincs, szép baba, legalább ennyit mondott a vadidegen doki... és uram látta, bár csak 2D-ben ahogy a kis drága mocorog, meg már reggel érezte a hasimon is, hogy mozog bent!!!

na most visszaolvasom a sok sok minden :)))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="clárika"] írta:clárikan nem emlékszem, h rá lett volna írva h 3. trimeszter....
Nővérem is, meg bnőm is felvették a 12. hét után...
Annyit mondtak, h a kiskönyv legyen nálam, hogy tudjam igazolni, h terhes vagyok....

(mintha nem a védőnő adná azt a kis csomagot amibe a füzet van, amibe a kupon van :) )

Ez van a hátulján:

Kép

:D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kel a tésztám :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Megint mennyit írtatok, nem reklamálok, szeretem olvasni, csak mire végigérek elfelejtem kinek mit akartam mondani! :( Délelőtt rászántam magam és lementem a vásárcsarnokba, jól felpakoltam salátákból a hétvégére.

Csillag! Köszönöm szépen! :) Vasárnap megyek, akkor végre talizunk!

Évi! Örülök, hogy minden rendben, és ez így is marad! Azok a tegnapi eredmények sem lehettek olyan rosszak - különben ki sem engedtek volna - hogy így megijesszenek! Nálam a 24 héten a 4D látott a doki egy hematómát, na nálam is volt para. És miután senki nem foglalkozott vele, elkezdtem ezzel nyugtatni magam, hogy ha nagy lenne a gond nem engedett volna el 8)

A kukacot Clárikánál én is rögtön kiszúrtam :)
A várandós mama csomit én is felvettem még valamikor januárban, igaz, hogy bele volt írva, hogy csak a huszon valahányadik hét után lehet, de nem is foglalkoztak vele. Nekünk is volt benne AVENT tároló pohár, MAM játszócumi, termékminták, pelenkakupon, újságok.

Most kaptam a hírt egy ismerősnél megvan a baba, fiú, 3380 gr, 48 cm. Jó kis vasgyúró!
limo73

Évi na errö van szó, nagyon szuper! Lassan tényleg megnyugodhatsz és nem lesz semmi baj. A felsö az tényleg olyan, amilyenre én gondoltam, az alsó meg a normális, de gondolom, ha a baba alszik, akkor a felsö az aktuális. :)
Ma enyém baba már sok-sok órája nagyon aktív, de én élvezem! :)
Elgurulok szomszédolni, ha már ittragadtunk. Kivárunk keddig, hogy addig járható lesz-e a pálya, aztán csak jó lenne valahogy hazavergödni. Csillagom neked már összeraktam egy zacsi ruhát.
Puszedli: mi
Vendég

Barbim!
Köszike nagyon édike vagyol :D
Jó szomszédolást!!!Csak óvatosan gurulgass :D
:P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na nyújtom a tésztát...feltétezem...és eszem ha kész... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Felkeltem,olvasztom ki a husit aztán gyorsan főzés,tarhonya lesz meg lecsós csirkemell.

Mares nem,lent voltam a Megyeiben. Iszonyat ez a káosz az átszervezés miatt,és ilyen hirtelen,hipp hopp keddtől...mekkora ötlet :evil: Sajnálom hogy nem tudtad meg a nemét,de szuper h.minden rendben.Ki vizsgált?

Sucer igen én is azt gondoltam h.elmérte a gép,125-ös per...azért csak méregesd,remélem rendben lesz.

Dia,legye jobb kedved-bár itt úgy beborult most :shock:
Tessék küldök neked táncos legényt :)

Kép

evilany

Évi: Dr. Báy Csaba, de a körülményekhez képest kedves volt, mert miközben vizsgált hívták és az asszisztensekkel is beszélt, de a lényeget megnézte és a végén hozzátette: szép baba .... - ez legalább megnyugtatott!!! Meg a szívverését is megmutatta!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Aha.Tudom ki ő,nála szült a kollegam felesége tavaly.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?