Jó reggelt Csajok!!
Eclipse- Nagyon sajnálom Apukádat
Meg azt is, hogy olyan volt amilyen......Sajnos az ember a rokonait nem válogathatja meg, ezért kell a barátokat viszont igen, és csak az arra érdemeseket megtartani!!.....Az én barátnőm is nagy kendős, nekem is annyira bejön, olyan kis cuki gombócok benne, és tök egészséges nekik, úgyhogy én is mindenképpen szeretnék hordozni, hajráááá hordozás
Én már ki is néztem a Didymos Iris kendőt
Mondjuk ezt már vagy 3 hónapja, de azért 2 hetes terhesen még nem akartam megvenni
Hayniii- Bocsi, tényleg összekevertelek Kingával
Kinga- Neked is küldök egy bocsánatot
Aranyoska- Hajrá idegbeteg kismamik!!!
Állítólag én is az vagyok, legalább is a párom és a barátaim szerint
Lehet nekik van igazuk???
Nekem sincs bajom a melegekkel, a szomszédunkban ( Anyuéknál) is egy meleg pár lakik, olyan szép a kertjük, még a fűszálak is 180 fokban állnak
....Na ná, hogy rendben lesz az AFP, nem is kérdés
Megyek bejelöllek iwiw-en!!
Rodi- Dehogy gáz, de fogsz majd álmodni az tuti!!
Ahogy közeledik majd a szülés, egyre többet
Szisszka- Gratula a viszgákhoz, te kis eminens
Lehet én is inkább megpróbálnám most, jobb hamarabb túl lenni rajta, nem??
Mi gondolkozunk azon, hogy egy Manduca vagy Kenguru és plusz egy kendő, hogy Apjuk is tudja vinni a babát
Csak persze ehez még azért a lottó ötöst fel kell vennem a Szerencsejáték Rt-nél
Bejelöltelek iwiw-en!!
Dorka- Juhuuuuu, csak fél nap munka, vagy is most már csak másfél óra!!Kitartás
Vettem koffert ( picike) Apjuknak, de nem abban a boltban ahol kinéztem, mert ott közölték, hogy az elfogyott ahogy elkezdődött az akció és egyetlen másik boltban sincs már
Levoltam törve, mint a bili füle, erre 2 bolttal arrébb sétálok és ott figyel ugyanaz a táska, ugyanaz a szín csak 90 centtel még olcsóbb
Már húztam is magam után, hogy te velem jössz
Henne- Jobbulást Apukádnak!!!!Milyen az a nyaki gerincsérv??Nem tudta a fejét mozgatni???Bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek
Angie- Neked is milyen kis cuki pocid van
Az enyém is este sokkal nagyobb, de hogy miért....Az emésztés miatt??
Sophie- Most már pihenj amennyit tudsz, csak a legszükségesebb miatt kelj fel!!!Vigyázz nagyon magadra!!!...A vérekkel kapcsolatban, tudjátok én is véreket szállítok meg a párom is, és mi csak simán a hűtőbe tettük a véreket, szóval szerintem ha Kingának levette volna és beteszi a hűtőbe az pont elég lett volna , hogy ne kelljen mégegyszer bebumliznia....De mondom ez csak az én elméletem
Hát igen, hordozó kendőben mi télen max a lakásban fogunk tudni hordozni, aztán tavasszal már kint is
Én meg meghülyültem.....Tegnap mikor elmentem a Zembernek koffert nézni, betévedtem egy bababoltba ( egészen véletlenül
) és belezúgtam egy babakocsiba, ABC Design 3 Tec , annyira jól néz ki és olyan jó volt tolni, arra ment amerre akartam, könnyű volt, fordult, designe-os volt, kész vagyok....A kocsival álmodtam
Ja de persze mondanom sem kell, hogy nem az az árkategória amit én engedélyeztem magamnak ( 80-90 ezer) hanem 100.000-be kerül és a hordozó nincs is benne
Kész vagyok!!Most sasolgatom hátha látok használtan, mert nekem ilyen kell és kész