Köszi az üdvözlést!
Most tudok írni, mert manó apájával szundít.
Sikerült visszaolvasnom.
Majosháza 30 km-re van Bp-től. Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunavarsány és utána jövünk mi. 1400 fős falu nem a fő út (51-es) mellett, hanem tőle 3km-re a Duna part felé. Azért is tetszett meg nekünk (Érdről költöztünk), mert kicsi, csendes, az utcánk végén folyik a Duna kis ága, de mégis közel van Pesthez, én ott dolgozok, így az is fontos szempont volt.
26 éves leszek júniusban.
Ivanka: hú, mi 2008 decemberében költöztünk. Annyira még nem vagyok képben
csak a kisgyerekesekkel. Most nagyon sok itt az új lakó, mert gombaszámra nőnek a faluban az újépítésű sorházak.
Svájcban laktok és zenészek vagytok? Húúúú imádom Svájcot, de amúgy az egész német nyelvterületet (na jó, Ausztria imádatomhoz semmi sem közelíthető, de Svájc is nagyon tetszett, amikor ott nyaraltunk). Nálunk zongorában utazik a család. Mármint nem hivatásszerűen, de az én és a párom családjában is mindenki tud zongorázni. Rudi is már pötyögött a kicsi szintin. A versenyzongorán még elvesznek az ujjai.
Gabi: Sok boldogságot!!! Láttam, most volt az esküvő.
egcsi: 3. babó lesz? Mi is hármat szeretnénk.
Remélem sikerül majd véghez vinni és nem jön több válság. Nekünk a 3. babóhoz költözés és új kocsi is kellene majd, de nem adjuk fel, mert nagyon szeretnénk hármaskát is, de előbb csak a közeljövőt tervezzük és az a kistesó augusztusban.
Panndi: nagyon sajnálom a történteket.
Szurkolok, hogy minden rendben legyen.
Na jó, begolyóztam, nem tudom kinek mit akartam írni, de mindenkinek mindent bele!!!
Igyekszek jönni, amikor tudok. Mindenkinek szép hosszú hétvégét, ami még hátra van belőle!