Sziasztok Lányok!
Visszaolvastam, hiszen lemaradtam két napi termésetekről, mert volt egy kis riadalom nálunk!
Youlcsi, én is úgy tudom, h az integrált teszt 30.000 Ft- környékén van mostannás. Egyébként, nekem is csak a sima alapot csinálták a kórházban, ami ingyenes. Ezt a dokim ajánlotta. Nálunk mindenkinek megcsinálják ezt a fajtát.
Tigris, örülök, h jól fogadták odabent Kiscsíkos hírét! Remek! Szurkolok, h tudjatok jó megoldást találni a melódra...
Zizi, Flóra gyönyörű és édes!!!
Remélem, nekem is egy ilyen szépséges kislányom lesz!
Zsuzska, csak nevettess nevettess nevettess!!!!
Szóval velem: Hétfőn este még semmi bajom nem volt. Kedden reggel jó korán keltünk, mert az Uramnak sietnie kellett Debrecenbe és még előtte be akart vinni dolgozni. Fél hatkor elkezdtem kálváriát járni a WC-re. Hasmenés... Remek gondoltam...Még kétszer ezután fél órán belül. Megittam egy Smecta-t, de semmi hatása. Émelyegtem is, mint állat, Közben azért készülődtem, de állandó jelleggel tértem vissza a budi irányába...
Hasmenés...hasmenés...hasmenés, de, mint a vízfolyás. 5:30 és 6:30 között 6X voltam kint. Ez már nagyon gyanús lett. Na és akkor párosult a hányás is. Ok, én nem megyek sehova, céget hívni, persze nem örültek, mert pont aznap jöttek hozzánk dán vendégek. Mit tehetnék, nem én kértem a dolgot...
Lefeküdtem, de ahogy ittam egy korty vizet is, rögtön mennem kellett... Anyu kihívta a körzetit, aki adott egy B6 vitamin injekciót és közölte, hogy ha ez így folytatódik, annak nem lesz jó vége...
Este hatra olyan szarul voltam és gyengén is, h irány a Bajcsy sürgősségi osztálya. Addigra már 18X voltam kint...Hála az égnek, azonnal fogadtak, mint kismamát (egyébként ki volt írva, h 4-6 óra a várakozási idő...egy sürgősségin!...no comment...) Azonnali vérvétel és vizsgálat, infúzió beköt. Valami durva vírust sikerült összeszednem...Felvittek gyorsan uh-ra is és a nőgyógyászhoz. Manó Gyerekkel minden rendben, ha igaz. Uh-n látszott, h megfordult és most fent volt, bokszolt össze vissza, mindenki el volt olvadva a monitor előtt, aki csak látta.
Nőgyógyi is mondta, h minden rendben a vizsgálat alapján. Infúzió közben csöpögött tovább. Éjfél után aztán kiengedtek, de a lelkemre kötötték, h igyak rengeteg ásványvizet és írtak fel széntablettát, ami tegnap délelőtt tudtam elkezdeni szedni, mert nem volt egyszerű olyat találni, amiben nincs laktóz. Elhiszitek? Még a széntablettáben is laktóz van... Na, mindegy, szóval azóta nincs hasmenésem, de a tegnapi napot még gyakorlatilag átaludtam a gyengeség miatt. Viszont este már meg tudtam enni 4 kis szem krumplit és bennem is maradt. És ez a legjobb hír, hiszen közölték, ha nem múlik a dolog, akkor a Szent László Kórház fertőző osztályára kell mennem. Gondolhatjátok, h oda mennyire nem akartam!!!!
Ma már jobban vagyok, szóval gyorsan le is ültem írni nektek. Persze a héten már itthon, kedden kell majd visszamennem a körzetimhez.