Új privát üzeneted érkezett!

Bmaas,a Te sztoridon nem akadtam fenn hacsak azon nem hogy nekem nem jut ez az ellátás,már nem mintha nagyon vágynék rá de esélyem sincs.
De hozzátenném,ha a sima terhesgondozó orvosomhoz járnék,továbbra is,akkor a mai napig ki sem derült volna hiszen ott nincs UH csak a kötelezőek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]T írta:evilanyina...ide írtam.

Komolyan?? De durva..

Kép
xtina75

Hát ez van nekem ezt tudta válaszolni.
Ha olvastad a válaszait egyeseknek,amiket írt,a sok"okosságra"....nekem meg ezt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi megértelek sajnos az a helyzet amikor az ember bizonytalan az nagyon rossz,én azt ajánlom ahogy kivettem a szavaidból,megtudsz beszélni az orvosoddal dolgokat és meg is akarsz,szóval holnap ha bemész akkor mond el neki a kétségeidet szóról szóra betüről betüre,azt is te ideges vagy ami érthető,tudod neki nem ennyi dolga van de mit tudna ajánlani,hogy ne legyél ilyen kétségbe esett.Én anno mikor gond volt nálunk is elsírtam magam mikor kiderült a szemölcs meg minden féltem rettegtem és elsírtam magam a dokinál,és akkor is volt hüvelyfertőzésem,már 3 hete szedtem az antibogyót féltem valami baja lesz,és doki megvizsgált nyugtatott,nekem is nézet szívhangot,és vigasztalt,nagyon sokat jelent.Szerintem neked is segítene ha vele mindent megtudnál beszélni,és biztosan hajlik ő is rá és válaszolna is mindenre,mert azon a klinikán meg nem foglalkoznak veled,rendesen sajnos :cry: Bocsi nem akartam okoskodni vagy ilyesmi csak gondoltam hátha segítek!És teljesen megértem aggódsz sajnálom,mert az idegesség se jó nektek,sokat idegeskedtem én is meg néha még most is,és teljesen lehangol téged is ami érthető!!!!

Kép
bévi

[quote="evilany"]e írta:evilanyzt tudta válaszolni.

Sajnálom, hogy nem volt képes kipréselni valami bíztatót... Kitartást neked, és ne keseredj el! Pihenj sokat, és próbáld meg elfoglalni magad. Mást nem tudok írni...

Kép
xtina75

Sziasztok.
Jó sokat írtatok...holnap délelőtt átolvasom és majd reagálok.Mára elég volt gyorsan átfutnom :) :(
Évi! Nyugi...ezek szerint nincsen baj...nőtt minden... :D ez szuper hír :)
Lemértem a hasamat reggel és most este is-mivel napok óta látom,hogy a pocakom is estére felpuffad :(
reggel:117cm
estére:125cm
hmmm....lehet ez is víz?mint a bokámon?
Végül is elköszönni jöttem,mert tegnap este elmaradt :( bocsika...
Csajoknak randi jól sikerült? :D - Remélem :D
Mindenkinek jó éjt...
Szép álmokat!
Sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, nekem is fel tud puffadni a hasam, pedig nem is vagyok terhes. Simán, centiket.

Kép
xtina75

Na jó éjt mindenkinek

Kép

majd valamikor jövök,nem reggel,mert korán megyek a dokihoz.
Remélem a tali jó volt,azért meséljetek!

evilany

Jó éjt mindenkinek.

Évi sok szerencsét holnapra!!!!!!Minden rendben van nyugi!!!!!!

Csillag ne idegeskedj én is puffadok rendesen egy zsömlétől is :?

Remélem tali jó volt sok puszi jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
bévi

Még egy kis reklám én ide jártam ebbe a boltba vásárolni anno a boltomba igaz akkor még kereskedő ként és olcsóbban mint itt :oops: ,de nézzétek meg van webáruházuk gyönyörű dolgok vannak nagyon olcsó szerintem az anyaghoz képest tuti kihasználja 4 baba is olyan anyaga van és nagyon rendesek,a tulajék!!!!!

http://www.pirinyo-babaruha.onlineuzlet ... &k_id=6060

Ha valamelyik termékről tudni akartok valamit én is segítek jó nézelődést én sok mindent,veszek itt!!!!

Kép
bévi

Tündi, Clárika, Mares örülök, hogy megismertelek benneteket, remélem Évivel és Csillaggal is hamarosan tudunk talizni.

Tündi megkerestem a szőrkontaktus videót a youtube-on, tényleg nagyon tuti.

Jó éjt mindenkinek!
limo73

A kicsi gólya anyja után sír a fészekben. Apja vigasztalja:

- Ne sírj, mindjárt hazajön anyukád, csak még dolga van. Tudod, sok örömet okoz az embereknek, mert kisbabákat hoz nekik.

A következő éjjel az apagólya hagyja el a fészket, a kicsi megint sírni kezd. Anyja nyugtatgatja:

- Ne bánkódj, kicsim, apád hamarosan hazajön. Ma ő megy el, hogy kisbabákkal örvendeztesse meg az embereket.

A harmadik éjszaka a gólyaszülők észreveszik, hogy a gyerekük eltűnt a fészekből. Egész éjjel hazavárják, de csak reggel kerül elő.

- Hát te hol voltál? - kérdik tőle.

- Á, nem érdekes! Csak egyetemistákat ijesztgettem!

Kép
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

így van Ircsi, jó reggelt, ráadásul 3 napos hétvége jön!!!!!!

Kép
xtina75

Évi
Amit te tehetsz, ha a doktorod elküld a klinikára, megkéred, hogy ott nem beszélne-e valamelyik kollégájával, hogy az nézzen meg!
(Felhívom x-t, hogy nézze meg a problémás betegemet. A beteg úgy kapja a beutalót, hogy x-t keresse, és akkor én a vizsgálat után x-szel tudok beszélni is a betegről, ha engem igazán érdekel a sorsa... Ez nem nagy dolog, de a betegnek valahogy személyesebb!)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Bizony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus építkezik rendesen!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szép a pocak, és nagyon csini ez a felső :D

Kép
xtina75

Jó reggelt

Mégis benéztem a kv mellé.Ircsi írtam pü.
Tesóid megérkeztek? Meddig maradnak?

Jujjj Pécsiek semmit nem írtok a taliról Kép

evilany

Ircsi bizony terebélyesedik Katus!!

Clarika miért nem irsz soha :(

evilany

Jó reggelt csajszikáim! :wink:

Évi
Remélem nagyobb a hangja ennek a dolognak, mint ami mögötte van....
Kicsit kezdek "parázni", hogy engem a 20.héten UH-ztak utoljára, azóta csak a méhszájamat nézte a doki, meg ugye megtapogatta a pocakom.
Mindig azt mondta, hogy tökéletes.
Jövő héten már valószínű, eljutok 4D-re.

Jó volt a tali, indulás előtt még felkukkantottam, s láttam, hogy jössz (mert hívott napközben Tünde h mi van veled), de jött Limo, s mondta, hogy mennek a rokonok.... :?
Majdnem berendeltünk egy 3 személyes kelyhet fejenként :D -jó h szólt a csaj, h az így három embernek ideális adag! :D

Teszek fel majd gmailra képet. Este próbáltam, de nem sikerült :? (mobílnet - hiába belváros)

Azért nem írtam tegnap mert reggel 8ra mentem dolgozni,
:arrow: benn voltam délig,
:arrow: egyre mentem házhoz,
:arrow: 3ra jött vendégem,
:arrow: mentem talira,
:arrow: bevásároltam,
:arrow: főztem bablevest,
:arrow: kidőltem :)

Jah, nekem sincs barna csíkom.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

És sajnos Maresről nem készült kép :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!Jó reggelt Mindenkinek.
Ircsi növöget a pocakod neked is :)
Clárika!Örülök hogy jól sikerült a tali :D
Sokat dolgozol te is.
:D Limo! ha vasárnap jössz...100 hogy talizunk :D :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares miért maradt le a képről?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

rákerestem én is a szőrkontaktus videóra...nem marad a szemem szárazon :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!

Mert ő késöbb jött, s a kelyhekkel fotózkodtunk, aztán úgy elvoltunk az adaggal, hogy elmaradt.... :?

Clárika
Kép
clárika

sehol senki...akkor kiviszem az ebedékemet :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na majd akkor legközelebb :D bepótoljuk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

SZiasztok!
Bakker, ezek a kelyhek! Éééééééééééééééééééééééééééénis!!!!!!

szilvás76

Sikerült feltennem a képeket.
Hozzám tettem fel az alakuló szobáról képet.
A kiságy után jön 2 komód, lemértem, pont befér (mm-pontosan, így ha mégse, akkor kiszedek egy szegélylécet :lol: :lol: :lol: )
Holnap ha sikerül fuvart intéznem, meg is veszem... :)

Clárika
Kép
clárika

Clárika
Kép
clárika

Clárika, tök jó... :-) Ez csak babaszoba lesz, vagy Ti is ott alszotok majd?

szilvás76

Clárika...nagyon szép lesz a babaszobátok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na, most persze senki sincs errefelé.

Akkor mentem kicsit dolgozni. :-)

szilvás76

Kúrálódunk Fannival...gőzölünk...pörkölt cukrot iszunk...és sokat pihenünk...vasárnapra jól leszünk...már most alakul a banda :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok, jó "reggelt"! :oops:

Tök bepánikoltam az előbb...kb. 10 perce sikerült csak észheztérnem, amikor láttam, hogy mennyi az idő...az ebédemet ilyenkor már szokták hozni, és tök paráztam, hogy elaludtam...de szerencsére...most először...később jött a futár...már nagyon rákészültem a paradicsomos káposztámra...:)

Úgy betaknyosodtam reggelre...meg kapar a torkom is...nagyon nem jó...pedig végig itthon voltam a héten, nyakig beöltözve, úgyhogy nem tudom, mitől lehet most...

Barna csíkom van...alul már tök régóta, fölül pedig egyre feljebb jön...és egyre sötétedik, de nem zavar (még)...viszont úgy tűnik (kopp-kopp-kopp), hogy nem nagyon repedek szét...remélem ez a végéig is így fog maradni...

Évi...remélem ma jobb kedved lesz, ha végeztél a dokinál...rád férne egy kis nyugalom, főleg így 3 napra...

Ilus

KépKép
badzsulka

Badzsulka....jobbulást neked is...forró tea,C vitamin,gőzölj :wink: vagy igyál te is pörkölt cukrot felöntve vízzel(nem tom mi a hivatalos neve) :(
De nekünk beválik!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi! Remélem tényleg nyugodtabb leszel...ez a hülye gép ami a megyeiben van...csak lelomboz téged... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sehol senki?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

akkor lefexem...:( :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Igen, csak babaszoba.
Ha kész lesz, majd akkor is teszek képeket :)
Tök be vagyok már zsongva... :D

Clárika
Kép
clárika

sziasztok, most csak gyorsan Évinek! teljesen átérzem a szitudat...

szerdán reggel megint vérzésre keltem! iszonyatosan beparáztam, keltettem apát, aztán Benit, irány a kórház sürgősségi osztálya. hát, ott aztán küldtek jobbra-balra, mire kiharcoltam magamnak egy uh-t, ott a babával minden okés volt, aztán átmentem egy nőgyógyászhoz is, ahol kb. 1/2 órát várakoztam a folyósón ismét, kezemben a fenyegető vetéléses papírkámmal, aztán jött a doki, aki azt javasolta, hogy feküdjek be... kiderült, hogy van egy heamatomám. aztán jött értem a férjem, elmentünk inkább a saját SZTKs dokimhoz is, aki már egyáltalán nem látta ilyen súlyosnak a helyzetet, mondta, hogy pihizzek, meg ne végezzek nehéz fizikai munkát, majd kiürül, vagy felszívódik ez a vérömleny...

picit megnyugodtam, de érdekes volt látni, hogy a kórházban azonnal feküdjek be volt a vélemény, úgy, hogy előtte vagy 1 órát várakoztam mindenhol, ha nem többet... szóval akkor mi is van!?

nem rendeltek vissza kontrollra sem, ezen egy picit meglepődtem, de lehet, hogy elmegyünk azért majd valahova, hogy mi van a bébivel, meg a heamatomával...

most itthon van a féjem, ő Benizik, én meg még most is hálóingben fekszem, és pihizek ezerrel!

remélem, hogy Tomival is minden okés lesz! Évi jelentkezz a vizsgálat után!

bocsi, hogy most másra nem reagálok... :oops:

sophie27

Zsófi!
Jól teszed a pihenést!!! Sokszor hallottam ilyen haematoma-ról,és tényleg nyom nélkül fel tud szívódni. Csak pihizz...
Nagyon drukkolok...

Bizz magatokban meg a dokibácsidban! Picike ott van, és ott is marad... :-)
Puszi

szilvás76

[quote="sophie27"]. írta:sophie27.. irány a kórház sürgősségi osztálya. hát, ott aztán küldtek jobbra-balra, mire kiharcoltam magamnak egy uh-t, ott a babával minden okés volt, aztán átmentem egy nőgyógyászhoz is, ahol kb. 1/2 órát várakoztam a folyósón ismét, kezemben a fenyegető vetéléses papírkámmal, aztán jött a doki, aki azt javasolta, hogy feküdjek be...

picit megnyugodtam, de érdekes volt látni, hogy a kórházban azonnal feküdjek be volt a vélemény, úgy, hogy előtte vagy 1 órát várakoztam mindenhol, ha nem többet... szóval akkor mi is van!?

nem rendeltek vissza kontrollra sem, ezen egy picit meglepődtem, de lehet, hogy elmegyünk azért majd valahova, hogy mi van a bébivel, meg a heamatomával...

Ez azért durva...
Ha baj van, akkor AZONNAL lássanak el, de neeeeeeeeeeeeeeeem, még várjál...

Igazad volt, hogy a saját dokidhoz mentél. :-/

szilvás76

Zsófi, én is, Maccs is, nagyon drukkolunk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
xtina75

Na megvagyok,doki megnézte az UH-mat(ma ő volt az UH-ban és 11-től pedig ő ment fel a klinikára) felküldött a szülőszobára nst-re,nem tudom miért oda de biztos volt oka.
Vagy 1 órát nézték,hanyatt fekve akkorákat ugrott a baba hogy csak na,végülis itthon is akkor mozog sokat,ha fekszem. Nagyon ügyes volt :) Tök rendes volt a szülésznő. Feltette az érzékelőt,mire bekapcsolta,Tomika arrébmászott :) Mire ő,azt hitted kiszúrsz velem? Vigyázz mert még összefuthatunk :)Bőven volt 160-as kiugrás is mozgásnál,meg alapból 130 feletti pulzus,feljött a doki megnézni,nagyon elégedett volt,eredetileg mondta h.ha nem lesz ma se jó az snt,akkor megyek fel hozzá UH-ra,de így azt mondta ráér kedden,akkor mindenképp látni akar(ő fog UH-zni fent) A tegnapinál biztos aludt a baba.Megint mondta h.szoros ellenőrzés,most javulás van és minden nappal időt nyerünk...(én mondjuk inkább hetekben gondolkodom....)
De most akkor keddig nyugi van,UH is javult,nst rendben.

Most lefekszem mert éjjel rosszul aludtam,ha valamire felébredek az istennek se tudok visszaalaudni :( már ha hagynak ezek a fúró emberek :(

Clarika,képeket nézem, tegnap sajna nem jutottam el hozzátok,pedig mér hiányoztok de majd vasárnap. Azt hittem Mares nem fért rá a képre :lol: :lol: mármint a 3 nagy pocakos mellé.A komód nagyon szép és tök jó az ára!!

Csillag,pü:köszi :wink:

Sophie... :( elhiszem mit éreztél...!!!Feküdj feküdj feküdj,vigyázz a bébire!! Eü: :evil:
Vicces az is,h.pihenjek,de minden nap járjak fel a hegyre a klinikára nst-re...hm :lol:

evilany

Jajj, Évi Nagyon örülök!!!!!
Mennek mindannyiunktól a drukkok, nem lesz semmi baj!
Látod, minden, amit eddig "kritizáltak" javuló tendenciát mutat, és ez a lényeg!!!

Akkor most már jobb lesz a hétvége!!!!
Puszi, és pihenj!!! :-)

szilvás76

Köszi :D olyan ügyes volt Tomika,vagy csak a nst fej zavarta de csak úgy hullámzott a hasam hogy lerúgja onnan.És hát külön jó élmény volt a tök rendes szülésznő,és persze a Doktor úr,de ő mindig az. Szép a szülőszoba is kár érte h.megszüntetik :(

evilany

Sziasztok...
Olyan tüsszögő roham kapott el :( de azért bekukk.
Sophie pihen sokat és tényleg ne csinálj semmit.Jó hogy párod otthon maradt...Jobbulást!!!
Évi! Örülök hogy minden ok :D Rátok fér a pihenés...neked is tessék sokat pihenni(főleg ha vasárnap mászkálni fogsz) :)
Majd még később bekukk...

[quote]V írta:icces az is,h.pihenjek,de minden nap járjak fel a hegyre a klinikára nst-re...hm

Gondolják kocsival megy az ember lánya,vagy mittom én :(
Hihetetlen :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?