SZiasztok!
Utálom a hétfő reggeleket, de nagyon szeretek már bejönni reggelente, mert mindig VELETEK kezdek
Nahát a kedves "kiváncsiskodóknak" írom, hogy a hőm fent van
Úgyhogy hallgatok Annácskára, és maradnék még egy ici-picit a táblázat tetején, ha nem bánjátok
Az a pénteki 36,5 talán csak egy rossz mérés volt, esetleg elaludtam közben, és nem szorítottam a hőmérőt (én hónaljban mérek továbbra is). Szombat és vasárnap reggel is 36,8, ma reggel 36,7. Cicifájás nincs, továbbra is enyhe kis menstruáció-szerű görcsöcskéim vannak. A jobb oldali petefészkem ebben a ciklusban többet fájdogál, mint a bal és mint középen (alhas). De ennyi
És a drága férjem is már odavan teljesen, eddig ő nyugtatgatott otthon, hogy nyugi, ne idegeskedjek, össze fog egyszer csak jönni. Most már ha ő is be van zsongva, akkor hogy fogjuk egymást nyugtatgatni?
Egyébként teljesen nyugodt vagyok, nem görcsölünk a dolgon, és várunk
Meg is beszéltük az e havi stratégiát, mert menzire készülök
Nicol
Te aztán jól el vagy látva kutyusokkal
Nagyon édik a kiskutyáid
Én már biztos halálra dögönyöztem volna őket
Zsófi, Stella!
Nagyon szorítok nektek!
Móni
Veled mizujs??????
Stella
Párodat nyugtasd meg, biztos minden rendben lesz, annyi ++++++ energiát küldök nektek, hogy kizárt a probléma lehetősége
Judyt
Neked is nagyon szorítok a jó eredményért!!!!!! ÉS már nagyon várom, hoyg megtudjuk, mi lett
Babus
Megértem, hogy egyhangúan telnek a napjaid, és jól látod, pl. már én is nagyon szeretném, ha így telnének a napjaim
Bírd ki még egy kicsit, aztán Kristóf minden percedet kitölti majd, még ránk se lesz időd
Viszont az nem olyan jó, hogy sokáig fent maradsz, nem? Nem tudnád ezt átállítani? Pl. lefekszel korábban, és ha semmiképpen sem alszol el akkor másnap reggel 8-kor órára kelnél. Pár nap, és szerintem átáll a szervezeted, korábban el tudsz majd aludni. Persze te tudod.
Bababútor ügyben csak tervezgessél, hiszen ezt nem 1-2 évre tervezi az ember, nem mindegy, hoyg milyen lesz. És ha most van lehetőségetek és időtök foglalkozni ezzel, akkor most kell
Kristófnak meg persze hogy meg lesz mindene, később apuci fog megszállottam vásárolni neki
Judit
Nektek nagyon jó utat kívánok, nagyon vigyázzatok magatokra, és 2 hét múlva visszavárunk, addig is szorítok, hogy összejöjön a baba a nyaralás alatt!
Göngyi
Hogy állsz a kávézással?
Húúú mennyit írtam, ne haragudjatok!
Tündi