Új privát üzeneted érkezett!

Dia a klinikán az UH után az első egy Szupercsokoládé elfogyasztása volt a gépből,hangosan kommentáltam is a tökinek hogy ezt most ő kapja.

Limo,én se tudom. Azért bizonytalan az orvosom mert neki nincs UH gépe.Ha lenne a keze alatt,mivel szonográfus is,nem lenne ez az egész.
Annyit mondott ha romlik a helyzet a szoros megfigyelés alatt,ki kell emelni a babát. De mondom elég érett ahhoz a tüdeje? Azt mondja hát nem.
Mondom jó...(gondolom a tüdőérlelő a következő lépés lenne)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

És most olvasom a többieket is, gyere csak a talira, legalább nem a netet bújod a rémséges gondolatokkal!
limo73

Itt már megint beborult!

Nem értem az orvosokat sem, ők a szakemberek. Lehetnének határozotabbak is. És ez a "nem jó a gép". Megjavíttatni esetleg?

királylány

Jah.Most lezuhanyzom,ledőlök egy órára,aztán megjön az uram bevitetem magam az Árkádba vele.5 körül ott leszek szerintem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Dia,nem javíttatják meg szerintem mert keddtől a Megyei mint szülészet megszűnik létezni,fent a Klinikán meg van gép.

evilany

Évi de így hogyan figel meg szorosan, ha nem fektet be? Minimum ma éjjelre bent kellett volna fogjon és ismételni az nst-t. Szerintem. És nincs másik gép ami jó és ő rá tud nézni. Mert ugye a klinikán nem a te orvosod nézett, gondolom annyira nem törték magukat. Nagyon nem kellene még kiemelni Tomit. Legalább a 34 hétig bent kellene maradjon. Aztán majd jól rácáfol a kiskrapek itt mindenkire és ki sem jön csak 40+3-nál :D

királylány

Akkor gondolom a doki is átkerül a klinikára vagy nem? Mert ha igen akkor menjen most és hívjon be téged uh-ra.....

királylány

A Klinikán,nem orvos,asszisztens nézett...no komment.

Nem tudok mit mondani...

evilany

Majd holnap megint végigbeszélem vele.

evilany

Évi kitartás! Nagyon sokat gondolok rád/rátok, remélem hatni fog! :)
Én ezt az egész herce-hurcát nem nagyon értem. Anno a kórházban nekem azt mondták, hogy akkor van baj, ha túl egyenletes a szívhang, vagyis nincsenek benne kacifántok, nem szalad fel 150-160-ra és társai. A szobatársamnak volt féloldali placentaelégtelensége, vagyis az egyik föellátó ér nem látta el az egyik oldalt 100 %-osan a feladatát, de ez mondjuk esetedben nem releváns, hiszen a babád sokat és jól érezhetöen mozog. Nála mindenesetre ilyesztö volt a szívhang, mindig olyan 120 körül, de semmi kiugrás. A 33. hétig feküdt és akkor megcsászározták. A baba olyan szük 1500 gr volt...

Mentem dolgomra. Itt esik. :(

Barbi
Vendég

De a dokid nem megy át a klinikára?

királylány

Évi, ha fizikailag nem vagy fáradt, nem fáj a pocid, menj csak el... :-) Ne agyalj, majd a csajokkal jobban telik az idő. :-)

szilvás76

Barbi de az a baba a jelek szerint nem fejlődött, 33.héten alig 1500gr, az kevés....
Itt is pocsék az idő....

királylány

Barbi,a main nekem se voltak kiugrások.Az előzőeken igen.
Áhhh nem tudom én már.
Dia,de a dokim is átmegy a klinikára,majd,keddtől.
:?

evilany

Oksi Évi pihizz egyet, beszéld meg a kiskrapekkal, hogy kapja össze magát és egy pici türelemmel még legyen, és akkor is ráér totál kiakasztani, ha már kint lesz :)
limo73

Bacca meg! És előbb nem tudna átlépni veled, hogy ő láthasson uh-n?

királylány

[quote="bmaass"] írta:bmaassvi kitartás! Nagyon sokat gondolok rád/rátok, remélem hatni fog! :)
Én ezt az egész herce-hurcát nem nagyon értem. Anno a kórházban nekem azt mondták, hogy akkor van baj, ha túl egyenletes a szívhang, vagyis nincsenek benne kacifántok, nem szalad fel 150-160-ra és társai. A szobatársamnak volt féloldali placentaelégtelensége, vagyis az egyik föellátó ér nem látta el az egyik oldalt 100 %-osan a feladatát, de ez mondjuk esetedben nem releváns, hiszen a babád sokat és jól érezhetöen mozog. Nála mindenesetre ilyesztö volt a szívhang, mindig olyan 120 körül, de semmi kiugrás. A 33. hétig feküdt és akkor megcsászározták. A baba olyan szük 1500 gr volt...

Mentem dolgomra. Itt esik. :(

Barbi

Barbi, a lepényével, ha jól értelmezem, minden oké...
Na jó, ne jöjjön senki még egy rémtörténettel, mert az most nem "esik jól"... Na!

Tomi meg majd jól beint mindenkinek, és úgy kell kicsalogatni a terminus után! :-)

szilvás76

Dia...nem tudom,milyen viszonyok uralkodnak a két intézmény között.de ahogy kivettem eddig nem túl baráti a viszony..

evilany

:? Véletlenül nem gyógyításra esküdött fel mindenki aki ott dolgozik? Na jó a takarítókat, portást kivéve....

királylány

Sziasztok!

Megvagyunk, élünk, csak sok a munka.

Évi, még mindig drukk neked!

Bocs, csak nagyon tömören most.

Csak a császárhoz, Melischnek. Engem császároztak, altattak. Többórás oxitocin-infúzió és vajúdás után kellett. Előtte én is féltem a "repedéstől" odalent :oops: .

Nem is tágultam, doki is idő előtt repesztett burkot, fájások nem jöttek tőle. Ráértünk volna még. Pont terminus napján történt.

De, azt leszögezném, hogy császár után nem 1-2 napig kicsit rossz... :shock: Elkerekedett a szemem, amikor ezt írtad, hogy anyud ezt mondta.
Nekem fájt napokig, eléggé. Nevetni, tüsszenteni, köhögni a legvadabb rémálmaim közé tartozott :wink: Ráadásul, az altatógáz úgy távozik a szervezetből, hogy fojtogatja a torkod és a hányinger kerülget, állandóan köhögni szeretnél. De azt nem mersz, mert elég rossz érzés a sebnél...

Meg lelkileg is rossz: szeretnéd ellátni a babádat, de nem tudod rendesen, mert hasi műtéted volt és minden mozdulat fáj.
Nem azt mondom, hogy hüvelyi szülésnél minden happy, ne értsetek félre. És rémisztgetni se akarok senkit. Ha muszáj, akkor kell a császár és jó, hogy van! Hála a magyar orvosnak, aki mesteri fokra fejlesztette!

De nem fenékig tejföl a császár. És igenis utána is lehet szövődménye, sőt, később, akár hónapokkal később is. Én vagyok az élő példa rá :wink:

És a babának sem jó a hipp-hopp császár, ahogy Évi is utánaolvasott.

Bocs, ez kikívánkozott belőlem. És mégcsak tömör se lett :lol:

bekri

Bkri már épp olvasni akartam a jelenlétit :lol:
Egyetértek veled (is) császárügyben.

Sucerrel mi lehet. Volt e már dokinál?

királylány

Bekri, köszi, hogy leírtad... :wink:
te mégiscsak átélted, én nem akartam okoskodni,de így gondolom én is. Ha kell-akkor kell, de ne higgye már senki, hogy divatból akkora poén egy hasi műtét...

Hangsúlyozom, ha nincs más választás, akkor bizony nincs ellenvetés, életet ment(het)...

szilvás76

Évi, nem gondolkoztál azon, hogy egy másik orvoshoz menj?
Csak egy ötlet. Ennek, amit csinál, semmi értelme nincs: meg is nyugtat, meg nem is... Lehet, kicsit drasztikus vagyok mostanában... Bocs... :roll:

bekri

Sziasztok,

Évi,
felháborító ez a sok herce-hurca amit veled művelnek. Mondjuk én biztos vagyok benne, hogy Tomival minden oké, de gondolom egy megnyugtató válasznak az orvosodtól jobban örülnél!

Lányok rengeteget írtatok, nekem meg szűk 2 percem van írni, így holnap jövök.

Voltam a dokinál, a méhszájam zárt, fertőzésre utaló jel nincs.
Ellenben a vérnyomásom 149/125 volt :cry: :cry: :cry: . Nem is engedtek el 3/4 óra múlva újramérték. Mondjuk nagyon idegesen ébredtem, rohantunk, dugó volt, nem találtam parkolót, kapkodás volt reggel, így sztem ez is benne volt. A második mérésre lement 110/94-re. A dokim ráállított a napi ellenőrzésre. Anyukám hozza már a vérnyomásmérőjét, mert ha ilyen ingadozásaim lesznek, a dokim szerint gyógyszert kell szednem :cry: :cry: . Persze első körben, NO STRESSZ!!!!, lazítás, pihenés, munka mielőbbi elhagyása. Hát azon leszek, mert a babának az ilyen vérnyomás nagyon sokat árt.

Na de a jóra koncentrálok, rendben leszünk, mi is és a topikban mindenki más is!

Mennem kell, holnap jövök!

Ja, a védőnő ma itt volt, bejelentkezett, időpontot kért és pontos volt :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja, írtam sms-t a kolleganőmnek, és visszahívott...
Jobban van, de nagyon carul volt 2 napig.
Csaszi után a laborja "jó" volt, majd éjszaka, amikor letelt a 12 óra, fel akarták állítani, és ülve elájult, nekiesett a szekrénynek. Gyors vérteszt, és valamelyik értéke 140 körüli normál érték helelyett 56 volt...
Azonnal Uh, de nem láttak a méhben vért, így kapta a 3 egységet, meg azóta sót-cukrot :-) meg mindenfélét 6-8 liternyit. :-) Most már jobban van, de (ahogy Bekri is írta) 4 nap után tudta a babát normálisan ellátni, addig még enni sem nagyon volt ereje. Talán ma este lekerül osztályra. A csecsemős odament, majd a szédelgő-fekvő -mindkét karjába infúziót kapó kismamának a szoba végéből megmutatta, hogyan kell pelenkázni, köldökcsonkot kezelni... (Csóri el sem látott odáig...)
Most is csak totyog, köhögni, tüsszenteni sem mer...

DE nem volt választása, 6 órát vajúdott, a baba meg nem ment le. Rá volt a zsinór tekeredve, és nem tudott "elnidulni"...

szilvás76

Sucer. Barnázás?

szilvás76

Húúú szegény kolléganőd Szilvi. Élmény lehetett akkor neki....Reméljük mostmár minden oké lesz velük.

Sucer barnázás?

Itt szakad az eső.....

királylány

Jól van, és olyan gyönyörű az a Kislány! :-)
Nem is panaszkodik a kolleganőm, nagyon stramm csaj, meg tudja, hogy nem volt más választásuk, csak a csaszi. De ő is példa rá, hogy azért az nem olyan Hawaii a dolog, mint ahogyan sokan hiszik. Bár biztos az is olyan, hogy akinek teljesen komplikációmentes a műtéte, annak is más. Nem tudom... :-)

A lényeg, hogy jól vannak. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.05.20 14:55-kor.

szilvás76

Bekri,nem gondoltam erre. Őszintén szólva nem tudom kit választanék,így a 30.hét határán. Szerintem nagyon alapos és lelkiismeretes,nézd ha ő nem lenne,nem UH-zott volna,ki se derült volna még. A Klinikáról ahogy elhajtanak,h.minden rendben...és asszisztens vizsgál...hát..
És arról nem ő tehet hogy nincs a keze alatt jó gép jelenleg.Keddtől lesz...és ettől függetlenül hogy nekik nincs gépük az elmúlt 1.5 hétben már 3 UH is volt,jó egyet mi fizettünk(4d)
Nemtom én se.

Császár:hát igen. Ezekre készülök :?
Persze barátnőm is felkészített.

Sucer,vérnyomás :( :( digitálissal mérték? Kicsit magasnak tűnik nekem az alsó érték.

evilany

Szilvi,kolleganőd,szegény.De hát akkor hova vérzett ki ennyire?
(56-os hemoglobin...)

evilany

Na mindegy, akkor nyugi van keddig. Ha "házon belül " lesz majd a dokid, akkor talán ő is jobban tud majd "intézkedni".
De a holnapi kontrollon mindenképp kapd el egy hosszabb beszélgetésre az eredmények kapcsán, ha lehet... Ne hagyd magad a hét végére megint összezavarni! :-)

Megyek lassan lányok, hív a vasút, vár a MÁV... :-)

Jók legyetek!

szilvás76

Jó pihenést Szilvi!

evilany

Sucer, de jó, hogy jöttél! Vérnyomi biztos rendeződik. Nekem a pulzussal volt gond, most nincs semmi. Pedig védőnő a kardiológiára plusszban el akart küldeni.

Ja, most más védőnő volt, mert az enyém szabadságon volt.
A másik mérleget használta... Hiába mondtam, hogy nem erre szokott a saját védőnőm ráállítani...
Így következésképpen fogytam fél kilót :shock: Legközelebb meg majd hüledezni fognak, hogy jaj, 6 kilót szedtem fel egy hónap alatt??? :?

Az se volt semmi, hogy 20 percig traccsolt a kolléganőivel és addig Kristóffal várakoztunk rá...

Utána meg amikor rákérdeztem az óvodaügyre meg a kistesóra, hogy így esélyünk sincs, csak mosolygott nagy nyugodtan, hogy igen, nincs hely. Segíteni nem tud.

Ja, és megszólal nekem: Beácska... :shock: Hát nem mondom, meglepődtem. Ehhez képest a saját védőnőm még múltkor is megkérdezte (3 évi ismeretség után), hogy tegezhet-e. Pedig anyukám lehetne és ő legalább emberszámba vesz mindig (ok nélkül sosem várakoztat meg pl.)!

Kristóf rekordidőt alszik... Lassan fölkeltem, mert akkor éjjel nem lesz alvás... Itt megint esik, pedig nagyot akartam még sétálni, dm és bababolt... Így csak kimegyünk majd pocsolyázni meg esernyőzni a környékre...

Ja, a kedvenc mondásom tőle:
"Kristófnak van kukija, apának van kukija. (...) Anyának nincs kukija. (kis gondolkozás) Anya vesz magának kukit a boltban."
Hát, gondolhatjátok, hogy erős késztetést éreztem, hogy gyorsan és mindenki számára megnyugtatóan lereagáljam az egyébként logikus eszmefuttatást :wink:

bekri

Na pá csajok! Megyek a gyerekemért, beugrunk a kozmetikába is, aztán meg haza....
Holnap legyen ám mit olvasnom :wink:
Pécsieknek jó talit. Többieknek jó pihenést!

Ugrál ez a kurzor csak még nem jöttem rá, hogy mitől Kép

királylány

[quote="evilany"]S írta:evilanyzilvi,kolleganőd,szegény.De hát akkor hova vérzett ki ennyire?
(56-os hemoglobin...)

Ez a nagy rejtély... "Bent" nem volt vér... :shock:
Amúgy alapból vérszegény, nem tudom, lehet-e vmi összefüggés.
De hál' Istennek, most már javul szépen. :-)

Mindenkinek kijut ez-az...

Na, tényleg megyek... :-)

szilvás76

Bekri, :lol: :lol: :lol: és nem veszel? :lol:

evilany

Na lányok a rokonság aggódik,úgy néz ki látogatónk lesz du.a tali akkor elmarad részemről.Majd megyek veletek vasárnap börzére.Remélem.
Addig is ledőlök,eddig fürdés hajmosás volt most végre elmentek a munkások.

Tündi írok pü.
Limo a számodat átküldtem Tündinek,tudtok értekezni.Neked is írok pü. :)

evilany

Évi, oké, értem. Bocs, biztos nem éreztem ki a lelkiismeretességét, csak a hercehurcát, amin keresztülmentek :oops: .
Egyébként sosem késő új orvost keresni :oops: csak nehéz olyat találni, akivel közös hullámhosszon tud lenni az ember. Nem azért, mert olyan szörnyűek lennének a dokik, hanem ehhez az egész babavárásos időszakhoz valami "több", "plussz" kell. És nem vagyunk egyformák, mi sem. Kinek a pap, kinek a papné. Ezért megértem, hogy lutri lenne új orvost keresni, ha meg vagy elégedve a mostanival. Keddig akkor kitartást, továbbra is drukk, minden rendben lesz!

Én is megyek.

bekri

Ja, szerintem megelégszem a jelenleg 3-ra emelkedett kukik számával kis családunkban :wink:

Ilus, üdv a fedélzeten :D

bekri

Bea,OK persze,ezt csak személyesen lehet látni,érezni...
UH rendben volt,víz nőtt,baba mocorog,nem parázok...holnapig...

evilany

Köszi Évi, és tényleg ne parázz!!!
limo73

Évi olyan rossz,hogy így viselkednek veled azon a klinikán,de holnap tényleg beszélgess el a saját dokiddal is,hogy ne legyél ideges egész hétvégén!!!!

Berki védőnő,hát elég furán viselkedik,aranyos lehet a kis fiad :lol: jó pocsolyázást nektek!!!

Pécsieknek jó talit sok képet és jó fagyizást!!!

Szilvi szegény kolléganőd jól megszenvedett,de az a jó,hogy jobban van és a pici is jól van!!!Kedves lehetett a csecsemős :evil:

Dia jó kozmetikát neked :wink:

A szekrényem még mindig kipakolva kimostan hipós vizel és szárad,ruhák hevernek szerte szét mikor lesz itt rend!!!
Császár hát ha lehetne én is szívesen szülnék természetesen,csak féltem a picurt a szemölcsöktől,hisz ez hüvelyi uton terjedhet ,máskép nem és ugye ő ott jön ki,és ha elkapja akkor azt soha nem bocsátom meg magamnak.És most is voltam ugye egy hete dokinál akkor egy volt a hüvelyemnél elszedtem a canesten kúpot megvártam míg teljesen kiürül,és most már 4 van :( kezelem ecsetelem most,de rettegek mi van ha szülés előtt kijön és nem vesszük észre,erre nagyon fogok figyelni és jelzem majd dokinak,és ő is azt mondta ha nem múlik akkor császár.És igaza van a lányoknak nem jó az sem biztos,de talán úgy nyugodtabb lennék,de remélem elmúlik teljesen addigra,csak félő kiújul mint most :(

Kép
bévi

Sziasztok!

Gyors bekukk.

Dia! Kösz a gratulát vizsgámhoz. Hát úgy mentem be közgázra, hogy összeteszem a két kezem, ha meglesz. És meglett. :D Nem akartam és nem is tudtam volna jobbat szerezni, mindenkinek vagy 1-es vagy 2-es... :shock: Talán mert nem vagyunk GTK-sok, hanem szerinte hülye mérnöki karosok... :evil:
Anya ott aludt Pest mellett apával a kamionban, mert olyan soká értek vissza Tokajról anyáék, hogy már nem tudott volna hazamenni. Apa ma délelőtt mehetett haza, de azt mondta, Komárom és Győr között az 1-esen 1km-t 2 és fél óra alatt lehetett megtenni!!!! :shock: Anyut meg ma előbb elengedték a munkahelyéről és vonattal ment haza, úgyhogy ma rendben hazaértek. Köszi, hogy érdeklődtél felőlük! :roll:
Nekem is ugrált tegnap este a kurzorom, szerintem benyeltek a laptopjaink vmi vírust!!! :? :evil:

Nagyon remélem, hogy lesz nyár!!! Szeretném, ha Bence megismerné a napsütést é a jó időt, nemcsak ezt a borús, esős időt!

Nekünk is apás szülés lesz. Tomi is szeretné, én is szeretném. Rokonok azt mondják, hogy az nem férfinak való dolog meg stb... Mondom, nem kell a lábam közé állni, ott a szülésznő meg a doki lesz. Tomi majd masszírozza a derekam, fogja a kezem, önti a lelket belém, megtörli az arcom, bíztat. Nem kell ott lent megnézni! Különben is: hagy mi döntsük el, mit szeretnénk! Tomi nagyon szeretné és én is! :wink:

Évi! Elképesztő, mit csinálnak veled!!! Az a lényeg, hogy nyugodj meg, minden rendben lesz!!! Tominak is úgy jó, ha nyugodt az anyukája, és ő szerintem a sok sok mocorgással jelez neked, hogy anyu jól vagyok, minden rendben!!! Ahhoz a dokihoz, akit a lányok mondtak, elmehetnél. De lehet az is jó lenne, ha befeküdnél egy picit a kórházba. Azért minden nap elsétálni nst-re elég megterhelő!

Ircsi! Nagyon jó az az oldal, amit belinkeltél, én is lementettem! :wink:

Mi jól vagyunk, ma készülődtünk, holnap reggel indulunk nászútra Hévízre. :roll: Hétfőn jövünk haza, de lehet, csak kedden fogok jelentkezni! :wink:

Vigyázzatok magatokra nagyon, pihenjetek sokat, és jó hosszú hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Gyors bekukk.... nem bírom ki, hogy ne nézzek be :oops: :wink:

Évi
Nekem egyre kevésbé szimpi a doktorod!
Én biztosan másképpen intézném ezt a dolgot, orvosként is, páciensként is! :?

Szülés
Apával. Spontán, EDA-val (létezik "sétáló" EDA :wink: ). A kitolásnál meg esetleg a szülőszéket kipróbálva.
Császár akkor, ha szükséges!!!!

Egyébként azt, hogy szeretnétek szülni, mit szeretnétek és mit nem érdemes egyeztetni az orvossal!!!!!! Már most is akár!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mi az én történetemben kérem szépen rémes? Ez egy anyuka, akinek elsö babája azért halt meg, mert ugyanez a furcsa placentaelégtelensége volt és szabad volt megszülnie a kis halottat. Az igen, az rémtörténet, de ez inkább már sikerstory, hiszen a másodiknál már úgy készültek, hogy jobban odafigyeltek rá, hónapokig feküdt a kórházban, halálra aggódta magát, de ember lett a babából, nem lett semmi baja, csak éppen kicsike volt. Inkább bíztatásnak szántam, mint elrettentésnek. Remélem Évi nem vette rémesnek. A magam módján én is csak a lelket próbálom benne tartani. Legszívesebben azt mondanám, hogy üljön kocsiba és nézesse meg itt magát, mert itt nincs olyan, hogy szar a gép és társai. A kórházban is nagyon óvatosak, ha nem biztosak a dolgukban, inkább bent fogják a leendö anyukát. A szobatársamnak pl. napi 3x volt CTG-je és hetente legalább egyszer uh és flow.
Az ö kis aprója hamarabb alkalmazkodott a külvilághoz, mint az én jóval nagyobb kisfickóm és nem volt két kilós, már hazamehetett... Szóval ennyit a rémtörténetröl.

Igazán nem értem a széplélek mozgalmat. Annyi meredek történet van, de miért kell folyton ezen kattogni, majd kiderül, ha eljutottunk odáig, hogy szüljünk, mi melyik oldalra kerülünk: a boldog és komplikációmentesek oldalára, vagy az izgalmas esetek körébe. Utóbbit nem kívánom senkinek, ehhez már nekem is volt szerencsém. Bocsánat, hogy támadó hangnemben írom, de megint elkapott a hév, rossz napjaim vannak. Imim meg egész nap sír és alszik, talán csak nö, de én sík ideg vagyok, mert ö aztán sose beteg. Azt nem tudja megmondani miért sír, azt mondja csak úgy magától jön, de nem fáj semmilye, nem lázas - még -, szóval tanácstalan vagyok.

A közelgö hazaút is aggaszt, mert nem lett egyszerübb az autópálya lezárásával éppen a helyzetünk.

Megyek is, még mielött bárkinek is a lelkébe gázolok. Elnézést.
Inkább ápolom Imi kis sírós lelkét.

Remélem nem lesz ebböl a pár sorból megint félreértés, megígéritek?

Puszi: Barbi
Vendég

Ircsi! Én se bírom ki, hogy ne nézzek be... :oops: 8)

Mi már egyeztettük a dokival, most azt próbálja elintézni, hogy bent lehessen velünk. Nem szeretnék ügyeletesnél szülni, őszinte leszek. :(

Én is: császár csak ha szükséges!!!

Csajok, csak nálunk nem lesz EDA? :cry: :cry: :cry: :( :( :( Na majd akkor tessék nekünk drukkolni!!! Vajúdásnál én mindenképp szeretném a labdát használni!!! :wink: Amúgy más lehetőségünk nincs, kb. itt kifújt. Nos-pat tuti nem kérek, semmire se jó... :arrow: az életben egyszer se bírta csillapítani a menzesz görcseim, ez meg azért "csöppet" durvább lesz... Marad az oxitocin és a kéjgáz. Utóbbiért nem lelkesedem és csak végső esetben kérjük!!! De remélem olyan jól összedolgozunk majd mi hárman, hogy minden olyan könnyen és gyorsan fog menni, hogy nem lesz szükség se idő semmire!!! :roll: :roll:

És nekem is lóg a kezem a bilibe, mint Szilvásnak... :D :lol:

De tudjátok: minden fejben dől el, minden hozzáállás kérdése! :wink:

Na most már tényleg megyek, sziasztok!!! :)

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi...nem tudom mi tehetnék mint páciens,azon kivül hogy ott ülök most már minden nap. :? :?
Szarba vesznek,ha intenzíves ápoló vagyok ha nem.
Megvizsgál egy asszisztens.
Én sem élvezem....
Persze elmehetnénk biztos minden héten 4d-re 15 ezerért....csak sajna az nem megy.

:cry:

Egyébként,nyugodtabb vagyok,mert az UH szerint javult,köldökáramlás rendben,baba nőtt,víz nőtt.

Mellesleg meg nem vagyok nyugodt,de majd alakul.

Az orvostudakozónál írtam megint :oops: :lol: mert ott is meg lehet kérdezni csomó mindent.Amikor 20-as IQ-jú helyesirási hibáktól nyüzsgő,érthetetlen szövegeket kérdeznek,a doki ara is szépen,gondosan válaszol.Nos én biztos nem vagyok neki szimpi,mert rákérdeztem hogy mekkora AFI-nál alakul ki pl az a bizonyos kényszertartás,tüdőéretlenség,stb...azt válaszolta,hogy az az én nagy bajom hogy nem értek a szülészethez,és összezagyválom a fogalmakat,és jobb lenne az orvosaimra bíznám magam és mással foglalkoznék.
Ez kedves volt.Tőle is.
Persze biztos sokat foglalkozok vele de hát erről szólnak a napjaim is lassan.

Ehhhh mindegy hagyjuk :evil: :evil: :evil:

evilany

Bekri a császárról alkotott véleményed tökéletesen osztom, teljesen így éltem meg én is. Ébredés után tudatzavarom volt, két értelmes mondatot nem tudtam a férjemmel váltani, bealudtam két szó között, majd a rémálmoktól meggyötörve felriadtam, szakadt rólam a víz, de rázott a hideg, infúzió mindkét karomban és hasi vérkivezetö katéter, plusz pisi katéter. A karácsonyfa hozzám képest szerényen nézett ki, annyi kütyü volt rám aggatva. Kétfajta antibiotikumot kaptam mindig váltásba és annyi folyadékot, hogy csak lestem. Szerintem egy hét alatt nem iszok normál esetben ennyit. S tényleg ne kelljen nevetni, felkelni, köhögni, mert annál borzalmasabb nincsen. Nekem nagyon erös volt a kontraszt, hiszen elötte volt 3 spontán szülésem, tudtam miröl maradok le. Aki ezt szabad akaratból választja, mert fél a szüléstöl, azt én meg nem érthetem. Ugyanakkor azt kell mondanom, hogy mint életmentö beavatkozás nagyon nagy találmány.

Eldugulok tényleg, nehogy palotaforradalom legyen még a vége az eszmefuttatásomnak.

Puszi: Barbi
Vendég

Évi, írj ide, ez a doki nagyon rendes:

http://www.orvostudakozo.hu/OrvosValasz ... mvasFerenc

Tényleg!

Kép
xtina75

Tina...ide írtam.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?