Sziasztok csajok
Hát van fejlemény rendesen..csak győzzek reagálni mindenre
Haynii:muszáj veled kezdenem
hát ezek a fotók...hihetetlen mennyire jól sikerültek.Szerencséd volt,mutogatós kedvében volt a kis kukacos
GRATULÁLOK NAGYON-NAGYON!!!
Én 1.-én megyek..nagyon várom.
@Kinga@:Eclipsenek teljesen igaza van..és biztos,olyan hisztit csaptam volna,h azt emlegették volna még jövő ilyenkor is
megmutattam volna mi a magyarok istene,azt hiszem.Szörnyű,h azt hiszik,nekik mindent lehet.
Gyancsi:én is sokakat hallottam dícsérni a kendőt
Gratulálok a kombi teszt eredményhez.Szorítottam.
Eclipse:szia hasonlóan "nagypofájú" barátném
Sok sikert a tanuláshoz,meg a vizsgához.Túlzásba,se vidd!
Kiváncsi lennék,h mi történne,ha te meg én kerülnék együtt valami hasonló szituba,mint szegény Kinga.Szerintem ott a helyszínen kiszegelnénk a nőt a falra
Hajrá idegbeteg kismamák!!!!!!!!!!
A szó legnemesebb értelmében persze
Szisszka:nagyon szorítok,h sikerüljön a mai vizsga!!!!....és külön cupppp....amiért hiányoltál
Csillagvirág:remélem jót tomboltatok Jutka koncertjén
Beni élvezte????
Sophie:lesápadtam a soraidat olvasva,de a végére megnyugodtam...csak aztán tényleg vedd komolyan a pihizést.Használd ki
Dorka:mi kis hősünk!!!!
a végén még rákapsz a vérvétel az ízére
Start:régen jártál erre.A jó eredményhez gratulálok.Örülök,h oké minden veled is!!!
Ritya:gratula az eredményekhez!!!!!Gyorsan nőnek a kis mazsik
Én is támogatom Gyancsi ötletét az iwiw-vel kapcsolatban.Nem titok:Engem Békefi Emese-Sopron megtaláltok,aki úgy gondolja,nagy örömmel venném,ha bejelölne.Lucuzs és Szisszka már meg van nekem
Vannak képeim a babóról és a pocimról és a kutyusunkról is!!!(akit érdekel)
Csajok 6:3 avagy ....jó lenne bele húzni,mert aztán a fütyisek eluralkodnak a novemberi hónapon
Hajrá hajrá most egy kicsit a nunis anyukáknak.Villogjanak azok a nunik a
következő ultrahangokon!!!!
Én azt hiszem megnyugodhatok,mert hétfőn volt egy hete,h AFP-t csináltak,de azt mondták,h a gáz van hívnak,de eddig semmi,remélem már nem is lesz.1.-én megyünk a 2.genetikaira....alig várom!Remélem a kis drága is partner lesz,h vagy megerősítsék a sejtést,h valóban kislány...vagy kiderüljön,h ezt jól benéztük
Na puszim csajok....megyek összedobok valami vacsit!!!
Jajjjj..majdnem elfelejtettem.Mi egy két szintes társasházban lakunk és képzeljétek megvették a felettünk levő lakást.
Kiderült,h egy meleg pár vette meg.Senki,ne értsen félre,nincs velük bajom,sőt a párom szerint én minden "buzival"szimpatizálok
Szerintem jó fejek,imádom a humorukat.Szüli.feliben is imádtam őet
De a szomszédasszonyommal azon röhögtünk,h egy hete vannak itt,de már a muskátlik ki vannak ültetve az ablakba,nálunk meg még semmi
Izgi lesz!!!!