Új privát üzeneted érkezett!

Szilvás, én is így szeretnék!!!!!!!!!!!!!! :D Apuci meg pont ettől retteg, hogy mi van ha olyan gyorsan jön, hogy nem tud bevinni. Gondolom az tényleg rekkord lenne, mert 5 percre lakunk a Klinikától :)
limo73

Limo, itt mindenki EDA párti, nyugi! :-)

Párodnak nem kell a lábad között állnia. A fejednél nem látja a horrort, majd ott kiderül, mi lesz. Sok Apuka (ha már végigvajúdta a párjával azt a pár órát) meggondolja, és végig marad. Előre szólj, hogy "oda le" ne menjen... :-)

Enyém Uram végig maradt, de én annyira nem emlékszem szegényre, már a végén tök mindegy volt, ki van bent a szülőszobában (sokan voltak a vákuum miatt... Vagy hatan-nyolcan)
Pedig én elég szégyenlős vagyok, de ott ez már annyira értelmét vesztette... :-)

szilvás76

Én a fiaimat egyedül szültem senki nem jött be velem :( , kint várt mindenki a szülő szoba előtt és én abban a kivételesen szerencsés helyzetben is voltam hogy senki nem is szült a mellettem lévő ágyakon . Na most mikor megszületett picikém akkor kiszóltam anyának de csak annyit

,, mekkora haja van "

erre nagy fiam beszaladt anyu utána hogy kivigye és kinn mondja neki pár perc elteltével mama képzeld láttam anya zúzáját és a máját . :D

anno akkor 5 éves volt a lelkem :)
Vendég

Csillag, nagyon édes kis rucik!!! :lol: :lol: :lol:

Dia, Szilvás, nyilván aki nem elsőző, akinek megvan mindene az előző gyerkőtől, az nem kezd halomra rucikat venni, ez érthető. (Kivéve, ha eladott anno mindent).

Lányok, lesznek majd fotók a gmailen, de lagzis képet ne várjatok, mert csak egy családi vacsora lesz. Fotó a szertartáson készül majd, meg utána pár beállított - ha jó idő lesz, akkor a városháza kertjében, ha rossz akkor bent. Meg biztos kattingatunk majd a vacsin, otthon.

Kép
xtina75

Engem nem zavarna, hogy bent marad, azt hiszem szinte minden mindegy lesz akkor, de ő hezitál. Első neki futás, nem marad, aztán volt időszak, hogy mégis, most megint ott tartunk, hogy nem. Mondtam neki teljesen rá bízom, nem fogok megsértődni, ha nem akar. Ő szinte jobban fél, mint én. Nézi a naptárat és "Atyám már csak .. ennyi van vissza" Éppen tegnap mondta, ő már júliusban teljesen kész lesz. :D
limo73

Sziasztok!

Bocs, nem tudok nagyon sokat lenni a neten, úgyhogy a szülés-story vasárnapig felkerül a doksikba. Bocs a késésért (a szoptatásról már ne is beszéljek, amit ezer éve megígértem... kész is lett, de olyan személyes, úgyhogy azt még meggondolom).

Legyetek jók :)! Pussz

maccs01

Na, máris lemaradtam..kell nekem elmászkálni...

Nem sietek én sehova...de néha olyan kis haszontalannak érzem itt magam...minden nap általános rendrakás, és enni...Gábor nagyon a boltba se enged...bár a környék miatt értem is, de elég uncsi itthon...holnap végre találkozom az egyik barátnőmmel, ez lesz a heti első kimozdulásom...:)

Eda...nem vagyok én ellene, csak nem bírom, ha valaki hozzányúl a gerincemhez...Gábortól sem...úgyhogy azt csak legeslegvégső esetben...meg ugye császárnál nem kerülhetem el, de ha lehet, inkább megpróbálnám EDA nélkül végigcsinálni majd...

Gábor amúgy nagyon nem bírja a szüléseket, mármint a gondolattól is kivan, de aranyos, azt mondta, ott lesz velem végig, és segít nekem...:) Pedig tudom, hogy mennyire kész lesz szegénykém...

babácskám olyan cuki..akármi hozzáér a hasamhoz (most pl. billentyűzet) akkor megrugdossa...az előbb a reggelimet rugdosta le a pociról...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Majd meglátod...
Nyugi, az is nagyon jó lesz, ha csak a vajúdás alatt Veled van, utána meg szinte mindegy, úgysem rá figyelsz... :-) :wink:

Jó ötlet, hogy rábízod. :-)
De mondd meg, hogy szeretnéd ha csak a fejednél ülne, akkor nem lát semmit, ha meg nem bírja a végén, kimehet.

(halkan súgom: nem fog, de neki ne mondd előre. Tapasztalom ismerősi körben, hogy a legnyuszibb, legrosszullevősebb Apuka sem ment ki, ha az elején bentmaradt. Az más, aki elejétől fogva a folyosón dekkol... :-) )

szilvás76

lányok felrakok főzni azt jövök mai menü : paradicsom leves + lecsó + borsos tokány ,jó kis össze állítás mi :) ilyent is csak én találhatok ki :)
Vendég

Így van, majd kiderül. Addig még lehet lesz egypár variáció :D
limo73

Tina igazad van :wink: Mi már eleve két gyerekre terveztünk, így a ruhák és egyebek megmaradtak Bencéről. Így azért könnyebb megállni a vásárlást. Persze be kell majd szerezni még 1-2 dolgot, de az ráér. Ruhát is csak akkor fogok még venni, mert Bence ugye januári volt, és hacsak nem marad ilyen az idő akkor nem adok rá plüss rugit :lol:

Szülni majd úgy szeretnék ahogy az élet hozza. Azt sem tudom milyen lehetőségek vannak itthon - mert ugye Bence Pesten született - készülök elmenni egy szülésfelkészítőre is...

Apás szülés: hmmm....nálunk apa a kórház közelében sem lesz, nemhogy a szülőszobában :lol: Ő nem szeretne bejönni, én nem szeretném bejönne. de ha mégis úgy dönt, hogy szeretne részt venni benne, kiküldeni nem fogom.
Már erről volt szó Bencénél is. Akkor mondtam neki - mert annyira türelmetlen - hogy meg sem mondom csak akkor ha már meglesz Bence. Hát így is lett :lol:

királylány

huuu...lecsó...most meg fogok őrülni, ameddig nem ehetek... :wink:

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus: akkor a te férjednek sem kell a szomszédba menni a hülyeségért. Enyém férjtől sokszor fáj az oldalam, mert annyit röhögök. Tegnap is, már nem is tudom mit mondott, de dőltem a nevetéstől....

királylány

újabb hasonlóság...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Lecso: Kép Már bocs....

királylány

...hát én sem vagyok oda érte. Egy evezős túrán (pár normál kaja mentes nap után) bográcsban készítettek lecsót, nagyon sok zsíron elég sok hagyma, és jóval kevesebb paradicsom, paprika. Olyan rosszul talán azóta sem voltam kajától.

Ha nagyritkán megeszem, akkor csak úgy, ha zsiradék alig van alatta...

szilvás76

Én sehogy nem eszem meg. Oké a pörkölt alapja is ez, de az más. Konkrétan simán, tojással vagy nokedlivel nincs az a pénz és isten, hogy egy villával is egyek belőle. Ha az életem múlna rajta akkor sem.

királylány

Én a héten az ovis kaján is ki vagyok akadva. Kedden volt káposztás bableves....gyerek este kihányta.
Bírtam a múlkor is: karfiolleves meg parídicsomoskáposzta....úgy vállonveregetném azt aki összeállítja a menüt. Tuti nincs gyereke. Ma pedig kelkáposztafőzelék van....Még jó, hogy nem vagyok ovodás...

királylány

Akkor Téged lecsóval lehet vallatni! :-) Ez elég olcsó módszer, kérj jogdíjat a CIA-től érte... ;-)
Lefeljebb lerókázod azt, aki a nemzetbiztonsági infókat akarja kicsikarni belőled.. :D

szilvás76

hú lányok mit vettem észre ma tudom honnan kapja a privát infót az a hölgy aki kukkol :)és mindig érdeklődik irántam istenem :shock: .

AKIT ÉRDEKEL ANNAK MEGÍROM PÜ -BEN !!!!!
Vendég

A menzakaja már a mi időnkben is gáz volt. pedig én mindenevő vagyok, a főzelékeket különösen szeretem. Ha jól vannak elkészítve...

szilvás76

Én is mindenevő vagyok, illetve majdnem minden evő. Általában nem válogatok és szeretem az új dolgokat is kipróbálni, anyukám nagy mestere ennek.

királylány

A mi ovinkban tök jó kaják vannak , néztem a hetimenüt... Változatos is, és finom is...

A bölcsiben... hát, a fehérrépa főzeléknél kicsit kikerekedett a szemem...

szilvás76

De érdekes, a gyerek fejlődött, tehát biztos megvolt minden tápanyag az ételben, csak ... :wink: :lol:

Otthon azért tolta a vajas kenyeret, vagy a tejbegrízt stbstb amikor hazaértünk... :lol:

Ez most is így van, a mennyiség Bendének annyira nem elég...
:wink:

szilvás76

Évi vajon mikor megy már haza... Kíváncsi vagyok, ma mit mondtak neki...
Napi 5 l folyadékot inni... :-)

szilvás76

Nem szokott rossz lenni a kaja itt sem, de a héten valamit nagyon elbaltáztak az összeállításnál...

Bence is mindig éhen akar halni az oviból jövet...

királylány

Én elég sokmindent megeszek...mostanába Gábor mániáját nem bírom...imádjuk ezeket az apró halakat, amik csak pár centisek...de amióta babát várok, ránézni se tudok...hozzá se merek nyúlni, úgyhogy szegénykém csinálhatja magának...viszont a káposzta, amit eddig nagyon utálatos volt nekem nagyon bejön most...:)
Mi tényleg mindenevők vagyunk, de többségében inkább saláta, fehérhusi, hal (filézett), zöldség, gyümi...Gáborom nagy sportember, így nálunk ez már így alakult ki...

Ilus

KépKép
badzsulka

Már én is várom Évit....többiek is jól leléptek :shock:

királylány

Nekem uram mindenevő ha rántotthúsból van :lol:

királylány

Férjem nagy pecás, jól is csinálja, én meg nem szeretem a halat... :-) Jó, mi? :-)

Van úgy, hogy egy -egy szebb halat elhoz (általában visszaengedi), kifilézzük, fagyasztjuk, és pár hónap után kidobjuk a mélyhűtőből...
:-)

szilvás76

Szilvi akkor legközelebb felém dobd! Én szeretem a halat, Gábor annyira nincs oda érte

királylány

Ja igen, a rántotthusi (leginkább sertéshúsból) az bármikor-bármennyi jöhet...

szilvás76

Dia, lehet róla szó... ;-)

szilvás76

Barbi szüleid rendben hazaértek? Vizsgádhoz gratulálok.Kép Az a lényeg, hogy görbül. Úgysem fogják megkérdezni, hogy ugyan hanyasra vizsgáztál ekkor meg akkor....

királylány

Tudod majd szólok ember mikor megy arra járatban és hozzávágod :lol:

királylány

Lehet, fájni fog egy kicsit Neki, de rendben, dobom... Csak lassítson le eléggé, mert "tornából" illetve célbadobásból nem voltam olyan jó... :-)

szilvás76

Mit szóltok a Sthol ügyhöz? Én már nagyon unom, hogy csak erről hallani a tv-ben, újságban.... :roll:

királylány

Majd szólok neki :lol:

királylány

Buci bácsi...
Én kb egy hete nem nézek szinte tv-t, így jött ki a lépés...

Megint van egy gumicsont, amin lehet csámcsogni.
Sztem ítéljék el, úgy mint mást, oszt jó napot.
Olvastam vhol, hogy talán Amerikában ilyenkor közmunkára fogják, meg a sérült családját vagy magát a sérültet kell segítse. Nem bezárni kéne, hanem vmi ilyesmit...
Ennek még értelme is lenne...

szilvás76

Amúgy a Daróczi ügyről már több vélt/valós infó nem volt, lankadt a figyelem, kellett egy új sztori. Hát tessék...
...Panem et Circensis...
;-)

szilvás76

Szerintem is. Ez a műbalhé a Hajdú műsorábanis. Amúgy is utálom azt a fazont, de amit a csaj csinált. Nem láttam csak a bemutatóját de pont elég volt.
Szerintem is azt kellene. Megtörtént, elismerte, kapja meg ami jár érte és pont. Akár így, akár úgy

királylány

Jajj, Ircsitől ki fogunk kapni ha sokat írunk :lol:

királylány

Na az a másik! A Hajdú... Áll a hátamon a nem léterző szőr, ha meglátom. Mégegy műsorát sem láttam, de gyanítom, nem is fogom. :-)

szilvás76

Rántott husi = nálunk kabátos husi. Azt mondta az uram, akkor vesz el, ha lesz kabátos husi az esküvő után :lol: Mondtam neki, étterembe megyünk, azt kérsz, amit akarsz :lol: 8) :lol: 8)

Kép
xtina75

Tina, akkor ezt bukta a Zurad! :-)

szilvás76

Tina :lol:

Szilvi én is úúúúúúúúúútálom őt! Akkora egy majom, hogy hihetetlen. Na de a felesége sem különb ám. Az meg mindent tűr. Persze annyi pénzért....bár akkor inkább legyek szegény, de ha velem így beszélne a férjem, hát a nagykést a hátába állítanám....

királylány

nálunk lapos hús...

királylány

jaja...
Az index.hu-n szeretik őket fikázni, csak kapkodom a fejem, mekkora liba az a nő... Fingani sem lehet akárhogy neki, csak ahogy a Peti engedi.
Á, mindegy, a pénz nagy úr...
Az a pasi akkor sem kellene, ha egyedül lenne a világon. Megoldanám bárhogy-máshogy... :lol:

Bocs csajok, kicsúszott... :lol:
Nem irígység, csak nagyon unom a felkapaszodott, ingyenélő, celeb-majmokat, akiket ha akarok, ha nem nézni kell. Hát én inkább nem nézem, de így sok más "infót" is később tudok meg... :-)

szilvás76

[quote="szilvás76"]j írta:szilvás76aja...
Az index.hu-n szeretik őket fikázni, csak kapkodom a fejem, mekkora liba az a nő... Fingani sem lehet akárhogy neki, csak ahogy a Peti engedi.
Á, mindegy, a pénz nagy úr...
Az a pasi akkor sem kellene, ha egyedül lenne a világon. Megoldanám bárhogy-máshogy... :lol:

Bocs csajok, kicsúszott... :lol:
Nem irígység, csak nagyon unom a felkapaszodott, ingyenélő, celeb-majmokat, akiket ha akarok, ha nem nézni kell. Hát én inkább nem nézem, de így sok más "infót" is később tudok meg... :-)

Lehet, hogy ENGEM olvas, és most majd jól feljelent... :-) Szokott ilyet, ha jól tudom... :-)

szilvás76

Sőt, mivel a felesége augusztusban szül, sztem mindennap olvas minket :D

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?