Új privát üzeneted érkezett!

Csillag hát ezek nagyon édesek!!
Én is puffadok,tiszta gáz...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Köszi Évi :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na kiviszem az ebemet sétálni...api alszik...így rajtam a sor :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Gondoltam , hogy a tegnapi nap rekord lesz :)))) ügyes volt MINDENKI , 6 oldal, nem semmi :))

Évi: minden jót mára, de Tomika biztos, hogy jól érzi magát odabent :)

CSillag: még a vershez sem jutottam az olvasásban, csak hogy sírtál, és én is elkedztem olvasás közben könnyezni... :D erről ennyit :))

Bévi: gondolom egyre kevesebb nálatok a hely, így természetes , hogy nem sokat tudsz már enni!

Woody: szép nagy fa volt!!

Limo: taxi-s szerzemények aranyosak :))

Tina: húúú, mindjárt itt a lagzi :))) és akkor lehet megint lagzis képeket nézegetni :)))

most futok el,mert matekból kell segítenem érettségiző lánykának, sajna az írásbeli nem lett jó neki :(((

majd jövök vissza, addigra tutti hogy 2-3 oldalt olvashatok
pussssza

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Visszajöttem-nem volt nagy séta :( hideg van :(

Woody! Valóban nagy volt a fenyő...tűzoltóbácsi jó magasra mászhatott :(
Tina ugye te is csinálsz külön albumot a képeknek? :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares jó matekozást!!!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi! Mikor mész kismama fotózásra?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,elvileg jún.végén akartam...aztán ki tudja mi lesz belőle.

evilany

Tényleg nektek van már fekete csík a hasatokon?
Nekem nincs,van egy világos szőrösebb csík (csodaszép...) nem tudom az lesz-e...vagy lenne..

evilany

Jajj kb 40 perc és indulhatok nst-re...

evilany

Pécsiek!!!
Akinak van Várandós Mamák könyve...(védőnőtől kapott csomagban volt) az töltse ki a hátoldalon található sárga kupont és az Árkádban a Spar melletti Photo hall üzletben be tudja váltani...elértük a 3.trimesztert...ilyenkor váltható be!

én majd csak 2 hét múlva tudom beváltani amikor talizunk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nekem nincs...szőröm az van...de nem csík :) :(
Barinőmnek volt az ikrekkel...egészen mellközépig futott fel neki...durva :( és még látszik neki :(
Évi! Nst...nyugi...sok csokis nápolyi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,ott is be lehet? Akkor ma elviszem magammal :)

evilany

[quote="evilany"]T írta:evilanyényleg nektek van már fekete csík a hasatokon?
Nekem nincs,van egy világos szőrösebb csík (csodaszép...) nem tudom az lesz-e...vagy lenne..

szerintem NEM

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja már be van készítve a nápolyi a tökinek :) 5.10-kor úgyis ő ébresztett...búgócsigát játszott.

evilany

igen Évi be lehet...direkt megnéztem most a füzetet...(nektek) :)
de be lehet a
-plázában is 2 helyen-Kismama baby center és a Kölyök Zóna
-baba centerben-Rákóczi út 66
-baby shop-Ferencesek útja 39
-kismama módi-Nagy Lajos Király útja 10/a

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

engem sem hagyott babó 3 körül békén...apa az ágy szélére ült...rátette a kezét a pocóra...mondtam babónak:
"itt van apa...tessék neki köszönni" :D
és belerugott a tenyerébe majd a hasfalamhoz simult :D
nagyon édes volt :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na már én is krehácsolok :(
iszom a stodal szirupot...jááááááááááj
fáj a torkom ha köhögök... :(
asszem megfertőztek :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok.
Évi. A lingua negra (asszem ez a neve) a bőr elváltozása. A szőr az extra szolgáltatás hozzá. ;-)

Csajok, jó sokat írtatok... :-)

szilvás76

egy kérdés:
Volt már valakinek olyan érzése,mint ha babócája remegett volna odabent?Szó szerint rezgés szerűen mozgott...kicsit ilyesztő volt,de ez már nem az első eset... :(
Mitől csinálja ezt csórikám?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

szia Szilvi :D termeltek a lányok..no én is :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag.
Csuklás, forgás, kapirgálás, ...sok minden lehet.
Ne izgulj, a lényeg, hogy nyüzsög. Nekem tegnap este úgy beindult, szó szerint jobbra balra rángatta a hasamat. Remélem, nem akar visszafordulni Buddhába! :-) Már rá kellett tegyem a kezem a hasamra, mert úgy bedurvult a Leányzó! :-)

szilvás76

nem vagyok túl jól :( :oops: :?
visszafekszem...Fanni dokija úgy is csak fél 1től lesz...
kikúrálom magam vasárnapig...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi
Akkor marad a kapirgálás...kiskakasnak érzi magát arany szívem :D
csuklani tudom milyen és a forgást is ismerem :D-elég durván nyomja :D
Végül is...doki is azt mondta hogy sarkantyúzik(amikor nagyon fáj-szúr az alhasam egy pontja) akkor mit is várhatnék...nyugodtan kapirgálhat is... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Csillag nagyon szép verset mondott a lányod. Nem is csodálom, hogy ennyire meghatódtál.

Van, hogy én is 2x nyitom meg, könnyebb írni a reagálást. Most is úgy kellett volna... :roll:

Limo aranyos a tutyika :)

Tina én állok a legrosszabbul a beszerzésekkel, mert még semmit nem vettem a születendő babának. De az is igaz, hogy Bencéről elég sok mindenünk van, így amit még be kell szerezni az ráér júliusban is.
Hajrá esküvő!

királylány

Dia!
Jó hogy neketek sokminden megmaradt... :D
Nem vagy elkésve a beszerzéssel...én az anyagiak miatt kezdtem el előbb-apránként...már csak lepedő kell,meg textilpelus...de szerintem a hétvégi börzén az is meglesz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek kicsit lepihenek...további jó fórumozást lányok...majd jelentkezem!

Pusza....(de csak óvatosan nehogy megfertőzzek valakit)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag ezt nekem is csinálja,szinte minden nap. Csuklásra gondoltam de ahhoz nem elég ritmusos.Nem tudom mit művel :D

evilany

Sziasztok, jó reggelt...:)

Nemrég sikerült felkelnem...máris jó sokat kellett visszaolvasnom...:)

Engem is manócska ébresztett 5 körül...aztán meg az ébresztőóra... :? (apája ment dolgozni)

Évi...nekem már látszik a csík, bár nem fekete, hanem barna, de sokkal sötétebb már, mint a saját bőröm...és egyre sötétedik...a grátisz nekem is megvan... :wink:
És ne aggódj, Tomival minden rendben lesz (meg persze veled is :) )

Ilus

KépKép
badzsulka

Nekem nincs fekete csíkom. Anno is megúsztam. Most sem látom még, aztán meg kitudja.

Csillag nekem szokott remegő érzés lenni, de nem vészes. Én nem tudom milyen a csuklás. :roll: Vagy nem csuklik vagy nem érzem...

Itt is baromi hideg van. Elegem van már belőle nagyon. Hétvégére ugyan javulást mond, de jövő héten újra lehülés és csapadék :twisted: Lesz idén nyár? Nehezen tudom elhinni, hogy lesz esetleg 40fok...

királylány

No,nekikészülök,elindulok. Majd jövök.

evilany

[quote="királylány"]
írta:
királylányTina én állok a legrosszabbul a beszerzésekkel, mert még semmit nem vettem a születendő babának. De az is igaz, hogy Bencéről elég sok mindenünk van, így amit még be kell szerezni az ráér júliusban is.
[/color]

Szijjja Dia...
Ne izgulj, én is így állok... :-) Ráadásul itt tuti kiscsaj érkezik, de pont nem érdekel, hogy van egy pár kék cucc is (leginkább semlegesek, de azért fiúsabbak)
Otthonra pont jó lesz! :-)
SEMMIT nem csináltam még, se szobaalakítás, se semmi. Na jó, a padlásról lehoztam a kisruhákat... :-)

szilvás76

Nekem volt barna csíkom, de a szülés után teljesen elmúlt. Most még nem látom. De "extra" van bőven, nem győzöm irtani. :evil:

szilvás76

Szia Szilvi :D! Na gondolhatod mennyire izgatom magam a cuccokkal. Ha lány akkor is felveheti Bence ruháit, főleg az elején. :wink:

Évi várunk vissza!

Ilus jó reggelt! Mindig felkelsz amikor Gábor kel? Mondtam enyém férjemnek a sok hasonlóságot csak nézett, mint a moziban :lol:

királylány

Ma reggel epiláltam a lábam meg a hónaljam, de fazonra bejelentkezek a kozmetikusomhoz 8)

királylány

Csillag. Pihit jól teszed. A Bioparox spray-t orrba is lehet (arcüreg) és szájba is lehet fújni (garat, mandula, torok...) Nekem tavasszal nagyon bevált, próbáld ki. Picit antibiós, de várandósan is használható.
Most a Zuram taknyosodott be, odaadtam neki, használja csak... :-)

szilvás76

Szilvi uradnak és a kolléganődnek is jobbulást! Egy sms-t küldhetsz neki szerintem, én ilyen vagy hasonló helyzetben azt szoktam. Szorítok neki, az a 3 egység vér nem hangzott túl jól :?

Csillag helyettem is pihenj....

Most szombaton is dolgozni fogok :roll:

királylány

Dia, az én telefonomat használjuk ébresztőnek (a rendes ébresztőóránktól nemegyszer majdnem meghaltam ijedtemben, olyan hangja van...:P ) úgyhogy általában felkelek rá...na jó, mindig...de csak néha alszom vissza utána...általában már az ébresztés előtt pislogok már, és várom, hogy kelthessem...aztán ő jól betakargat még, mielőtt elmegy...had higgye szegénykém, hogy pihenek, aztán utána felkelek, teszek-veszek...és zabálok...:)

Tegnap én is meséltem Gábornak a hasonlóságokat...nevetett ő is...:)
Meg mutogattam neki képeket is (az esküvői fotósunk csinált rólam pocakos képeket múlthéten, és ha már ott voltak a szüleim, róluk is készült néhány, azokból küldött át kettőt...) erre az én drága férjem reakciója: ...jaja, de édesek, olyan, mintha szeretnék egymást...:) Olyan jót nevettem rajta...

Ilus

KépKép
badzsulka

sziasztok háttt mire végigolvastalak benneteket ÚR ISTENNNN pörögtünk pörögtetek mint a cenntrifuga :) :shock:

Ircsi nagyon jót nevettem azon amit írtál hogy a cseresznye is bekukacosodik a sok elsőtől :D még a könnyeim is kipotyogtak .

annyit irtatok csak 1-2 dologra reagálok mert az én fejem mint a szita semmi nem marad benne :oops: csak a sok hülyeség :D 8)

Csikok nekem vannak de csak azok erősödtek fel amik voltak is a fiuk után mondjuk terhesség előtt nem lehetett látni ám őket eltűntek most meg lassan elő bujkálnak :)

ÁÁÁÁÁ elfelejtettem mit akartam írni olyan erőset nyomott vagy rúgott ez a kis pocihontas :) :shock: huu nagyon aktív ma :D
Vendég

Lányok hogyan fogtok szülni ??? vagyis hogyan szeretnétek így kérdezem inkább .

Mivel drága egyetlen párom az este megkérdezte tőlem hol akarok szülni majd , kádban vízben , labdán , vagy ilyen bordás fal szerűségnél vagy mi az ,és hogy akarok e olyant amire ráharapok fájásoknál. Persze akár hol fogok ő mellettem lesz végig !!!

- erre én ÁGYON ohalytok szülni!!!!! és nem kérek semmit amire ráharaphatok . :?
Vendég

Sziasztok, ... azt már le sem merem írni, hogy jó reggelt! :)

Ilus, én is nemrég keltem, de hát honnan késünk el? A párom azt mondja, nekünk most az dolgunk, hogy pihenjünk! Úgyhogy Csillag, Te is csak nyugodtan. Tegnap este alapoztam egy kis vanilia fagyival, most nekem is kaparászik a torkom.

Dia! Mi is azért vásároltunk, hogy ne egyszerre kelljen mindent beszerezni, meg persze mert sokszor nem bírtam ellenállni egy-egy kis rucinak :) Valahol olvastam, hogy nem is a babának vásárolunk, hanem magunknak :wink: , de én is kedvet kaptam Évitől, és lassan neki kezdek a dekorálásnak.
limo73

Vanilla.
Tök felesleges agyalni ezen, majd a helyzet hozza.
Azt mondják, sétálgatva hatékonyabb és gyorsabb a tágulás, mint hanyatt fekve.
De ha komplikáció van (nekem volt) akkor úgysem kelhetsz fel, folyamatos monitorozás van, és fekvés... EDA-val pláne. ;-)

majd meglátjuk, hogy alakul. :-)

Remélem: otthon elmegy a víz, gyors 5 perces fájások jönnek. Zuhany, öltözködés, beérünk, és már semmire sem marad idő, mert olyan gyorsan tágulok, hogy a kitolás jön: és 30 perc múlva együtt pihegünk a babával.

...én így szeretnék... :-)

...és a bilibe lóg a kezem... :D

szilvás76

basszus, ráharapni???? :shock:

Ez nem egy Western-film, ahol rumot kapsz, miközben amputálják a lábad, és ráharapsz egy fadarabra, hogy ne üvölts... :-)

Vidd már el egy szülés-felkészítőre... :wink: :D

szilvás76

szilvás nagyon jó ügyesek voltatok akkor most is így lesz .

én most is úgy szeretnék szülni mint a martinkámmal pikk-pakk . 8 -kor este bevittek anyáék mert magamtól nem mentem 2 perces fájásokkal lerendezett a szülésznő addig bejött a dokim felfektettek az ágyra 9:40 -remeg is lett a tőpikém :)

de most mondjátok meg egy pasinak hogyan jut ilyen az eszébe hogy hol szüljünk :shock:
Vendég

igen ráharapni én is csak néztem egy darabig :shock: :shock: :shock:
Vendég

Nem kell neki szülésfelkészítő majd én itthon úgy felkészítem hogy az csak na :wink: :wink: :wink: :lol:
Vendég

[quote="vanilla01"]s írta:vanilla01zilvás nagyon jó ügyesek voltatok akkor most is így lesz .

Hát pont ezt taglaltam tegnap jó részletesen, hogy mennyire nem így volt, de most így szeretnék! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.05.20 09:21-kor.

szilvás76

Vanilla: ez a szülés dolog jó kérdés?

Eleinte azt mondtam, csak is kizárólag császárral vagyok hajlandó szülni. Aztán inkább úgy gondolom, majd a természet eldönti, és rábízom Bercókámra, hogy akar előbújni.

Elgondolkodtam az alternatív szülőszobán, de miután múltkor a doki teljes felvilágosítást tartott, hogy ez mit jelent (az, hogy nincs semmi fájdalomcsillapítás oké, azt tudtam, de ott nincs semmi gép, semmi babafigyelés) szóval már nem akarok. Nekem kell a monitorozás!!! Ha már egyszer kitalálták használják! Állítólag az alternatív indult szülések 70 % is "normál" módon fejeződik be :)

Vajúdáskor ha lehet mászkálni szeretnék, persze tudom akkor nincs monitor, és ha eljött az idő jöhet az EDA is. Vessetek meg, de a "könnyebb" útat választom.
A párom a kitolási szakban nem szeretne bent lenni, és ismerve azt hiszem mindketten így járunk a legjobban. Ezt csak amiatt sajnálom, hogy nem láthatja meg rögtön a picit.

Na mármost ez a terv, a helyzet, hogy eddig végig keresztbe fekszik, a méhlepény lentebb tapadt, aminek helyzetére a 30 hetes UHn külön kell figyelni, így még semmi sem biztos.
limo73

Bocs akkor én értettem valamit félre :shock: .. mondom olyan a fejem mint a szita nem marad benne semmi mostanában .

El is gondolkodtam valamelyik nap hogyan tudtam én dolgozni önkormányzatnál és hogyan tudtam annyi ember gondját baját észben tartni :shock: :idea:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?